Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ε γνωριζόμαστε κάποια χρόνια τώρα. Είμαστε παράνομο ζευγάρι και ο καθένας κάνει την προσωπική του ζωή με την οικογένεια του. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και οπότε βρισκόμαστε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται! Έστω και αν είναι μια συνάντηση 30 λεπτών. Αυτή η ιστορία μας διαδραματίστηκε το δεύτερο καλοκαίρι γνωριμίας μας.

Η δική μου οικογένεια είχε φύγει ήδη για διακοπές κι εγώ είχα μείνει πίσω λόγω δουλειάς οπότε είχα περισσότερο χρόνο, αλλά και χώρο διαθέσιμο. Μιλήσαμε με την Ε για να βρεθούμε το βραδάκι να πάμε να φάμε κάτι και να πιούμε μια μπίρα ή ένα κρασάκι. Δέχθηκε με ευχαρίστηση και μου είπε ότι θα βρει μια δικαιολογία να πει στον άντρα της για να βρεθούμε.

Εδώ να πω ότι γενικά μας αρέσουν τα παιχνίδια που ξεσηκώνουν το μυαλό πριν το σεξ και σε βάζουν σε μια αναμονή που σου ανεβάζει την διάθεση και καυλώνεις. Επίσης μας αρέσει να δίνει ο ένας στον άλλον οδηγίες ή να ζητήσει κάτι από τον άλλον ερωτικού περιεχομένου.

- Σήμερα το βράδυ θέλω να κάνεις ένα ντύσιμο που θεωρείς εσύ σέξι, της είπα!

- Χμ… είναι οι οδηγίες μου για σήμερα δηλδή; Είναι η σειρά σου να ζητήσεις; Θύμισε μου!

- Ναι καύλα μου, είναι η σειρά μου την τελευταία φορά είχες ζητήσει εσύ αν θυμάσαι, να μου χαϊδέψεις τον πούτσο δημόσια σε εκείνο το μαγαζί που πήγαμε και να μην σε σταματήσω και αν ακόμα μας δει κάποιος.

- Μ… ναι, θυμάμαι, μου είπε. Ήταν τέλειο να σε βλέπω να νιώθεις άβολα μπροστά στον κόσμο που μας κοιτούσε και παράλληλα ο πούτσος σου να παίρνει φωτιά από το άγγιγμα μου!

- Γούσταρα πολύ ότι έκανες, όμως ένιωθα και αμηχανία γιατί πιστεύω ότι οι γύρω μας κοιτούσαν… της είπα.

- Δε με απασχολεί αυτό καθόλου μωρό μου! Θέλω να περνάμε καλά και οι όροι του παιχνιδιού το λένε ξεκάθαρα. Κάνουμε ότι θέλουμε, ζητάμε ότι θέλουμε και ο άλλος υπακούει.

- Εντάξει, αυτή είναι η συμφωνία όντως. Οπότε λοιπόν οι εντολές για σήμερα είναι να φορέσεις κάτι σέξι. Απλά πράγματα, τα... υπόλοιπα από κοντά!

- Καλά το κατάλαβα εγώ ότι θα έχει και κάποια συνέχεια. Αποκλείεται να ζήταγες κάτι τόσο απλό και να έμενες μόνο σε αυτό.

- Καλά το κατάλαβες. Ραντεβού λοιπόν στο γνωστό μας μαγαζί στον πεζόδρομο κατά τις 10.

- Έγινε μωρό μου! Θα σου έρθω όπως εσύ ζήτησες.

- Ανυπομονώ να σε συναντήσω.

Ήδη ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά από τη συνομιλία και ανυπομονούσα να φτάσει το βράδυ. Οι ώρες πέρασαν βασανιστικά στην σκέψη ότι θα βρισκόμασταν μετά από 5 μέρες περίπου που είχα να την δω και πάνω από 10 που είχαμε βγει βράδυ για βόλτα. Συνήθως οι συναντήσεις μας για να μη δίνουμε στόχο είναι μέσα στην ημέρα, στην διάρκεια των ωρών που δουλεύουμε. Ευτυχώς οι δουλειές μας είναι τέτοιες που επιτρέπουν τις μετακινήσεις και δεν είμαστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο.

