Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είμαι ο Παύλος, είμαι 33 ετών και αποφάσισα να σας πω τη δικιά μου ιστορία, που αφορά τη μάνα μου. Λίγα πράγματα γι' αυτή. Τη λένε Λίτσα, είναι 60 χρόνων και έχει το τέλειο σώμα για την ηλικία της. Ωραίο στρογγυλό κωλαράκι, βυζάκια για γλείψιμο και τσιμπουκόφατσα. Η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν δεκαοκτώ χρόνια, στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν ακόμη μικρός και η μάνα μου τα έβγαζε δύσκολα πέρα. Για να μην πολυλογώ, αναγκαζόταν να γαμιέται με διάφορους τύπους για να βγάζει τα προς το ζην. Ένας από αυτούς τους τύπους ήταν ο Νίκος, ένας ιδιαίτερα σκληρός άνθρωπος, που όπως έμαθα αργότερα ήταν νονός της νύχτας. Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι, η μητέρα μου με κλείδωνε στο δωμάτιο και μου έλεγε να κάνω ησυχία. Το μόνο που θυμάμαι είναι τις τσιρίδες που άκουγα από το δωμάτιο της μητέρας μου και τους δυνατούς ήχους από τις σφαλιάρες που της έριχνε στα διάφορα μέρη του σώματος της. Τότε δεν καταλάβαινα πολλά-πολλά, αλλά μεγαλώνοντας και βλέποντας τσόντες, συνειδητοποίησα τι γινόταν εκεί μέσα. Ήταν το κολαστήριο της μητέρας μου. Τη γαμούσε σα ζώο.

Αυτός, εν τω μεταξύ, αγνοούσε πλήρως την ύπαρξη μου. Μέχρι που μια μέρα έκανα το μοιραίο λάθος. Έριξα ένα ποτήρι με νερό. Τότε ο Νίκος έτρεξε γρήγορα προς το δωμάτιο μου και προσπάθησε να σπάσει την πόρτα καθώς ήταν κλειδωμένη. Από ότι κατάλαβα ήταν σωστό θηρίο. Έτρεξε νευριασμένος προς την μάνα μου για να απαιτήσει εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή η μάνα μου έτρεξε προς την εξώπορτα για να φωνάξει βοήθεια, αλλά ο Νίκος την πρόλαβε. Λίγο πριν βγει την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε μέσα στο σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Ένα από τα πιο σκληρά γαμήσια της μητέρας μου ξεκινούσε και δεν είχε ιδέα. Την έφερε έξω από την πόρτα του δωματίου μου, την έστησε στην πόρτα και με αντίσταση την πόρτα άρχισε να την πηδάει από κώλο. Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τη ρώτησε ποιος είναι μέσα αλλά αυτή αρνούνταν πεισματικά να απαντήσει, μέχρι που λύγισε και μου είπε να ανοίξω. Εγώ κατατρομαγμένος έστριψα το κλειδί. Η πόρτα άνοιξε. Για πρώτη φορά έβλεπα τον άνθρωπο που για πολλά έτη ξέσκιζε με κάθε πιθανό τρόπο τη μητέρα μου. Ήταν τρομακτικός στην όψη. Μόλις με είδε γέλασε σατανικά, έβγαλε την πούτσα του από τον κώλο της μάνας μου καθώς τη γαμούσε πισωκολλητά και στα όρθια και έσπρωξε τη μητέρα μου προς το μέρος μου. Η μητέρα μου κατέρρευσε αμέσως, καθώς δε μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Και κατάλαβα γιατί δεν μπορούσε. Η πούτσα του τύπου ήταν 16 εκατοστά, παχιά σαν καλαμπόκι και στραβή.

Όσον αφορά τη μάνα μου, ήταν σωστή μιλφάρα. Ο μαφιόζος της είχε δώσει ένα κορσέ για το πάνω μέρος του σώματος της, που αναδείκνυε εξαιρετικά τα βυζιά της και έκρυβε κάποιες ατέλειες όπως τη λίγη κοιλίτσα που είχε λόγω ηλικίας. Από κάτω φορούσε ένα μικρό μπικίνι. Τι φορούσε δηλαδή, που ήταν σα να μη φορούσε. Αυτό κάλυπτε ίσα-ίσα το μουνάκι της, ενώ το κορδόνι τόνιζε εξαίσια τα κωλομέρια που ήταν κόκκινα σαν παντζάρια. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

- Ν: Ώστε έχεις γιο και δεν μου το έχεις πει;

- Λ: Σε παρακαλώ μην του κάνεις κακό.

- Ν: Δεν θα τον πειράξω, αλλά ως αποζημίωση για τα ψέματα που μου είπες θα παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι.

Η μητέρα μου δαγκώθηκε. Ο μαφιόζος εξήγησε πως θα έλεγε κάτι στο αυτί της μάνας μου και αυτή θα το έκανε. Η μητέρα μου μη έχοντας άλλη επιλογή συμφώνησε.

