Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Ανδρέας από τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα και σήμερα θα σας πω τη δικιά μου ιστορία που έγινε όταν ήμουν 18 χρόνων. Όταν ήμουν 14-15 χρονών είχα ένα-δύο φιλαράκια που μου λέγανε το ποσό πολύ θέλουν να γαμήσουν τη μάνα μου, πόσο τσούλι είναι, ότι φαίνεται πως γουστάρει πούτσο κι άλλα τέτοια πολλά. Εγώ το έπαιζα θιγμένος, αλλά κατά βάθος καύλωνα αφάνταστα πολύ και ήταν η κύρια μου φαντασίωση για πάρα πολλά χρόνια.

Η μάνα μου τότε (στα 18 μας, αυτή ήταν 49) μελαχρινή, γύρω στο 1.80 κάπου στα 75-80 κιλά, με βυζιά για ισπανικό και με μια κωλάρα για σκίσιμο. Εγώ είχα χάσει επαφή με τους τότε φίλους μου τον Νίκο και τον Παναγιώτη, για διάφορους λόγους. Να σας πω παρεμπιπτόντως ότι η μάνα μου από τότε που χώρισε με τον πατέρα μου από όσο ξέρω εγώ δεν είχε πάει με άλλον άντρα (τουλάχιστον 6 χρόνια). Όμως μια μέρα δεν άντεξα άλλο, πήρα τηλέφωνο το Νίκο και τον είπαμε να βρεθούμε σε κάνα καφέ να τα πούμε.

Βρεθήκαμε, τα είπαμε και μετά από πολύ ώρα βρήκα το θάρρος να του το πω. Του είπα πόσο με καύλωνε όταν μιλούσε για τη μάνα μου λες και ήταν καμιά Ρωσίδα πόρνη και του πρότεινα να βρούμε ένα σχέδιο για να την σκίσει και εγώ να παίρνω μάτι. Αυτός στην αρχή με κορόιδευε και μου έλεγε πως είμαι πουτάνας γιος και άλλα τέτοια, απλά κάνοντας με να καυλώσω πιο πολύ. Του είπα πως θα κάτσουμε στο σαλόνι, θα είναι και αυτή μαζί μας και εγώ θα μπω και καλά να κάνω μπάνιο (θα αφήσω το νερό να τρέχει) και θα κρυφτώ στο μπαλκόνι που έχει είσοδο από 2 δωμάτια. Θα τους άφηνα μόνους τους μέχρι να καταφέρει να την ρίξει αφού κιόλας θα την είχαμε ποτίσει. Συμφωνεί σε αυτό το σχέδιο και μου στέλνει κάθε μέρα μηνύματα τύπου "θα σου κάνω αδερφάκι", "θα τη χύσω μέσα στον κώλο" και άλλα τέτοια που με καύλωναν αφάνταστα πολύ. Έρχεται η μέρα και λέω μία-δύο μέρες πριν στη μάνα μου να κάτσει σπίτι να μας κάνει και τίποτα να φάμε. Φτάνει ο Νίκος σπίτι μου, χαιρετάει κι εμένα και τη μάνα μου (Παρεμπιπτόντως τη μάνα μου τη λένε Στέλλα). Καθόμαστε λίγο στο σαλόνι, βλέπουμε 1 ματσάκι που είχε να περάσει η ώρα και τότε λέω εγώ:

- Θα μπω να κάνω ένα μπάνιο.

- Εντάξει αγάπη μου, έχει ήδη ζεστό νερό…

λέει η μάνα μου. Την είχαμε ήδη μεθύσει αρκετά και έτσι εγώ πάω και γεμίζω τη μπανιέρα. Αμέσως παίρνω θέση στο μπαλκόνι και μετά από κάνα 5λεπτό εμφανίζεται ο Νίκος με τη μάνα μου στο δωμάτιο της. Η μάνα μου κλείνει με δύναμη την πόρτα τον πετάει στο κρεβάτι και πηδάει πάνω του. Αρχίζει να τον φιλάει και αυτός γδύνεται σε χρόνο μηδέν. Η μάνα μου αρχίζει και τον φιλάει σε όλο το σώμα, καταλήγοντας στο τέλος στα αρχίδια του. Του κάνει ένα τσιμπούκι που ούτε σε τσόντα δεν το είχα ξαναδεί. Αυτός σε κάποια φάση την αρπάζει απ' τα μαλλιά και αρχίζει να της γαμάει δυνατά το στόμα. Μετά από 2-3 λεπτά την χύνει στη μούρη και της λέει:

- Το ξέρα ότι είσαι τέτοια πουτάνα, δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει.

