Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Σάκη και είμαι 32 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ σήμερα ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, όταν ήμουν 27 χρονών και είχα σχέση με την Άννα, με την οποία είμαστε παντρεμένοι τώρα πια. Η Άννα τότε ήταν 20 χρονών, μαυρομάλλα, 1.55 ύψος, με κανονικό στήθος και τέλειο κωλαράκι. Όταν η Άννα τελείωσε την σχολή, αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Όλα στην σχέση μας ήταν τέλεια. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αποφασίσαμε να πάμε Γερμανία λόγο οικονομικών δυσκολιών. Πιάσαμε γρήγορα δουλειά και με τον καιρό όλα πήγαν κατ' ευχήν. Με την Άννα είμαστε πολύ ανοιχτοί πάνω στο σεξ. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να κάνουμε ανταλλαγή συντρόφων (swinging), αλλά ποτέ δεν έτυχε γιατί μια δε βρίσκαμε τα κατάλληλα άτομα, μια ντρεπόμασταν. Αποφασίσαμε να πάμε να μείνουμε το Σαββατοκύριακο στον ξάδερφο μου που έμενε στη διπλανή πόλη. Την Παρασκευή το απόγευμα σχόλασα από τη δουλειά και πήγα κατευθείαν σπίτι. Άνοιξα την πόρτα και είδα την Άννα να ετοιμάζει τις βαλίτσες με πολύ διάθεση.

- Γύρισες;

- Ναι αγάπη. Τι είναι όλα αυτά που ετοιμάζεις; Δε θα πάμε για ένα μήνα!

- Έλα ρε αγάπη, μπορεί να πάμε πουθενά, να μην έχω ρούχα να βάλω;

- Εντάξει. Εγώ θα μπω να κάνω ένα ντους. Εσύ είσαι έτοιμη;

- Ναι έτοιμη είμαι.

Έβγαλα τα ρούχα και μπήκα να κάνω ντους. Ξαφνικά μπήκε η Άννα στο μπάνιο. Φορούσε ένα πολύ κοντό μαύρο φορεματάκι που ίσα-ίσα κάλυπτε το μουνάκι της.

- Τι έγινε αγάπη; Γιατί μπήκες;

- Να πάρω κάτι πράγματα.

Τράβηξα την κουρτίνα και την κοίταξα με ένα διψασμένο βλέμμα, της έκανα νόημα να έρθει στο ντους μαζί μου. Αυτή χαμογέλασε, με κοίταξε με πονηρό βλέμμα και μπήκε μαζί μου στο ντους. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε κάτω από το νερό. Της χούφτωσα το υπέροχο κωλαράκι της. Ξάπλωσα στη μπανιέρα και η Άννα ξάπλωσε στα πόδια μου. Άρχισα να φιλάω τον λαιμό της, κατέβασα το φορεματάκι της μέχρι την μέση για να βγουν τα υπέροχα βυζάκια της έξω. Οι ρώγες της έγιναν πολύ σκληρές. Ενώ φίλαγα το λαιμό της, της χούφτωσα τα βυζιά και έπαιζα με τις ρώγες της. Το χέρι της πήγε στον πούτσο μου που ήδη είχε γίνει πέτρα και άρχισε να μου τον παίζει. Κατέβασα το χέρι μου προς τα κάτω και το πήγα ανάμεσα στα πόδια της. Δε φορούσε εσώρουχα. Άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι και να παίζω με ην κλειτορίδα της. Μόνο με τη σκέψη ότι θα είμαστε 2 μέρες σε ξένο σπίτι και δε θα μπορούμε να κάνουμε σεξ, δεν άντεξα και ήθελα να βάλω τον πούτσο μου στο μουνάκι της.

- Πέσε στα τέσσερα καύλα μου!

Η Άννα έπεσε στα τέσσερα και έχωσα τον πούτσο μου στο υγρό της μουνάκι. Άρχισα να τη γαμάω με πολύ γρήγορες κινήσεις.

