Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία αυτή που θα σας διηγηθώ μου συνέβη γύρω στα 28 μου όταν ήμουν αρραβωνιασμένος με την πρώτη μου γυναίκα. Τότε ήμουν αρκετά ντροπαλός και γενικά δεν έπαιρνα εύκολα πρωτοβουλίες. Με τα χρόνια αυτό έχει αλλάξει φυσικά, αλλά… πάμε κατευθείαν στο περιστατικό που μου συνέβη τότε και είναι από τα πιο καυλωτικά που μου έχουν τύχει.

Την τότε αρραβωνιαστικιά μου την έλεγαν Ειρήνη, Ξανθό κοντοπούτανο με μικρό βυζάκι και τέλειο πεταχτό κωλαράκι, γυμνασμένη μιας και έκανε χρόνια κολύμβηση. Μαλλάκι μακρύ που συνήθως το είχε κοτσίδα και καταγάλανες ματάρες. Γενικά πολύ καυλιάρα και κάναμε φοβερά γαμήσια, ήταν πολύ ωραίο τυπάκι και μέσα σε όλα.

Αρχές καλοκαιριού τότε, Ιούνιος και κανονίζουμε να πάμε ένα τετραήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος κάπου στη βόρεια Εύβοια για μπανάκια, χαλάρωμα κλπ.

Την πρώτη μέρα που φτάνουμε η Ειρήνη μιλάει με την αδερφή της τη Νάνσυ και εκείνη της λέει αν έχει κανένα δωμάτιο εκεί που μένουμε για να έρθει την επόμενη μέρα με τον άντρα της το Γιώργο μιας και καταφέρανε να πάρουνε μερικές μέρες άδεια μαζί και να είμαστε παρέα. Μιας και το συγκρότημα που μέναμε ήταν ενός φίλου μου και ήταν πολύ νωρίς το καλοκαίρι, τους βρήκαμε εύκολα δωμάτιο και τους περιμέναμε να έρθουν την επόμενη.

Τα παιδιά φυσικά τα είχα γνωρίσει αλλά δεν είχαμε γενικά πολλές επαφές λόγω καθημερινότητας και απόστασης. Έμεναν αρκετά μακριά από εμάς στην Αθήνα και γενικά τα προγράμματα όλων μας με τις δουλειές ήταν πολύ περίεργα.

Είχαμε πάει μερικές φορές για καφέ και μια φορά σπίτι τους για φαγητό. Γενικά ωραία τυπάκια. Ο Γιώργος, λίγο πιο ήσυχος από την Νάνσυ. Εκείνη φαινόταν πιο έξω καρδιά και ανοιχτή. Ή Νάνσυ ήταν κοντά στα 40 και ο Γιώργος 5 χρόνια μεγαλύτερος της περίπου.

Η Νάνσυ μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, με τα σημάδια της ηλικίας να αρχίζουν να φαίνονται στο πρόσωπο και στο σώμα. Είχε τα πιασιματάκια της που της πήγαιναν πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Είχε κωλάρα όπως διαπίστωσα αργότερα όταν την είδα γυμνή και εκπληκτικά μεγάλο στήθος. Μια γυναίκα γενικά που δεν περνούσε απαρατήρητη αν και δεν προκαλούσε καθόλου ούτε με το ντύσιμο ούτε με τη συμπεριφορά της. Σεμνή σοβαρή με το χιούμορ της και την όρεξη στα μάτια της για ζωή. Είχε και εκείνη γαλάζια μάτια σαν την αδερφή της και στόμα που την πρώτη φορά που την συνάντησα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι θα παίρνει εκπληκτικά τσιμπούκια. Δεν έπεσα έξω όπως αποδείχτηκε αργότερα. Θα φτάσουμε όμως κι εκεί.

