Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι παντρεμένος αρκετά χρόνια, με μια πολύ όμορφη και σεξουαλική γυναίκα. Έχω γράψει στο παρελθόν για την εκπλήρωση της φαντασίωσης μου, να τη δω να γαμιέται με άλλον. Ήταν μια περίπτωση, που απελευθέρωσε τη γυναίκα μου χωρίς όμως να δημιουργήσει προβλήματα στο γάμο μας. Στην πορεία ολοκληρώθηκαν άλλες δυο φάσεις, με άλλους άντρες, σε διάστημα 4 ετών και αφού υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες η γυναίκα μου επέλεξε να προχωρήσει σε δυο εξ αυτών. Και οι δυο περιπτώσεις έγιναν σε περίοδο διακοπών, με τη μια να κρατάει τρεις μήνες (και αυτή θα σας διηγηθώ).

Περιγράφοντας τον εαυτό μου, μπορώ να πω ότι παρ' όλο που σαραντάρισα, διατηρώ το σώμα μου σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι ιδιαίτερα ευπαρουσίαστος. Από μικρός είχα φαντασιώσεις για ερωτικές επαφές με άντρες, που ποτέ δεν ολοκλήρωσα, από φόβο και επειδή το γυναικείο φύλο με διέγειρε ασύγκριτα περισσότερο. Ήταν καλοκαίρι του 2018 και κάναμε διακοπές με τη γυναίκα μου σε ένα νησί. Επιλέγαμε για μπάνιο να πηγαίνουμε σε μια σχετικά έρημη παραλία, ώστε να κάνουμε γυμνοί μπάνιο ή αν είχε περισσότερο κόσμο η γυναίκα μου έκανε τόπλες. Μελαχρινή, 1.65, 52 κιλά, με μεγάλο στητό στήθος, κώλο που ήταν απίστευτα προκλητικός και πρόσωπο καλλονής.

Ένα απόγευμα γνωριστήκαμε με ένα παλικάρι 27 χρονών, που εργαζόταν στο νησί ως σερβιτόρος και κάποιες μέρες ερχόταν για μπάνιο στην ίδια παραλία. Ήταν ένα αντικειμενικά όμορφο παιδί, με δομημένο σώμα, χωρίς υπερβολές και στοιχεία "σφίχτη" και πολύ ευχάριστο χαρακτήρα. Η δικιά μου, από την αρχή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρέα του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο. Πήγαμε αρκετά βράδια στο μπαρ που δούλευε και είχαμε κάνει ένα καλό παρεάκι, με οικειότητα που θα έλεγε κανείς ότι γνωριζόμασταν χρόνια. Γνωρίσαμε και την κοπέλα του, ένα 23χρονο πιπίνι, με μια ρηχή προσωπικότητα και ένα μόνιμο χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο. Ήταν η περίπτωση που φώναζε ότι ο τύπος απλώς πέρναγε την ώρα του μαζί της, αφού μας είχε κάνει εντύπωση ότι δεν την είχε ποτέ μαζί του στην παραλία που ερχόταν για μπάνιο. Αυτή εργαζόταν στο ίδιο μπαρ, τα πρωινά, σερβίροντας καφέδες στην παραλία.

Μια βραδιά, με αφόρητη ζέστη, κάτσαμε ως αργά στο μπαρ και είχαμε πιει αρκετά. Ο Γιώργος (δεν χρησιμοποιώ το αληθινό του όνομα), είχε πολλή δουλειά και ερχόταν που και που για μια κουβέντα ή να φέρει την παραγγελία. "Κάτσε λίγο", του έλεγε η Αλίκη (και πάλι βάζω ένα ενδεικτικό όνομα για τη γυναίκα μου). "Δε γίνεται, έχω πολύ τρέξιμο". Η Αλίκη είχε ιδρώσει και το λευκό τιραντέ κοντό της φόρεμα, κόλλαγε πάνω στο σώμα της. Κάποια στιγμή, εκεί που καθόμασταν κάνει μια κίνηση και βγάζει το σουτιέν, το διπλώνει και το βάζει στην τσάντα της. Δε με είχε συνηθίσει σε κάτι ανάλογο και αυτόματα τη ρώτησα "τι κάνεις;". "Έχω λιώσει από τη ζέστη, δε μπορώ να το αισθάνομαι να πιέζει το στήθος μου". Ο Γιώργος παρατήρησε αυτή την κίνηση και σε λίγο περνώντας, είπε χαμογελαστά "η νύχτα έχει ευχάριστες εκπλήξεις". Η Αλίκη γέλασε και απάντησε "αν είναι να πάω από θερμοπληξία, προτιμώ να σας εκπλήξω".