- Θα σε σκίσω καύλα μου!

- Ναι, ναι, ξέσκισε το μουνάκι μου... γάμα το μικρό σου πουτανάκι.

Μου άρεσε πολύ να τη γαμάω στα τέσσερα, είναι η αγαπημένη μου στάση. Κάποια στιγμή άκουσα την Άννα να λέει…

- Χύνω, χύνω...

Αυτό με τρέλανε ακόμα περισσότερο και ένοιωθα πως κοντεύω να χύσω κι εγώ.

- Έλα καύλα μου να χύσουμε ταυτόχρονα..

Ένοιωσα πως έχυσε τον πούτσο μου και μετά τον έβγαλα και έχυσα πάνω στο κωλαράκι της. Κάναμε μπάνιο μαζί και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε.

Φτάσαμε στις 20:00 στο σπίτι του ξαδέρφου μου. Ξέχασα να αναφέρω πως αυτός είναι παντρεμένος. Είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Καθίσαμε στο χωλ, έβαλε ο ξάδερφος ποτά να πιούμε και ξεκινήσαμε να συζητάμε. Καθίσαμε μέχρι τις 23:00 και αποφασίσαμε να πάμε για ύπνο επειδή ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Κανονίσαμε να ψήσουμε την επόμενη μέρα. Κάποια στιγμή, ξύπνησα μέσα στη νύχτα και άκουσα την γυναίκα του ξαδέρφου να φωνάζει. Ακουγόταν ακόμη και το κρεβάτι να χτυπάει στον τοίχο με ρυθμό. Ήτανε κάπως περίεργο αυτό που συνέβαινε για μένα, αλλά από την άλλη με άναψε αρκετά. Η Άννα κοιμόταν. Άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου, ο οποίος άρχισε να σκληραίνει. Η Άννα ξύπνησε και αυτή από τις φωνές της γυναίκας του ξαδέρφου. Μου λέει:

- Μα τι κάνουν;

- Δεν ακούς τι κάνουν; Πηδιούνται!

- Και δε μπορούν να κάνουν πιο ήσυχα;

- Δεν ξέρω αγάπη αλλά δες…

Της έπιασα το χέρι και το πήγα στον πούτσο μου που ήταν τέρμα σκληρός.

- Μα τι κάνεις;… καύλωσες;

- Ναι μωρό μου καύλωσα από τις φωνές της.

- Μα δεν πρέπει αγάπη είμαστε σε ξένο σπίτι. Δεν κάνει.

- Σε θέλω καύλα μου. Σε θέλω πάρα πολύ, κάνε μου μια πίπα τουλάχιστον.

- Θα σου κάνω μανάρι μου, δε θα αφήσω έτσι τον άντρα μου...

Έσκυψε πάνω στον πούτσο μου και τον πήρε όλο στο στόμα της.

Άρχισε να τον ρουφάει και να γλείφει το κεφαλάκι ενώ ταυτόχρονα μου τον έπαιζε. Δεν μου έχει κάνει καμία τέτοια πίπα, όπως μου έκανε η Άννα. Ήταν η μοναδική που μπορούσε να με τρελάνει έτσι. Κάποια στιγμή ένοιωθα ότι κοντεύω να χύσω.

- Έρχεται μωρό μου...

- Ναι άντρα μου, τα θέλω όλα στο στοματάκι μου…

Έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Της άρεσε πολύ να καταπίνει τα χύσια μου. Μετά από αυτό πέσαμε για ύπνο και κοιμηθήκαμε. Ξύπνησα κατά τις 10:00, ήμουν μόνος στο κρεβάτι. Ντύθηκα και πήγα στο χωλ. Εκεί με περίμενε η γυναίκα μου και η Ειρήνη η γυναίκα του ξαδέρφου μου και πίνανε καφέ.

- Καλημέρα κορίτσια.

