Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας, μετά την πρώτη ιστορία είπα να γράψω άλλη μια για να θυμίσω ποια είμαι. Το όνομα μου Δανάη και είμαι 27 χρόνων. Δουλεύω σε μια εταιρεία πληροφορικής ως Web designer. Είμαι 1.65, 58 κιλά, ξανθιά με εκφραστικά πράσινα ματιά. Είμαι αρκετά γυμνασμένη και έχω αρκετά μεγάλο στήθος με ροζ μεγάλες ρώγες, για το ύψος και τα κιλά μου, που πάλι καλά είναι αρκετά στητό και ελπίζω έτσι να παραμείνει.

Πάμε λοιπόν στην ιστορία. Πριν ένα χρόνο τα είχα με ένα παιδί, ας το πούμε Μάνο, καλό παιδί, ωραίος, περνάγαμε πολύ όμορφα, αλλά είχε ένα ελάττωμα. Βαριόταν πολύ να βγούμε έξω. Προτιμούσε να αράζει σπίτι και να παίζει playstation με τους φίλους του. Στην αρχή δε με ενοχλούσε, άρχισε να με ενοχλεί όταν εγκαταστάθηκε σπίτι μου χωρίς να με ρωτήσει, μαζί του έφερε το αγαπημένο του παιχνίδι και όλη μέρα έπαιζε με την παρέα του. Πάμε όμως στο θέμα μας. Παρασκευή βράδυ είχα κανονίσει με ένα φίλο μου το Νίκο να βγούμε για ουζάκι και μετά για ποτό. Ο Νίκος ήταν ένα παιδί μετρίου αναστήματος, 30 χρόνων, μελαχρινός, με πολύ χιούμορ και συνάδελφος, αλλά δούλευε σε άλλη εταιρία. Ήταν η έννοια του καλού παιδιού. Πολλές φορές του μιλούσα για τα ερωτικά μου, μου έδινε συμβουλές τον είχε γνωρίσει και ο Μάνος και κάναμε και καλή παρέα. Γυρνάω στο σπίτι από τη δουλειά και βρίσκω το Μάνο στο αγαπημένο του σπορ να παίζει.

- Μάνο θα βγούμε με τον Νίκο σήμερα έχουμε κανονίσει κατά τις 21:00 στο Χαλάνδρι οπότε σήκω σιγά-σιγά να ετοιμαστείς.

- Έχω κανονίσει με τα παιδιά να μαζευτούμε για τουρνουά ποδόσφαιρου.

- Παρ' τους να μην έρθουν να βγούμε έξω.

- Αποκλείεται πήγαινε μόνη σου.

- Πάλι μόνη μου θα πάω;… τι να σου πω, κάτσε εδώ να καείς.

Είχα τσατιστεί πάρα πολύ που μου ερχόταν να τον πετάξω έξω και αυτόν και το παιχνίδι του. Έδωσα τόπο στην οργή, έκανα μπάνιο και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Έβαλα ένα μαύρο φόρεμα κολλητό και αρκετά κοντό ζιβάγκο που είχε ανοίγματα στους ώμους. Ένα λεοπάρ στρινγκ και ασορτί σουτιέν, μαύρες κάλτσες με ραφή από πίσω και ψηλοτάκουνες γόβες. Έβαλα το δερμάτινο μου και το γουνάκι μου από πάνω, πήρα την τσάντα μου και έτοιμη. Πάω στο σαλόνι και μόλις με βλέπει ο Μάνος μου λέει…

- καλά… για ουζάκι δεν είπες θα πας; Γιατί δεν έβαλες κάτι πιο άνετο;

- Άσε μας ρε Μάνο, του λέω, τα λέμε όταν γυρίσω…

και άνοιξα την πόρτα. Άκουσα ένα αχνό "καλά να περάσεις" και έφυγα. Πήρα ένα ταξί και ήμουν σε 10 λεπτά Χαλάνδρι. Έξω από το μαγαζί με περίμενε ο Νίκος.

