Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μεταπτυχιακό: Το ένοχο πάθος (2ο μέρος)

Οι εβδομάδες που ακολούθησαν το δεύτερο ξέσκισμά μου με την Ιωάννα ήταν γεμάτες σεξ και φάσεις. Ψάχναμε την παραμικρή ευκαιρία να απομονωθούμε για ένα χούφτωμα, ένα γλωσσόφιλο, ή απλά λίγο σεξ στα γρήγορα. Οτιδήποτε και οπουδήποτε. Στο αυτοκίνητό μου, στη σχολή, σε πάρκα, σε τουαλέτες, σε απομονωμένα μαγαζιά. Σπάνια ξέκλεβα περισσότερο από μισή ώρα. Είχαμε κι οι δύο πιεσμένο πρόγραμμα και δε θέλαμε να θέσουμε σε κίνδυνο τις σχέσεις μας. Υπήρχε όμως πάντα από την πλευρά της ένα παράπονο, ότι δε μπορούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί.

Πέρασε η εξεταστική, πήγαμε και οι δύο πολύ καλά και ήρθε η ώρα για διακοπές. Ήμουν αρκετά τυχερός καθότι η δικιά μου θα έλειπε δύο εβδομάδες στο χωριό της. Τον ίδιο καιρό θα έλειπε και η Ιωάννα στο δικό της. Μου έκανε όμως μια πρόταση φοβερά ελκυστική και τρομακτικά επικίνδυνη. Να πηγαίναμε μαζί για ένα ΣΚ σε ένα γραφικό και απομονωμένο προορισμό. Είχε εντοπίσει ένα γραφικό παραδοσιακό χωριό δίπλα στη θάλασσα, στη Μάνη. Κανονικά θα έπρεπε να πάει με το αγόρι της, το πρότεινε όμως σε εμένα.

Ήμουν σε τρομερό δίλημμα. Το ρίσκο να μας πιάσουν ήταν μεγάλο. Έπρεπε και οι δύο να προσποιηθούμε για δύο μέρες ότι βρισκόμαστε κάπου αλλού και με άλλη παρέα. Αρκούσε ένα απρόσεκτο τηλεφώνημα για να αποκαλυφθούμε. Από την άλλη ήταν τεράστιος πειρασμός να είμαι μαζί της για δύο μέρες. Θα μπορούσαμε να είμαστε σαν κανονικό ζευγάρι χωρίς να φοβόμαστε. Και φυσικά, θα είχα το θεϊκό κορμάκι της στη διάθεσή μου για όσο ήθελα. Μπορείτε να καταλάβετε τι επέλεξα.

Έφτασε λοιπόν το Σάββατο και όπως είχαμε συνεννοηθεί ξεκίνησα με το αμάξι χαράματα για να περάσω να την παραλάβω από το χωριό της. Είπε στους γονείς της ότι δήθεν θα πήγαινε ΣΚ σε μια συμφοιτήτρια. Την περίμενα με το αμάξι έξω από το χωριό και μόλις την είδα έμεινα. Φορούσε ένα κοντό άσπρο σορτσάκι και μια μαύρη μπλούζα see through. Τα μπουτάκια της ήταν εκτεθειμένα και μέσα από τη μπλούζα διακρινόταν το μαύρο σουτιέν. Με άναψε και έπρεπε και να οδηγήσω!

Άφησε τις αποσκευές της και κάθισε στη θέση του συνοδηγού δίπλα μου. Ήταν ολοφάνερα πολύ χαρούμενη. Με φίλησε πιο παθιασμένα από ποτέ και ξεκινήσαμε. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι το γραφικό χωριό. Την είχα δίπλα μου, δεμένη με τη ζώνη στο αυτοκίνητό μου. Αν και έπρεπε να συγκεντρωθώ στην οδήγηση, δε μπορούσα να συγκρατηθώ να χουφτώνω τα ελκυστικά μπουτάκια της ή να χώνω το χέρι μου στη μπλούζα της και να της χαϊδεύω την κοιλίτσα. Όσο και να την άγγιζα δε χόρταινα, ήθελα κι άλλο. Για πρώτη φορά νιώθαμε ελεύθεροι να κάνουμε ό, τι θέλουμε. Μιλούσαμε και φερόμαστε σαν κανονικό ζευγάρι, χωρίς να φοβόμαστε μήπως μας δουν ή μας καταλάβουν.

