Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άρης, 45 χρόνων. Η ιστορία συνέβη όταν ήμουν μικρός, 25 χρόνων. Στη δουλειά έχοντας τα νεύρα μου διότι είχα μαλώσει με τον προϊστάμενο. Πήγα τουαλέτα να πλυθώ. Εκεί συνάντησα την Τ να κλαίει.

Ήταν η πιο όμορφη και σέξι συνάδελφος. 1.70, με σέξι κωλάρα και ποδάρες απίστευτες που ζήλευαν όλες οι γυναίκες. Φορούσε ψηλοτάκουνα ανοιχτά παπούτσια λόγω καλοκαιριού, ένα κολλάν με στρινγκάκι να διαγράφεται και ένα μπλουζάκι που φαινόταν όμορφα οι ρωγίτσες της. Ψιλοέκλαιγε.

Με είδε με νεύρα και με ρώτησε το έπαθα, γιατί ήμασταν φιλαράκια. Της είπα για τον προϊστάμενο, και μου λέει:

- Άλλοι έχουν πιο σοβαρά προβλήματα, κούλαρε.

- Εσύ τι έπαθες;…

- Ο άντρας μου με εγκατέλειψε με μια πιτσιρικά Γερμανίδα.

Της έδωσα μια σφιχτή αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο και πήγαμε για δουλειά. Με έτρωγε όλη μέρα γιατί τη γούσταρα από την πρώτη στιγμή. Είμαι footlover και πάντα ήθελα να της φιλήσω και να γλείψω τα όμορφα πόδια της.

Της στέλνω μήνυμα το απόγευμα:

"Ο άντρας σου είναι πολύ βλάκας, είχε τέτοια γυναικάρα και την άφησε για μια μικρή; Θα το μετανιώσει. Είσαι πολύ όμορφη και σέξι! Το κολλάν σου σήμερα με αναστάτωσε και θα ήθελα να σου βγάλω το στρινγκάκι με τα δόντια"

Μετά από λίγη ώρα ήρθε μήνυμα…

"ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά είσαι συνάδελφος και δεν κάνω τέτοια"

Εγώ της απαντάω:

"έλα μωρό μου, στο ορκίζομαι, δε θα μάθει κανείς τίποτα"

"Βέβαια εσύ δεν είσαι σαν και τους άλλους, σε ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή και δε σου κρύβω ότι κι εμένα μου αρέσεις πολύ"

Αυτό ήταν, λέω μέσα μου θα την ψήσω.

"Έλα μωρό μου να δεις ωραία που θα περάσουμε, θα ξεχάσεις και το μαλακά"

"Θα είναι το μικρό μας μυστικό"

Της δίνω οδηγίες και σε μια ώρα ήρθε. Είχα κάνει το μπάνιο μου και περίμενα. Ήρθε με ένα κολλάν να φαίνεται το στρινγκ, ψηλοτάκουνα πέδιλα σέξι που φαινόταν όλο το πόδι και ήξερε ότι μου αρέσουν. Της έδωσα ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και της έφτιαξα καφέ.

Ήπιαμε 2,3 γουλιές και αρχίσαμε τα φιλιά. Ο άντρας της είχε φύγει 3 μήνες και είχε πολλές καλές. Πήγαμε στο κρεβάτι αράξαμε και συνεχίσαμε τα φιλιά. Αυτή βογκούσε και καύλωνε απίστευτα. Την έγδυσα και άρχισα τα φιλιά, από το στόμα στο λαιμό, μετά στο στήθος. Είχε μικρές μα πολύ καυλιάρικες ρωγίτσες. Τις έλειψα πολύ. Αυτή έτριβε το μουνάκι της πάνω στο καυλί μου που είχε γίνει τούμπανο. Της έπιασα τα πόδια και άρχισα φιλιά στα μπούτια, μετά στα γόνατα και από πίσω στις γάμπες, μετά έπιασα ένα-ένα πόδι και έγλειφα όλη την πατούσα και ένα-ένα τα δαχτυλάκια. Της άρεσε πάρα πολύ, δεν της το είχε κάνει τόσο επιμελώς κάνεις. Τα έτριβα στο πρόσωπο μου και έγλειφα τα σέξι πόδια της. Αυτή βογκούσε σα να έφτανε σε οργασμό. Έτσι της τα άνοιξα και έπεσα ανάμεσα. Άρχισα απαλά με πολύ σάλιο την κλειτορίδα, κυκλικά και πάνω κάτω με πολύ σάλιο. Άρχισε να χτυπιέται και σε 5 λεπτά έχυσε με φωνές.

- Γλείψε με καυλιάρη μου, κάνε με να χύσω, με πεθαίνεις! Σου χύνω μωρό μου, καυλιάρη μου.

Έχυνε για πολύ ώρα και φώναζε, πρέπει να είχα επανωτούς οργασμούς, γιατί δε σταμάτησε να τρέμει και να χύνει. Μετά που τελείωσε, πήρε μια ανάσα και με ξάπλωσε. Με έγδυσε και άρχισε να μου γλείφει απαλά όλο το καυλί, από την βάση μέχρι πάνω και πάλι κάτω. Όταν έφτανε στο κεφαλάκι του έριχνε ένα ρούφηγμα, γυρνούσε την γλώσσα γύρω-γύρω και πάλι πάνω κάτω. Κατέβηκε στα αρχίδια και με τρέλανε. Τα έγλειφε απαλά και όμορφα και τα έβαζε και τα δύο μέσα. Ανέβηκε και άρχισε την πιο ωραία, υγρή, βαθιά και καυλιάρικη πίπα. Έχωνε όλο το καυλί μέσα, το ρουφούσε με μανία, το έφτυνε, το έβαζε όλο, το έβγαζε. Υγρά είχαν αρχίσει να βγαίνουν και έτσι όπως έτρεμαν κατάλαβε ότι θα χύσω και σταμάτησε.

Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να τρίβει του υγρό μουνάκι της στο καυλί μου πάνω. Της λέω…

- βάλ' το μέσα, θα χύσω.

Το σηκώνει και το καρφώνει όλο μέσα με την μια, φωνάζοντας…

- Τι καυλί είναι αυτό γαμιά μου;… θέλω να μου σκιάσεις το μουνί…

και άρχισε να με καβαλάει δυνατά και βαθιά. Δε σταματούσε να φωνάζει από την καύλα. Μου αρέσουν οι γυναίκες που φωνάζουν! Μετά από 5 λεπτά άρχισε να τρέμει να κουνιέται έντονα και να χύνει. Εγώ με το ένα χέρι της έπιανα το στήθος και με το άλλο τις έριχνα χαστούκια στα κωλομέρια. Μετά βγήκε και άρχισε μια απαλή και όμορφη πίπα μέχρι να συνέλθει.

Μετά από 5 λεπτά, τη στήνω στα 4 και αρχίζω σιγά-σιγά αλλά πολύ βαθιά να την ξεσκίζω. Τη γαμάω έντονα, γρήγορα, και βαθιά. Χτυπάνε τα αρχίδια μου στα κωλομέρια της. Της έτριβα την κλειτορίδα και την σφυροκοπούσα, μέχρι που γύρισε και μου έπιασε τα αρχίδια. Τα χάιδεψε, τα έσφιξε και μου είπε "χύσε τη μουνάρα μου, παίρνω χάπι, τα θέλω όλα μέσα". Μετά από λίγο της έχυσα τη μουνάρα και τρέχανε στα πόδια της.

Αράξαμε να πάρουμε ανάσα και πήγαμε στη μπανιέρα. Επειδή είχε χύσει πολλές φορές και εγώ μια, ήθελε να με ευχαριστήσει. Έλαμπε από την καύλα και τους οργασμούς! Την είχα κάνει δικιά μου, θα την πηδούσα οπότε ήθελα.

Έσκυψε στη μπανιέρα και μου πήρε την πιο τέλεια πίπα. Τον έγλειφε με μανία θέλοντας να τον στραγγίζει. Μετά από δέκα λεπτά με έκανε να χύσω. Ήταν πολύ καυλιάρα, δε μπορούσα να αντισταθώ στην πίπα της. Τα ήπιε όλα και δε σταμάτησε να τον ρουφάει και να τον παίζει μέχρι που έπεσε. Μετά με καθάρισε, με έπλενε παντού με ένα σφουγγάρι, το ίδιο έκανα και εγώ. Βγήκαμε έξω, σκουπιστήκαμε και παράγγειλα φαγητό. Φάγαμε πίνοντας κρασί εντελώς γυμνοί. Τρώγαμε και χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλο. Μέχρι να φάμε είχαμε καυλώσει.

Πήγαμε στο κρεβάτι, ξάπλωσα και έκατσε στο πρόσωπο μου. Άρχισα να τη γλείφω, να καυλώνει και να τρέχουν τα ζουμάκια της στο πρόσωπο μου. Έσκυψε και άρχισε να με γλείφει. Κάναμε ένα πολύ ωραίο 69 καυλώνοντας και οι δύο πάρα πολύ. Αυτή μετά από πέντε λεπτά, ως η πιο καυλιάρα γυναίκα που έχω γνωρίσει, με έχυσε στο πρόσωπο με φωνές και τρέμουλο. Χτυπιόταν πάνω μου. Ρουφούσε το καυλί μου και έχυνε.

Την ξάπλωσα ιεραποστολικό, της σήκωσα τα πόδια στα χέρια μου και της τον έβαλα αργά μέσα. Μπαινόβγαινα αργά, βαθιά και όμορφα, ενώ έπαιζα με τα πόδια της. Της έγλειφα τα πόδια και την κάρφωνα όλο και πιο δυνατά. Τα έτριβα στο πρόσωπο μου και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα. Αυτή φώναζε όπως πάντα…

- πήδα με ψωλαρά μου, θα χύσω, δεν αντέχω άλλο με αυτό το καυλί, θα στο χύσω καυλιάρη μου, ξέσκισε το μουνάκι μου! Θα σε χύσω καργιόλη…

έτρεμε, φώναζε, έσφιγγε τα πόδια στο πρόσωπο και το λαιμό μου και το καυλί μου με το μουνάκι της. Έχυνε, φώναζε και το θέαμα ήταν τόσο καύλα που έχυσα κι εγώ βαθιά στην υγρή μουνάρα της. Μου τον καθάρισε και αράξαμε να πάρουμε ανάσες. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν, εγώ μικρός, με αντοχές, με την καυλιάρα δίπλα μου δε μου έπεφτε καθόλου. Βρισκόμασταν αρκετές φορές την βδομάδα, κοιμόταν σπίτι μου και γαμιόμασταν όλο το βράδυ.




Copyright protected OW ref: 176666



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.