- Είσαι πολύ όμορφη, τι θέα θα κυκλοφορήσω σήμερα;…

και με πήρε αγκαλιά. Μπήκαμε στο μαγαζί, παραγγέλλαμε, του έλεγα τα προβλήματα μου με το Μάνο, ότι δεν κουνιέται από το σπίτι κλπ. Αυτός πάλι μου έλεγε ότι χώρισε με την κοπέλα που ήταν. Το ένα ουζάκι έφερνε το άλλο και η κουβέντα πήγαινε σύννεφο. Κάποια στιγμή του έπεσε ο αναπτήρας και όπως έσκυψε να τον πάρει ασυναίσθητα άνοιξα τα πόδια μου και του χάρισα ένα θέαμα που τον άφησα άφωνο. Το κατάλαβα που άργησε να σηκωθεί και με κοιτούσε λίγο σα χάνος. Αρχίσαμε να μιλάμε για τα σεξουαλικά μας. Με ρωτούσε τι μου αρέσει, εάν κάνω πρωκτικό σεξ και μιας και ήμουν αρκετά μεθυσμένη απαντούσα σε όλα και έμπαινα σε λεπτομέρειες. Με ρωτάει:

- Σου αρέσει να σε γλείφουν;

- Εννοείται… το αγαπημένο μου, αλλά κανένας δεν ασχολείται πολύ. Όλοι γλείφουν πέντε λεπτά και μετά μπαίνουν μέσα μου.

- Εμένα είναι το αγαπημένο μου, μπορώ να γλείφω για καμιά ώρα την άλλη.

- Σιγά ρε Νίκο, όλοι έτσι λέτε αλλά μετά δεν κάνετε τίποτα.

- Άμα δε δοκιμάσεις δε μπορείς να με κρίνεις. Δίκιο έχεις, αλλά είμαστε φίλοι, του είπα.

Βέβαια λίγο το ουζάκι λίγο ότι είχα καυλώσει δε με χαλούσε να με έγλειφε. Είχα γίνει μούσκεμα μόνο που το σκεφτόμουν. Του λέω…

- δεν πληρώνουμε να φύγουμε σιγά-σιγά.

- Πάμε για coctail, μου λέει, νωρίς είναι ακόμα.

Αλήθεια ήταν ότι ήταν νωρίς και μόνο που σκεφτόμουν ότι θα γύρναγα σπίτι καυλωμένη και θα ήταν ο Μάνος σπίτι με τους φίλους του και θα παίζανε ακόμα, με ξενέρωνε, οπότε δε δυσκολεύτηκα και πολύ να δεχτώ. Πήγαμε σε ένα μπαράκι λίγο πιο δίπλα και κάτσαμε στο μπαρ στη γωνία, λίγο απόμερα και σκοτεινά. Παραγγέλλαμε τα ποτά μας, εγώ έκατσα σε ένα σκαμπό και αυτός μπροστά μου.

- Όντως ρε Νίκο ασχολείσαι τόσο πολύ με την κοπέλα; Να τη γλείφεις τόση ώρα;

- Ναι, δε σου κάνω πλάκα, δίνω μεγάλη έμφαση στα προκαταρτικά.

Όσο μιλούσαμε, ασυναίσθητα είχα ανοίξει τα πόδια μου και αυτός είχε μπει ανάμεσα τους. Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Δεν άργησε και με φίλησε στο στόμα. Το δέχτηκα χωρίς να αντιδράσω. Άρχισα να τον φιλώ με πάθος και ένιωθα το χέρι του να με χαϊδεύει πάνω στο εσώρουχο μου. Τον σπρώχνω απαλά και του λέω…

- είναι λάθος. Το πιο όμορφο λάθος όμως θα το μετανιώσουμε και οι δύο να ξέρεις.

- Δεν μετανιώνω για τίποτα!