Εγώ με το που έμαθα ότι θα έρθουν τα παιδιά χάρηκα γιατί όπως είπα τους συμπαθούσα. Την πρώτη μέρα που ήμασταν μόνοι μας με την Ειρήνη προμηθευτήκαμε μπυρίτσες στο δωμάτιο και κάνα δυο μπουκάλια ουίσκι και τα σχετικά μιας και γενικά πίναμε στις διακοπές μας και οι δύο αρκετά. Χωρίς να μας πειράζει όμως ή να μας χαλάει.

Όλη μέρα ήμασταν στην παραλία, μπανάκι και ηλιοθεραπεία και κατά το απογευματάκι, φαγητό και την αράξαμε στο δωμάτιο πίνοντας τα ποτάκια μας και κάνοντας σεξ μέχρι τα ξημερώματα. Ξέχασα να πω ότι ακόμα τότε ήμασταν στις αρχές σχετικά που είχαμε γνωριστεί και όπως καταλαβαίνετε γαμιόμασταν συνέχεια. Και πόσο μάλλον στις διακοπές μας που είχαμε ξεφύγει από τις υποχρεώσεις και ήμασταν χαλαροί. Γενικά όμως η Ειρήνη είχε τον τρόπο να σε καυλώνει χωρίς όμως να γίνεται πρόστυχη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Μερικές γυναίκες έχουν τόση θηλυκότητα που ξεχειλίζει. Φυσικά καύλωνε τρελά τους άντρες και αυτό το παρατηρούσα συνεχώς. Αλλά δεν το έκανε επίτηδες. Συνέβαινε λόγο της αύρας της.

Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθαν και ο Γιώργος με τη Νάνσυ. Φιλιά, χαμόγελα και γενικά γουστάραμε που ήμασταν όλοι παρέα.

Αφού πίνουμε το καφεδάκι μας αλλάζουμε και φεύγουμε για παραλία. Μόλις φτάνουμε και αρχίζουμε να βγάζουμε τα ρούχα μας, τα είδα όλα με τη Νάνσυ. Φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιό που με το ζόρι συγκρατούσε τις βυζάρες της και το από κάτω ήταν τόσο μικρό που της έμπαινε συνεχώς στον κώλο και γινόταν σχεδόν μπραζίλιαν. Το θέμα ήταν πως σαν να έδειχνε ότι θέλει να προκαλεί. Εγώ να προσπαθώ να μην καρφωθώ όλη μέρα και οι καύλες μου να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αυτή η αντίφαση στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά της με παραξένεψε αλλά ήταν απόλυτα ευχάριστο για μένα και δεν έδωσα τόση σημασία.

Γενικά τα κορίτσια ήταν μέσα στις 5 τοπ γκόμενες εκείνο το πρωί στην παραλία και γενικά τραβούσαν βλέμματα.

Αφού περνάει όλη η μέρα με βουτιές, ηλιοθεραπεία και γενικά αρκετό χαβαλέ, έχει φτάσει αργά το απόγευμα και λέμε να γυρίσουμε να κάνουμε τα μπανάκια μας και να έρθουν τα παιδιά από το δωμάτιο μας να αράξουμε στο μπαλκόνι μας που ήταν αρκετά μεγάλο σα βεράντα. Γενικά έτσι ήταν όλα τα δωμάτια όπως και το δικό τους.

Την ώρα που η Ειρήνη κάνει το ντουζάκι της και βλέπω τις γραμμές που τις έχει αφήσει το μαγιό από το μαύρισμα, είμαι και σούπερ καυλωμένος όλη μέρα με το θέαμα, μόλις βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη με την πετσέτα, την βουτάω την στήνω στα τέσσερα στο κρεβάτι και αφού σαλιώνω τον πούτσο μου της τον καρφώνω και την γαμάω δυνατά για αρκετά λεπτά. Γενικά η Ειρήνη γούσταρε πολύ να την πηδάω έτσι απότομα και χωρίς προκαταρκτικά, γινόταν αμέσως μούσκεμα και έχυνε σχεδόν αμέσως.