Της ψιθύρισε λοιπόν κάτι και η μητέρα μου του απάντησε "άντε γαμήσου". Ο Νίκος τότε τη σήκωσε όρθια και έχωσε μονομιάς την πούτσα του στον κώλο της. Τη γάμαγε με τρομερή μανία και καύλωνε όλο και πιο πολύ, καθώς έβλεπε το παντελόνι μου να φουσκώνει.

Μετά από πέντε λεπτά, την άφησε και της ζήτησε να πει αυτό που της είπε. Η μητέρα μου σήκωσε το κεφάλι της, με κοίταξε και μου είπε "άντε γαμήσου". Το παιχνίδι αυτό συνεχιζόταν, αυτός της έλεγε διάφορα πράγματα και κάθε φορά υπήρχε η ίδια έκβαση. Αρχικά, αρνούνταν να το κάνει και κάθε φορά ο αλήτης έβρισκε κάτι διαφορετικό να χάνει. Όργωνε το μουνί της, της έδινε το έντερο στο χέρι ή μπορεί να έχωνε όλη του την πούτσα στο στόμα της κλείνοντας και τη μύτη ταυτόχρονα. Κάθε φορά υπέκυπτε και έτσι φτάσαμε στο σημείο να με βρίζει, να με φτύνει, να με χαστουκίζει και να με φιλάει στο μάγουλο αφού του είχε κάνει γλειφοκώλι. Ήταν ότι πιο αηδιαστικό υπήρχε. Μέχρι και ότι την έχω μικρή αναγκάστηκε να μου πει και ότι δε θα μπορούσα ποτέ να σουβλίσω μια γυναίκα όπως έκανε ο Νίκος στη μάνα μου. Εγώ φυσικά ξέρω ότι όλα αυτά τα έκανε για να επιβιώσει και δεν παρεξηγούμουν. Ο τύπος ήταν εντελώς σαδιστής. Ήθελε να μας κάνει να αισθανθούμε τύψεις. Και πιστεύω ότι το κατάφερε. Η μητέρα μου αισθανόταν επειδή παρ' όλο που με αγαπούσε αναγκαζόταν να κάνει όλα αυτά τα έκφυλα πράγματα και εγώ επειδή σε κάποια φάση έστησε την μάνα μου στα τέσσερα και με φώναξε από πίσω της να δω την κωλοτρυπίδα της. Θα ορκιζόμουν ότι δεν είχα δει τρύπα να χάσκει περισσότερο. Ήταν ανοιχτή σαν τούνελ. Με άρπαξε από το κεφάλι και με έφερε σε απόσταση αναπνοής. Μύριζε σπέρμα και ιδρώτας.

Ο επίλογος αυτής της τσόντας γράφτηκε με τον πιο περίεργο τρόπο. Με την ευχαρίστηση της μητέρας μου. Τι οξύμωρο να το λέει κανείς… αλλά ναι. Ο Νίκος ενδιαφέρθηκε για την σεξουαλική ικανοποίηση της μητέρας μου. Την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο κρεβάτι και της ζήτησε ανάσκελα όπως ξάπλωνε να ανοίξει τα πόδια της. Με άρπαξε και εμένα από το κεφάλι και με έβαλε ακριβώς δίπλα στο μουνί της. Το κεφάλι μου τώρα ακουμπούσε πάνω στο σώμα της μητέρας μου, στην περιοχή που ενώνεται το πόδι με τον κορμό. Με το ένα χέρι με κρατούσε και με το άλλο έτριβε βίαια το σημείο g της μάνας μου. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και το αναπόφευκτο συνέβη. Έκανε ένα ανεπανάληπτο squirting και όλα τα χύσια της προσγειώθηκαν στη μάπα μου.

Η ώρα ήταν τέσσερις το πρωί. Ένα σενάριο βγαλμένο από βιβλίο είχε λάβει χώρα. Ζήτησε από τη μάνα μου να κάνει ένα μπάνιο και να βάλει ένα διχτάκι που είχε, χωρίς τίποτα άλλο. Φαινόταν όλα. Οι ρώγες της, το μουνί της, η κωλοτρυπίδα της. Μας έβαλε στο αμάξι του και μας πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί που είχε μόνο Πακιστανούς. Μας άφησε χωρίς χρήματα, χωρίς τίποτα. Να τριγυρνάμε με τα πόδια μέσα στο γκέτο. Οι Πακιστανοί σφύριζαν και γελούσα, ενώ αποκαλούσαν πουτάνα τη μάνα μου. Είχαν κάνει κύκλο γύρω μας και δε μπορούσε να την προστατεύσω. Μια ολόκληρη αγέλη προσπαθούσε να ικανοποιήσει τις πιο ποταπές επιθυμίες της, που δεν ήταν άλλες από το παρτούζωμα της μάνας μου. Πλησίασαν τόσο κοντά που έδιναν σφαλιάρες στον κώλο. Και ακολούθησε το αναμενόμενο.

Αυτή την ιστορία όμως θα την πω μια άλλη φορά. Αν θέλετε τη συνέχεια πείτε το στα σχόλια.




Copyright protected OW ref: 176825



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.