Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα κατέληξε στην καλύτερη μέρα της ζωής μου

Σε συνέχεια του πρώτου μέρους της ιστορίας μου μετά από την πρώτη μου επαφή με τη θεά Ελένα, ήρθε η σειρά των δύο αντρών να με αναλάβουν. Ο Τζιμ με είχε στήσει όρθια μπροστά στο Χάρη και ήταν από πίσω μου, μου έγλυφε το λαιμό και έτριβε τον πούτσο του στον κώλο μου. Ο χάρης μπροστά μου καθόταν σε μια καρέκλα, είχε την Ελένα να του χαϊδεύει τον πούτσο του πάνω από το μαγιό, πολύ χαλαρή μιας και μόλις είχε τελειώσει.

Ο Τζιμ με το ένα του χέρι έτριβε το στήθος και τις ρώγες μου και με το άλλο άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου. Πιο πολύ με τίζαρε παρά με ικανοποιούσε, μου γαργαλούσε την κλειτορίδα και χάιδευε τα χείλη τριγύρω και με έπαιζε στην ουσία μπροστά στο Χάρη. Νομίζω ότι πιο πολύ αρεσκόταν στη φάση που είχε κοινό, παρά στο ότι εγώ που ήμουν καυλωμένη. Ωστόσο σε κάποια φάση μου ανοίγει με το ένα χέρι τα χείλη μου όσο μπορούσε, και λέει στο Χάρη:

- Κοίτα τι όμορφο μουνάκι έχει η μικρή…

και μου βάζει ένα δάχτυλο ξαφνικά μέσα μου, το βγάζει και το γλείφει.

- Και είναι πολύ νόστιμο. Έλα να το δοκιμάσεις.

Ο Χάρης σηκώνεται και μια τρομερή αυθάδεια μου βάζει δύο δάχτυλα στο μουνί μου και αρχίζει να μου το γαμάει για ελάχιστα δευτερόλεπτα κοιτώντας με στα μάτια σα να του άνηκα και να με έκανε ότι ήθελε. Με καύλωνε πολύ όλο αυτό, αλλά μου την έδωσε λίγο γιατί με πόνεσε και κυρίως με εκνεύρισε το ύφος του που ήταν σα να ήμουν δικιά του ήδη και να με έκανε ότι ήθελε.

Εγώ γκρίνιαξα κάπως και τραβήχτηκα. Τσατίστηκε, έβγαλε τα δάχτυλα από μέσα μου, τα έγλειψε και μετά με έπιασε απ το λαιμό, με έφερε κοντά στο πρόσωπο του και μου έδωσε μια σφαλιάρα, όχι δυνατή ώστε να πονέσω σωματικά, αλλά δυνατή ώστε να με μειώσει σα να ήμουν ζώο που του έκανε κουμάντο. Εμένα αυτή η αντίθεση με είχε τρελάνει και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω. Μου αρέσει γενικά η υποταγή, αλλά να έχει προηγηθεί μια κάποια οικειότητα με τον άλλον. Ένιωθα τόσο άβολα ξαφνικά, ήμουν γυμνή, καυλωμένη μπροστά του, σχεδόν τον είχα ερωτευτεί από το πόσο όμορφος ήταν, ήθελα να γίνω δικιά του με κάθε τρόπο, αλλά αυτό το ύφος του, και το εριστικό του βλέμμα μου έσπαγε τα νεύρα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Από τη μια ήθελα να του χώσω μια κλωτσιά στα αρχίδια να του δείξω εγώ ότι δεν είμαι το πουτανάκι του που θα του κάνει κουμάντο και από την άλλη ήθελα να πέσω στα γόνατα να τον πεθάνω στο γλείψιμο. Αυτός μάλλον κατάλαβε ότι ήμουν σε σύγχυση και έτσι όπως με είχε πιάσει απ το λαιμό με ρωτάει:

- Τι;

Σιωπή εγώ.

- Τι; Ξαναρωτάει.

Εγώ δεν απαντούσα. Μου δίνει μια σφαλιάρα στον κώλο.

- Όταν σου μιλάω θα απαντάς. Πες μου τι θες.

