Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η δεύτερη ιστορία συνέβη τους πρώτους μήνες γνωριμίας μας με την Ε. Όπως είχα αναφέρει, με την Ε είμαστε παράνομο ζευγάρι. Ο καθένας έχει ξεχωριστή ζωή με την οικογένεια του. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δε βρισκόμαστε οπότε θέλουμε παρά μόνο όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Στην ιστορία μας τώρα... εγώ είχα προγραμματισμένο ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ για επαγγελματικούς λόγους μέσα στον χειμώνα για ένα ΠΣΚ. Κατάφερα να πείσω την Ε να με ακολουθήσει και να βρει μια καλή δικαιολογία να πει στον άντρα της. Έτσι έγινε και με λίγο κόπο τα κατάφερε. Πλέον θα είχαμε ένα δικό μας τριήμερο όπου δεν θα χρειαζόταν να κρυβόμαστε ή να φοβόμαστε να βγούμε έξω για ένα καφέ ή να αγκαλιαστούμε στον δρόμο.

Η μέρα είχε φτάσει που τόσο ανυπόμονα περιμέναμε και οι δυο. Θα βρισκόμασταν κατευθείαν στο αεροδρόμιο μετά το check in ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες να μας δει κάποιος. Την περίμενα σε ένα απο τα καφέ λοιπόν και μετά από λίγο εμφανίστηκε. Ήταν απίστευτα όμορφη. Φορούσε μια μαύρη κοντή φούστα με ελαστικό καλσόν λόγω κρύου, τις ψηλές της μπότες και μια πλεχτή ροζ μπλούζα από πάνω. Ήταν σκέτη καύλα και είχε ντυθεί έτσι όπως ήξερε ότι γουστάρω.

Μου έριξε ένα χαμόγελο από μακριά και ένιωσα απίστευτα τυχερός που θα είχα μια τέτοια γυναίκα να με συνοδέψει. Ξέραμε και οι δυο ότι θα περνούσαμε ένα ΠΣΚ γεμάτο σεξ και φαντασιώσεις.

Μπήκαμε στο αεροπλάνο και είχα φροντίσει να κλείσω τελευταίες θέσεις. Εκεί ξεκίνησε κιόλας το πρώτο μας ερωτικό παιχνίδι. Παρ' όλο που δίπλα μας κάθισε μια κοπέλα αυτό δεν εμπόδισε την Ε να με πειράζει κάθε τόσο και να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το τζιν. Είχα καυλώσει κι αυτό πλέον φαινόταν. Έβαλα το μπουφάν μου από πάνω ώστε να μη δίνουμε τόσο πολύ στόχο. Ευτυχώς η κοπέλα δίπλα μας έδειχνε να μη δίνει τόσο πολύ σημασία στο τι μου έκανε η Ε.

Ένιωθα λίγο άβολα γιατί πίστευα ότι μας κοιτούσαν όλοι, όμως παράλληλα καύλωνα απίστευτα. Ήθελα να συνεχίσει να με χαϊδεύει και να χύσω. Όμως στο μυαλό της είχε πιο βασανιστικούς σκοπούς. Ήθελε να παίξει μαζί μου να με καυλώσει αργά και βασανιστικά χωρίς να χύσω. Να με κρατήσει καυλωμένο σε όλη την πτήση και να χύσω όταν θα μου επέτρεπε εκείνη. Ήμουν παιχνιδάκι στα χέρια της εκείνη τη στιγμή. Όταν καταλάβαινε ότι ήμουν έτοιμος... σταματούσε.

Βγάλαμε μια ολόκληρη πτήση με αυτό τον τρόπο και τελικά χωρίς να τελειώσω. Είχα γίνει μούσκεμα από τα υγρά και φυσικά εκείνη γούσταρε να με βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που κατάφερα να της πω την ώρα της αποβίβασης ήταν ότι θα... πληρώσει για αυτό που μου έκανε. Η απάντηση της;

- Ανυπομονώ μωρό μου!

Μετά από λίγο φτάσαμε στο ξενοδοχείο και εγώ δεν κρατιόμουν! Ήθελα να τη γαμήσω όσο πιο άγρια γινόταν με όσα είχε κάνει στην πτήση.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και ίσα που αφήσαμε τα πράγματα μας. Την άρπαξα και την έβαλα να γονατίσει στο πάτωμα. Δεν ήθελα να μου κάνει ούτε τσιμπούκι εκείνη την στιγμή. Ήθελα μόνο να την γαμήσω από πίσω. Ακούμπησε το κεφάλι της στο στρώμα γονάτισε και με γρήγορες κινήσεις της ανέβασα την φούστα και κατέβασα το καλσόν. Μπήκα στο μουνάκι της που ήταν ήδη υγρό από όλη την φάση που είχε παιχτεί και πλέον τη γαμούσα δυνατά. Έβγαζε αναστεναγμούς και εγώ πλέον δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο μετά από όσα είχαν προηγηθεί.

- Θα χύσω, δεν αντέχω άλλο!

- Χύσε με τώρα όπου θες…

Μόλις που πρόλαβα να τον βγάλω έξω και έχυσα πάνω στο κωλαράκι της ενώ κάποια ξέφυγαν και λέρωσαν τη φουστίτσα της. Γύρισε με ένα πονηρό χαμόγελο γεμάτο ικανοποίηση και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της για να γευτεί τις τελευταίες σταγόνες. Η καύλα μου ήταν απίστευτα μεγάλη και ένιωθα να μη μου πέφτει με τίποτα.

- Μ… αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ μωρό μου! Ακόμα είσαι καυλωμένος.

- Μόνο που με ακουμπάς με τρελαίνεις, της λέω.

- Τότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό… μου είπε και συνέχισε να τον βάζει στο στόμα της. Θα σε ξεζουμίσω να το ξέρεις!

- Είναι όλος δικός σου!

Αφού συνέχισε για λίγο ακόμα το τσιμπούκι τη σταμάτησα και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι.

- Σειρά μου να σε ικανοποιήσω, μόνο που θα γίνει όπως θέλω εγώ!

Κατευθείαν και χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησα να της γλείφω το μουνάκι και να της βάζω δάχτυλα μέσα. Της άνοιξα με τα δάχτυλα μου καλά το μουνάκι και έχωσα τη γλώσσα μου. Είχε απίστευτα υγρά και καταλάβαινα ότι πολύ σύντομα θα έχυνε. Ήταν πολύ καυλωμένη και αυτό φαινόταν στο πρόσωπο της.

Η Ε έχει θα έλεγα το τέλειο πρόσωπο. Πανέμορφο αλλά και έκφυλο την ώρα του σεξ. Λατρεύεις να τη βλέπεις στα μάτια την ώρα που γαμιέται και χύνει. Καυλώνεις μόνο να τη βλέπεις.

- Αχ χύνω…

μόλις που κατάφερε να πει και ένιωσα τα υγρά της να πλημμυρίζουν τη γλώσσα και το στόμα μου. Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον χαμογελώντας από ικανοποίηση. Ήταν μόνο η αρχή.

Η ώρα ήταν ήδη περασμένη, σχεδόν απόγευμα. Κάναμε ένα μπανάκι και ετοιμαστήκαμε να βγούμε για μια σύντομη βόλτα. Εγώ την επόμενη το πρωί είχα μια επαγγελματική συνάντηση οπότε δε με έπαιρνε για ξενύχτι. Εκείνη μέχρι να τελειώσω την συνάντηση μου θα είχε τον χρόνο να κάνει την βόλτα της στο κέντρο του Άμστερνταμ. Βγήκαμε λοιπόν κάπου κοντά για καφέ και μετά ακολούθησε ένα πρόχειρο φαγητό.

