Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως σας έχω γράψει και σε προηγούμενες ιστορίες, η κοπέλα μου είναι αρκετά σέξι και χωρίς ταμπού. Δε βάζει εύκολα φρένο στην καύλα τις και χαίρεται να προκαλεί τα αρσενικά που κυκλοφορούν γύρω της, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Έτσι συχνά πυκνά γίνομαι θεατής σε κάποια από τα παιχνίδια της ή και άλλες φορές μου διηγείται τις πουτανιές της όταν τις κάνει και δεν είμαι μπροστά. Βέβαια αυτό ποτέ δε δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση μας γιατί όλα αυτά που μαθαίνω ή βλέπω με καυλώνουν αντί να με θυμώνουν.

Πριν ένα χρόνο λοιπόν, η δικιά μου ήταν καλεσμένη στο σπίτι μίας φίλης της για να περάσουν το σαββατόβραδο τους και θα διοργάνωναν ένα παρτάκι μιας και η κοπέλα θα ήταν μόνη κάποιες ημέρες σπίτι της. Το σπίτι μονοκατοικία, οπότε είχαν το ελεύθερο να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν και να καλέσουν και αρκετό κόσμο.

Η πρόσκληση έγινε και σε μένα αλλά είχα είδη κανονίσει κάτι άλλο το οποίο δύσκολα θα ακυρωνόταν διότι ο κολλητός θα μετακόμιζε εξωτερικό, κανόνισε έξοδο με μεγάλη παρέα και δε μπορούσα να λείψω. Τη δικιά μου τη συνάντησα Παρασκευή βράδυ και ήταν πολύ χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια για το πάρτι που θα κάνανε. Πληροφορήθηκα πως στο πάρτι θα υπήρχαν πολλές κοπέλες και πολλά αγόρια και το βλέμμα της δικιάς μου έδειχνε πως έχει όρεξη για παιχνίδι.

Ήρθε το Σάββατο το απόγευμα και μιλούσαμε στα μηνύματα. Και εγώ, αλλά και αυτή που ήταν ήδη στην κολλητή της διότι θα έμενε εκεί κάποια βράδια ετοιμαζόμασταν. Μόλις είχε βγει από το ντους και μου έστειλε φωτογραφία το στήθος της, τα πόδια της με τα ωραία ροζ νύχια της και κάτι ρούχα που είχε πάρει μαζί για να φορέσει στο πάρτι. Έπειτα από αρκετή κουβέντα μέσω μηνυμάτων και ενώ με έχει καυλώσει άσχημα σταματάμε τη συζήτηση μιας και η ώρα είχε περάσει και θα πήγαινα να συναντήσω την παρέα μου.

Αρχίσαμε τη διασκέδαση και είχα ξεχαστεί τελείως βλέποντας διάφορα όμορφα μωράκια μέσα στο μαγαζί να κυκλοφορούν. Κατά τις 12:00 και ενώ το κέφι έχει ανάψει για τα καλά, έχοντας πιεί ήδη 3 ποτά, η παρέα αποφασίζει να αλλάξουμε μαγαζί. Πάμε σε ένα πιο κλαμποειδές στυλ και η παρέα μεγαλώνει κι άλλο… Το αποτέλεσμα… να αρχίσω να ζαλίζομαι, χωρίς να χάσω τη μπάλα βέβαια και οι καύλες μου να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα την Κωνσταντίνα. Τις έστειλα μήνυμα στο messenger αλλά απάντηση δεν πήρα. Κατά τις 3:00 φεύγουμε για να πάμε μπουζούκια. Στην διαδρομή και ενώ ήμουν μόνος στο αμάξι και λίγο πιωμένος (μεγάλη μαλακία), καλώ στο τηλέφωνο την Κωνσταντίνα μου και της λέω αν θέλει να βγει έξω λίγο να περάσω να τι δω. Δέχτηκε και σε 5 λεπτά ήμουν έξω από το σπίτι της φίλης της. Τα τραγούδια παίζανε στη διαπασών. Ευτυχώς δεν υπήρχαν σπίτια σε κοντινή απόσταση γιατί θα είχαν μπλεξίματα. Βγαίνει η καυλιάρα μου φορώντας ένα μαύρο κολάν μία λευκή μπλούζα ντεκολτέ και από κάτω σαγιονάρες, κάτι που με παραξένεψε αλλά έπειτα μου είπε πως την πονούσαν τα πόδια. Το βάψιμο της είχε φύγει το μισό και ήταν ιδρωμένη. Επίσης ήταν ζαλισμένη από το ποτό. Μπήκε στο αμάξι και άρχισε να με φιλάει με πάθος και γελούσε πουτανιάρικα. Ήταν λιώμα ξεκάθαρα.