Η ώρα πλησίαζε και είχα ετοιμαστεί να φύγω. Στο μυαλό μου είχα ήδη καταστρώσει το σχέδιο και το τι θα ακολουθούσε μετά το σύντομο φαγητό μας. Για πρώτη φορά θα της ζητούσα να έρθει σπίτι μου να κάτσουμε μιας και το είχα ελεύθερο. Ήθελα να γαμηθούμε με όλους τους τρόπους και σε κάθε γωνία του σπιτιού μου. Ειδικά στο κρεβάτι μου! Θα έβαζα μια άλλη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα μου. Με καύλωνε απίστευτα αυτή η σκέψη.

Με μια μικρή καθυστέρηση έφτασα στο μαγαζί που είχαμε δώσει ραντεβού και τελικά εκείνη είχε φτάσει ήδη και με περίμενε μόνη σε ένα τραπεζάκι.

- Συγνώμη που σε έκανα να περιμένεις λιγάκι.

- Δεν πειράζει, άλλωστε δεν περιμένω πολύ, μου είπε χαμογελώντας.

Δε μπορούσα να διακρίνω τι φόραγε πίσω από το τραπεζάκι που καθόταν.

- Μπορείς σε παρακαλώ να σηκωθείς λίγο να δω το ντύσιμο σου;

- Φυσικά! Σήμερα εσύ προστάζεις… είπε με ένα σατανικό χαμόγελο.

Πραγματικά φορούσε κάτι ιδανικό για τα σημερινά μου σχέδια που ακόμα δε γνώριζε. Το κορμί της μέσα στο σκούρο κόκκινο φόρεμα της που έφτανε λίγο πάνω από το γόνατο φαινόταν απίστευτα ωραίο. Είχε και ένα σκίσιμο στο μπούτι και ήταν κόλαση.

Η Ε είναι μελαχρινή μετρίου αναστήματος και με πολύ ωραίο προσεγμένο κορμί. Πολύ ωραίο στήθος και απίθανο κωλαράκι. Το πρόσωπο της με τρελαίνει. Πολύ σέξι και την ώρα του σεξ απίστευτα έκφυλο και γεμίζει από ηδονή. Με καυλώνει απίστευτα να τη βλέπω να γαμιέται πάνω μου και να τη βλέπω την ώρα που χύνει. Σε κάνει να χύνεις εκείνη τη στιγμή που την κοιτάς.

- Θα μου πεις αν σου αρέσει τελικά αυτο που διάλεξα να φορέσω;

- Είσαι υπέροχη και διάλεξες το ιδανικό θα έλεγα για τα επόμενα βήματα!

- Δηλ; Τι έχεις στο μυαλό σου;

- Θα δεις, είναι νωρίς ακόμα! Ας απολαύσουμε λίγο χαλαρά το ποτό μας και θα σου εξηγήσω!

- Εντάξει μωρό μου! Σήμερα είπαμε… στη διάθεση σου!

- Έτσι μπράβο! Μου αρέσει όταν είσαι υπάκουη.

Τα επόμενα λεπτά πέρασαν με κουβέντες περί ανέμων και υδάτων όμως εμένα στο μυαλό μου ήταν η συνέχεια της βραδιάς. Ήθελα να περάσει η ώρα λίγο ακόμα ώστε να φύγουμε να φτάσουμε σπίτι μου και παράλληλα να λιγοστέψω τις πιθανότητες να μας πάρει μάτι κανένας γείτονας γύρω-γύρω και εκτεθώ.

- Μήπως ήρθε η ώρα να μου πεις τι έχεις στο μυαλό σου ή όχι ακόμα;

- Ανυπομονείς βλέπω!

- Φυσικά! Περιμένω πως και πως τη συνέχεια.

- Εντάξει λοιπόν η ώρα έχει περάσει πλέον και μπορούμε να αποχωρήσουμε. Θα πάμε κάπου αλλού.

