Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία αυτή είναι αληθινή και έγινε πολλά χρόνια πίσω. Τότε ήμασταν 35 εγώ και 33 η γυναίκα μου. Πάνω στις καύλες μας έγραψα σε ένα περιοδικό βάζοντας αγγελία. Η εμπειρία μας ανύπαρκτη και σχεδόν αναποφάσιστοι. Εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου να δω τη σύζυγό μου να γαμιέται μπροστά μου με έναν άλλο και αυτή το δεχόταν πάνω στην καύλα της ερωτικής πράξης χωρίς ωστόσο να το έχει αποδεχτεί. Μας απάντησαν πολλοί και τηλεφωνηθήκαμε μαζί τους χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι.

Ένα ζευγάρι όμως από τον Πύργο, ο Γιάννης και η Ελένη μας έκαναν κλικ. Κάναμε αρκετές φορές τηλεφωνικό σεξ και μάλιστα κάποιες απ' αυτές πρωί που έλειπε ο Γιάννης. Η Ελένη είχε το δονητή της και η δικιά μου όσο μιλούσα μου τον έπαιρνε πίπα καυλώνοντας με αυτά που άκουγε. Είχα μιλήσει και μόνος με την Ελένη η οποία είχε πάρα πολλές εμπειρίες σε αντίθεση με τη γυναίκα μου που ήταν μουνάρα αλλά δεν είχε κάνει κάτι διαφορετικό. Κανονίσαμε λοιπόν όταν βρεθούμε να τη βοηθήσει να απελευθερωθεί.

Μετά από τρεις περίπου μήνες, ήρθε η ώρα να βρεθούμε. Διστακτική τελείως η γυναίκα μου, με τα χίλια ζόρια πείστηκε. Πήγαμε Λοιπόν στον Πύργο, σπίτι τους, με τη συμφωνία ότι δε δεσμευόμαστε σε τίποτα. Ήταν λίγο πιο μεγάλοι από εμάς, αυτή ξανθιά χυμώδης και αυτός αρρενωπός και αρκετά ψηλός και πιο γυμνασμένος από εμένα.

Η πρώτη εντύπωση απόλυτα θετική. Μας βόλεψαν σε ένα ξενώνα και αφού ξεκουραστήκαμε, το βραδάκι καθίσαμε στο τραπέζι για δείπνο. Ήμασταν στο κόλπο όλοι εκτός από την αμήχανη σύζυγό μου. Μετα από αρκετό κρασάκι και γέλια έκλεισα το μάτι στην Ελένη. Σηκώθηκε και ζήτησε από τη γυναίκα μου να χορέψει μαζί της ένα μπλουζ στο σαλόνι.

Τα φώτα χαμήλωσαν, τα παράθυρα έκλεισαν και το "παιχνίδι" είχε μόλις αρχίσει. Η τύπισσα ήταν μαστόρισσα. Με πολύ αργές κινήσεις για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της άρχισε να τη χαϊδεύει και να της ψιθυρίζει στο αυτί διάφορα. Την άγγιζε στα στήθη της και έφευγε, πέρναγε το χέρι της πάνω από το μουνάκι της και απομακρυνόταν. Κάποια στιγμή έκανα νόημα στο Γιάννη και πήγε κοντά τους. Πήγε πίσω από τη γυναίκα μου, ακούμπησε τον πούτσο του μέσα από τα ρούχα στον κώλο της και οι δυο τους άρχισαν να την αγγίζουν έντονα και παντού.

Τα μάτια της άρχισαν να γυρίζουν προς τα πάνω δείγμα ότι είχε ήδη καυλώσει. Ο πρώτος που γδύθηκε ήμουν εγώ γιατί με αυτό που έβλεπα είχα γίνει τούρμπο.

Την οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρα ενώ ακολούθησα κι εγώ. Άρχισαν να τη γδύνουν ενώ εγώ κάθισα σε μια πολυθρόνα απέναντι τους.

Με αυτό που έβλεπα ούτε να γαμήσω καλά-καλά δεν ήθελα. Η Ελένη άρχισε να της κάνει γλειφομούνι και ο Γιάννης πλησίασε με το καυλί του προς το στόμα της.

Ο τύπος είχε μια πούτσα διπλάσια από τη δική μου. Η Ελένη οδήγησε το κεφάλι της γυναίκας μου στο καυλί του Γιάννη. Αύτη γούρλωσε τα μάτια και με κοίταξε έντρομη. Εντάξει, δεν την πήρα παρθένα αλλά από ότι μου είπε και μετά τέτοιο καυλί δεν είχε ξαναφάει. Μπήκα κι εγώ στο κόλπο και γαμιόμασταν σχεδόν τρεις ώρες. Του τον ξέσκισε τον πούτσο. Τον ήθελε πισωκολλητά συνέχεια και πίπα σε εμένα. Τις χύσαμε από δύο φορές ο καθένας στο πρόσωπο. Εκει που ήταν διστακτική τελικά τα έδωσε όλα. Την πήραμε και ταυτόχρονα αλλά δεν τον άφησε σε καμία περίπτωση να τη γαμήσει απ' τον κώλο. Είχε καθίσει πάνω του κι εγώ μπήκα στην κωλάρα της. Την οδηγήσαμε σε ένα τρελό χύσιμο όπου η Ελένη της έκλεινε το στόμα από τα βογκητά.

Την άλλη ημέρα όταν ξύπνησα δεν ήταν στο κρεβάτι μας, έψαξα και τη βρήκα γονατιστή να παίρνει πίπα του Γιάννη ενώ δίπλα κοιμόταν η Ελένη. Τότε φοβήθηκα μήπως και τη χάσω γιατί είχε περάσει στην "αντίπερα όχθη". Γαμηθήκαμε τρελά δύο ημέρες και δεν τους ξαναείδαμε περισσότερο γιατί εγώ φοβήθηκα ότι ίσως τη χάσω. Δεν ξανακάναμε παρτούζα αλλά όποτε στην ερωτική πράξη της το αναφέρω καυλώνω αμέσως και χύνει τρελά.




Copyright protected OW ref: 176726



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.