Τα πειράγματα κάτω από το τραπέζι στο εστιατόριο δεν έλειψαν. Όπως και στο αεροπλάνο μου χάιδευε τον πούτσο και με προετοίμαζε για το υπόλοιπο βράδυ. Σύντομα ζήτησα να φύγουμε και να επιστρέψουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε μια επανάληψη του μεσημεριού και ήθελα παράλληλα να έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και λίγο.

Γυρίσαμε στο δωμάτιο και σύντομα βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Καταρχάς θα ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να κοιμηθούμε και να ξυπνήσουμε μαζί και η χαρά μας ήταν μεγάλη. Η Ε φορούσε ένα σετ μαύρων εσωρούχων που ήξερε ότι μου άρεσαν. Η αλήθεια είναι ότι τη χάζεψα για λίγο αλλά γενικά δεν έχω ιδιαίτερα φετίχ με τα εσώρουχα. Δεν τα παρατηρώ και πολύ.

Χωρίς να χάσει χρόνο ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε να με φιλάει. Αμέσως ο πούτσος μου σηκώθηκε, τον πήρε με το χέρι της και τον οδήγησε μέσα στο μουνάκι της. Απίστευτη αίσθηση. Με είχε καβαλήσει και έκανε κουμάντο εκείνη πλέον. Ήξερε να κουνηθεί και να τον έχει μέσα της σα να με γαμούσε πολλά χρόνια τώρα. Έκανε ακριβώς ότι ήθελα και με το ρυθμό που ήθελα χωρίς να της πω τίποτα. Με είχε φτάσει πάλι σε σημείο να μηn κρατιέμαι. Τη γύρισα στο πλάι και της άνοιξα το μουνί. Μπήκα από πίσω σε στάση κουταλάκι και ξεκίνησα να τη γαμάω πιο γρήγορα. Της πήρα το χέρι και το έφερα στο μουνάκι της και μαζί με το δικό μου την ώρα που την γαμούσα παίζαμε με την κλειτορίδα της. Την άκουγα να αναστενάζει και καύλωνα περισσότερο.

- Πες μου τι θέλεις;… μου λέει.

- Θέλω να σε γαμάω με κάθε τρόπο και αυτή τη στιγμή θέλω να έρθεις στα τέσσερα.

Γύρισε σαν καλό κορίτσι και τούρλωσε το κωλαράκι της.

- Κάνε ότι θες… μου είπε όλο νόημα.

Μπήκα και πάλι στο μουνάκι της με σκοπό να την γεμίσω υγρά ώστε μετά να της γαμήσω για πρώτη φορά το κωλαράκι της. Δεν άντεξα όμως!

- Χύνω καύλα μου!

Με το που με άκουσε γύρισε το κεφάλι της σε εμένα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τα πήρε όλα μέσα και τα κατάπιε. Ήμουν σε έκσταση και σκεφτόμουν ότι ήταν μόνο η πρώτη μέρα από τις 3 που θα είχαμε. Είχαν να γίνουν πολλά ακόμη. Εκείνη τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχα άλλο και την άφησα ανικανοποίητη. Πέσαμε να κοιμηθούμε να ξεκουραστούμε. Είχα βάλει ξυπνητήρι νωρίς για να φύγω για την συνάντηση που είχα. Ξημέρωσε γρήγορα και με το ξυπνητήρι ξύπνησε και η Ε.

- Συγνώμη μωρό μου που σε ξύπνησα αλλά πρέπει να σηκωθώ να ετοιμαστώ να φύγω.

- Ναι; Πρέπει να φύγεις;…

μου είπε όλο νάζι και κατευθείαν ανέβηκε πάνω μου. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και κατευθείαν πήρε τον πούτσο μου στο μουνί της. Η Ε από ότι μου είχε πει, δεν ήταν πρωινός τύπος. Δεν ήταν συνηθισμένη τότε στο πρωινό σεξ.

- Μου είχες πει ότι το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο! Δείξε μου… είπε.

- Μωρό μου θα αργήσω αλλά αξίζει τον κόπο.

Το μόνο που της είπα ήταν να κουνιέται πολύ αργά πάνω στον πούτσο μου. Το πρωί δεν θέλω άγρια πράγματα.

- Θέλω να κουνιέσαι πολύ-πολύ αργά. Να σταματάς για λίγο και μετά πάλι να συνεχίζεις. Θα το απολαύσεις, πίστεψε με!

Έκανε ακριβώς ότι της είπα. Άρχισε πολύ αργά να κουνιέται και να με γαμάει. Είχε βρει πλέον το ρυθμό της και άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου. Περισσότερο το ευχαριστιόταν εκείνη μπορούσα να πω. Οι εναλλαγές που έκανε ήταν απίστευτα καυλωτικές.

- Είσαι απίστευτη καύλα. Ξέρεις να τον έχεις μέσα σου και να καυλώνεις τον άλλο.

Το σχόλιο της άρεσε και άρχισε να παίζει με τις ρώγες της την ώρα που συνέχισε να τρίβεται πάνω μου. Πλέον αναστέναζε και ήταν έτοιμη να χύσει.

- Χύσε καύλα μου! Θέλω να σε δω και να σε ακούσω να χύνεις. Θέλω να δω την ηδονή στο πρόσωπο σου.

Δεν κρατήθηκε άλλο και την άκουσα να φωνάζει για πρώτη φορά τόσο δυνατά. Με είχε καυλώσει απίστευτα και μόνο που έβλεπα το πρόσωπο της σε απόλυτη ηδονή με έκανε να χύσω και εγώ. Πλέον τα πρωινά της είχαν άλλο νόημα! Παρ' όλη την τρέλα μου, έπρεπε να σηκωθώ να ετοιμαστώ και να φύγω. Δώσαμε ένα γρήγορο φιλί και το ραντεβού μας ήταν πλέον για το απόγευμα σχεδόν, όταν θα τελείωνα. Ευτυχώς η ώρα πέρασε γρήγορα και ανυπομονούσα να γυρίσω στο μωρό μου.

Η σκέψη μου καθ' όλη την διάρκεια ήταν σε εκείνη, πως περνούσε στη βόλτα της και τι έκανε. Αυτό μου προκαλούσε μια ζήλια αλλά παράλληλα με ξεσήκωνε κιόλας. Η Ε είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη και συχνά δέχεται πειράγματα. Φυσικά όπως κάθε γυναίκα το ευχαριστιέται όταν πρόκειται για ένα έξυπνο πείραγμα ή φλερτ και το δέχεται με ικανοποίηση. Στο γυρισμό μου, επιτέλους κατάφερα να πάρω τηλέφωνο ώστε να δω που βρίσκεται.

- Έλα κοριτσάκι μου! Που βρίσκεσαι;

- Στο δωμάτιο μας είμαι και ότι ξύπνησα. Έκανα τη βόλτα μου στο κέντρο, πέρασα καλά και επέστρεψα σχετικά νωρίς. Κατάφερα να κοιμηθώ και λιγάκι οπότε τώρα σε περιμένω.