- Ναι; Που θα με πας; Πάμε σε άλλο μαγαζί;

- Όχι! Τώρα ήρθε η ώρα να σου πω! Σήμερα θα γίνεις το πουτανάκι μου. Το ντύσιμο που έκανες ταιριάζει απόλυτα στο σημερινό σου ρόλο, σα να το ήξερες. Έχεις ντυθεί σαν πουτανάκι που ζητάει πούτσο εδώ και τώρα. Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε σε αυτό το ρόλο. Θα αφήσεις το αμάξι σου εδώ και θα σε πάρω με το δικό μου, να φύγουμε σαν να σε ψωνίζω από κάποιο κωλόμπαρο χωρίς να ξέρω ποια είσαι.

- Μ… πολύ μου αρέσει να σε βλέπω έτσι, να μου δίνεις εντολές. Πες μου τι πρέπει να κάνω, είπε και έμπαινε πλέον στον ρόλο της.

- Θα φύγουμε τώρα και θα πάμε με το αμάξι μου στο σπίτι μου. Δε θα την βγάλουμε σήμερα με ένα γαμήσι απλό μέσα στο αμάξι. Σήμερα κάνεις ότι λέω!

- Εντάξει μωρό μου. Ακολουθώ ότι μου πεις. Σε εμπιστεύομαι!

Σηκωθήκαμε να φύγουμε και όπως ήρθε δίπλα μου της έπιασα τον κώλο ώστε να μας παρατηρήσουν όλοι αν γίνεται. Ήθελα να τους κάνω σαφές ότι φεύγουμε και πάμε να γαμηθούμε. Γύρισε και με κοίταξε με χαμόγελο και πλέον υποδυόταν το ρόλο της. Μπήκαμε στο αμάξι, δώσαμε 3-4 φιλιά παθιασμένα και ξεκινήσαμε.

- Μέχρι να φτάσουμε έχεις να κάνεις κάτι ακόμα. Θα βγάλεις το στρινγκάκι που φοράς και θα το αφήσεις στο αμάξι μέσα. Θα σηκώσεις το φόρεμα σου λίγο πιο ψηλά να φαίνονται τα όμορφα μπουτάκια σου και θα ανοίξεις ελαφρά τα πόδια σου.

Έσκασε ένα πολύ σατανικό χαμόγελο και αμέσως έσκυψε να βγάλει το στρινγκάκι της.

- Τέλεια καύλα μου! Σε λίγο φτάνουμε. Θα μπούμε με προσοχή να μη μας δει κάποιος και μετά... η νύχτα είναι δική μου όπως και εσύ. Απόψε μου ανήκεις!

- Κάνε ότι νομίζεις! Ότι θες. Απόψε σου ανήκω λοιπόν.

- Πολύ ωραία της είπα και της χάιδεψα το μπούτι ψηλά που ήταν τώρα εκτεθειμένο όπως της είχα πει να κάνει.

Με το ένα χέρι οδηγούσα και με το άλλο τη χάιδευα.

- Για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το μουνάκι σου.

- Πιάσε και θα καταλάβεις.

- Σαν να βλέπω λίγα υγρά εδώ, καυλώνεις μωρό μου; Σου αρέσει ο ρόλος σου;

- Πολύ! Δε βλέπεις πόσο ζεστά και φιλόξενα είναι εκεί που πιάνεις;

Ήθελα να παίξω με το μουνάκι της όμως δεν ήθελα να την κάνω να χύσει πρώτη. Ήταν η δική μου νύχτα. Πρώτα θα ευχαριστιόμουν εγώ και μετά εκείνη. Θα έχυνε όταν θα το επέτρεπα εγώ. Της χάιδεψα για λίγο ακόμα την κλειτορίδα και ήδη περισσότερα υγρά έκαναν την εμφάνιση τους. Το απολάμβανε, μου άνοιξε τα πόδια της περισσότερο για να βάλω τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνάκι της. Μας έπιασε ένα φανάρι και μέχρι να ανοίξει ξανά της έβαλα δυο δαχτυλάκια μέσα της και αναστέναξε από καύλα.

- Σου αρέσει καύλα μου αυτό που κάνω;

- Ναι, συνέχισε να το κάνεις! Το θέλω πολύ αυτό τώρα!