- Μωρό μου πως τα περνάτε;

- Υπέροχα. Είμαστε πολλά άτομα. Χορεύω ασταμάτητα. Εσύ;

- Κι εγώ μία από τα ίδια.

- Στο πάρτι είναι και ο φίλος σου ο Μήτσος, το ήξερες ότι θα ερχόταν;

Εγώ δεν είχα πληροφορηθεί κάτι τέτοιο μιας και είχα καιρό να δω το Μήτσο. Ο Μήτσος είναι ένα εμφανίσιμο παιδί, πολύ γκομενιάρης και ήμουν σίγουρος πως κρυφό κοιτάζει την Κωνσταντίνα. Και στη Δικιά μου δεν περνούσε απαρατήρητος γιατί πολλές φορές τον είχε αναφέρει στο σεξ και ότι θα του καθόταν αν ποτέ τις την έπεφτε. Εμένα το μυαλό μου έκανε σκέψεις και η πούτσα μου είχε φτάσει σε άλλο επίπεδο. Εκεί που δίναμε παθιασμένα φιλιά και μου έτριβε τον πούτσο πάνω από το τζιν, μου βγάζει έξω τον πούτσο και αρχίζει ένα τσιμπουκάκι σηκώνοντας το βλέμμα κάποιες στιγμές και με λοξό κοιτούσε. Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω, βγάζει τις παντοφλίτσες της και φέρνει τα πατουσάκια τις κοντά στον πούτσο μου. Της ρίχνω τα χύσια όλα πάνω της και μόλις ξαλάφρωσα αρχίζω να καταλαβαίνω αυτά που μου λέει όπου πριν λίγο λόγο καύλας δεν έδινα σημασία.

- Ο Μήτσος μωρό μου όλο το βράδυ με έχει από κοντά. Μου ζητάει να χορέψουμε με πιάνει από τη μέση, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και με ακολουθεί παντού.

- Και εσύ πουτανάκι μου τι κάνεις;

- Χα, χα, χα… εγώ τον προκαλώ, τον έχω κάνει τούρμπο. Όταν πήγα στο δωμάτιο να αλλάξω τα πέδιλα γιατί με χτύπησαν ήρθε μαζί και προσφέρθηκε να μου τα βγάλει αυτός. Έκατσα στο κρεβάτι και με έπιασε γέλιο. Αυτός μου τα έβγαλε και μου φόρεσε τις σαγιονάρες μου, έκατσε δίπλα μου και μου έλεγε πόσο τον καυλώνω…

- Και μετά;

- Μετά μου πήρε το χέρι, το έβαλε πάνω στην πούτσα του, άρχισε να με φιλάει στο λαιμό κι εγώ έκανα να φύγω αλλά με σταμάτησε.

- Εσύ ήθελες να φύγεις;

- Φυσικά και δεν ήθελα να φύγω. Απλά τον βασάνιζα. Μου τον πέταξε έξω και αυτό πού είδα μου άρεσε και όπως ήμουν καθισμένη και αυτός όρθιος άρχισα με το πόδι μου να του χαϊδεύω το παπάρι. Αυτός έσκυψε και άρχισε να μου τα γλείφει λέγοντας μου πως του αρέσουν πολύ τα πόδια μου. Εγώ είχα αράξει και το απολάμβανα. Μόλις σηκώθηκε άρχισα να του την πιέζω με τα πόδια και να του πατάω με την πατούσα μου τα αρχίδια και τους κοιλιακούς του. Εκεί χτύπησε το κινητό μου, ήσουν εσύ και κατέβηκα να σε βρω. Οπότε καταλαβαίνεις πως πρέπει να γυρίσω να τελειώσω αυτό που άφησα ή μάλλον να τελειώσω αυτόν που άφησα χα, χα, χα…

Εγώ φτιάχτηκα πολύ και λίγο ζήλεψα. Έτσι της έδωσα ένα προφυλακτικό, της είπα να προσέχει και έφυγα περίμενα όμως τη συνέχεια σε μήνυμα κάτι που δεν ήρθε ποτέ εκείνο το βράδυ και την έμαθα την άλλη μέρα.