Έκλεισα το τηλέφωνο και ήθελα να βρεθώ γρήγορα κοντά της ώστε να μάθω λεπτομερείς για το... "πέρασα καλά". Έφτασα επιτέλους στο δωμάτιο. Καθόταν σε ένα γωνιακό διπλό καναπέ που είχε το δωμάτιο μας δίπλα στο παράθυρο.

- Σε περίμενα να γυρίσεις. Κάνε ένα μπανάκι να βγούμε αν θέλεις ή μπορούμε να κάτσουμε και εδώ αν είσαι κουρασμένος. Ότι προτιμάς εσύ.

- Θα κάνω ένα μπανάκι θα ετοιμαστώ και θα κάνουμε την βόλτα μας εννοείται. Πες μου πως πέρασες χωρίς εμένα και πόσο καλά πέρασες!

Χαμογέλασε με νόημα και μου είπε ότι της άρεσε πολύ η βόλτα της στο κέντρο.

- Πήγα σε ωραία μαγαζιά, χάζεψα δεξιά αριστερά, έκατσα με το βιβλίο μου σε μια καφετέρια, έφαγα κάτι και επέστρεψα!

- Μόνο αυτά; Τίποτα άλλο που να έγινε και να σε ενθουσίασε μήπως;…

της είπα με νόημα και εγώ σαν να περιμένω να ακούσω οτι κάτι παίχτηκε με κάποιον, κάπου.

- Μόνο αυτά που σου είπα καλέ, τι άλλο;

Το χαμόγελο της ήταν ακόμα πιο σατανικό.

- Άστα αυτά και λέγε! Κάτι έχει γίνει.

Είχα αγωνία να μάθω αλλά όπως είπα και παραπάνω ένα τέτοιο παιχνίδι φλερτ με ξεσήκωνε σαν ιδέα.

- Άντε οκ! Στη βόλτα μου δέχθηκα κάποια πειράγματα η αλήθεια. Αλλά εγώ κυρία! Συνέχισα τη βόλτα μου. Στο καφέ δε που πήγα ήταν μια παρέα που κοιτούσε καθώς ήμουν και μόνη και προσπάθησαν να μου πιάσουν την κουβέντα. Μίλησα λιγάκι αλλά δεν το είχαν με τα αγγλικά οπότε δεν ειπώθηκαν και πολλά.

- Δηλ αν μιλούσαν καλύτερα αγγλικά θα έλεγες περισσότερα;… της είπα!

- Χα χα χα… θες να μάθεις;

- Φυσικά και θέλω να μάθω τι έκανες σατανά!

- Οκ! Πιθανόν ναι. Δεν ήταν λιγούρια και ήθελαν να με πλησιάσουν ευγενικά από ότι κατάλαβα. Αυτό μου άρεσε, θα σε ενοχλούσε αν σου έλεγα ότι τους μίλησα; Πες αλήθεια!

Πιστεύω ότι η Ε είχε καταλάβει τη σκέψη μου ότι πιθανόν να με έφτιαχνε κάτι τέτοιο.

- Θα σου πω ειλικρινά! Σκεφτόμουν συνεχώς πως περνούσες στη βόλτα σου και αν κάποιος σε φλερτάρει. Θα σου πω ότι ζήλεψα στην ιδέα αλλά παράλληλα με έφτιαχνε κιόλας. Αν πρόκειται για ένα παιχνίδι φλερτ ελεγχόμενο από εσένα τότε μου αρέσει και με καυλώνει κιόλας!

- Μ… μου αρέσει η σκέψη σου! Καλά σε κατάλαβα. Ίσως τότε να έπρεπε να συνεχίσω το παιχνιδάκι μου ώστε να είχα να σου πω κι άλλα. Όμως δεν το έκανα. Πιθανόν την επόμενη φορά.

Η απάντηση της με ξεσήκωσε περισσότερο μπορώ να πω, με έβαλε σε σκέψεις πολύ πονηρές. Ήθελα να παίξω ένα πονηρό παιχνίδι μαζί της και να απογειώσουμε την ερωτική μας διάθεση.

Με την κουβέντα μας η ώρα πέρασε. Εγώ μπήκα έκανα ένα μπανάκι και στο μεταξύ της είχα πει να ετοιμαστεί κι εκείνη για να βγούμε το βραδάκι για ποτό και ότι άλλο μπορούσε να προκύψει. Είχε μια οδηγία. Να ντυθεί προκλητικά και σέξι, όχι όμως σαν ξέκωλο. Ήξερε ότι μου άρεσε το προκλητικό ντύσιμο και κυρίως ημίγυμνο, αλλά όχι το υπερβολικό, αυτό που χαρακτηρίζει μια γυναίκα πουτάνα με την κακή έννοια. Ήθελα να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα ήταν το πουτανάκι μου. Θα ακολουθούσε τις οδηγίες μου. Εγώ είχα πλέον ετοιμαστεί και την περίμενα.

- Μωρό μου κατέβα στη ρεσεψιόν να με περιμένεις. Δεν θα αργήσω. Θέλω να με δεις έτοιμη εκεί και όχι τώρα που θα ετοιμάζομαι. Θα σου αρέσει πίστεψε με!

- Μ… μου αρέσει η ιδέα σου. Θα σε περιμένω εκεί λοιπόν, της είπα.

Πήρα ένα μικρό εσπρέσο να πιω στην ρεσεψιόν όσο την περίμενα και χάζευα τον κόσμο που περνούσε. Μπορώ να πω ότι πέρασαν και κάποιες όμορφες κοπέλες που έβγαιναν με τις παρέες τους για την αποψινή νύχτα. Με όλο το σκηνικό φυσικά είχα ξεσηκωθεί για άλλη μια φορά. Η Ε. με μια μικρή καθυστέρηση κατέβηκε. Δε μπορούσα να διακρίνω τι φορούσε από μέσα γιατί κάλυπτε το ντύσιμο της το παλτό που φορούσε! Ήταν χειμώνας. Το μόνο που μπορούσα να καταλάβω ήταν ότι φορούσε φούστα που ήξερε ότι μου άρεσε.

- Τι καλό φόρεσες καύλα μου;

- Θα δεις μωρό μου όταν πρέπει. Όχι τώρα!

Είχα ήδη τρελαθεί και έκανα σκέψεις το τι φορούσε από μέσα. Συνεννοηθήκαμε να πάμε να φάμε κάτι σε κινέζικο ή σούσι και μετά να πάμε για ποτό. Πήγαμε προς το κέντρο του Άμστερνταμ. Βρήκαμε ένα ωραίο μαγαζάκι που συνδύαζε finger food με ωραία κοκτέιλ. Κάτσαμε σε μια ζεστή γωνίτσα και χαζεύαμε το λιγοστό κόσμο που είχε. Δε μας χαλούσε αυτό καθόλου καθώς θα κάναμε πιο άνετα τα δικά μας. Παραγγείλαμε στον τύπο που ήρθε τα ποτά μας και 2 πιατάκια με σούσι και κινέζικο. Εμένα όμως με βασάνιζε το τι φορούσε και είχε έρθει η ώρα των αποκαλυπτηρίων επιτέλους. Έβγαλε το παλτό της αργά κοιτώντας με. Έμεινα κάγκελο με ότι αντίκρισα!