- Ναι;… το θες πάρα πολύ; Πες το μου!

- Το θέλω πολύ! Κάνε εδώ λίγο στην άκρη το αμάξι και γάμησε με με τα δάχτυλα σου. Γάμησε με όπως θέλεις. Το θέλω τώρα!

Παρ' όλη την καύλα της στιγμής, απότομα σταμάτησα να τη χαϊδεύω και συνέχισα να οδηγώ.

- Τι έγινε; Γιατί σταμάτησες;

- Όχι. Δε θα γαμηθείς τώρα. Θα πάμε σπίτι και εκεί θα σου πω.

- Ωχ τι μου κάνεις… ήμουν στην τέλεια διάθεση!

- Το ξέρω καύλα μου. Κάνε υπομονή, φτάνουμε.

Μετά από λίγο φτάσαμε σπίτι μου. Κοίταξα προσεχτικά γύρω-γύρω και μπήκαμε γρήγορα μέσα. Η ιδέα ότι πλέον είχα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι μου παράλληλα με ότι είχε προηγηθεί και ότι είχα στο μυαλό μου, με καύλωνε απίστευτα.

Με το που μπήκαμε μέσα όρμησε πάνω μου και με φίλησε. Παρατήσαμε ότι περιττό είχαμε πάνω μας και την άρπαξα και την κόλλησα πάνω μου. Της χούφτωνα τον κώλο με μανία και δίναμε παθιασμένα γλωσσόφιλα. Στο όρθιο που ήμασταν, κατέβασε τα χέρια της και ξεκούμπωσε το τζιν μου. Άρχισε να μου παίζει τον πούτσο που ήταν ήδη μούσκεμα. Γονάτισε μπροστά μου και με κοίταξε στα μάτια.

- Αυτό δε θέλεις;…

πρόλαβε να πει και τον πήρε στο στόμα της σαν καλό πουτανάκι που ήταν απόψε.

- Ναι, παρ' τον βαθιά. Γλείψε τον καλά γιατί τώρα θέλω να σου γαμήσω το στόμα.

Έβαλα τα χέρια μου στο κεφάλι της και της το πίεζα όλο και περισσότερο προς τον πούτσο μου. Όλο και πιο γρήγορα, μέσα έξω, της γαμούσα το στόμα ανελέητα. Ήξερα ότι με αυτό το ρυθμό δεν θα αντέξω πολύ ακόμα. Όμως δεν ήθελα να χαλάσω αυτό που απολάμβανα εκείνη την ώρα.

Τον έβγαλε για μια στιγμή έξω από το στόμα της σα να κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω.

- Χύσε με, χύσε με όπου θες, σε νιώθω ότι είσαι έτοιμος. Μην κρατιέσαι, χύσε το πουτανάκι σου…

- Χύνω πουτάνα, χύνω…

Έχυνα με ένταση μέσα στο στόμα της και από την ένταση ένιωθα να μουδιάζω ολόκληρος. Ήμουν έτοιμος να γονατίσω από την εκτόνωση της στιγμής. Τα είχε καταπιεί όλα. Σηκώθηκε και με κοίταξε στα μάτια με χαμόγελο και μου έδωσε ένα φιλί.

- Σου άρεσε μωρό μου; Χαλάρωσε λίγο γιατί έχουμε και συνέχεια… μου είπε.

- Φυσικά και έχουμε συνέχεια! Όντως θα ηρεμήσω λιγάκι και μετά θέλω να μου αποδείξεις πόσο γρήγορα μπορείς να με ξανακαυλώσεις. Τις εντολές τις δίνω εγώ απόψε.

- Έχεις δίκιο! Όταν θελήσεις κάτι... πες μου.

Καθίσαμε για λίγο στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με χαϊδεύει πολύ απαλά.

- Είσαι εντάξει με αυτό που ξεκίνησα να κάνω;

Και το χέρι της πήγε πάλι στον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι.

- Ναι μια χαρά. Μου αρέσει, συνέχισε.

- Πολύ ωραία. Να σε ρωτήσω κάτι;… μου λέει.