Μετά από ταξίδι λίγων ωρών φτάσαμε στο δωμάτιο που είχαμε κλείσει. Ο ιδιοκτήτης μας άφησε το κλειδί και έφυγε. Εγώ είχα ορεξούλες και την άρπαξα με το που μείναμε μόνοι, όμως με έβαλε αμέσως στον πάγο. Επέμενε ότι πρώτα θα πηγαίναμε για μπάνιο και μετά όλα τα άλλα. Οκ, υπομονή, είπα από μέσα μου. Αποσύρθηκε στο μπάνιο για να βάλει το μαγιό της και εγώ την περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι έπαιζα με το κινητό. Όταν άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει σήκωσα το κεφάλι, και από το θέαμα που είδα μου έπεσε το κινητό από τα χέρια!

Φορούσε το πιο σέξι μαγιό που μπορούσα να φανταστώ. Μαύρο ολόσωμο, με μεγάλες διαφάνειες στα πλαϊνά που άφηναν να διακρίνεις το κορμάκι της. Το αδιαφανές κομμάτι έκανε ένα ωραίο σχήμα που κάλυπτε το στήθος, τον αφαλό και το μουνάκι της. Το μαγιό έδειχνε τα πόδια της σφιχτά, καλοσχηματισμένα και έτοιμα για φάγωμα. Μόλις την είδα τρελάθηκα, κάθε σκέψη για θάλασσα έφυγε από το μυαλό μου.

Σηκώθηκα απότομα από το κρεβάτι και της όρμησα. Δεν περίμενα ούτε στιγμή, το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ήταν πως ήθελα να τη γαμήσω. Τη φίλησα τόσο επιθετικά που έχασε την ισορροπία της. Γέλασε, πήγε να τραβηχτεί αλλά δεν πρόλαβε. Έπιασα με το ένα χέρι τον αυχένα της και με το άλλο τα πόδια της και τη σήκωσα στον αέρα. Έβγαλε μια κραυγούλα και κούνησε τα πόδια της. Με τρέλανε!

Την πέταξα στο κρεβάτι και ανέβηκα από πάνω της. Κοίταξα ξανά το υπέροχο σώμα της με το σέξι μαγιό και συνειδητοποίησα ότι την είχα στο έλεός μου, όλη δική μου. Είχα μπροστά μου δύο ημέρες να την πηδάω όπως και όποτε ήθελα.

Ξεκίνησα από το λαιμό της, τον δάγκωνα άγρια ενώ το δεξί μου χέρι βρισκόταν στο κωλαράκι της. Η Ιωάννα πότε γελούσε και πότε έκανε ότι αντιστέκεται, που ξέρει ότι με ανάβει. Όταν χόρτασα με το λαιμό της τη γύρισα μπρούμυτα. Το κωλαράκι και οι μηροί της ήταν μπροστά μου, αψεγάδιαστα και τέλεια. Άφησα για λίγο το χέρι μου πάνω στην τρυφερή της σάρκα κι άρχισα να τη ζουλάω με δύναμη. Την τσιμπούσα, την έτριβα, ζύμωνα τα μπούτια της κι αυτή βογκούσε. Ένιωθα το μουνάκι της να υγραίνεται κι άλλο και πωρωνόμουν.

- Σε παρακαλώ, με έχεις τρελάνει. Γάμησε με, δε μπορώ άλλο!

- Όχι μικρούλα μου. Θα σε βασανίσω κι άλλο, σαν καλό πουτανάκι που είσαι, δε θα τη γλιτώσεις τόσο εύκολα.