Αφού έχυσε έχυσα κι εγώ πάνω στο κωλαράκι της και εκείνη ακριβώς την στιγμή χτυπάει η πόρτα μας. Βουτάω την πετσέτα και την τυλίγω γύρω μου για να πάω να ανοίξω και η Ειρήνη μπαίνει στο μπάνιο για να πλυθεί και να ετοιμαστεί.

Μόλις ανοίγω την πόρτα, τα μάτια της Νάνσυ πέφτουν κατευθείαν στην πετσέτα και στον πούτσο μου που είναι εμφανώς καυλωμένος μιας και δεν έχω χάσει ακόμα την στύση μου.

- Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν κρατιέστε μου φαίνεται έ;…

λέει η Νάνσυ και ο Γιώργος συμπληρώνει:

- Γιατί να κρατηθούν ρε μωρό μου; Διακοπές είναι. Άσε τα παιδιά να το ευχαριστηθούν.

Αυτά βέβαια γελώντας και σε φάση χαβαλέ και πολύ άνετοι. Η Νάνσυ φόραγε σαγιονάρες και ένα λευκό σορτσάκι και από πάνω ένα t-shirt που φαινόταν ξεκάθαρα ότι δε φόραγε σουτιέν. "Βυζάρες…" σκεφτόμουν.

- Πάω να ντυθώ κι εγώ παιδιά κι έρχεται κι η Ειρήνη να αράξουμε.

Αράζουμε λοιπόν στη βεράντα. Έχει πολύ ζεστή και γλυκιά βραδιά για Ιούνιο και αφού έχουμε φάει μια πίτσα, πίνουμε τα ποτάκια μας και λέμε γενικά χαζομαρούλες και κάνουμε χαβαλέ.

Η Νάνσυ όπως κάθεται απέναντί μου κάποια στιγμή βγάζει την σαγιονάρα της και ακουμπάει το πόδι της στην καρέκλα μου ανάμεσα στα πόδια μου εντελώς φυσικά σαν να ήθελε να βολευτεί, χωρίς να με ακουμπάει εμένα βέβαια. Έχει κάνει γαλλικό και έχει πολύ καλοσχηματισμένα ποδαράκια και δάχτυλα. Εγώ έχω τρελαθεί. Από τη μία βλέπω τις βυζάρες της χωρίς σουτιέν σε κάθε κίνηση να κινούνται πέρα δώθε και από την άλλη αυτό με έστειλε. Σκέφτηκα αμέσως την πατουσίτσα της πάνω στον πούτσο μου και τρελάθηκα. Βλέπω ότι ο Γιώργος το παρατήρησε αυτό και φάνηκε ότι δεν του έκατσε καλά αλλά δεν είπε τίποτα. Τέλος πάντων, όπως τα λέμε, ανάβουμε κι ένα φωτάκι να χαλαρώσουμε και είμαστε σε πιο ερωτική φάση. Αγγίγματα, χαϊδέματα κανένα φιλάκι πεταχτό που και που, αστεία, γελάκια. Το μυαλό μου είναι συνεχώς στο πόσο θέλω να δω τις βυζάρες της Νάνσυ γυμνές μπροστά μου.

Την έχω πιάσει κάνα δυο φορές να κοιτάει τον πούτσο μου που φαίνεται ότι είναι καυλωμένος. Όχι τελείως αλλά είναι αυτή η φάση που νιώθεις ότι με το παραμικρό θα σου γίνει κάγκελο και είσαι γεμάτος σεξουαλική ενέργεια. Και φυσικά με έχει παρατηρήσει που την κόβω όλη μέρα και έχω καρφωθεί στα βυζιά της. Κάποια στιγμή η Νάνσυ σηκώνεται να πάει στην κουζίνα να φέρει μερικές μπύρες ακόμα. Σηκώνομαι κι εγώ για να φέρω να φάμε λίγο παγωτό.