Από κάτω, όπως φαντάστηκα, φορούσε μια μαύρη κοντή φούστα και τις ψηλές μπότες της αλλά αυτή τη φορά χωρίς καλσόν. Αυτό με έβαλε κατευθείαν σε πολύ πονηρές σκέψεις. Από πάνω, φορούσε ένα μπλουζάκι μαύρο το οποίο είχε μεγάλη διαφάνεια σε όλο το στήθος της και κάλυπτε ίσα-ίσα ένα μικρό μέρος του βυζιού δηλ τις ρώγες. Ουσιαστικά ήταν σε κοινή θέα ένα μεγάλο μέρος των βυζιών της. Μου έπεσε το σαγόνι καθώς δεν την είχα δει ξανά να φορά κάτι αντίστοιχο. Δε χρειάζεται να πω ότι καύλωσα στην εικόνα της και μόλις έκατσε ξανά στο σκαμπό μου έσφιξε το πόδι με το χέρι της.

- Τι λες; Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Είναι αυτό που ήθελες ή όχι;

- Είσαι απίστευτη. Θέλω να σε φάω τώρα…

κατάφερα να της πω συμμαζεύοντας τα σάλια μου. Περιττό να πω ότι όλοι οι άντρες συχνά πυκνά της έριχναν τις ματιές τους ακόμα και αν συνόδευαν άλλη γυναίκα. Η Ε είχε γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό μου άρεσε όπως και εκείνης. Την έβλεπα ότι το απολάμβανε και μου χαμογελούσε πονηρά.

- Τους έχεις καυλώσει όλους εδώ μέσα από ότι βλέπω.

- Αυτό δεν ήθελες; Εγώ αυτό κατάλαβα όταν μου έλεγες να ντυθώ προκλητικά! Ήθελες να τραβήξω βλέμματα και από ότι φαίνεται το καταφέρνω.

- Με το παραπάνω.

- Σε χαλάει εσένα ότι με κοιτάνε όλοι;

- Όχι, της λέω. Με καυλώνει η ιδέα γιατί είμαι εδώ και ελέγχω την κατάσταση. Αν με χαλάσει κάτι θα στο πω.

- Τέλεια! Πρέπει να ξέρεις και κάτι άλλο.

- Τι;

- Αν καυλώσω να ξέρεις ότι θα φανεί αμέσως γιατί δε φοράω ούτε σουτιέν ούτε από κάτω εσώρουχο. Για αυτό και είμαι χωρίς το καλσόν. Να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση αν θελήσεις κάτι.

Μου ήρθε τρέλα. Με έπιασε πονοκέφαλος από την καύλα και ήθελα να τη γαμήσω εκείνη την στιγμή. Αν ήταν δυνατόν να την γυρίσω πλάτη στον τοίχο να της σηκώσω τη φούστα και να τη γαμήσω από πίσω. Λόγω των συνθηκών, φυσικό ήταν όλες οι κουβέντες μας να ένιαι γύρω από το σεξ και τις επιθυμίες μας. Άλλωστε ήταν οι πρώτοι μας μήνες που είχαμε γνωριστεί και ακόμα ο ένας ανακάλυπτε τον άλλον. Στην κουβέντα μας κάποια στιγμή ήρθε το θέμα της ανταλλαγής συντρόφων και αν θα ήταν κάτι που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε ή γενικά αν μας αρέσει.

- Θα δοκίμαζες ποτέ κάτι τέτοιο; Της είπα!

- Ποτέ δε λέω ποτέ! Είναι κάτι που πιθανόν να δοκίμαζα. Όπως και η επαφή με άλλη γυναίκα. Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω, την ανταλλαγή δεν ξέρω! Σε πρώτη φάση θα πήγαινα σε ένα τέτοιο κλαμπ αν ήθελες και ανάλογα την κατάσταση θα προχωρούσα. Δεν υπόσχομαι τίποτα!

Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ουσιαστικά κουβέντα κάναμε και εκείνη ήταν σαν να μου πρότεινε να το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία!

Όπως ήταν επόμενο δεν έχασα ευκαιρία! Ήμασταν στο Άμστερνταμ και όλες οι συνθήκες ήταν ιδανικές για κάτι τέτοιο. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων! Άρχισα να ψάχνω στο κινητό μου κλαμπ στο Άμστερνταμ που να γίνεται ανταλλαγή συντρόφων. Παρακολουθούσε την αναζήτησή μου και χαμογελούσε πονηρά. Τελικά ανάμεσα στα πολλά επιλέξαμε 1-2 κοντινά που μας έκαναν καλύτερα στο μάτι.

Αρχίσαμε να πίνουμε τα ποτά μας πιο γρήγορα ώστε να φύγουμε να πάμε σε ένα από αυτά. Είχαμε ενθουσιαστεί και οι δυο μας παρ' όλο που δεν υποσχόμασταν κάτι ο ένας στον άλλο. Η περιέργεια όμως μας να πάμε σε ένα τέτοιο μέρος ήταν άκρως καυλωτική και για τους δυο μας. Καλέσαμε ένα ταξί να φύγουμε και όσο έβαζε το παλτό της έβλεπα τη λύπη στα πρόσωπα των περισσότερων ανδρών που φεύγαμε. Από μέσα μου εγώ ένιωθα ικανοποίηση για το μικρό θέαμα που τους πρόσφερε η Ε και το ότι εγώ ήμουν αυτός που τη συνόδευε και θα φεύγαμε μαζί. Μπήκαμε στο ταξί και είπαμε τον προορισμό μας. Σχετικά σύντομα φτάσαμε.

Μας επιτρέψανε την είσοδο παρά το φόβο που είχαμε μήπως είναι πολύ κλειστά κλαμπ και χρειάζεσαι κάποια πρόσκληση για να μπεις. Εγώ ήμουν λίγο αγχωμένος μπορώ να πω παρά την περιέργεια μου και τη θέληση να μπούμε σε τέτοιο κλαμπ. Εκείνη πιο ανέμελη. Χωρίς άγχος. Έβλεπα στο πρόσωπο της ότι ήθελε να περάσει καλά. Προχωρήσαμε προς το μπαρ. Καθίσαμε στη μπάρα χαζεύοντας τα άλλα ζευγάρια. Κατάλαβα ότι περνούσαμε από ακτινογραφία. Μας κοιτούσαν όλοι και ήταν χαμογελαστοί. Σιγά-σιγά χαλάρωνα κι εγώ. Παραγγείλαμε το ποτό μας και παρατηρούσαμε τον κόσμο. Δίπλα μας ήταν ένα εμφανίσιμο ζευγάρι που έδειχναν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους. Ο άντρας ήταν γύρω στα 35 και η σύνοδος του λίγο πιο μικρή. Μας κέντρισαν το ενδιαφέρον με τον τρόπο προσέγγισης τους. Ευγενικοί και οι δυο και καθόλου πιεστικοί στην κουβέντα που ήδη γινόταν. Με την Ε σε όλη τη διαδρομή με το ταξί θέταμε τους όρους του παιχνιδιού.