Όπως ήταν μπρούμυτα, έτριβα με το δάχτυλο την κλειτορίδα της, ενώ με τη γλώσσα μου έγλειφα αισθησιακά το μηρό της. Είχε τρελαθεί, το μουνάκι της έχυνε ποτάμια, τραβούσε τα σεντόνια και κουνούσε ασυναίσθητα τα πόδια της.

- Παρακάλα με μωρή να σε πηδήξω. Τώρα, αλλιώς δεν έχει!

- Γάμα με, πήδα με, ξέσκισέ με! Χώσ' το μου όλο μέσα, σε παρακαλώ!

Ε… δε μπορούσα πλέον να συγκρατηθώ. Είχα γίνει πύραυλος. Κατέβασα το φερμουάρ του μαγιό της, τη γύρισα ξανά ανάσκελα και της το έβγαλα. Το γυμνό κορμάκι της σπαρταρούσε και ήθελε ξέσκισμα. Έβγαλα και το δικό μου μαγιό, ξεπετάχτηκε το καυλί μου (18 εκ). Η Ιωάννα άνοιξε τα πόδια της και μου έκανε σήμα με το δείκτη του χεριού να πλησιάσω. Την επόμενη στιγμή ήμουν μέσα της και ένιωθα το υγρό της μουνάκι να τυλίγει το καυλί μου.

Ένα πολύ άγριο ξέσκισμα μόλις ξεκίνησε. Η Ιωάννα τύλιξε τα πόδια της στη μέση μου και έσπρωχνε τον πούτσο μου να μπει πιο μέσα. Τον ήθελε πολύ, έκανε σα μανιασμένη. Κι εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω. Είχα μόλις συνειδητοποιήσει ότι είμαστε μακριά από όλους κι από όλα και μπορούσα να την πηδάω όση ώρα θέλω.

Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο μουνάκι της όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μέσα, έξω, ξανά μέσα. Τα δύο μου χέρια χούφτωναν τις βυζάρες της. Με πίεζε όμως με τα πόδια όσο μπορούσε. Δε χόρταινε το πουτανάκι και κουνούσε τη λεκάνη της για να με νιώσει όσο το δυνατόν πιο μέσα. Με κάθε ματιά που έριχνα στο κορμάκι της έπαιρνα νέα δύναμη να την ξεσκίσω περισσότερο.

Ξέσκιζα το μουνάκι της για κάνα μισάωρο. Είχε χύσει ήδη δύο φορές. Όποτε κόντευα να τελειώσω κρατιόμουν για να απολαύσω περισσότερο γαμήσι. Η εικόνα της με αυτό το σέξι μαγιό με είχε απογειώσει. Εγώ ήμουν ο αφέντης, ο κυρίαρχος πάνω της εκείνη τη στιγμή. Για εμένα το είχε φορέσει και εγώ της το είχα βγάλει, για να την ξεσκίσω ακριβώς την ώρα που ήθελα. Η κατάστασή μου αυτή μου επέτρεψε να κρατήσω αρκετά πριν δώσω μια τελική σπρωξιά και τα χύσω όλα μέσα της.

Ήταν μακράν το καλύτερό μας. Η Ιωάννα είχε λιώσει. Με φίλησε με πάθος και μας πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι, εξαντλημένοι όπως ήμαστε. Καμιά ωρίτσα μετά σηκωθήκαμε ξανά να πάμε όντως για μπάνιο, γιατί η ώρα περνούσε. Διαλέξαμε μια παραλία χωρίς πολύ κόσμο. Κολυμπήσαμε, φιλιόμαστε, τη χούφτωνα κι αυτή μου έπιανε τον πούτσο κάτω από το νερό.