Το κουζινάκι είναι έτσι που δε φαινόμαστε καθόλου. Μόλις πάω στην κουζίνα και έρχομαι δίπλα της στο ψυγείο για να βγάλω παγωτό, με το ένα της χέρι βάζει το δάχτυλο στα χείλη της δείχνοντας μου να κάνω ησυχία και βάζει το άλλο πάνω από την βερμούδα μου και ίσα που μου χαϊδεύει τον πούτσο. Μένω άναυδος μιας και δεν το περίμενα με τίποτα και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή. Εκείνη μου κλείνει το μάτι και χαμογελάει πονηρά. Εντάξει τα είδα όλα! Μόνο αυτό δεν περίμενα.

Αμέσως γίνομαι κατακόκκινος και της κάνω νόημα να πάρει τις μπύρες και να πάει στο μπαλκόνι. Μένω μπροστά στην ανοιχτή κατάψυξη και προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ. Νιώθω ενοχές για την Ειρήνη, καύλες, σκέφτομαι το Γιώργο κι ότι μπορεί να γίνει μαλακία κλπ. Αφού συνέρχομαι μαζεύοντας κουταλάκια, το παγωτό και ένα σιρόπι σοκολάτα, γυρνάω κι εγώ στο μπαλκόνι.

- Άντε μωρό μου… δέκα ώρες κάνεις… θέλω παγωτάκι…

λέει η Ειρήνη φανερά νυσταγμένη και ζαλισμένη.

- Ε ναι… λέω όσο πιο άνετα μπορώ.

Ενώ τρώμε το παγωτάκι μας και η ώρα περνάει, η Ειρήνη λέει:

- Παιδιά με συγχωρείτε αλλά εγώ νύσταξα. Λέω να πάω να ξαπλώσω αλλά εσείς συνεχίστε. Δεν ενοχλούμαι. Απλώς μην κάνετε πολύ φασαρία.

- Ε τότε να πάμε κι εμείς στο δωμάτιο μας ρε μωρό μου να αφήσουμε τα παιδιά να κοιμηθούν… λέει ο Γιώργος κι εγώ πετάγομαι ότι δεν νυστάζω.

- Καθίστε μωρέ λίγο ακόμα… δε θα κάνουμε φασαρία.

- Έλα εσύ στο δικό μας δωμάτιο. Ίδια βεράντα έχουμε εξάλλου. Κι εκεί άνετα θα είμαστε. Ε Γιώργο; Δεν πιστεύω να νυστάζεις κι εσύ;

- Εντάξει, άντε πάμε, λέει εκείνος κάπως απρόθυμα.

Αφού παίρνουμε μερικές μπυρίτσες, πάμε και την αράζουμε στην βεράντα τους συζητώντας διάφορα. Κάποια στιγμή το θέμα έρχεται στο σεξ και τη ζήλια και το πόσο μπορεί να αντέξει ένα ζευγάρι μέσα στα χρόνια και να μη βαρεθεί.

- Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι; Ρωτάω.

- 12 είμαστε παντρεμένοι και άλλα 3 περίπου είμαστε μαζί πιο πριν. Λέει ο Γιώργος. Όπως και να έχει, μέσα στα χρόνια επέρχεται η κούραση της καθημερινότητας, η βαρεμάρα, το ότι έχεις αρχίσει να συνηθίζεις και να βαριέσαι σεξουαλικά τον άλλον. Θέλει ποικιλία. Και άμα δεν πας και με άλλες γυναίκες…

Βλέπω τη Νάνσυ να αγριεύει κάπως.

- Σου έχω πει και έχουμε συζητήσει τόσες φορές να βάζαμε και άλλους στο παιχνίδι όπως και άλλες και λες ότι ζηλεύεις… του λέει η Νάνσυ.