Θα μπορούσε ο καθένας να μιλήσει όσο ήθελε αρκεί το ζευγάρι που θα μας πλησίαζε να άρεσε και στους δυο. Επιτρεπόταν το φλερτ και για οτιδήποτε παρακάτω θα έπρεπε ο άλλος να δώσει την συγκατάθεση του. Ακόμα και για ένα χάδι. Οποιαδήποτε στιγμή μας χαλούσε κάτι ή νιώθαμε άσχημα αυτόματα θα σταματούσε το παιχνίδι και για τους δυο. Συμφωνήσαμε σε όλα. Έτσι λοιπόν η Ε βρέθηκε σύντομα απορροφημένη στην κουβέντα με τον άλλον άντρα και εγώ αντίστοιχα με τη σύνοδο του. Αναγνωριστικές ματιές και χαμόγελα που πολλές φορές διασταυρωνόντουσαν μεταξύ όλων. Η όλη φάση εξελισσόταν πολύ όμορφα και φάνηκε και στους τέσσερις μας. Η Ε κάποια στιγμή ήρθε ξανά δίπλα μου αφού για λίγο είχε πλησιάσει τον άλλον άντρα.

- Μωρό μου όλα καλά; Περνάς καλά; Είσαι εντάξει με αυτό που γίνεται;

- Μέχρι στιγμής όλα καλά. Εσύ πως περνάς;… της είπα.

- Μια χαρά… είναι καλός και ευγενικός και από ότι καταλαβαίνω είναι αποφασισμένος και για κάτι παραπάνω.

- Δηλαδή; Τι σου είπε;

- Ότι εύκολα θα προχωρούσε μαζί μου, ότι με γουστάρει πολύ και ότι θα ήθελε να με γευτεί. Άλλωστε με την σύντροφο του το έχουν ξανακάνει και μου είπε ότι τους αρέσουμε κι εμείς πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε το πόσο φυσικά μου τα έλεγε… σα να είχε ξανά την εμπειρία του πράγματος κι εγώ ήμουν ο άβγαλτος.

- Εσύ είσαι έτοιμη για κάτι παραπάνω; Το θέλεις; Σου αρέσει ο τύπος; Απλά να ξέρεις ότι ισχύει για εσένα ισχύει και για εμένα. Θα προχωρήσω κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα.

- Σου αρέσει αυτή; Θέλεις να προχωρήσουμε και να δούμε ή θες να το σταματήσουμε εδώ;… μου είπε!

- Μου αρέσει, αλλά το θέμα είναι τι γουστάρουμε εμείς να κάνουμε.

- Αποφάσισε εσύ μωρό μου και δώσε μου την εντολή αν θες.

Το σκέφτηκα για λίγο. Δε θα ήταν πολλές οι ευκαιρίες για να ζήσουμε ξανά μια τέτοια στιγμή, ίσως και ποτέ ξανά.

- Προχωράμε της είπα με ένα μικρό δισταγμό και έφυγε από κοντά μου.

Η Ε πλησίασε πάλι το νέο της παρτενέρ και του χαμογέλασε σαν να του δίνει το σύνθημα να προχωρήσει παρακάτω. Αυτός έστειλε με την σειρά του την σύνοδο του σε εμένα και έτσι ανταλλάξαμε παρτενέρ εκείνη την στιγμή. Ζήλευα αλλά παράλληλα καύλωνα με την όλη φάση. Ήθελα και δεν ήθελα. Με έτρωγε πολύ. Η νέα παρτενέρ μου καταλάβαινε ότι ήμουν σε μια περίεργη φάση και έκανε την κίνηση να με χαϊδέψει στο πόδι. Ξαφνιάστηκα λίγο όμως μου άρεσε. Σα να πέρασε ένα ηλεκτρικό ρεύμα μέσα μου. Άρχισα να προσέχω πλέον εκείνη και όχι την Ε.

Ήδη ο τύπος είχε ξεκινήσει να την χαϊδεύει στην πλάτη και σιγά-σιγά το χέρι του κατέβαινε προς τον κώλο της. Προσπαθούσα να παρατηρήσω τι γίνεται παράλληλα με ότι μου έλεγε η δική μου παρτενέρ. Κάποια στιγμή σαν να ήταν συνεννοημένοι έκαναν την ίδια κίνηση, με πλησίασε η παρτενέρ μου και με φίλησε στο λαιμό χαϊδεύοντας τον πούτσο μου. Ο τύπος έκανε το ίδιο στην Ε. Τη φίλησε κοντά στο αυτί και της χάιδεψε τον κώλο. Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει για τα καλά και συμμετείχαμε και οι δυο το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι άρχιζε να μου αρέσει όλο και περισσότερο και η Ε το απολάμβανε επίσης. Η παρτενέρ μου συνέχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου ενώ ήμασταν όρθιοι και το βλέμμα της άφηνε να εννοηθεί ότι ήθελε να τον πάρει στο στόμα της. Ήμουν έτοιμος να της τον δώσω εκεί επιτόπου. Συγκρατήθηκα γιατί θα έπρεπε να αποδεχθώ ότι το ίδιο θα έκανε και η Ε στο δικό της παρτενέρ. Με μια γρήγορη κίνηση γύρισα την παρτενέρ μου να βλέπει το δικό της με την Ε να χαμουρεύονται και κόλλησα πάνω της. Γούσταρε αυτό που έγινε και άρχισε να μου τρίβει το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου. Ο δικός της μας είδε και γύρισε την Ε στην ίδια θέση. Τώρα και οι δυο γυναίκες βρισκόταν στην ίδια θέση και έτριβαν τα κωλαράκια τους πάνω μας. Τα σατανικά χαμόγελα στα πρόσωπα και των τεσσάρων είχαν κάνει την εμφάνιση τους.

Καύλωνα όλο και πιο πολύ να βλέπω την Ε να με κοιτάει και να την χαϊδεύει ένας άλλος. Αυτός άρχισε να της σηκώνει ελαφρά την κοντή της φούστα κοιτώντας με όλο υπονοούμενα ενώ η δική μου παρτενέρ φορούσε ένα μακρύ στενό φόρεμα και δεν είχα την ίδια δυνατότητα. Πέρασα τα χέρια μου μέσα από το φόρεμα της και της χάιδεψα ξαφνικά τα βυζιά. Είχα πάρει φωτιά και όλο αυτό δεν ήξερα που θα μας βγάλει. Καύλωνα όμως όλο και πιο πολύ και δεν ήθελα να σταματήσω.

Ο παρτενέρ της Ε προχώρησε στη ίδια κίνηση και ανακάλυψε ότι η Ε δε φορούσε σουτιέν και αυτό το κατάλαβα γιατί μόλις την άγγιξε γούρλωσε τα μάτια του. Έβλεπα την Ε να το ευχαριστιέται και να ενδίδει σα να είχε εμπειρία. Της έκανα νόημα μέσα στην καύλα μου ότι θέλω να της μιλήσω. Ίσως εκείνη την στιγμή να τους ξενέρωνα όλους με την προσωρινή διακοπή αλλά ήθελα να δω μέχρι που θα έφτανε αυτό.

- Το απολαμβάνεις βλέπω, της λέω χαμογελαστά!

- Γιατί εσύ μωρό μου δεν το απολαμβάνεις; Σε έχει καυλώσει η τύπισσα και το βλέπω στο βλέμμα σου, μου απαντάει. Όλο κολπάκια σου κάνει με νάζι και θέλει πολύ να σε πάρει στο στόμα της, τουλάχιστον!

- Μ… ναι! Το ομολογώ, όμως θα σου πω ότι πιο πολύ καυλώνω που βλέπω εσένα να παίζεις με τον παρτενέρ σου και αυτός είναι έτοιμος να σε γαμήσει εδώ πέρα!

- Τι θέλεις να κάνω μωρό μου; Πες μου και θα το κάνω μου είπε η Ε.