Εγώ άρχισα να νευριάζω, τον κοιτάζω κι εγώ αυθάδικα στα μάτια και αποφασίζω ότι δε θα με τρελάνει αυτός, εγώ θα τον τρελάνω. Σηκώνω το ανάστημα μου (όλο το 1.62) τον κοιτάω και τον διώχνω πίσω με μια πολύ μαλακή άλλα σίγουρη κίνηση. Γυρνάω πίσω στο Τζιμ που όλη αυτή την ώρα είχε ένα σαρδόνιο χαμόγελο και διασκέδαζε πολύ το “ερωτικό μας καβγαδάκι”, τον πιάνω από τον λαιμό και αρχίζω να τον φιλάω. Εκείνος ξαφνιάστηκε αλλά δεν έφερε κάποια αντίσταση, με έπιασε απ τη μέση και συνέχισε να με φιλάει με πάθος και να με χουφτώνει παράλληλα. Ξαπλώσαμε κάτω και σιγά-σιγά ξεκίνησα να πηγαίνω προς τα κάτω για να τον γλείψω. Στην αρχή του έγλειφα τα αρχίδια του ένα-ένα και μετά περνούσα τη γλώσσα μου κατά μήκος του ολόισιου πούτσου του. Μετά άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις στο κεφαλάκι και σιγά-σιγά να το παίρνω όσο πιο μέσα μπορώ. Εκείνος άρχισε να βογκάει, να το ευχαριστιέται και να μιλάει μια σε μένα, μια στους άλλους δύο.

- Έτσι καύλα μου, παρ' το όλο μέσα. Τι χειλάρες είναι αυτές μωρό μου; Δείτε τι καλό πουτανάκι είναι. Αυτή παίρνει καλύτερο τσιμπούκι κι από σένα μωρή πουτάνα (λέει στη γυναίκα του)

Τότε η Ελένα σηκώνεται, αρχίζει να τον φιλάει και κάθεται πάνω του να τη γλείψει. Με πιάνει από τα μαλλιά και με σταματάει. Με σηκώνει και μου λέει:

- Αφού τον τσιμπούκωσες γάμησε τον κιόλας να δούμε αν γαμιέσαι και καλύτερα από μένα.

Ανεβαίνω πάνω του και αρχίζω να τον παίρνω μέσα μου. Είχα καιρό να κάνω σεξ και πόνεσα στην αρχή. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω του πολύ αργά και ένιωθα όλο και πιο καυλωμένη. Μπροστά μου η Ελένα να κάθεται πάνω του για να τη γλείφει, μου πιάνει το στήθος και αρχίζει να το φιλάει και μετά αρχίζουμε να φασωνόμαστε οι δύο μας, με τον Τζιμ από κάτω να μας γαμάει και τις δυο, εμένα με τον πούτσο του και την Ελένα με τη γλώσσα και το στόμα. Ο Χάρης τότε έρχεται, παίρνει την Ελένα, της χώνει ολόκληρο τον πούτσο του στο στόμα της και αρχίζει να της το γαμάει με μανία κοιτώντας με σα να προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω.

Και όντως το μαλακισμένο τα κατάφερε γιατί τον ήθελα τόσο πολύ για μένα! Ήθελα να με πάρει από το Τζιμ και να γαμάει μόνο εμένα. Πάνω στο θέαμα αυτό αν και τρομερά καυλωμένη δε μπορούσα να τελειώσω, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τζιμ. Όμως άρχισα να κουνιέμαι προκλητικά και να χορεύω πάνω στον πούτσο του προσπαθώντας να προκαλέσω τον Χάρη. Η Ελένα έχυσε ξανά, σηκώθηκε και ξεκίνησε να παίζει με την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλα της. Ο Χάρης της γάμησε το στόμα λίγο ακόμα, ταυτόχρονα με κοιτούσε θυμωμένα μέχρι που της το έχυσε και τότε εκείνη ήρθε και μου έχωσε ένα γλωσσόφιλο και με ανάγκασε να καταπιώ το σπέρμα του Χάρη. Μέχρι και η γεύση αυτού του ανθρώπου ήταν τέλεια. Εγώ αναστέναζα με πολύ καύλα και ο Τζιμ βγήκε από μέσα μου γρήγορα και έχυσε έξω και πάνω στο μουνάκι μου. Μόνο εγώ είχα μείνει χωρίς να χύσω και η Ελένα το κατάλαβε. Με ξάπλωσε, με καβάλησε πάλι και αρχίσαμε πάλι να ενώνουμε τα μουνιά μας, αυτή τη φορά με το σπέρμα του άντρα της ανάμεσα μας. Αυτό με άναψε τόσο πολύ. Είχα πάνω μου το σπέρμα του συζύγου κάποιας και το μουνί της γυναίκας του να τρίβεται με το δικό μου. Η αίσθηση αυτή του απαγορευμένου και η ξένη κλειτορίδα που τρίβεται πάνω στη δικιά μου και το ότι ενώναμε τα υγρά μας όλοι μαζί, ενώ στο στόμα μου είχα τη γεύση από το σπέρμα ενός άλλου άντρα μου προκαλούσε μια πρωτόγονη ηδονή και ένιωθα τόσο πρόστυχη και ήμουν κοντά στο τελειώσω.