Εγώ δε μιλάω καθόλου μόνο ακούω την συζήτηση τους

- Καλά τι λες τώρα ρε Νάνσυ μπροστά στο Δημήτρη; Δεν είμαστε μόνοι μας. Εξάλλου δε ζηλεύω τόσο όσο νομίζεις

- Ε εντάξει... του λέει… δε φαίνεται και χθεσινός. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά απόδειξε το ρε. Άμα δηλαδή με έβλεπες για παράδειγμα να του παίρνω μια πίπα δε θα καύλωνες;… τον ρωτάει.

Εγώ άναυδος και αμίλητος. Κοιτάζω κάτω νιώθοντας την ένταση ανάμεσα τους και τη σεξουαλική ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ο Γιώργος την κοιτάζει αμίλητος.

Η Νάνσυ σηκώνεται από την καρέκλα της με πλησιάζει και έρχεται στο πλάι και αρχίζει να μου χαϊδεύει το στήθος κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς την κοιλιά μου και σταματώντας λίγο πιο πάνω από το σορτσάκι μου κοιτάζοντας τον άντρα της που κάθεται απέναντι μου πάντα στα μάτια με ένα βλέμμα σαν να του λέει «να κοίτα με τι θα κάνω¨.

Εγώ ακίνητος και αμίλητος και ο Γιώργος απέναντι μου το ίδιο κρατώντας τη μπύρα του στο χέρι κοκαλωμένος. Μας έχει κοπεί και στους δύο η ανάσα. Βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τον πούτσο νιώθοντας τον αμέσως να μεγαλώνει στο χέρι της. Αρχίζει να μου τον παίζει αργά. Σκύβει στο αυτί μου και μου λέει "σ' αρέσει;". Ψελλίζω "ναι…" κοιτώντας κάτω.

- Θέλεις να με δεις να του τον γλείφω; Ρωτάει τον άντρα της.

Εκείνος ξεροκαταπίνει.

- Κατέβασε το σορτσάκι σου και πίστεψε με θα το απολαύσεις μου λέει. Γλείφω καταπληκτικά!

Κοιτάζω το Γιώργο και το φούσκωμα στο παντελόνι του και το ότι είναι αναψοκοκκινισμένος δε μου αφήνει πια καμιά αμφιβολία ότι θέλει να συνεχιστεί αυτό.

- Σα μαγεμένος κάνω ότι μου λέει. Ο πούτσος μου όρθιος, σκληρός και έτοιμος να εκραγεί.

Κοιτάζοντας πάντα τον άντρα της, με τα νύχια της μου ξύνει απαλά τα αρχίδια και σκύβοντας αρχίζει να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο, να το σαλιώνει και μετά αρχίζει πόντο-πόντο να παίρνει το καυλί μου μέσα στο στόμα της. Το νιώθω καυτό.

- Σήκω όρθιος, μου λέει η Νάνσυ. Θέλω να βλέπει ο άντρας μου καλύτερα πως σε τσιμπουκώνω.

Σηκώνομαι και εκείνη γονατίζει μπροστά μου ξεκινώντας ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Το βάζει όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη ρίζα παρ' όλο που δεν τον έχω μικρό και πότε-πότε κοιτάζει το Γιώργο.

- Να τη γδύσω; Τον ρωτάω. Θέλω να δω το στήθος της…

- Ναι… κάνε ότι θες μαζί της...

και ταυτόχρονα βγάζει τον πούτσο του έξω και αρχίζει να τον παίζει. Αυτό ήταν. Μου έδωσε το πράσινο φως και γούσταρα που κι εκείνος καύλωνε με το θέαμα. Πήρα θάρρος. Της σηκώνω τα χέρια, της βγάζω το μπλουζάκι και αποκαλύπτονται δύο πανέμορφες βυζάρες με μεγάλες σκούρες θηλές. Όπως με τσιμπουκώνει, απλώνω το χέρι μου και της χαϊδεύω. Την πιάνω από τα μαλλιά ελαφριά και σηκώνοντας το καυλί μου τη βάζω να μου γλείψει τα αρχίδια.