- Πες μου.

- Η κρεβατοκάμαρα σου που είναι;

Ήταν σαν να είχε διαβάσει τη σκέψη μου και είχε κάνει την ίδια σκέψη με εμένα. Ξαφνιάστηκα με την ερώτηση της αλλά γούσταρα που διάβαζε το μυαλό μου.

- Είναι μέσα στο βάθος.

- Σήκω να πάμε… και με πήρε από το χέρι.

- Να ξέρεις ότι είχαμε την ίδια σκέψη, το επόμενο βήμα ήταν να σε φέρω εδώ να σε γαμήσω. Πάνω στο κρεβάτι μου.

- Τέλεια!

Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα και της άρεσε πολύ που είδε απέναντι από το κρεβάτι ένα μεγάλο διπλό καθρέφτη.

- Να ξέρεις ότι οι καθρέφτες είναι ένα από τα φετίχ μου. Μου αρέσουν πολύ. Εδώ είναι ιδανικά, μου είπε.

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και πήγε να βγάλει το φόρεμα της.

- Δε θα το βγάλεις! Θα το αφήσεις πάνω σου.

- Μ… ότι θες!

Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο στήθος και να με χαϊδεύει. Έγλειφε τις ρώγες μου και χάιδευε απαλά τον πούτσο μου.

- Να συνεχίσω να παίρνω πρωτοβουλίες;

- Συνέχισε και σε λίγο βλέπουμε, της είπα.

- Χα, χα… εντάξει μωρό μου.

Συνέχισε να γλείφει τις ρώγες μου που ξέρει ότι μου αρέσει και χάιδευε όλο και περισσότερο τον πούτσο μου. Άρχισε να κατεβαίνει και σύντομα τον πήρε πάλι στο στόμα της.

- Κάνεις φοβερό τσιμπούκι! Πολύ σύντομα θα μου τον κάνεις πέτρα πάλι.

Με κοίταξε χωρίς να απαντήσει και συνέχισε να τον παίρνει στο στόμα της και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Κάθε τόσο σταματούσε λιγάκι και κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη καθώς με τσιμπούκωνε. Καύλωνε να βλέπει στον καθρέφτη ότι γινόταν.

- Κοίτα πως φαινόμαστε στον καθρέφτη μωρό μου. Σου αρέσει;

- Πολύ καύλα μου! Την κοιτούσα μέσω του καθρέφτη και καύλωνα περισσότερο. Έλα πάνω μου. Παρ' τον με το χέρι σου και οδήγησε τον στο μουνάκι σου.

Χωρίς να χάσει στιγμή έκανε αυτό που της είπα. Την είχα πάνω μου και κουνιόταν αργά και βασανιστικά για αρχή. Είχα καυλώσει πάλι για τα καλά. Τον ένιωθε μέσα της τώρα πολύ καλά και άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου αντί να χοροπηδάει πάνω κάτω. Της αρέσει πολύ να το κάνει αυτό. Το απολαμβάνει και έχω καταλάβει πια, ότι είναι ένας από τους αγαπημένους της τρόπους να χύνει.

- Συνέχισε αυτό που κάνεις καύλα μου! Μου αρέσει και ξέρω ότι αρέσει και σε εσένα. Τρίψε το μουνάκι σου καλά πάνω στον πούτσο μου. Παρ' τον καλά μέσα σου να τον νιώσεις!

Η Ε καταλάβαινα ότι πλησίαζε να χύσει. Είχα αποφασίσει να μην την αφήσω να χύσει πριν ολοκληρώσω αυτό που ήθελα. Την έβλεπα όμως ότι το απολάμβανε ακόμα περισσότερο από ότι έγινε στο αμάξι και δεν ήθελα να την κόψω πάλι. Με είχε γυρίσει με τέτοιο τρόπο προς τον καθρέφτη ώστε να απολαμβάνει βλέποντας τον εαυτό της όσο γαμιόμασταν. Έπαιζε με τον καθρέφτη σα να προκαλούσε κάποιον άγνωστο που θα μπορούσε να την κοίταζε αν ήταν σε ένα δημόσιο μέρος.