Οι ρόγες της κόντευαν να σκίσουν το ύφασμα και το καυλί μου είχε απογειωθεί. "Σε λίγο θα έρθω να κάτσω μαζί σας και να πιω κι εγώ ένα ποτό χαλαρά". Τα μάτια της Αλίκης γυάλισαν και του είπε "άντε μπράβο, γιατί απόψε μας εγκατέλειψες". Μέχρι να έρθει, μου είχε πει για άλλη μια φορά, πόσο πολύ της άρεσε ο Γιώργος και το μόνο που απάντησα ήταν "αν θες προχώρα", γιατί αρκετές φορές είχε εκφραστεί έτσι για κάποιον και στο τέλος δεν έκανε τίποτα, ακόμα και όταν της την έπεφταν απροκάλυπτα.

Ήρθε ο Γιώργος έκατσε δίπλα μας και ξεκίνησε μια πλάκα με γέλια και κάποια ένταση που το ένιωθα ότι άσχετα με το τι λέγαμε, το μυαλό όλων ήταν αλλού! Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος ήταν διακριτικός, ακόμα και στο βλέμμα του προς την Αλίκη, κάτι που έδειχνε πως επ' ουδενί δεν ήθελε να με φέρει σε δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή, έκανε μια κίνηση βγάζοντας με το χέρι του κάποια φύλλα που είχαν πέσει στα μαλλιά της Αλίκης. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα κοιτάχτηκαν στα μάτια και αμέσως μετά αυτός γύρισε προς το μέρος μου, λέγοντας κάτι άσχετο, με φανερή την πρόθεση του ξεκαρφώματος. "Πάμε για νυχτερινό μπάνιο;", ρώτησε η Αλίκη. Ήταν μια όμορφη βραδιά, με πολλή ζέστη και το φεγγάρι του Ιουλίου σχεδόν ολόγεμο. "Έχουμε πιει αρκετά", της είπα εγώ, παρ' ότι με ιντρίγκαρε η σκέψη. "Σιγά μωρέ, θα δροσιστούμε λίγο, δε θα κολυμπήσουμε". "Εγώ είμαι μέσα", συμπλήρωσε ο Γιώργος.

Σηκωθήκαμε μετά από λίγο και πήγαμε με τα πόδια λίγο πιο κάτω σε ένα κολπάκι. Δεν υπήρχε κανείς. Με τη μια η Αλίκη, απελευθερώθηκε από το φόρεμα και με μια δεύτερη κίνηση έβγαλε το εσώρουχο, μένοντας γυμνή. Εγώ έκατσα σε μια πέτρα για να βγάλω τα παπούτσια και σηκώνοντας το κεφάλι, είδα το Γιώργο να έχει μείνει και αυτός γυμνός. Πριν καταλάβω τι είδα, ακούω την Αλίκη να γελάει και να φωνάζει… "σοβαρά μιλάς; Εσύ έπρεπε να κάνεις καριέρα στην ερωτική βιομηχανία και όχι να σερβίρεις ποτά". "Ναι και να έστελνα στον άλλο κόσμο τους δικούς μου". Ομολογουμένως, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο νεαρός είχε μια προβοσκίδα, ανάμεσα στα πόδια του. Δεν ξεντύθηκα εντελώς. Έμεινα με το σλιπάκι και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Μπήκαν οι δυο τους στο νερό, με την Αλίκη να τσιρίζει επειδή της πέταγε νερά και κρύωνε. Δεν έκατσαν μέσα στη θάλασσα, περισσότερο από 2-3 λεπτά. Βγήκαν και σε ελάχιστο χρόνο φόρεσαν πάνω στο βρεγμένο σώμα τους τα ρούχα, ανεβαίνοντας όλοι στο αυτοκίνητο. "Έλα μαζί, να σκουπιστείς και να στεγνώσεις, στο δωμάτιο. Θα παγώσεις αν γυρίσεις με τη μηχανή σου", του είπε η Αλίκη.