Πάει ξανά να με φιλήσει και του λέω…

- πάμε να φύγουμε, θα μας δει κανείς εδώ.

Πληρώσαμε και βγήκαμε έξω μόλις βγήκα έξω με χτύπησε ο κρύο αέρας και άρχισα να συνέρχομαι.

- Ήταν λάθος, δεν έπρεπε να φιληθούμε, σε βλέπω σαν φίλο όχι ερωτικά. Με συγχωρείς αλλά δε μπορώ να το κάνω αυτό και την επόμενη μέρα να σε πληγώσω και να σου πω ότι ήταν στην καύλα της στιγμής.

Έγνεψε καταφατικά και προχωρήσαμε προς το αυτοκίνητο του. Δε μιλούσε κανένας από τους δύο. Μπήκαμε μέσα και ξεκινήσαμε να με πάει προς το σπίτι. Πριν βγούμε στην Κηφισίας σταματάει σε ένα σκοτεινό δρομάκι. Γιατί σταμάτησες;

- Πριν σε πάω σπίτι θέλω να μιλήσουμε.

- Τι να πούμε;

Δεν με νοιάζει άμα δε μου ξαναμιλήσεις. Ξέρω ότι το θέλουμε και οι δύο τώρα και με νοιάζει να ζήσω τη στιγμή. Άμα δε θες μη μου ξαναμιλήσεις, αλλά τώρα σε θέλω…

και όρμησε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Ανταποκρίθηκα και άρχισα να τον φιλώ κι εγώ. Πήγαμε πίσω και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τον καβάλησα, μου σήκωσε το φόρεμα και έπιανε πλέον τον κώλο μου. Με μια απότομη κίνηση με ξάπλωσε στα καθίσματα, γονάτισε όσο μπορούσε και με μια γρήγορη κίνηση μου έβγαλε το εσώρουχο και το πέταξε στις μπροστά θέσεις. Άρχισε να με γλείφει. Το έκανε τόσο καλά, από την κωλοτρυπίδα μέχρι όλο το μουνί μου. Είχα τρελαθεί! Μου έβαζε δάχτυλο όταν έπρεπε και ήμουν σε άλλη διάσταση. Είχα σηκώσει το φόρεμα μέχρι το λαιμό είχα βγάλει το στήθος μου πάνω από το σουτιέν και έπαιζα με της ρώγες μου. Ασυναίσθητα του έσφιγγα το κεφάλι με τα μπούτια μου που είχαν γίνει μούσκεμα από τα υγρά μου. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, είχα χάσει το χρόνο. Το μόνο που μπόρεσα και ψέλλισα κάποια στιγμή ήταν "σε θέλω μέσα μου, βαλ' τον μου σε παρακαλώ".

- Δεν είναι ακόμα η ώρα! Σου υποσχέθηκα κάτι νωρίτερα. Θα σε γλείφω πάνω από μια ώρα και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου.

Δεν ξέρω πόση ώρα τον είχα ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα χαθεί σε άλλη διάσταση. Το μόνο που καταλάβαινα ήταν ότι έχυνα συνέχεια. Κάποια στιγμή απότομα σταμάτησε και άκουσα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Ανασηκώνομαι λίγο στο κάθισμα και τον κοίταξα. "Επιτέλους μωρό μου…" αναφώνησα. Κατέβασε το παντελόνι του και το εσώρουχο του μέχρι τα γόνατα. Εμφανίστηκε ο πούτσος του. Ήταν μικρός, γύρω στα 12 εκατοστά. Έβαλε ένα προφυλακτικό και μπήκε κατευθείαν μέσα μου. Μπαινοέβγαινε μέσα μου πολύ δυνατά και γρήγορα, ενώ μου έγλειφε το στήθος. Στα πέντε λεπτά βγήκε και έφερε το πουτσοκέφαλο του στην τρυπούλα μου πίσω. Άρχισε να τον τρίβει πάνω της και σιγά-σιγά άρχισε να μπαίνει. Δε με πονούσε καθόλου γιατί με είχε προετοιμάσει πολύ καλά με το γλείψιμο του. Άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα κι εγώ να του φωνάζω "πιο δυνατά μωρό μου". Το μουνί μου έχυνε συνέχεια, του έπιανα τον κώλο και τον έσφιγγα και του έδινα τον ρυθμό που ήθελα. Τον έβλεπα ότι κρατιόταν με το ζόρι να μη χύσει και χτυπάει το κινητό μου εκείνη την ώρα. Το πιάνω από δίπλα μου, ήταν ο Μάνος. Με έπιασε ένας μικρός πανικός, αλλά το σήκωσα και με σταθερή φωνή απάντησα. "Έλα μωρό μου…". Ο Νίκος ακόμα μπαινοέβγαινε στον κώλο μου αλλά σιγά-σιγά.