- Εσύ μέχρι που προτίθεσαι να φτάσεις;

- Μέχρι εκεί που θα μου πεις εσύ! Αν σε χαλάει φεύγουμε τώρα αμέσως.

Η Ε με αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Της είπα να γυρίσει στον παρτενέρ της και να προχωράει όσο προχωράω και εγώ.

- Μ… συνεχίζουμε δηλαδή;

- Συνεχίζουμε για λίγο ακόμα καύλα μου και βλέπουμε.

- Εντάξει μου είπε με ένα πονηρό χαμόγελο και επέστρεψε στον παρτενέρ της.

Δεν αργήσαμε να γυρίσουμε σε αυτά τα οποία είχαμε σταματήσει πριν λίγο. Μόνο που τώρα οι γυναίκες είχαν γυρίσει πρόσωπο προς τους παρτενέρ τους. Η Ε στο δικό της και η δική μου παρτενέρ σε εμένα. Με το που γύρισε αυτή σε εμένα κατάλαβε ότι θέλαμε να προχωρήσουμε και άλλο. Ξεκίνησε και πάλι να μου χαϊδεύει τον πούτσο κι εγώ πλέον ένιωθα χαλαρός και το απολάμβανα ακόμα πιο πολύ. Η Ε είδε τη φάση καθώς περίμενε τι θα κάνω για να κάνει και εκείνη τα δικά της. Ξεκίνησε να χαϊδεύει πλέον τον πούτσο του και αυτός πλέον της χούφτωνε τον κώλο με μανία. Ήθελα να συνεχίσει κι άλλο το παιχνίδι.

Ξεκούμπωσα το τζιν μου και κοίταξα την παρτενέρ μου με νόημα, της έδινα το ελεύθερο αν ήθελε να βάλει το χέρι της από μέσα και... ότι άλλο προκύψει. Δεν έχασε στιγμή και με πονηρό χαμόγελο μου τον έβγαλε έξω και συνέχισε να μου τον παίζει. Γυρίσαμε λίγο προς το μέρος της Ε ώστε να μας δουν και να πάρουν και εκείνοι το οκ! Έτσι και έγινε! Η Ε κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε έξω τον πούτσο του παρτενέρ της. Ήταν μεγαλύτερος σε σχέση με το δικό μου και φάνηκε η Ε να γουστάρει με το μέγεθος. Ο τύπος κούνησε το κεφάλι προς τα πίσω δείχνοντας να απολαμβάνει αυτό που θα του έκανε η Ε και έφερε τα χέρια του στο πρόσωπο της σαν να της λέει παρ' τον τώρα στο στόμα σου. Η Ε γύρισε, με κοίταξε και απλά κούνησα το κεφάλι μου. Εκείνη το πήρε ως ναι και γονάτισε μπροστά του. Τον πήρε στο στόμα της και προσπαθούσε να τον βάλει όλο και πιο βαθιά μέσα. Ο τύπος απολάμβανε το τσιμπούκι που του έκανε τώρα η Ε κι εγώ είχα μείνει κάγκελο γιατί δεν ήξερα αν η κίνηση του κεφαλιού μου έδινε την συγκατάθεση στο να προχωρήσουν ή αν απλά ήταν μια κίνηση περιπαιχτική!

Πλέον πίσω δε γύριζε η κατάσταση, η Ε έδινε ένα από τα καλύτερα της τσιμπούκια κι εγώ κοιτούσα αποσβολωμένος. Η παρτενέρ μου κατάλαβε ότι πήγε να με χαλάσει η κατάσταση λιγάκι και με τα χέρια της μου γύρισε το πρόσωπο ώστε να κοιτάω εκείνη στα μάτια. Γονάτισε και συνέχισε να με κοιτάει λέγοντας μου να την κοιτάω και εγώ. Τον πήρε στο στόμα της και σε όλη την διάρκεια με κοίταζε στα μάτια. Αυτό με καύλωσε και πάλι και πλέον άρχισα να χαλαρώνω στα χέρια της. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει μέσα στο στόμα της και εκείνη τώρα στην κυριολεξία με έτρωγε. Τον έβαζε μέσα της με λαχτάρα μεγάλη και εγώ ένιωθα απίστευτη καύλα με ότι γινόταν. Η Ε συνέχιζε το τσιμπούκι στον παρτενέρ της και χούφτωνε τα αρχίδια του. Της είχε πιάσει το κεφάλι και πλέον της γαμούσε το στόμα. Έκανα το ίδιο με τη δίκη μου παρτενέρ και πλέον κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον με πλατύ χαμόγελο. Σα δυο φιλαράκια που γνωρίζονται από παλιά και έχουν ανταλλάξει τις γυναίκες τους.

Κατάλαβα ότι ενώ με κοιτούσε, κάτι ήθελε να μου πει... πιθανόν "θέλω να γαμήσω τη γυναίκα σου". Κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο γιατί σταμάτησε την Ε από το τσιμπούκι και της είπε να σηκωθεί επάνω. Τη γύρισε προς εμένα και της σήκωσε τη φούστα περισσότερο. Αποκαλύφθηκε το κωλαράκι της μπροστά του και είδε ότι δε φορούσε εσώρουχο. Της χάιδεψε το μουνάκι και ουσιαστικά περίμενε τη συγκατάθεση μου. Του έκανα νόημα να περιμένει και σήκωσα κι εγώ την παρτενέρ μου στην ίδια θέση. Η Ε είχε αφεθεί πλέον στα χέρια εκείνου και ήταν το παιχνιδάκι του. Περίμεναν και οι δυο απλά τη συγκατάθεση μου για να τη γαμήσει ή να δουν να κάνω εγώ την αρχή με τη δίκη μου παρτενέρ.

Την γύρισα να κοιτάει τον δικό της και την Ε. Είχε σκύψει ελαφρά όπως και η Ε και ακουμπούσαν τα χέρια τους πάνω στο τραπεζάκι που μας χώριζε. Της άνοιξα τα πόδια και έγλειψα τα δάχτυλα μου. Τα έβαλα στο μουνάκι της και την χάιδευα ώστε να την ετοιμάσω. Ότι έκανε δηλαδή και ο άλλος με τη δικιά μου.

Ήμασταν έτοιμοι να γαμήσει ο ένας τη γυναίκα του αλλού. Παρ' όλη την καύλα της στιγμής επικράτησε η λογική μου. Τους σταμάτησα όπως σταμάτησα κι εγώ. Μέχρι εκεί η φάση ήταν πολύ καλή και γουστάραμε, όμως δεν ήθελα να δω την Ε να γαμιέται με άλλον μπροστά στα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που μάλλον ξενέρωσα τον τύπο σεβάστηκε την απόφαση μου και σταμάτησε. Αποφάσισα το τέλος να είναι διαφορετικό για να μη μείνουμε και έτσι. Συμφωνήσαμε οι γυναίκες να μας τον παίξουν στα χέρια τους και να χύσουμε με αυτό τον τρόπο. Η Ε γύρισε και κοίταξε τον παρτενέρ της και ξεκίνησε να του χαϊδεύει και να του παίζει τον πούτσο χωρίς να χάσει χρόνο. Αυτός άπλωσε το χέρι του και το έβαλε κάτω από τη φούστα της. Του άνοιξε ελαφρά τα πόδια της και ένιωθα ότι το ήθελε πολύ παρ' όλο που δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα όμως ότι και οι γυναίκες ήθελαν να τελειώσουν όπως κι εμείς. Το αποδέχθηκα και έκανα το ίδιο κι εγώ στην παρτενέρ μου. Έβλεπα την Ε να καυλώνει και να αναστενάζει που της έβαζε χέρι ένας ξένος. Συνέχισε και εκείνη να του τον παίζει όλο και πιο γρήγορα όλο και περισσότερο. Ήθελε να τον πάρει ξανά στο στόμα της αλλά ήθελε και να χύσει επίσης στα δάχτυλα του. Κατάλαβε ότι δε θα άντεχε και εκείνος για πολύ όπως και εκείνη. Πλέον είχαμε γυρίσει ο καθένας στον παρτενέρ του και δεν κοιτούσαμε τι έκανε ο άλλος. Ήμασταν και οι τέσσερις απίστευτα καυλωμένοι και έτοιμοι να χύσουμε.