- Γαμιέσαι υπέροχα! Γουστάρω πολύ να σε γαμάω με κάθε τρόπο. Από παντού και αυτό θα κάνω απόψε.

Τα λόγια μου την καύλωσαν ακόμα πιο πολύ και τριβόταν πιο έντονα πάνω στον πούτσο μου.

- Χύσε καύλα μου, χύσε τώρα, θέλω να σε ακούσω να χύνεις πάνω στο κρεβάτι μου και να βλέπω την καύλα στο πρόσωπο σου.

Η Ε ακριβώς εκείνη την στιγμή έβγαλε μια κραυγή και έχυσε πάνω στον πούτσο μου. Έχυνε συνεχόμενα κι εγώ καύλωνα όλο και πιο πολύ που έβλεπα στο πρόσωπο της την ηδονή.

- Χύσε κι εσύ τώρα, χύσε με… είπε.

- Όχι έτσι!

- Πως θέλεις;

- Απόψε θα σου γαμήσω το κωλαράκι! Ήρθε η ώρα να μπω από πίσω.

Χωρίς καν να το σκεφτεί γύρισε τον κώλο της προς τα εμένα.

- Μόνο αν μπορείς σιγά-σιγά γιατί έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά.

- Ναι…

της είπα, αλλά με την καύλα που είχα εκείνη την στιγμή δε θα σταματούσα πουθενά. Τη γύρισα καλά και με τα υγρά από το μουνάκι της τον έβαζα σιγά-σιγά μέσα στο κωλαράκι της. Με δεχόταν όλο και περισσότερο κάθε φορά που έμπαινα παρ' όλο που την πονούσε λίγο. Συνέχισα να της τον βάζω μέχρι να μπει καλά για να ξεκινήσω το γαμήσι του κώλου της για πρώτη φορά. Αφού κατάλαβα ότι είχε μπει ο μισός μέσα έσπρωξα με δύναμη να μπει όλος. Παράλληλα κοιτούσαμε στον καθρέφτη και οι δυο την όλη φάση. Το πρόσωπο της ήταν γεμάτο με ηδονή και πάλι.

- Αχ… πιο σιγά, πονάω, σταμάτα λίγο…

μου είπε ενώ είχε τουρλωμένο τον κώλο της σε εμένα.

- Τώρα σε γαμάω εγώ…

και συνέχισα χωρίς να σταματήσω καθόλου. Της τον έδινα όλο και πιο δυνατά και καύλωνα που παρ' όλο που πονούσε συνέχιζε το γαμήσι.

- Σε γαμάω πουτανάκι μου! Σου γαμάω το κωλαράκι και θα σε χύσω τώρα… της φώναζα.

- Γάμησε με! Γάμησε με, μη σταματάς, χύσε με, θέλω να τα νιώσω όλα μέσα μου.

- Χύνω, χύνω καύλα μου…

Της τα έδωσα όλα μέσα στον κώλο της. Για άλλη μια φορά ήμουν σε απίστευτη ένταση και η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Της είχα γεμίσει το κωλαράκι με τα χύσια μου. Έπεσα ξερός δίπλα της. Ήμουν εξαντλημένος όπως κι εκείνη.

- Ήσουν σήμερα ακριβώς αυτό που ήθελα. Το πουτανάκι μου!

- Έπαιξα καλά το ρόλο μου;

- Ήσουν τέλεια! Θα ακολουθήσουν και άλλοι ρόλοι αν το θες.

- Τι άλλο έχεις στο μυαλό σου για εμένα;

- Πολλά και… υπάρχουν πολλοί ρόλοι, για παράδειγμα εσύ κάποια στιγμή θα κάνεις την άτακτη δασκάλα που μου κάνει ιδιαίτερο μάθημα και εγώ κάποια άλλη στιγμή θα υποδυθώ το θεραπευτή και εσύ θα είσαι η ασθενής που χρειάζεται μασάζ.

- Μ… τέλεια. Ανυπομονώ να γίνουν!

- Θα γίνουν μωρό μου... σύντομα.




Copyright protected OW ref: 176702



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.