Γυρίσαμε στο δωμάτιο, ξεπλυθήκαμε και ετοιμαστήκαμε για έξοδο για φαγητό. Κάτσαμε σε ένα απομονωμένο παραλιακό μαγαζάκι, δίπλα-δίπλα. Την τάιζα και με τάιζε, το χέρι μου ήταν μονίμως στο μπούτι της και πότε-πότε έκανα τολμηρές κινήσεις προς το μουνάκι της. Ήταν σούπερ hot, φορούσε ένα κόκκινο στενό φορεματάκι που τόνιζε τις αναλογίες της και άφηνε τα μπουτάκια της εκτεθειμένα. Ανυπομονούσα να πάμε στο δωμάτιο, να δοκιμάσω κάτι που είχα καιρό στο μυαλό μου.

Γυρίσαμε λοιπόν στο δωμάτιο, και με το που περάσαμε την πόρτα την κόλλησα πάνω μου. Φιλιόμαστε παθιασμένα και με τα χέρια μου σήκωνα σιγά-σιγά το φορεματάκι της. Αποκάλυψα πρώτα το μαύρο στρινγκάκι της και μετά το κόκκινο σουτιέν. Όπως την αγκάλιαζα έβαλα το χέρι μου στο κωλαράκι της και πέρασα διακριτικά ένα δάχτυλο κάτω από το στρινγκ της. Πριν προλάβει να κουνηθεί ή να αντιδράσει την ξάπλωσα στο κρεβάτι μπρούμυτα και της το κατέβασα. Με το γυμνό κωλαράκι της μπροστά μου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τις αντοχές της.

Σάλιωσα το δάχτυλό μου και το έβαλα σιγά στην τρυπούλα της. Την ένιωσα να παγώνει, έκανε να γυρίσει το κεφάλι της αλλά δε μπορούσε.

- Το έχεις ξανακάνει από πίσω;

- Όχι.

- (Διάνα). Τι λες, θα μου χαρίσεις το κωλαράκι σου;

- Ναι.

Πω, πω ρε φίλε. Κανείς δεν είχε πλησιάσει εκεί πίσω. Θα ήμουν ο πρώτος που θα άνοιγε το κωλαράκι της. Το δικό μου καυλί θα την έσκιζε πρώτα από πίσω. Εγώ, όχι ο μαλάκας ο γκόμενός της, θα την ξεπαρθένευα από πίσω!

Δεν έχασα ευκαιρία. Έχωσα μέσα της δύο και τρία δάχτυλα να την ανοίξουν καλά. Όταν την ένιωσα να έχει χαλαρώσει την έβαλα να τουρλώσει και έφτυσα την τρυπούλα της. Το καυλί μου είχε πάρει φωτιά στη σκέψη ότι θα παραβίαζα την πιο ιερή της δίοδο. Στριμώχτηκε στην είσοδο, γλίστρησε στα υγρά και την άνοιξα. Ήταν τρυφερή και καθαρή, υπερβολικά στενή όμως, σε σημείο που πονούσα. Έσφιξα τα δόντια και δεν το έβαλα κάτω. Θα της άνοιγα το κωλαράκι ο ίδιος, με τον πούτσο μου. Ήταν δικό μου και μόνο δικό μου.

Μετά από πολλές προσπάθειες την ένιωσα να ανοίγει και να χαλαρώνει. Τότε άρχισε το σφυροκόπημα. Το είχα πάρει απόφαση να θυμάται για πάντα το πρώτο της κωλογάμημα. Την είχα ξαπλωμένη μπρούμυτα, με το κωλαράκι τουρλωμένο, τα χέρια μου στους ώμους της κρατούσαν κόντρα και με κάθε σπρωξιά πήγαινα βαθύτερα, ενώ η Ιωάννα ούρλιαζε.

- Τι μου κάνεις άντρα μου, παίδαρέ μου, τι ωραία που με γαμάς…

- Το κωλαράκι σου είναι δικό μου τσουλάκι. Εγώ στο άνοιξα πρώτος, να το θυμάσαι αυτό.