Τότε ο χάρης μου πιάνει το κεφάλι και αρχίζει να με φιλάει με απίστευτο πάθος. Μου έκοψε την ανάσα πραγματικά. Φιλιόμασταν ενώ μια γκόμενα έτριβε το μουνί της στο δικό μου και εγώ είχα μόνο την αίσθηση των χειλιών του πάνω μου. Σταμάτησε να με φιλάει και έτσι όπως με κρατούσε με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σα να με διέταζε να τελειώσω. Άρχισα να νιώθω σπασμούς από την κλειτορίδα μου ως βαθιά στο μουνάκι μου και τέλειωσα πολύ δυνατά κοιτώντας συνεχώς στα μάτια το Χάρη που είχε καταφέρει να με γαμήσει χωρίς να με γαμήσει!

Αφού λοιπόν τελειώσαμε όλοι, εγώ με την Ελένα κάναμε μια βουτιά στη θάλασσα να συνέλθουμε και να καθαριστούμε και ο Χάρης με το Τζιμ κάθισαν έξω μαζί για τσιγάρο. Όταν βγήκα από τη θάλασσα με έπιασε πανικός που ήμουν ακόμα γυμνή και έβαλα το μαγιό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν τρομερά αγχωμένη και είχα κοκκινίσει. Ο Τζιμ ξεκίνησε να με ρωτάει μερικά πράγματα για μένα. Εγώ απαντούσα με γενικούρες γιατί ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί απ' τη ντροπή μου και δεν ήξερα αν θέλω να τους ξαναδώ. Μιλήσαμε λίγο περί ανέμων και υδάτων μέχρι σε κάποια φάση που σηκώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες και τους είπα ότι πρέπει να φύγω. Η Ελένα σηκώθηκε και με αγκάλιασε γυμνή όπως ήταν, ο Τζιμ επίσης σηκώθηκε και μου φίλησε το χέρι λέγοντας μου πως πρέπει να το επαναλάβουμε μερικές φορές ακόμα γιατί αυτοί θα μείνουν άλλα δύο βράδια εδώ και μου είπαν ότι θα με περιμένουν το βράδυ στο ξενοδοχείο τους και τον αριθμό δωματίου. Ο Χάρης πάλι, μου έκανε ένα νεύμα και με κοιτούσε επίμονα μέχρι να φύγω.

Φτάνω λοιπόν σε λίγη ώρα στο σπίτι, κομμάτια από την ένταση και το γαμήσι, κάνω ένα μπάνιο και ξαπλώνω. Σκεφτόμουν τα υπέροχα μάτια του Χάρη και πόσο πολύ ξενέρωσα που δε με πήδηξε. Και σκεφτόμουν πως θα ήταν να έχω μέσα μου αυτόν τον άντρα να με πηδάει και να με κάνει δικιά του. Αυτόματα ξεκίνησα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου μέχρι που έχυσα πάλι μόνη μου. Έχυσα για το Χάρη και δεν ήταν εκεί να το δει αυτή τη φορά με το βλέμμα του που με σκοτώνει. Κοιμήθηκα αμέσως με το χέρι ακόμα περασμένο μέσα απ' το βρακάκι μου.

