Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οι φίλοι του άντρα μου

Ήξερα ότι δεν θα σταματούσαν. Θα ζητούσαν όλο και περισσότερα από μένα. Φοβόμουν ότι στο τέλος θα το μάθαινε ο άντρας μου και δεν ήθελα να τον χάσω. Η καύλα μου όμως στη σκέψεις των δύο φίλων του και το τι άλλο θα μου ζητούσαν με τρέλαινε. Δεν άργησα να το μάθω!

Χτύπησε το τηλέφωνο

- Εμπρός…

- Ο Τάκης είμαι.

- Γεια σου Τάκη.

- Το μεσημέρι θα έρθω με τον Τάσο στο σπίτι σου, ο άντρας σου θα λείπει σε βλάβη μέχρι τη νύχτα. Θέλω να είσαι ντυμένη ελαφρά και γυμνή από κάτω τελείως!

- Είσαι τρελός;… τι λες;

- Ακούς τι σου είπα;… και το κλείνει.

Τρελάθηκα από φόβο αλλά η καύλα με κυρίευσε. Έτρεμα και μούσκεψα αμέσως. Το μεσημέρι ήμουν όπως μου ζήτησαν. Ήταν αδύνατον να αρνηθώ και δεν ήθελα κιόλας. Χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα…

- Έτσι μπράβο πουτανάκι…

μου είπαν και με έσπρωξαν στο σαλόνι. Με έγδυσαν με βία και με ξάπλωσαν στον καναπέ. Η γνωστή διαδικασία. Ο Τάκης να μου βάφει τα μουνόχειλα τις ρώγες και τα χείλη κατακόκκινα και ο Τάσος να μου τον δίνει στο στόμα πνίγοντας με, με το μεγάλο καυλί του.

- Πουτάνα… μας περίμενες, ε γαμιόλα;

- Ναι ρε γαμώ το μου. Δε θέλω μα δε μπορώ να αρνηθώ! Θέλω να με γαμήσετε από παντού. Μόνο θέλω το λόγο σας ότι δε θα μάθει τίποτα ο άντρας μου.

- Αυτό στο βεβαιώνουμε καργιόλα. Ούτε εμείς θέλουμε να σε χάσουμε. Από τώρα αρχίζουν τα ξέσκισμα τα σου πουτανάκι.

Τα υγρά μου τρέχανε κάνοντας τον Τάσο να μουγκρίζει από καύλα γλείφοντας το μουνί μου. Ο Τάκης με τσιμπούκωνε άγρια ρίχνοντας μου χαστούκια. Ομολογώ ότι μ' αρέσει να μου ρίχνουν σφαλιάρες. Πάντα ήμουν του άγριου σεξ, με ξυλιές και χαστούκια. Το σκισμένο στόμα μου δεχόταν μέσα του το μεγάλο καυλί και τα υγρά που έβγαζε. Σε λίγο ο Τάσος με γύρισε στα 4 ανοίγοντας μου τα κωλομάγουλα και βάζοντας με βία μέσα τη πούτσα του. Ήταν πολύ χοντρό το καυλί του, πόνεσα πολύ, έσφιξα τα δόντια και το δέχτηκα όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια του.

Δεν σκεφτόμουν τίποτα, μόνο τους δύο γαμιάδες κι αυτά που έλεγαν. Ότι και να σας πω δε θα καταλάβετε την καύλα που είχα, να με γαμάνε, να με βρίζουν και να με χτυπάνε. Ένιωθα η χειρότερη πουτάνα και μου άρεσε. Ο Τάκης μπήκε στο μουνί μου, ο Τάσος από το κώλο κι εγώ να μουγκρίζω από καύλα και να ζητάω ότι είχα στο μυαλό μου.

Πρέπει να είχα ξεφύγει τελείως γιατί αυτά που ακολούθησαν τα επόμενα δύο χρόνια, τόσο κράτησε το ξεφτίλισμα μου από του φίλους του, ήταν κάτι που δεν περιγράφεται με απλά λόγια. Έκανα πράγματα που ούτε τα φαντάζεστε. Θα σας τα πω όμως όλα τώρα που το αποφάσισα. Τα καυλιά τους με γαμούσαν άγρια, τα χαστούκια με είχαν κάνει κατακόκκινη όπου έπεφταν και το βρίσιμο τόσο άγριο και πρόστυχο που ντρέπομαι και να το σκεφτώ.

Βέβαια περιττό να σας πω τι έλεγαν για τον άντρα μου και αυτό με καύλωνε άγρια. Τόσο που τους ζητούσα να λένε όλο και πιο πολλά. Το χειρότερο είναι ότι ηχογραφούσαν ότι λέγαμε. Είχα πλέον γίνει τελείως πουτάνα στα χέρια τους.

Μ' αρέσει η σκέψη! Μ' αρέσει να περιμένω τι άλλο θα μου κάνουν. Μ' αρέσει να ζήσω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου. Μ' αρέσει να μου κάνουν ότι θέλουν. Δε θα τους αρνηθώ τίποτα!

Δεν άργησαν να με χύσουν. Τότε κατάλαβα τι έχω να πάθω από αυτούς τους δύο. Ο Τάκης μου τον έδωσε στο στόμα και μου ζήτησε να τα πιω όλα. Έχυσε πολλά, πνίγηκα στην αρχή αλλά τα κατάπια όλα. Ο Τάσος με γύρισε ανάσκελα, μπήκε στο μουνί μου και μου λέει:

- Θα σε χύσω μέσα πουτάνα και δε θα πάρεις χάπι, ούτε θα κάνεις τίποτε άλλο. Ακόμα και αν σε γκαστρώσω.

- Μ… καργιόλη μου ναι, ότι θέλετε θα κάνω…

και ένιωσα τα πηχτά υγρά του να γεμίζουν το μουνί μου. Ήταν απόλαυση η αίσθηση των υγρών του μέσα μου. Ότι βγήκε έξω το πήρα με τα δάχτυλα και το έβαλα στο στόμα μου πίνοντας το. Σηκώθηκαν, σκούπισα τις ψωλές τους με τη γλώσσα, ντύθηκαν και πριν φύγουν μου είπαν:

- Από σήμερα θα κάνεις ότι σου λέμε χωρίς καμία αντίσταση πουτανάκι! Εμείς ήμαστε οι άντρες σου.

- Ναι γαμιάδες μου…

ψιθύρισα και έφυγαν. Όλα αυτά είναι πραγματικά γεγονότα και θέλω να τα πω. Μόνο όμως αν πραγματικά θέλετε να τα μάθετε, αλλιώς θα τα κρατήσω μέσα μου όπως τόσα χρόνια.

Αν σας ενδιαφέρει να τα διαβάσετε δείξτε μου το…

Φιλάκια και sorry αν κάποιοι με θεωρήσουν πουτάνα η ξεφτιλισμένη.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.