Εγώ ακούγοντας αυτά τα λόγια έχυνα για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα. Τη σηκώνει και τη βάζει στο κρεβάτι, της ανοίγει τα πόδια και της κάνει ένα ατελείωτο γλειφομούνι για κάνα δεκάλεπτο. Στην τσόντα μπορεί να είναι πολύ ξενέρωτο, αλλά όταν το κάνουν στην πουτάνα τη μάνα σου είναι όλα τα λεφτά. Μόλις τελειώνει το γλειφομούνι, της βάζει δύο δάχτυλα στο μουνί και την κάνει να χύσει σαν τρελή. Καθώς φωνάζει από ηδονή, αυτός της λέει:

- Ώρα να σε σκίσω πουτανάκι, ελπίζω να τα θυμάσαι αυτά μετά να τα πεις στον πούστη το γιό σου.

Εγώ είχα χύσει δεύτερη φορά όταν την άκουσα να φωνάζει όταν έχυνε. Τη σηκώνει και μετά από μερικά χαστούκια και ένα γαμήσι στο στόμα, τη γυρνάει και μπαίνει από πίσω στο μουνάκι της. Αυτή αρχίζει να φωνάζει "Α… ναι, σκίσε με, έτσι, α…".

- Γουστάρεις μωρή πόρνη;… έτσι θες να σε γαμάνε;

- Ναι, γάμα με την πουτάνα, σκίσε με.

Εγώ, ακούγοντας αυτό το διάλογο, χύνω τρίτη φορά. Ο Νίκος τη γάμαγε με μανία και τη βαρούσε με δύναμη στον κώλο κι αυτή ούρλιαζε. Βλέπετε ο Νίκος τον είχε τουλάχιστον 20 εκατοστά και ήταν και κάπως χοντρός ο πούτσος του. Μετά από ένα αξέχαστο γαμήσι και αφού εγώ έχυσα άλλες δύο φορές τη χύνει μέσα στο μουνί.

- Πόσο θα θελα να βλέπει ο βλάκας ο γιος σου πως σε γαμάω μωρή πόρνη.

- Άσε το γιο μου ήσυχο μαλάκα κατάλαβες;

Μόλις το λέει αυτό η μάνα μου, ο Νίκος την αρπάζει απ' τη μέση, τη στήνει και της ξαναγαμάει το στόμα με μανία καθώς της βάζει δάχτυλο. Πρώτα χύνει η μάνα μου και μετά ο Νίκος μέσα και έξω απ' το στόμα της. Εγώ έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές έχω χύσει. Της λέει τότε ο Νίκος:

- Τώρα θα σου σκίσω και τον κώλο μωρή τσούλα, ξέρεις πόσα χρόνια βαράω μαλακίες με αυτό τον κώλο;

- Όχι Νίκο, μη, σε παρακαλώ μην το κάνεις…

- Σκάσε πουτάνα και ετοιμάσου!

Μπαίνει στον κώλο της και αυτή ουρλιάζει σαν τρελή. Παίζει να την άκουσαν μέχρι και στην απέναντι πολυκατοικία. Της έσκιζε τον κώλο για κάνα 5λεπτο και μετά έβγαλε έξω την ψωλή του και αυτή έσκυψε να τα καταπιεί όλα. Στο τέλος έβγαλε ένα βίντεο ο πούστης που της λέει πόσο πουτάνα είναι καθώς του έγλειφε τα αρχίδια και πως θα ξαναπεράσει σε λίγο καιρό να την σκίσει. Η μάνα μου εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε γυμνή με τα χύσια του Νίκου πάνω της. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Τον πιάνω την άλλη μέρα και μου λέει:

- Μαλάκα ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν, το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου.

- Καλά ρε μαλάκα, γιατί έβγαλες βίντεο όμως;

- Για χαζό με έχεις; Τέτοια πουτάνα θέλω να την ξαναξεπατώσω αλλά αυτή τη φορά με παρέα.

- Χάζεψες ρε μαλάκα τι είναι αυτά που λες;

- Ή θα βρεις τρόπο να την πάρουμε μαζί με τον Παναγιώτη ή το βίντεο θα πάει σε κοινούς γνωστούς μας και θα γίνεις ρόμπα.

Εγώ με τα πολλά συμφώνησα, αφού θα καύλωνα ακόμα πιο πολύ έτσι.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 176812



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).