Ξύπνησα κατά τις 9 το βράδυ, μέχρι να συνειδητοποιήσω που βρισκόμουν και τι είχε γίνει πέρασαν αρκετά λεπτά. Θυμήθηκα ότι θα με περίμεναν και κατευθείαν άρχισα να ανάβω, όπως όταν τους έπαιρνα μάτι στη θάλασσα. Κόλλησα και σκέφτηκα ξανά το Χάρη. Δε μπορούσα να τον βγάλω αυτόν τον άντρα από το μυαλό μου. Ήθελα πολύ να πάω και να τα ζήσω όλα μαζί του και το ζευγάρι αλλά κώλωσα. Απ' τη μια φοβήθηκα ότι αυτοί οι δυο σίγουρα θα θέλανε να με πάρουν μαζί και δεν ένιωθα έτοιμη για κάτι τέτοιο και απ' την άλλη, για κάποιο λόγο, δεν ήθελα να πάω σαν ξεφτιλισμένη να γαμηθώ μπροστά στο Χάρη πάλι. Ήδη ντράπηκα τόσο πολύ με όλα όσα έγιναν. Έβαλα ένα ποτό και το ήπια στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, μέχρι τα ξημερώματα. Προσπάθησα τις επόμενες μέρες να ξεχάσω ότι συνέβη. Βέβαια ένιωθα συνέχεια ότι είμαι υγρή και με κάθε ευκαιρία χαϊδευόμουν. Ωστόσο πέρασα ήρεμα ένα τριήμερο μοναξιάς και ησυχίας.

Ήταν Τρίτη όταν έγιναν τα γεγονότα και το βράδυ της Παρασκευής με κάλεσαν κάτι φίλοι μου που δούλευαν σε ένα κοντινό μπιτσόμπαρο για ποτό. Ήθελα να πάω γιατί βαρέθηκα όλη μέρα μόνη και ήθελα να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου και να τραβήξω λίγο τα βλέμματα γιατί είχα downιάσει όσο σκεφτόμουν ότι δε θα ξαναβρώ άντρα σαν το Χάρη. Έβαλα μια μαύρη ψιλόμεση κοντή φούστα και από πάνω φόρεσα ένα μαύρο ημιδιάφανο μπλουζάκι. Από μέσα φαινόταν το σουτιέν μου, το οποίο ήταν απ' αυτά τύπου εσώρουχα- εξώρουχα που τα φοράς και σκέτα. Απλά επειδή έχω αρκετά μεγάλο στήθος το αποτέλεσμα έδειχνε κάπως πιο σέξι απ το κανονικό. Απλά μαύρα πεδιλάκια, το τζιν μπουφάν μου και έφυγα. Όταν πήγα στο beach bar είχε αρκετό κόσμο χωρίς όμως να γίνεται πανικός, οπότε είχα χρόνο να δω την παρέα μου. Ήπιαμε αρκετά, με είδαν που ήμουν λίγο περίεργα αλλά ντράπηκα φυσικά να τους πω το λόγο. Μετά όσο είχε μεγαλύτερη κίνηση, έμενα περισσότερη ώρα μόνη μου στο μπαρ και ομολογώ ότι ερχόντουσαν αρκετοί να μου πιάσουν την κουβέντα και να με κεράσουν, όμως πραγματικά δεν τους έβλεπα καν! Ήταν σα να μην είχαν πρόσωπα όλοι τους. Δεν τους έδινα καν σημασία και απλά με θεωρούσαν ξινομούνα και έφευγαν. Που να ήξεραν ότι λίγες μέρες πριν οργίαζα και τώρα έσταζα για κάποιον άλλο.

Επειδή βαρέθηκα ξεκίνησα να φύγω σιγά-σιγά. Έφτασα στο σπίτι και με το που ανοίγω την πόρτα νιώθω από πίσω μου κάποιον να με αρπάζει και να με βάζει με βία μέσα στο σπίτι. Με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα και με το άλλο με είχε πιάσει απ τη μέση και με είχε σηκώσει για να με βάλει γρήγορα μέσα στο σπίτι. Είχα τρομοκρατηθεί και προσπάθησα να ουρλιάζω αλλά δε μπορούσα γιατί μου έκλεινε το στόμα. Η καρδιά μου πήγαινε πραγματικά να σπάσει και νόμιζα ότι αν δε με σκοτώσει αυτός σίγουρα θα πεθάνω απ' το φόβο μου. Όταν έκλεισε την πόρτα πίσω, με άφησε και γύρισα να τον δω. Ήταν ο Χάρης. Ήταν ακόμα πιο όμορφος ντυμένος, με ένα πουκάμισο με σηκωμένα τα μανίκια και ένα τζιν από κάτω. Τα μάτια του ήταν το ίδιο θολά όσο εκείνη τη μέρα στη θάλασσα.

- Τι θες εσύ εδώ; Τον ρώτησα.