- Καλημέρα.

Ρώτησα που είναι ο Νίκος (ο ξάδερφος μου) και η Ειρήνη είπε ότι πήγε για ψώνια.

- Ποιά θα μου κάνει και εμένα ένα καφεδάκι;

- Θα σου κάνω εγώ…

είπε η Ειρήνη και χαμογέλασε. Ενώ η Ειρήνη ήταν στην κουζίνα και έφτιαχνε καφέ, ρώτησα την Άννα πως είναι και τι λέγανε με την Ειρήνη.

- Καλά είμαι αγάπη.. 3 φορές χθες!

- Τι 3 φορές μωρό μου;

- 3 φορές το κάνανε. Μου το είπε η Ειρήνη πριν λίγο.

- Χμ... μπράβο τους. Μακάρι να μπορέσουμε κι εμείς να κάνουμε κάτι.

- Ναι αλλά δε γίνεται σε ξένο σπίτι άντρα μου. Όταν πάμε σπίτι ότι θέλεις.

Ήρθε η Ειρήνη, έφερε τον καφέ και κάτσαμε να μιλήσουμε ώσπου να έρθει ο ξάδερφος. Δεν άργησε και πολύ, ήρθε με τα ψώνια. Η ώρα πήγε 12:00 και αποφασίσαμε να ψήσουμε. Βγήκαμε στην αυλή η οποία ήταν αρκετά μεγάλη και πολύ όμορφη. Εμείς αρχίσαμε να ψήνουμε και τα κορίτσια άρχισαν να κάνουν σαλάτες.

- Ξάδερφε τι λες να κάνουμε; Να παίξουμε κανένα πόκερ; Έχουμε καιρό να παίξουμε πόκερ.

Εμένα ειδικά μου άρεσε πολύ να παίζω πόκερ και είχα καιρό να παίξω.

- Ναι αμέ! Ας παίξουμε.

Αρχίσαμε να παίζουμε πόκερ, ενώ ταυτόχρονα ψήναμε και πίναμε μπύρες. Μετά από λίγο ήρθαν και τα κορίτσια και κάθισαν μαζί μας.

- Να παίξουμε κι εμείς μαζί σας;… ρωτάει η Άννα.

- Ναι αμέ... λέω εγώ.

- Έχω μια ιδέα… (Πετάγεται η Ειρήνη). Σε κάθε γύρο όποιος χάνει θα παίζει αλήθεια η θάρρος.

Συμφωνήσαμε γιατί πιστεύαμε ότι θα περάσουμε καλά. Στον πρώτο γύρο έχασε η Άννα και αποφάσισε να ρωτήσει την Ειρήνη αλήθεια ή θάρρος.

- Αλήθεια.

- Έχεις φιλήσει ποτέ κοπέλα; Ρωτάει η Άννα.

- Όχι.

- Θα το έκανες μαζί μου;

Η Ειρήνη κοκκίνισε, κοίταξε τον Νίκο με τρυφερό βλέμμα και είπε "ναι".

- Ας το δοκιμάσουμε τότε… είπε η Άννα.

Η Άννα πήγε προς την ειρήνη και άρχισε τη φιλάει. Εγώ και ο ξάδερφος μου αρχίσαμε να γελάμε γιατί μας φάνηκε αστείο, αλλά προσέξαμε ότι άρεσε και στις δύο το φιλί. Μετά το φιλί άρχισαν να κοιτιούνται κάπως. Σκέφτηκα τη συζήτηση που είχαμε κάνει, που λέγαμε για να κάνουμε σεξ με άλλο ζευγάρι, αλλά τελικά δεν είπα τίποτα. Είπα στην Άννα πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσουμε αυτό που θέλαμε. Ξανά καθίσαμε στο τραπέζι και συνεχίσαμε να παίζουμε πόκερ ενώ εγώ και η Άννα σκεφτόμασταν πονηρά πράγματα.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 176803



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.