Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την Άντρη την ξέρω εδώ και 8 περίπου χρόνια. Λεπτή, στα νιάτα της πρέπει να ήταν κουκλάρα, μέτριο βυζί και πουτανιάρικο ύφος. Έχει κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και είναι διαχειρίστρια σε πολυκατοικία που έχει ο σύζυγος της, του όποιου με την κόρη (από άλλο γάμο) έχουμε καλές οικογενειακές σχέσεις. Στην οικογένεια του άνδρα της δεν τη θέλουν γιατί λένε τον πήρε για να του φάει χρήματα. Λόγω δουλειάς, σχεδόν κάθε μέρα είχα επαφή με την Άντρη. Πολύ ιδιότροπη αλλά είχε αυτό το κάτι πάνω της που με καύλωνε. Πολλές φορές μου ήρθε να της αστράψω ένα χαστούκι από την κακοτροπιά της.

Άλλαξα δουλειά και χαθήκαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πριν 2-3 μήνες, λίγες ημέρες πριν την καραντίνα, την πέτυχα κάπου, ήρθε κοντά μου και με χαιρέτησε χαμογελώντας. Καμία σχέση η ιδιότροπη Άντρη με την Άντρη που είχα μπροστά μου. Αφού μιλήσαμε 5-6 λεπτά ήρθε ο άνδρας της και έφυγαν. Την ίδια μέρα, πήγα οικογενειακώς στην κόρη του άνδρα της όπου μεταξύ άλλων είπε ότι της κάνει παράπονα η Άντρη ότι δεν την ικανοποιεί ο άνδρας της και ότι δεν ξέρει τι να κάνει. Τέλος πάντων, σκέφτηκα ακούγοντας το "αγάμητη" να δω τι γίνεται.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα επισκέφτηκα το μαγαζί της με πρόφαση να πάρω δώρο κάποια εσώρουχα σε κάποια σχέση που έχω. Ήμασταν μόνοι στο μαγαζί. Αφού με χαιρέτησε χαμογελώντας, με ρώτησε τι ακριβώς είναι τα γούστα της κοπέλας. Τότε εγώ αισθανόμενος για κάποιο λόγο μια ερωτική ατμόσφαιρα της είπα:

- Εσύ τι φοράς; Τι σου αρέσει;

- Σε έστειλε αυτή να μου την πέσεις;

Για κάποιο λόγο είχα καυλώσει υπερβολικά και της λέω:

- Άντρη έχει πολύ καιρό που σε γουστάρω. Μου αρέσουν οι μεγαλύτερες μου αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο! Θέλω πολύ να σε φάω…

- Βγες έξω από το μαγαζί μου τώρα…

και προέταξε το δάκτυλο δείχνοντας μου την έξοδο. Τότε μου ήρθε να κάνω μια κίνηση που και να έλεγε κάτι, κανένας δε θα την πίστευε (κάμερα το μαγαζί δεν είχε είναι μικρό). Της χούφτωσα τον κώλο και της λέω:

- Είναι κρίμα τέτοιο κωλαράκι να μην το ταϊσω!

Έκανε κίνηση με το κεφάλι προς τα πίσω αλλά όπως γύρισε, τα μούτρα μας έπεσαν κοντά. Έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και άρχισα να της γλείφω το πρόσωπο και να προσπαθώ με το έτσι θέλω να τη φιλήσω. Στην αρχή αντιστάθηκε αλλά τελικά άνοιξε το στόμα της και αρχίσαμε ένα τρελό γλωσσόφιλο. Με σταμάτησε αυτή και μου είπε να κλείσει την πόρτα του μαγαζιού μη μας δει κανένας και να πάμε πίσω στην αποθήκη όπου έχει ένα κρεβάτι για να ξεκουράζεται όταν δεν έχει δουλειά.

Μέχρι να κλείσει την πόρτα, είχα πάει, βρήκα το κρεβάτι και έβγαλα όλα τα ρούχα μου. Η πούτσα μου, 18 πόντους, χοντρή, ήταν ήδη έτοιμη όταν ήρθε. Έμεινε για λίγο με το στόμα ανοικτό και μου λέει:

- Τι πράγμα είναι αυτό;

- Όλο δικό σου… το αξίζεις.

Άρχισε πίπα με πολύ σάλιο όπως μου αρέσει. Την τραβούσε τέρμα ρουφούσε τα αρχίδια, πολύ εμπειρία, ήταν καύλα. Ενώ ρουφούσε ξεντυνόταν. Την έβαλα 69 και την έγλειφα τρελά. Μετά την έβαλα ανάσκελα και άρχισα γλείψιμο. Έγλειφα μουνί και κώλο, της έβαζα δάκτυλα και τα δεχόταν μπρός και πίσω. Σε κάποια φάση μου ζήτησε να τη γαμήσω. Την είχα ανάσκελα και μπήκα μέσα της. Τέλειο υγρό και ζεστό μουνί.

- Μωρή πουτάνα τι ηλικία έχεις γαμώ τη μούνα σου;

- 72 γαμιά μου…

Τρελάθηκα πιο πολύ. Άρχισα να τη φτύνω στα μούτρα και να τη βρίζω άγρια. Την έβαλα στα 4, της τον έβαλα από πίσω και άρχισα να της δίνω χαστούκια στα κωλομάγουλα. Τα έκανα κατακόκκινα. Ήταν τέλειο! Κάποια στιγμή της τον έβαλα ξανά στο μουνί και τελείωσα μέσα της. Τον καθάρισε με τη γλώσσα και δε σταμάτησε μέχρι που τελείωσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα.

Μια νέα εμπειρία ξεκινούσε. Είχαμε πει να υπάρξει συνέχεια. 3 μήνες μετά, Στην περίοδο της καραντίνας, εγγραφήκαμε και οι δύο ως εθελοντές και κάναμε φοβερά γαμήσια, με γούστα και βρώμικα κόλπα. Στη επόμενη ιστορία θα σας πω πως τη γάμησα μέσα στο σπίτι της με τον άνδρα της να κοιμάται βαθιά.

Άντρη σε ευχαριστώ για όλα… είσαι υπέροχη!




Copyright protected OW ref: 176812



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).