- Σε είδα στο μπαρ να κάθεσαι και να σου την πέφτουν τα λιγούρια και σε ακολούθησα ως εδώ όταν έφυγες. Αυτό έκανες τόσο καιρό; Γιατί δεν ήρθες το βράδυ που σε περιμέναμε; Ήθελες να βγαίνεις για να προκαλείς τους άντρες ντυμένη έτσι και να μην κάθεσαι σε κανέναν;

- Ότι θέλω έκανα τόσες μέρες, δε θα σου δώσω λογαριασμό…

του απάντησα ενώ σκεφτόμουν ότι το μόνο που έκανα είναι να τον σκέφτομαι να με πηδάει. Με πιάνει απ το λαιμό και με φέρνει κοντά του.

- Γιατί δεν ήρθες το βράδυ; Σε περιμέναμε μέχρι το πρωί. Γιατί δεν ήρθες να σου γαμήσω κι εγω όλες σου τις τρύπες πουτανάκι; Δεν πειράζει όμως… θα το κάνω τώρα.

- Σήκω φύγε… θα φωνάξω βοήθεια…

του είπα και τον χαστούκισα με όση δύναμη είχα. Φάνηκε να το διασκεδάζει.

- Θα φωνάξεις πουτάνα. Θα φωνάξεις από καύλα για τον πούτσο μου…

μου είπε και με κόλλησε στον πόρτα.

- Το ξέρεις ότι κάθε μέρα γαμούσα την Ελένα και σε σκεφτόμουν; Το δικό σου μουνί ήθελα να σφίγγει τον πούτσο μου. Θυμάσαι πως έχυνε η Ελένα; Και τι ωραία μουνάρα είχε; Εγώ όμως μόνο το δικό σου σκεφτόμουν όσο την κάρφωνα. Την παρτουζώναμε για ώρες με τον άντρα της και δεν έπεφτε ο πούτσος μου. Σκεφτόμουν τις βυζάρες σου πως κουνιόντουσαν όταν γαμιόσουν. Πως έχυνες κοιτώντας με στα μάτια. Τι όμορφο και πρόστυχο τσουλάκι ήσουν.

Ταυτόχρονα όσο τα έλεγε αυτά με χούφτωνε παντού. Μου ρουφούσε που και που το λαιμό και τα χείλη και έτριβε τον πούτσο του στην κοιλιά μου. Εμένα τα πόδια μου ειλικρινά δε με κρατούσαν. Τον ήθελα τόσο πολύ που θα έβαζα τα κλάματα. Αλλά ο εγωισμός μου δε με άφηνε να τον ευχαριστηθώ. Προσπάθησα να φύγω και με έπιασε και με έστησε στα 4 στον καναπέ. Μου σήκωσε τη φούστα ψηλά και τράβηξε λίγο πιο ψηλά το στρινγκάκι μου. Μου έδωσε μερικές δυνατές σφαλιάρες στον κώλο και με σήκωσε πάλι. Με σήκωσε όρθια και μου έβγαλε τη μπλούζα και τη φούστα. Τράβηξε λίγο το σουτιέν προς τα κάτω και άφησε τις ροζ ρώγες μου εκτεθειμένες. Τις έγλειψα και τις πάτησε από μια σφαλιάρα που με έκανε να τσιρίξω απ' τον πόνο.

- Σε παρακαλώ. Γιατί μου το κάνεις αυτό; Άφησε με ήσυχη.

Τότε ηρεμεί με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

- Αν πραγματικά δεν το θες, θα σταματήσω.

- Δεν το θέλω…

- Σκάσε... μου είπε σφίγγοντας μου το λαιμό.

- Δε θα μιλάς αν δε σου πω εγώ. Αν πραγματικά δεν το θες όπως σου είπα, θα σταματήσω, θα φύγω και δε θα με ξαναδείς ποτέ. Αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να δούμε αν λες αλήθεια. Αν το μουνάκι σου είναι υγρό σημαίνει ότι θες και συ να σε γαμήσω. Και θα το κάνω. Θα σε σκίσω όπως θέλω, όπου θέλω και όποτε θέλω. Συμφωνείς; Είναι πολύ δίκαιο.