- Που είσαι αγάπη μου;… θα αργήσεις;… είπε ο Μάνος.

- Όχι, όχι, σε λίγο θα με φέρει ο Νίκος.

- Μην ανησυχείς Μάνο σε λίγο θα στη φέρω…

φώναξε ο Νίκος. Που άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ξανά.

- Θα τα πούμε σπίτι…

και το έκλεισα. Ο Νίκος με κοίταξε, γέλασε και με μια γρήγορη κίνηση άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Βγήκε από τον κώλο μου, έβγαλε το προφυλακτικό και κάθισε στο κάθισμα δίπλα μου. Γύρισα και άρχισα να του το γλείφω και να κατά πίνω τα χύσια που είχε ο πούτσος του. Του λέω "πάμε σιγά-σιγά…". Άνοιξα την πόρτα, βγήκα από το αμάξι σχεδόν γυμνή, κατέβασα το φόρεμα μου και μπήκα στη θέση του συνοδηγού. Έψαχνα το εσώρουχο μου αλλά δεν το έβρισκα πουθενά. Ούτε ο Νίκος μπορούσε να το βρει.

Φτάσαμε σπίτι, έδωσα στο Νίκο ένα πεταχτό φιλί στα χείλια, μπήκα στο σπίτι και ο Μάνος ακόμα έπαιζε. Πήγα κατευθείαν στο μπάνιο, ξεβάφτηκα έμεινα γυμνή και πήγα μέσα στο σαλόνι που έπαιζε ο Μάνος.

- Μωρό μου πάω να ξαπλώσω, είμαι κουρασμένη.

Ο Μάνος σηκώθηκε και μου λέει "έρχομαι κι εγώ". Ξάπλωσα πλάγια και σε λίγο ήρθε και ο Μάνος. Τον ένιωσα στον κώλο μου, φανερά καυλωμένο, να τρίβεται.

- Πως τα πέρασες μωρό μου;… ήπιατε πολύ;

Άρχισα να του εξιστορώ ότι είχε γίνει με το Νίκο με λεπτομέρειες. Ο Μάνος καυλωμένος ήταν μέσα μου και όσο προχωρούσα την ιστορία μου τόσο πιο γρήγορα με γαμούσε. Τον καύλωνε να ακούει ότι με γαμούσε κάποιος άλλος. Όταν τέλειωσα την ιστορία, ο Μάνος με μια δυνατή κίνηση άρχισε να χύνει. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν ήξερα αν το πίστεψε η όχι, εγώ μια φορά του είπα την αλήθεια. Την επόμενη μέρα συναντήθηκα ξανά με το Νίκο να μου δώσει το εσώρουχο μου που είχε πέσει κάτω από το κάθισμα. Συναντηθήκαμε πολλές φορές πάλι.

Άμα σας αρέσουν οι ιστορίες μου πείτε να γράψω και άλλες εμπειρίες μου.




Copyright protected OW ref: 176765



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.