Πρώτος έχυσε ο παρτενέρ της Ε πάνω στη φούστα της. Τη γέμισε με τα χύσια του και εκείνη δεν την πείραξε καθόλου. Άνοιξε τα πόδια της περισσότερο και τώρα ήθελε να αφεθεί στα δάχτυλα του και να χύσει με την σειρά της. Αμέσως μετά έχυσα εγώ. Πρόλαβα να δω λίγο από το σκηνικό που προηγήθηκε και δεν άντεξα άλλο στο θέαμα. Έχυνα με δύναμη πάνω στη δική μου παρτενέρ και εκείνη χαμογελούσε πονηρά. Ήταν η σειρά μου να την ικανοποιήσω. Έβαλα ξανά τα δάχτυλα μου μέσα της κοιτώντας την Ε που απολάμβανε την περιποίηση του παρτενέρ της. Όσο την έβλεπα καύλωνα ξανά και έπαιζα με το μουνάκι της δικής μου όλο και πιο έντονα, σα να είχα στα χέρια μου το μωρό μου, την Ε. Δεν άργησαν και οι δυο γυναίκες να χύσουν στα δάχτυλα μας. Γεμάτες ένταση και αναστεναγμούς αφού πλέον είχαν γίνει έρμαιο στα χέρια μας. Είχαμε ολοκληρώσει πλέον την φαντασίωση μας και ότι ξεκίνησε σαν μια απλή συζήτηση λίγη ώρα πριν στο μπαράκι που πίναμε τα κοκτέιλ μας. Απόλυτα ευχαριστημένοι και αγκαλιασμένοι χαιρετίσαμε τους νέους φίλους μας που ξέραμε ότι δε θα ξαναδούμε καθώς την επόμενη μέρα θα γυρίζαμε στην Ελλάδα.

Μπήκαμε στο ταξί και επιστρέψαμε στο δωμάτιο μας.

- Θα μπω να κάνω ένα μπανάκι να καθαριστώ και μετά σου έρχομαι, είπε η Ε.

- Μόλις τελειώσεις εσύ θα είναι η σειρά μου και... ραντεβού στο κρεβάτι μας μετά!

- Χα χα χα… φυσικά. Θα σε περιμένω, μου απάντησε.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ τελείωσε το μπάνιο της, σκεφτόμουν τι είχε συμβεί και μέσα μου δεν είχα μετανιώσει ούτε στιγμή για όσα έγιναν, αντίθετα άρχισα και πάλι να καυλώνω και αμέσως μπήκε στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι.

- Μπαίνω να ετοιμαστώ και μετά αν έχεις όρεξη σου έχω μια πρόταση όταν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι!

- Τι έχεις στον νου σου;

- Θα δεις… της απάντησα! Σίγουρα όχι κάτι τόσο ακραίο σαν αυτό που έγινε λίγη ώρα πριν.

- Ανυπομονώ να ακούσω!

Αφού έκανα το μπάνιο μου γρήγορα φόρεσα μόνο το μποξεράκι μου και πήγα στο κρεβάτι που ήταν ήδη ξαπλωμένη η Ε. Σήκωσα τα σκεπάσματα και φορούσε ένα μαύρο κορμάκι σκέτη κόλαση. Ο πούτσος μου γινόταν πάλι πέτρα.

- Λοιπόν! Περιμένω να ακούσω, κάτι ήθελες να μου πεις!

- Φυσικά, τι λες να παρακολουθήσουμε κάποια ερωτική ταινία μέσω της τηλεόρασης; Να νοικιάσουμε μια;

- Έχω καλύτερη ιδέα μωρό μου! Αφού έχεις φέρει το ταμπλετ σου τι θα έλεγες να μπεις σε ένα από τα πονηρά σου σάιτ να δούμε βιντεάκια; Οποία θέλεις εσύ.

Η ιδέα της ήταν μακράν καλύτερη. Θα βλέπαμε βιντεάκια μαζί από σάιτ που έμπαινα και τον έπαιζα και μάλιστα ότι ήθελα εγώ. Έτσι έγινε. Διάλεξα ένα βιντεάκι που ήξερα ότι ήταν σχετικά μεγάλο σε διάρκεια και ήταν από τα αγαπημένα μου. Είχε να κάνει με συνεντεύξεις και κάστινγκ για δουλειές και φυσικά οι ενδιαφερόμενες έπεφταν στην παγίδα του μάνατζερ. Υποσχόταν δουλειές ανύπαρκτες με αντάλλαγμα ένα γαμήσι. Με πονηρό χαμόγελο παρακολουθούσαμε και σιγά-σιγά άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο.

- Μ… μετά από όσα έγιναν πάλι καυλωμένος είσαι!

- Είναι δυνατόν να σε έχω δίπλα μου και να μην καυλώνω; Είσαι απίστευτη καύλα… της είπα.

Συνεχίσαμε να βλέπουμε το βιντεάκι αλλά πολύ σύντομα βρεθήκαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε γεμάτοι όρεξη για ένα νέο γαμήσι. Έβγαλε το κορμάκι που φορούσε και ανέβηκε στον πούτσο μου για άλλη μια φορά. Της αρέσει να "οδηγεί" το παιχνίδι και γενικά το σεξ. Άρχισε να κουνιέται αργά-αργά και να τον βάζει όλο και πιο μέσα στο μουνάκι της.

- Θέλω να μου πεις αν σου άρεσε ότι έγινε στο κλαμπ, θέλω να μου τα πεις όλα!

- Μου άρεσαν όλα όσα έγιναν, της απάντησα. Γούσταρα από ένα σημείο και μετά να βλέπω το πρόσωπο σου να γεμίζει από ηδονή. Μου άρεσε που με κοιτούσες και είχαμε αυτή την επαφή σε όλη την διάρκεια. Για αυτό το λόγο σου έδινα και την συγκατάθεση μου να προχωρήσεις παρακάτω.

- Γούσταρες που με έβλεπες να τον τσιμπουκώνω;

- Ναι! Είχα καυλώσει κι εγώ πολύ. Εσύ; Είχες πρόβλημα να με βλέπεις να γαμάω το στόμα της άλλης;

- Δεν είχα το χρόνο να το δω αυτό μωρό μου γιατί προφανώς την ίδια ώρα ο δικός μου γαμούσε το δικό μου στόμα. Ήμουν απασχολημένη.

Η απάντηση της με άφησε άναυδο. Δε με είχε συνηθίσει να μιλάει έτσι. Της έβγαινε ένας άλλος εαυτός και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.