Εγώ στο μεταξύ μόνο που τον έβλεπα, έσταζα. Τα υγρά μου είχαν φτάσει στα μπούτια μου και ήδη ένιωθα το μουνί μου να με καίει. Τον κοίταξα στα μάτια και περίμενα. Με έβαλε να σταθώ σα να κάθομαι όρθια στο μπράτσο του καναπέ και γονάτισε μπροστά μου. Με κοιτούσε στα μάτια και άρχισε να μου κατεβάζει το βρακάκι. Χαμογέλασε ειρωνικά όταν είδε πόσο χάλια είχα γίνει.

- Αυτό είναι που δεν το θέλεις;… μου είπε κοιτώντας με πάλι εριστικά.

Εγώ δε μιλούσα. Θύμωσε και με σήκωσε αγκαλιά. Με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και με πέταξε στο κρεβάτι. Μου έβγαλε το σουτιέν και τα παπούτσια και με άφησε τελείως γυμνή. Έβγαλε τη ζώνη του και έδεσε τα χέρια μου στο κάγκελο του κρεβατιού. Τώρα ήμουν γυμνή και εκτεθειμένη στο έλεος του. Με κοίταξε μερικά λεπτά και με τράβηξε φωτογραφίες, έτσι γυμνή και δεμένη. Άρχισα να κλαίω και να φωνάζω γιατί φοβήθηκα για το που θα ανέβαιναν αυτά. Όμως ήρθε δίπλα μου και μου τις έδειξε, δεν φαινόταν πουθενά το πρόσωπο μου, ήταν μόνο το σώμα μου δεμένο και έδειχνε πραγματικά πολύ όμορφο. Κολακεύτηκα κάπως έτσι όπως με είδα στις φωτό. Ήμουν όντως σαν ακριβοπληρωμένη λολίτα πορνοστάρ.

- Θα τις στείλω στο Τζιμ και στην Ελένα δώρο να έχουν να θυμούνται πόσο καυλιάρα είσαι… μου είπε.

Ήρθε και ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε αμέσως να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου απίστευτα απαλά και με κοιτούσε στα μάτια. Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα που είχα, τον ήθελα όσο κανέναν άλλον αλλά ταυτόχρονα με τρόμαζε γιατί ακόμα και αν ήθελα να σταματήσουμε είμαι σίγουρη ότι δε θα σταματούσε και θα με βίαζε. Όσο σκεφτόμουν όλα αυτά αυτός είχε βάλει την κλειτορίδα μου ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα του και την πίεζε σκληρά. Ένιωσα κι άλλα υγρά να κατεβαίνουν και το κορμί μου έκανε τον πρώτο σπασμό. Χαμογέλασε και άρχισε να μου ρουφάει το λαιμό και να κατεβαίνει προς τα κάτω, πέρασε τη γλώσσα του από το στήθος μου, μου έγλειψε τις ρώγες, μου τις δάγκωσε και τις χτύπησε μερικές φορές με λίγες σφαλιάρες. Κατέβηκε κι άλλο δίνοντας μου υγρά φιλιά στην κοιλιά και πάνω απ' το μουνάκι μου. Μου άνοιξε βίαια τα πόδια και άρχισε να γλείφει δεξιά και αριστερά τα μπούτια μου. Ξεκινούσε από ψηλά στα μπούτια μέχρι εκεί που ξεκινούσαν τα χείλη μου. Και ξανά πίσω.

Εγώ ένιωθα ότι απλά θα πάθω συγκοπή από την καύλα μου και κοιτούσα το υπέροχο θέαμα. Δεν ήταν μόνο που ήταν τόσο κούκλος, ήταν απίστευτα σέξι ο τρόπος που με έγλειφε. Με γούσταρε. Ήθελε να με τρελάνει. Αυτός ο άντρας μπορούσε να έχει όποια θέλει και έκανε σαν μανιακός για μένα. Ήταν έτοιμος να φτάσει στο έγκλημα από την καύλα του. Σταμάτησε για λίγο και κοιτώντας με στα μάτια έβγαλε τη γλώσσα του έξω και την πέρασε σαν πινέλο από τέρμα πίσω στο μουνάκι μου, την πέρασε μέσα στο μουνάκι μου βαθιά και μέχρι την κλειτορίδα μου όπου ξεκίνησε να τη ρουφάει. Κι άλλος έντονος σπασμός από μένα. Εγώ τόση ώρα ανάσαινα πολύ βαριά και αναστέναζα παραπονιάρικα. Με ταλαιπωρούσε πολύ όλο αυτό. Με καύλωνε αλλά πάνω στην ώρα που θα τέλειωνα σταματούσε και έκανε το ίδιο πολλές φορές. Όταν κάποια στιγμή μου έχωσε τα δύο μεσαία του δάχτυλα με βία μέσα μου τσίριξα. Άρχισε να με γαμάει με τα δάχτυλα ενώ με ρουφούσε. Ήμουν πολύ κοντά και φώναζα λαχανιασμένη. Πάνω στην ώρα που θα έχυνα σταμάτησε. Μου πάτησε μια σφαλιάρα στο μουνί και μου έκοψε τη φόρα. Το έκανε άλλες τρεις φορές. Εγώ έκλαιγα από την ένταση. Υπέφερα. Ήθελα να τελειώσω και δε με άφηνε, επίσης ήθελα να τον αγγίξω και ήμουν δεμένη. Όταν σταμάτησε για άλλη μια φορά, με κοίταξε πριν μου δώσει πάλι σφαλιάρα στο μουνάκι μου. Τον κοίταξα κι εγώ κλαίγοντας και του ψέλλισα λαχανιασμένη να με λύσει.