Όταν κατάλαβα ότι στη στάση αυτή δε μπορούσα να πάω πιο βαθειά, την τράβηξα και την έβαλα να καθίσει γονατισμένη μπρούμυτα, ενώ τα χέρια μου βρέθηκαν στις βυζάρες της. Το σφυροκόπημα πλέον ήταν πιο εύκολο και δεν άργησα να φτάσω εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Την είχα ανοίξει για τα καλά, κουνιόμουν πλέον άνετα στον πάτο της και οι χερούκλες μου χούφτωναν ό, τι τραβούσε η ψυχή μου. Κάθε τόσο έβαζα το χέρι κι έπαιζα με την κλειτορίδα της. Η Ιωάννα ήταν στα όρια της λιποθυμίας, δεν άργησε να τελειώσει δυνατά. Η σκέψη ότι έχυνε για πάρτη μου, για τον τρόπο που την είχα κωλοξεσκίσει, με έκανε να καυλώσω ξανά. Ακολούθησε ένας νέος γύρος σφυροκοπήματος, μέχρι να νιώσω το σπόρο μου να ανεβαίνει από τους όρχεις και να εκτινάσσεται στο κωλαράκι της.

Τελείωσε. Για πάντα θα ήμουν ο πρώτος που έσκισε το κωλαράκι της. Ήθελε δεν ήθελε θα με θυμόταν μια ζωή. Έγειρα αποκαμωμένος, τη φίλησα και μας πήρε ο ύπνος.

Η επόμενη μέρα ήταν ασύγκριτα πιο ήσυχη. Άλλωστε είχαμε και την έννοια να φεύγαμε το μεσημέρι. Πήγαμε για ένα μπάνιο σε μια έρημη παραλία, αυτή τη φορά είχε φορέσει ένα σετ ροζ μπικίνι με κίτρινες γραμμές στα περιγράμματα. Ήταν πολύ καύλα. Μετά τα πρώτα χουφτώματα και τα φιλιά μες στο νερό βρήκα καινούριο παιχνίδι, να τη σηκώνω στα χέρια, να τη βγάζω από το νερό και να την ξαναπετάω ή να τη βουλιάζω. Δεν αργήσαμε να καυλώσουμε ξανά και την πήδηξα μια τελευταία φορά στα βράχια, που δε θα μας έβλεπε κανείς.

Το ταξίδι της επιστροφής ήταν ασύγκριτα πιο μελαγχολικό. Ένα πολύ ωραίο διήμερο τελείωνε. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό, την ένιωθα ότι είχε κάτι ακόμα. Όταν πλέον θέλαμε μόνο κάνα εικοσάλεπτο για το χωριό της τη ρώτησα ευθέως.

- Τι συμβαίνει; Νιώθω ότι κάτι δε μου έχεις πει. Κάνω λάθος;

- Όχι.

- Σε λίγο φτάνουμε. Είναι τελευταία σου ευκαιρία.

- Δεν είναι εύκολο (ξεροκατάπιε). Το Σεπτέμβριο, που τελειώνουμε το μεταπτυχιακό, φεύγω από την Ελλάδα. Θα πάω στη Φρανκφούρτη. Θα κάνω δεύτερο μεταπτυχιακό.

Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είχα ιδέα για τα σχέδιά της αυτά. Με είχε απόλυτα αιφνιδιάσει.

- Πως έγινε αυτό; Γιατί δε μου είπες τίποτα;

- Δεν ήθελα να το χαλάσω. Ήθελα πολύ να περάσουμε λίγες μέρες σαν κανονικό ζευγάρι. Αυτό το μεταπτυχιακό μου αρέσει αλλά ο βασικότερος λόγος που πηγαίνω είναι αυτό το μεταξύ μας. Δεν αντέχω άλλο αυτό το μπέρδεμα, χρειάζομαι να ηρεμήσω. Σε παρακαλώ να μην το συζητήσουμε άλλο τώρα, θα βρεθούμε ξανά στην Αθήνα να το κάνουμε. Ήθελα απλά να το ξέρεις.

Παρά το σοκ μου, σεβάστηκα την επιθυμία της. Την άφησα στο χωριό, με ευχαρίστησε για το υπέροχο διήμερο και χωρίσαμε. Μέχρι την επόμενη φορά.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 176519



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.