Κωνσταντίνα:
Γυρνώντας στο πάρτι, ο Γιάννης κάπνιζε μόνος του στη κουζίνα. Πήγα πίσω του και του έκλεισα τα μάτια, έσκυψα στο αυτί του και του είπα να έρθει σε 5 λεπτά ξανά στο δωμάτιο. Πάω στην κολλητή μου, τις εξηγώ τη φάση και μου δίνει κλειδί από το δωμάτιο των γονιών της, το οποίο είχε κλειδωμένο. Του στέλνω μήνυμα και του λέω να 'ρθει στο άλλο δωμάτιο κι έφυγα σφαίρα για να ετοιμαστώ. Άρπαξα από το συρτάρι τις φίλης μου ένα κραγιόν μια μάσκαρα και ένα στρινγκάκι. Όταν ήμουν έτοιμη του έστειλα ξανά μήνυμα να έρθει. Μπήκε μέσα, κλείδωσα και άρχισα να τον φιλάω.

Με Πέταξε στο κρεβάτι και άρχισε πάλι να γλείφει πόδι. Τραβιέμαι γιατί θα μύριζε τα χύσια σου και δεν ήθελα να ξενερώσει, όμως το κατάλαβε ότι ήρθα να σε βρω και μου είπε με υπονοούμενο… "ωραίο το χυσιματάκι;". Γέλασα και τον τράβηξα πάνω μου, του έβγαλα τη μπλούζα, μου έβγαλε και το κολάν κι άρχιζε να γλείφει το μουνί μου. Ήμουν σε άλλη διάσταση και έτοιμη να χύσω. Σηκώθηκε, άρχισε να μου γλείφει τα βυζιά και ακούμπησε το κεφαλάκι πάνω στην τρύπα μου. Του ζήτησα να φορέσει προφυλακτικό αλλά ήταν αρνητικός. Άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει και όσο πήγαινε και επιτάχυνε το σφυροκόπημα. Ο πούτσος του ήταν μέτριος σε μάκρος αλλά χοντρός σε πάχος και μου τρέλαινε το μουνί. Με πήρε σε δύο τρεις στάσεις, κάναμε και 69, είχαμε 35 με 40 λεπτά σίγουρα στο δωμάτιο. Όταν του ήρθε να χύσει του τέντωσα τα ποδαράκια μου αλλά αυτός γέλασε και μου είπε:

- Εκεί σε χύνει το αγόρι σου… ο γαμιάς σου στο στόμα…

και μου τα έριξε όλα στο πρόσωπο και τη γλώσσα. Ήταν από τα καλύτερα χύσια που έχω πιεί ποτέ. Αράξαμε λίγο αγγελία μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας και με ρώτησε αν μου άρεσε. Του απάντησα θετικά και συνέχισε να μου κάνει ερωτήσεις του τύπου "ποιος σε γάμησε καλύτερα, εγώ η ο γκόμενος σου". Γέλασα χωρίς να του δώσω σαφή απάντηση. Έπειτα ντυθήκαμε και βγήκαμε πάλι στον κόσμο. Η φίλη μου με ρώτησε τι έγινε και της τα είπα όλα. Και τώρα ο Μήτσος μου στέλνει μηνύματα γιατί θέλει πάλι να του κάτσω. Εσύ μωρό μου τι λες να του ξανά κάτσω;

Εγώ ακούγοντας αυτά την άρχισα σε ένα γλειφομούνι, κάναμε ένα τρελό σεξάκι και σκεφτόμουν ότι την προηγούμενη ημέρα η καύλα μου έπαιρνε στο μουνί τις τη πούτσα φίλου μου. Με είχε εκστασιάσει η περιγραφή της. Τελικά ξανά βρεθήκανε 2 φορές, τη γάμησε ξανά αλλά το λήξαν γιατί αυτός βρήκε γκόμενα. Ακόμα όμως όταν βρισκόμαστε σε κοινή παρέα αυτός την κοιτάει και της λέει σπόντες για πλάκα. Και η δικιά μου του λέει, αλλά κάνω δήθεν πως δεν ξέρω κάτι και η κοπέλα του δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Όταν ρώτησα την κοπέλα μου ποιος από τους δυο τη γάμησε καλύτερα μου είπε μονολεκτικά "ο Μήτσος". Φυσικά και δε με πείραξε γιατί το σεξ είναι για απόλαυση.




Copyright protected OW ref: 176796



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.