- Γιατί; Με ρωτάει.

- Σε παρακαλώ, λύσε με.

Ήρθε από πάνω μου και κοιταχτήκαμε στα μάτια.

- Τι θέλεις;… με ρώτησε.

- Θέλω να σε νιώσω. Σε παρακαλώ λύσε με…

- Τι θέλεις; Πες το να σ ακούσω μωρό μου!

- Σε θέλω. Σε έχω ανάγκη… του είπα.

Μαλάκωσε το βλέμμα του και με έλυσε. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει τόση ώρα αλλά δε με ένοιαζε. Τον πιάνω από το κεφάλι και τον φιλάω βαθιά. Ένιωθα τα χείλη του και τη γλώσσα του και τρελαινόμουν. Πάντα ήμουν της άποψης ότι αν πετύχει το φιλί, τύφλα να χει το σεξ και αυτή τη φορά πραγματικά μόνο με τα χείλη του είχα φτάσει στον έβδομο ουρανό. Αυτός ακόμα ήταν ντυμένος. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο του με τα ρούχα πάνω στο μουνί μου. Τον είχα λερώσει γιατί έσταζα, αλλά δεν τον ένοιαζε. Τότε γύρισα και είδα από μακριά τον καθρέφτη, έναν άντρα πάνω μου κι εγώ γυμνή στα χέρια του να του παραδίνομαι και ένιωσα πιο πρόστυχη από ποτέ. Σταμάτησα να νιώθω έρμαιο και ήξερα πως εκείνη τη στιγμή όπως εκείνος με έκανε ότι ήθελε έτσι θα μπορούσα να του κάνω κι εγώ. Τον έσπρωξα στο πλάι. Ανέβηκα πάλι πάνω του, έκατσα με το μουνί μου πάνω στον καβάλο του και άρχισα να τρίβομαι. Εκείνος με έπιασε απ' τη μέση και έβαζε δύναμη από κάτω σα να με γαμάει. Του ξεκούμπωσα το πουκάμισο και είδα το τέλειο σώμα του. Του άνοιξα το τζιν και του το έβγαλα. Του έδινα φιλιά πάνω στον πούτσο του πάνω από το μποξεράκι του μέχρι που του το έβγαλα κι αυτό. Ο πούτσος του τινάχτηκε ψηλά, έτοιμος να τον περιποιηθώ. Ήταν γεμάτος υγρά. Ξεκίνησα να τα μαζεύω με τη γλώσσα μου. Πολύ απαλά.

- Πουτανάκι… μου είπε.

Εγώ τον κοίταξα και του χαμογέλασα πονηρά. Χαμήλωσα και άρχισα να περνάω απαλά τη γλώσσα μου από τα αρχίδια του. Σιγά-σιγά ανέβαινα κατά μήκος του πούτσου του ως το κεφάλι και με υγρά φιλιά κατέβαινα πάλι πίσω. Άρχισα να βάζω δύναμη με τη γλώσσα. Ξεκινούσα να τον γλείφω από τη βάση του πούτσου του πίσω από τα αρχίδια ως το κεφάλι. Με κυκλικές κινήσεις του έγλυψα το κεφάλι μέχρι που άρχισα να τον βυθίζω όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο στόμα μου. Όταν το έβγαζα φιλιόμουν λίγη ώρα με το πουτσοκέφαλο του, ενώ με το χέρι μου του χάιδευα τα αρχίδια. Εκείνος έτρεμε αλλά με άφηνε να του κάνω ότι θέλω, θα μπορούσε να με πιάσει απ' τα μαλλιά να μου γαμήσει το στόμα αλλά δεν το έκανε.