- Το κάνει εκπληκτικά. Λέω στον Γιώργο. Θέλω να με αφήσεις να στη γαμήσω απόψε.

Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι βρήκα το θάρρος να πω κάτι τέτοιο αλλά η καύλα και η στιγμή τα κάνουν αυτά. Ο Γιώργος κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του καθώς τον έπαιζε με κομμένη την ανάσα.

- Πάμε στο κρεβάτι;… λέω στη Νάνσυ και τη σηκώνω από το χέρι. Εκείνη με ακολουθεί χαμογελώντας. Μπαίνουμε και οι τρεις μέσα.

Ο Γιώργος κάθεται δίπλα στο κρεβάτι σε μια πολυθρόνα να μας βλέπει. Αφού γδύνομαι τελείως, γδύνω και την Νάνσυ. Αυτή ανεβαίνει με τα τέσσερα στο κρεβάτι. Την ακινητοποιώ όπως είναι ανοίγοντας της τα κωλομάγουλα και αρχίζω να τη γλείφω από την κωλοτρυπίδα της μέχρι το μουνί. Αυτή να αναστενάζει αισθησιακά. Τη βάζω να κρατήσει τον κώλο της ανοιχτό και περνώντας τα χέρια μου από κάτω χουφτώνω τις βυζάρες της ενώ συνεχίζω να τη γλείφω μέχρι που χύνει με σπασμούς.

- Ναι, ναι, ναι, χύνω, χύνω, χύνω…

Γυρνάει ανάσκελα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Κοιτάζω το Γιώργο που έχει ήδη χύσει μια φορά και συνεχίζει να τον παίζει μιας και δεν του έχει πέσει από την καύλα. Κοιτάζοντας η Νάνσυ το Γιώργο του λέει:

- Μετά από τέτοιο γλείψιμο και χύσιμο νομίζω ότι πρέπει να το ανταποδώσω. Τι λες Γιώργο;

- Ε ναι… της λέει αυτός.

Ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζει ξανά ένα τσιμπούκι με όλη της τη μαεστρία. Μου γλείφει πότε τα αρχίδια και πότε τον πούτσο. Κατεβαίνει σιγά-σιγά και μου γλείφει και τον κώλο. Τέλεια γλώσσα!

- Τώρα θέλω να σε γαμήσω καύλα μου... της λέω.

Την ξαπλώνω ανάσκελα σηκώνω τα πόδια της και ακουμπάω τον πούτσο μου στα υγρά μουνόχειλα της. Σιγά-σιγά και βασανιστικά αρχίζω να τη γαμάω. Το μουνί της είναι φωτιά. Μπαίνω λίγο ξαναβγαίνω, μπαίνω πιο πολύ, τη γαμάω πότε αργά και πότε γρήγορα, πότε την καρφώνω και πότε τον βγάζω έξω και τρίβω την κλειτορίδα της.

- Δε χορταίνω να γαμάω τη γυναίκα σου! Είναι σκέτη καύλα. Αυτές οι βυζάρες και αυτό το ζεστό μουνάκι είναι μόνο για γαμήσι.

- Γάμησε τη και από τον κώλο, μου λέει. Θέλω να δω να της τον σκίζεις.

- Ναι, ναι, σκίσ' τον μου... έχω καιρό να τον φάω από πίσω.

Τη γυρίζω στα τέσσερα και αφού παίρνω αρκετά από τα υγρά της αρχίζω να τη γαμάω με τα δάχτυλα μου μέχρι να ανοίξει λίγο τρίβοντας ταυτόχρονα την κλειτορίδα της,

- Είμαι έτοιμη…

Στήνομαι πίσω και κοιτάζοντας το Γιώργο του λέω:

- Κοίτα τώρα πως θα της σκίσω το κωλαράκι! Θέλω να βλέπεις την γυναικούλα σου να έχει τον πούτσο μου στον κώλο της και να χύνει.

Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου και αρχίζω να σπρώχνω σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε όλος. Ήταν πολύ σφιχτή αλλά δεν έβγαλε άχνα. Μένω ακίνητος για λίγο μέχρι να αρχίζει να ανοίγει και αρχίζω να κουνιέμαι μέσα έξω σιγά-σιγά. Σε λίγη ώρα έχει ανοίξει.

- Η κωλάρα της έχει ανοίξει για τα καλά! Τώρα πουτανάκι θα σε σκίσω.

Μόλις άκουσε "πουτανάκι" άρχισε να χύνει σαν τρελή ενώ εγώ γαμούσα δυνατά τον κώλο της. Αφού έχυσε περνάει το χέρι της από κάτω και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια.

- Θα χύσω καύλα μου!

- Χύσε στα βυζιά μου, μου λέει.

Βγαίνω και σηκώνομαι όρθιος ενώ αυτή είναι στα γόνατα μπροστά μου. Αρχίζω να τη χύνω στο πρόσωπο και τις βυζάρες της με ορμή. Αφού τελειώνω και είναι μέσα στα χύσια γυρνάει στον Γιώργο και τον ρωτάει:

- Σου άρεσε που με είδες να γαμιέμαι;

- Πολύ! Ήταν καύλα. Τώρα μου χρωστάς όμως.

Αφού πλενόμαστε και ανοίγουμε από μια παγωμένη μπύρα ο καθένας, πίνουμε χωρίς να μιλάμε. Εγώ κι εκείνη γυμνοί και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ο Γιώργος στην πολυθρόνα. Η Νάνσυ είναι δίπλα μου ακουμπώντας τα βυζιά της στον ώμο μου και με χαϊδεύει το στήθος και την κοιλιά. Ο Γιώργος πάει να κάνει κίνηση να έρθει και αυτός στο κρεβάτι και τον σταματάει

- Απόψε μόνο θα με βλέπεις να γαμιέμαι. Κάτσε να τον παίζεις να το απολαύσεις και μην ανησυχείς. Θα έρθει και η δικιά σου ανταμοιβή. Σου άρεσε;

- Ναι πολύ… της λέει. Νιώθω ζήλεια και καύλα μαζί.

- Νομίζω ότι κι εγώ έτσι θα νιώθω άμα σε δώ με άλλη.

Πίνει μια γουλιά από την μπύρα της και κατεβαίνει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της έτσι όπως είναι μισοσπασμένος. Μου σηκώνεται αμέσως. Τη γυρνάω σε 69 και γλειφόμαστε για ώρα. Το μουνί της έχει πολύ ωραία γεύση. Αφού σαλιώνω καλά το δάχτυλο μου και το ανακατεύω με τα υγρά από το μουνί της, αρχίζω να της γαμάω την κωλοτρυπίδα. Ρουφάω την κλειτορίδα της και την γαμάω με τα δάχτυλα μου. Εκείνη έχει πάρει τον πούτσο μου όλο μέσα στο στόμα της μέχρι το λαρύγγι της. Χύνει μουγκρίζοντας με τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της και αφού τελειώνει εγώ δε σταματάω και συνεχίζω να τη ρουφάω και να τη γλείφω!

- Με έχεις τρελάνει…

μου λέει ξέπνοα ενώ γλείφει το πουτσοκέφαλο μου κα αρχίζει να μου τον παίζει.

- Θα με γαμήσεις ξανά ή θέλεις να χύσεις;

- Θέλω να σε ξαναγαμήσω, θα σε πεθάνω στο γαμήσι απόψε… δε σε χορταίνω! Εξάλλου ο Γιώργος δεν έχει πρόβλημα, του αρέσει να σε βλέπει να γαμιέσαι!

Την ξεπάτωσα εκείνο το βράδυ. Δεν ήταν το τελευταίο όμως. Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε για λίγο καιρό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 176861



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.