- Τότε την επόμενη φορά να φροντίσεις να το δεις γιατί το κάνω πολύ καλά!

- Ναι; Γιατί δε μου το δείχνεις τώρα;

Αυτό ήταν. Την κατέβασα από τον πούτσο μου και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και να φέρει το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού. Σηκώθηκα όρθιος και της τον έχωσα στο στόμα ανάποδα. Πλέον της γαμούσα το στόμα με δύναμη.

- Σου αρέσει πουτανάκι έτσι; Σου αρέσει να σου γαμάνε το στόμα κι εσύ να χαϊδεύεις τα αρχίδια; Όπως έκανες σε αυτόν!

Μούγκρισε σα να συμφωνούσε. Άλλωστε δε μπορούσε να μιλήσει. Το στόμα της ήταν γεμάτο με τον πούτσο μου. Συνέχισα να της γαμάω για λίγο ακόμα το στόμα και μετά τη γύρισα στα τέσσερα. Της χάιδεψα το μουνάκι για λίγο και μπήκα δυνατά μέσα της. Αναστέναζε και φώναζε, αυτό με καύλωνε περισσότερο και ήμουν έτοιμος να χύσω για μια ακόμα φορά.

- Έτσι ήταν έτοιμος να σε γαμήσει ο άλλος αν τον άφηνα. Θα σε άνοιγε και θα κάρφωνε τον πούτσο του στο μουνί σου. Περίμενε το οκ μου μόνο! Τον ήθελες; Να σε πάρει;

- Μ… μπορεί!

Η απάντηση της με έκανε να χύσω πάνω στο κωλαράκι της. Φώναζα από την ένταση και έκανα λίγη ώρα να ηρεμήσω. Είχα ξεζουμιστεί. Ξάπλωσα δίπλα της και δεν είχα κουράγιο για τίποτα άλλο.

- Τώρα που ηρεμήσαμε, θα τον άφηνες να σε γαμήσει αν έλεγα το οκ, τη ρωτάω.

- Ειλικρινά δεν ξέρω, όμως εκείνη την στιγμή ήμουν όντως έτοιμη και πίστευα ότι θα γινόταν.

- Σου την χάλασα δηλαδή;… της είπα.

- Καθόλου, μου άρεσε ότι έγινε και δε με χάλασε τίποτα απολύτως!

Της έδωσα ένα φιλί για καληνύχτα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Είχε πλέον ξημερώσει η μέρα όπου θα αναχωρούσαμε. Μας είχαν μείνει λίγες ακόμα ώρες μέχρι το μεσημέρι που ήταν η πτήση μας για την επιστροφή. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε για πρωινό. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου απολαύσαμε τη θέα παράλληλα με το πρωινό μας. Έπρεπε να γυρίσουμε να μαζέψουμε τα πράγματα μας.

Μπήκαμε στο δωμάτιο και παρατηρήσαμε τον διθέσιο καναπέ στην γωνία του δωματίου. Από πάνω του ήταν το παράθυρο. Μας μπήκαν ιδέες.

- Μωρό μου εδώ δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Κρίμα δεν είναι;

- Θα συμφωνήσω μαζί σου, της είπα.

- Τι θα γούσταρες να κάνουμε; Πως θες να γαμηθούμε;

Αμέσως μου μπήκε μια ιδέα που γενικά το είχα σα φαντασίωση!

- Δε θα γαμηθούμε ακριβώς, της είπα.

- Τι εννοείς;

- Θα κάτσεις εδώ στη μια άκρη και εγώ στην άλλη, θα ανοίξω το παράθυρο και θα είμαστε σε κοινή θέα.

- Τι έχεις στο μυαλό σου;

- Θέλω να σε δω να χαϊδεύεσαι μόνη σου. Θέλω να σε δω να παίζεις το μουνάκι σου μόνη. Εγώ δε θα σε ακουμπήσω καθόλου. Γδύσου και καν' το!

- Σύμφωνοι αλλά θέλω να κάνεις κι εσύ το ίδιο όσο θα με κοιτάς… μου είπε.

- Τέλεια! Άλλωστε δε θα άντεχα να σε βλέπω και να μην κάνω το ίδιο.

Αμέσως έβγαλε τα ρούχα της και αποκάλυψε και πάλι το μαύρο κορμάκι που φορούσε την προηγούμενη νύχτα.

- Δε θέλω να το βγάλεις αυτό, της είπα.

- Ότι πεις.

Ξεκίνησε να χαϊδεύει τα βυζιά της πάνω από το κορμάκι και να με κοιτάει. Εγώ προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος και απλά να την κοιτάω. Το ένα της χέρι συνέχιζε να χαϊδεύει τη ρώγα της και το άλλο κατέβηκε στην κλειτορίδα. Παραμέρισε λίγο το κορμάκι που φορούσε ξεκουμπώνοντας το και άρχισε να βάζει το ένα δάχτυλο μέσα της. Άρχισα ήδη και καύλωνα. Κοιτούσε τον πούτσο μου και περίμενε να με δει να τον βγάζω έξω. Έβαλε το δάχτυλο στο στόμα της πολύ ναζιάρικα ενώ με το άλλο συνέχισε μια να τρίβει την κλειτορίδα της και μια να χώνει δυο δάχτυλα στο μουνί της. Δεν άντεξα και κατέβασα το τζιν μου. Τον έβγαλα έξω και άρχισα εκεί δίπλα της να την κοιτάω στα μάτια όπως εκείνη και να τον παίζω.

Πλέον ο καθένας μας χάιδευε τον εαυτό του δίπλα-δίπλα, στον ίδιο καναπέ και θέλαμε να χύσουμε με αυτό τον τρόπο. Την είδα να κατεβάζει και τα δυο χέρια πλέον στο μουνί της και να το ανοίγει όσο περισσότερο μπορούσε.

- Έλα να το γευτείς! Έλα να μου το φας!

- Όχι. Το θέλω πολύ αλλά θέλω να σε δω να χύνεις μόνη σου.

Συνέχισε να τρίβει την κλειτορίδα της και να παίζει με το μουνί της βάζοντας μέσα τα δάχτυλα της. Και οι δυο για άλλη μια φορά ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε.

- Θα χύσω μωρό μου, θέλω να χύσουμε μαζί.

- Ναι καύλα μου, είμαι έτοιμος κι εγώ να χύσω! Χύσε θέλω να σε ακούσω.

- Χύνω… φώναξε και έτρεμε ολόκληρη!

- Χύνω κι εγώ καύλα μου!

Πλησίασα κοντά της και ήθελα να χύσω πάνω της, κοντά στο μουνί της.

- Παρ' τα όλα! Όλα πάνω σου…

Έχυνα πάνω της, έχυνα στο κορμάκι που φορούσε και πάνω στο μουνί της. Ήταν απίστευτη η καύλα και πάλι. Μείναμε για λίγο εκεί, μέχρι να ηρεμήσουμε και σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε για το ταξίδι της επιστροφής. Ήταν ένα απίστευτο ΠΣΚ με περισσότερες εκπλήξεις από ότι θα περιμέναμε ίσως και ευχηθήκαμε κάποια στιγμή να το επαναλάβουμε. Τελικά το καταφέραμε μετά από 1 χρόνο σε... άλλο προορισμό του εξωτερικού.




Copyright protected OW ref: 176519



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.