Με σταματάει απότομα και με ξαπλώνει ανάσκελα. Με καρφώνει με τη μια μέσα στο μουνάκι μου. Όταν το έβαλε μέσα του ξέφυγε ένα βογκητό καύλας.

- Τι στενό μουνί έχεις καύλα μου; Καίει το μουνί σου! Μου καις τον πούτσο μου γαμώτο σου. Μου τον πνίγεις παλιοπουτάνα. Μόνο το μουνί σου θέλω πουτάνα το καταλαβαίνεις; Κάθε μέρα θα σε πηδάω… μου είπε.

Ένιωθα μέσα μου κάθε σπιθαμή γεμάτη με τον πούτσο του. Πονούσα και φώναζα. Με άνοιγε μέχρι βαθιά. Ένιωθα ότι θα με σκίσει αλλά το ήθελα. Τον είχα ανάγκη. Φιλιόμασταν με πάθος και με δάγκωνε στο λαιμό και στο στήθος. Μου είχε αφήσει σημάδια παντού. Εγώ έχωνα τα νύχια μου στην πλάτη του και στα μπράτσα του. Άρχισε να με γαμάει γρήγορα και δυνατά, σε λίγο θα τέλειωνα πάνω του αλλά κατάλαβα ότι θα με έχυνε. Τον παρακάλεσα να μην το κάνει.

- Σε παρακαλώ όχι μέσα μου…

Εκείνος σα να του είπα το αντίθετο ξεκίνησε να με γαμάει πιο αργά αλλά πιο καρφωτά. Έβγαινε σχεδόν μέχρι έξω και με κάρφωνε βαθιά και γρήγορα μέσα. Έπιασε τα πόδια μου και τα έβαλε να τον αγκαλιάσουν στη μέση.

- Δεν ντρεπόσουν όταν γαμιόσουν με άλλον μπροστά μου; Άφησες έναν άγνωστο να σε πηδήξει και με κοιτούσες να σε βλέπω πως γαμιέσαι σαν πουτάνα.

- Εσένα ήθελα. Απ την πρώτη στιγμή που σε είδα. Μόνο εσένα μωρό μου. Δεν έχει περάσει λεπτό που να μη σε σκέφτομαι απ' την στιγμή που σε είδα.

- Εμένα ήθελες το ξέρω. Το έβλεπα. Για μένα γαμιόσουν. Αλλά μόνο εγώ θα σε σκίζω από παντού. Εγώ θα αποφασίζω αν θα δίνω αλλού το μουνάκι σου. Το κατάλαβες;…

και μου δίνει μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Με φιλάει αμέσως παθιασμένα. Τον ένιωθα μέσα μου να με σκίζει και θα τέλειωνα.

- Θα σε χύσω πουτάνα. Θα σε χύσω και θα σαι δικιά μου. Δεν θα σε ξαναγαμήσει κανένας άλλος ποτέ. Παρ' τα όλα μέσα σου, σε χύνω…

ούρλιαξε μέχρι που άρχισε να αδειάζει όλη του την καύλα μέσα μου. Με το που ένιωσα την πρώτη αίσθηση από το σπέρμα του άρχισα να έχω συσπάσεις κι εγώ. Ένιωσα κάτι υγρό και καυτό μέσα μου. Ήταν σαν να ένιωθα επιτέλους ολοκληρωμένη για πρώτη φορά και άρχισα κι εγώ να χύνω. Τον έσφιξα πάνω μου με τα πόδια και χέρια μου και έχυνα μαζί του. Το μουνάκι μου έκανε συσπάσεις και το ένιωθα να τον σφίγγει μέσα μου. Τρέμαμε και οι δυο από τον οργασμό μας, ιδρωμένοι κι εγώ κλαμένη από την ένταση. Χύσαμε μαζί. Εκείνος μέσα μου κι εγώ πάνω του.

Φιληθήκαμε βαθιά, βγήκε από μέσα μου, με πήρε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε αμέσως.




Copyright protected OW ref: 176850



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).