Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας για ακόμη μία φορά. Η ιστορία διαδραματίζεται εν μέσω καραντίνας σε ένα μικρό χωριό. Όντας φυσιολάτρης από πριν αυτό το διάστημα ήταν η κατάλληλη περίοδος για την ανακάλυψη νέων διαδρομών στον ορεινό όγκο της περιοχής. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να ενημερώσω μια όμορφη κοπέλα, διατροφολόγο στο επάγγελμα, ώστε να με ακολουθήσει στην εξόρμηση. Εδώ να σας περιγράψω ότι η Κατερίνα είναι μια γλυκύτατη στο χαρακτήρα κοπέλα που αξίζει να κάνεις παρέα μαζί της αλλά ταυτόχρονα είναι σα να βγήκε από ταινία πορνό. Η Κατερίνα είναι μετρίου αναστήματος 1.65 και 52 κιλά με ένα πανέμορφο στήθος που θέλεις δύο χέρια για να το καλύψεις, ένα κωλαράκι κόλαση το οποίο παρακαλάει για πούτσο, τον οποίο θα σου κάνουν κάγκελο οι τσιμπουκοχειλάρες της με εκείνο το αθώο αλλά παράλληλα πρόστυχο βλέμμα της μέσα από τα γαλαζοπράσινα μάτια της.

Η βόλτα ξεκίνησε κι εγώ από το πρωί ήμουν καυλωμένος στην ιδέα ότι θα είμαι με αυτή τη μουνάρα μέσα στο δάσος για ώρες. Την άφησα να χαράξει πορεία μέσα στο δάσος με την πρόφαση ότι θέλω να είναι μπροστά μου για να την προσέχω, ενώ ήθελα να κοιτώ την κωλάρα της, που είχε φροντίσει να τονίσει με το ανάλογο κολάν και ένα υπέροχο στρινγκάκι από μέσα. Ύστερα από μερικές ώρες πεζοπορίας βρεθήκαμε μπροστά σε μια πηγή και καθίσαμε να ανακτήσουμε δυνάμεις. Στο δρόμο συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων, έτσι λοιπόν στην στάση μας αποφάσισα να ξεκινήσω μια συζήτηση γύρω από το σεξ. Η Κατερίνα, σαν απελευθερωμένη κοπέλα, δε δίστασε να τη συνεχίσει, κάτι που με έκανε να θέλω να της σκίσω τα ρούχα και να την γαμήσω από παντού.

Αφού ήρθαμε πιο κοντά και χωρίς να μπορώ να κρατηθώ περισσότερο της όρμησα και άρχισα να χώνω την γλώσσα μου στο στόμα της. Ύστερα από το αρχικό σοκ η Κατερίνα άρχισε να ανταποδίδει και σε λίγα δευτερόλεπτα το χέρι της χάιδευε την πούτσα μου και εγώ τις βυζάρες τις. Την άφησα μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς να της πω τίποτα πήρε τον έλεγχο κατεβάζοντας το παντελόνι μου μαζί με το εσώρουχο με γρήγορες κινήσεις και έπεσε στα γόνατα. Άρχισε να με τσιμπουκώνει με τις υπέροχες χειλάρες της βάζοντας την πούτσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσε με αποτέλεσμα να πνίγεται και τα σάλια της να μουσκεύουν τόσο την πούτσα μου όσο και τα αρχίδια μου. Ρουφούσε το καυλί μου σα να ήταν διψασμένη για σπέρμα ενώ που και που το έβγαζε από το στόμα της για να πάρει ανάσες και συνέχιζε να μου το παίζει με τα χεράκια της. Έβαζε τα αρχίδια μου στο στόμα της πότε εναλλάξ, ποτέ και τα δύο μαζί, κάτι το οποίο με απογείωσε μαζί με το πολλά υποσχόμενο καυλιάρικο βλέμμα της.

Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της όσο την κρατούσα από τα μαλλιά για να μην της ξεφύγει σταγόνα. Έστρωσα ένα κομμάτι ύφασμα σα σεντόνι που είχαμε μαζί και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της το οποίο ένιωθα περιποιημένο. Έβγαλα το μουσκεμένο στρινγκάκι της και χωρίς να χάνω άλλο χρόνο έπεσα με τα μούτρα στο υπέροχο ξυρισμένο και μυρωδάτο μουνί που θα ξέσκιζα αργότερα. Έγλειφα και ρουφούσα την κλειτορίδα της με μανία την ώρα που το δάχτυλο μου έπαιζε με την τρύπα στο κωλαράκι της. Δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου την ώρα που είχα ανοίξει το κωλαράκι της με το δάχτυλό μου. Ανέβηκα πάνω της και τη φίλησα για να γευτεί τα ζουμάκια της και να ξεκινήσω να τη γαμάω γιατί η πούτσα μου ένιωθα ότι θα σπάσει από την καύλα. Το μουνάκι της ήταν στενό αφού οι εβδομάδες της καραντίνα της στέρησαν τους γαμιάδες της. Μπήκα μέσα στο καυτό μουνάκι και ένιωσα τα νύχια της να μπαίνουν στο δέρμα μου. Άρχισε να βαριανασαίνει όσο αύξανα τον ρυθμό που τη γαμούσα σφίγγοντας με δυνατότερα.

- Κ: Τι πούτσα είναι αυτή που έχεις γαμιά μου; Σκίσε με την πουτάνα. Κάνε με γυναίκα σου.

Όσο τα άκουγα αυτά κώλωνα περισσότερο και τη γαμούσα με δύναμη ενώ είχα τα πόδια της στους ώμους μου για να φτάνω βαθιά στην μουνάρα της.

- Ν: Γουστάρεις να σε γαμάω στη φύση μωρή καργιόλα; Γουστάρεις να τρως την πούτσα μου σα να είσαι το τελευταίο πουτανάκι;

- Κ: Αχ ναι μωρό μου, γάμησε με δυνατά. Είμαι η πουτάνα σου, είμαι το πουτανάκι σου, κάνε με να χύσω πάνω στην πούτσα σου... αχ μωρό μου χύνω... χύνω… είμαι το πουτανάκι σου... χύνω...

Μόλις έχυσε και πήρε μερικές ανάσες, πήρε την πούτσα μου στο στόμα της ενώ ήταν στημένη στα 4 και με τσιμπούκωνε όπως πριν. Δεν έχασα χρόνο και ξεκίνησα να τη γαμάω στα 4. Ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε στο μουνάκι της την ώρα που αυτή προσπαθούσε να μου τα πιάσει. Εγώ της τραβούσα τα μαλλιά και τη χτυπούσα σα να την μισώ. Σε κάθε σφαλιάρα βογκούσε και φώναζε να τη χτυπήσω πιο δυνατά.

- Κ: Σκίσε με μωρό μου, πιο δυνατά, πιο δυνατά, κάνε με να πονέσω την πουτάνα, χτύπα με να με κάνεις να χύσω άντρα μου, είμαι το πουτανάκι σου ρε καργιόλη, σκίσε με...

Μετά από λίγο ακολούθησε ο τρίτος οργασμός και βγήκα από το μουνάκι της. Σειρά είχε το κωλαράκι της το οποίο ήταν έργο τέχνης. Αφού έσκυψα και έγλειψα την κωλοτρυπίδα της, μπήκα σιγά-σιγά μέσα της γιατί ήταν στενή και αδούλευτη. Άρχισε να πονάει και σε λίγη ώρα άρχισε να νιώθει την ηδονή του πισωκολλητού. Τη γαμούσα σκληρά και την έβαλα να παίζει με το μουνάκι της κάνοντας τη να τελειώσει ακόμη μια φορά. Ήρθε η σειρά μου σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και αυτή στα γόνατα να προσπαθεί να με κάνει να χύσω στο πρόσωπό της. Αφού μου έπιασε καλά τα αρχίδια, το χέρι της και το στόμα της χόρευαν πάνω στην πούτσα μου. Σε λίγη ώρα την έχυνα στα μούτρα ενώ περίμενε με τη γλώσσα έξω σαν τα πουτανάκια στις τσόντες. Όταν την έχυσα μου είπε "ευχαριστώ" και σηκώθηκε να ετοιμαστεί για την επιστροφή.

Ελπίζω η ιστορία μου να μην σας κούρασε και να σας άφησε ικανοποιημένους.
Copyright protected OW ref: 176667Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.