Στα λίγα λεπτά που κάναμε μέχρι να φτάσουμε στο δωμάτιο, η Αλίκη του έκανε πλάκα, φωνάζοντας τον "Γκούνη", χαϊδευτικό του Γκουσκούνη, όπως μας είπε με γέλιο. Μόλις φτάσαμε, μπήκε η Αλίκη για ένα ντους κι εμείς κάτσαμε στο μπαλκόνι. Ουσιαστικά δεν προλάβαμε να πούμε κουβέντα, έβαλα ένα ποτό και στην πρώτη γουλιά βγήκε τυλιγμένη με μια πετσέτα. Ακολούθησε ο Γιώργος για να κάνει ντους και στο χρόνο που ήταν στο μπάνιο, η γυναίκα μου απλά μου είπε "όπως καταλαβαίνεις, τον θέλω" και της απάντησα "δε χρειάζεται να το πεις, φαίνεται". Βγήκε σε λίγο και αυτός από το μπάνιο και ήρθε έξω, με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του. Τα ρούχα τα είχαμε απλώσει, αλλά ήταν ακόμα μούσκεμα. Κάτσαμε και αρχίσαμε να πίνουμε. Η Αλίκη, άνοιξε το μπουρνούζι βγάζοντας το από πάνω της μένοντας γυμνή, λέγοντας: "Ουφ! Αυτό δε χρειάζεται. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει ντροπή, ότι ήταν να δούμε το είδαμε". Παρατήρησα, ότι είχε ξυρίσει επιμελώς το μουνί της. Ο Γιώργος παρέμεινε καλυμμένος με την πετσέτα. "πήγαινε αγάπη μου να κάνεις ένα ντουζάκι κι συ", γύρισε λέγοντας σε μένα, η Αλίκη. Σηκώθηκα και μπήκα στο μπάνιο. Βγαίνοντας ήταν ακόμη στο μπαλκόνι, προχώρησα χωρίς να φοράω τίποτα και βγήκα. Ο Γιώργος είχε βγάλει την πετσέτα και βλέποντας πιο καθαρά από ότι στην παραλία, αντίκρισα ένα τεράστιο καυλί να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Έκανε μια κίνηση να πιάσει την πετσέτα, αλλά του είπα ότι δεν υπάρχει λόγος.

Η Αλίκη είχε ανοίξει ελαφρά τα πόδια της, τόσο όσο για να διακρίνονται τα μουνόχειλα της. Κράταγε το ποτήρι και κοίταζε προς τη θάλασσα. Ο Γιώργος γυρίζει προς τα μένα και μου λέει: "έχεις μια πολλή όμορφη γυναίκα". "Μη το λες σε μένα, το ξέρω. Πες το στην ίδια". Την κοιτάζει και της λέει: "είσαι ότι πιο όμορφο έχω γνωρίσει", κομπιάζει λίγο και συνεχίζει: "συγνώμη, αν ξεπερνάω κάποια κόκκινη γραμμή, αλλά δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου". Η Αλίκη εστίασε το βλέμμα της πάνω του. Τον κοιτούσε αμίλητη, με φανερή τη λαγνεία στο πρόσωπό της. Εγώ παρατηρούσα, το Γιώργο να καυλώνει, με το "τρίτο πόδι", να ορθώνεται δυνατά. Δεν είπε κουβέντα, σηκώθηκε απλά από την καρέκλα και άπλωσε το χέρι του προς το μέρος της. Η Αλίκη έδωσε το δικό της χέρι και σηκώθηκε. Μπροστά μου δεν έκανε τίποτε άλλο, παρά μόνο την οδήγησε στο δωμάτιο.

Άναψα τσιγάρο και έβλεπα να την αγκαλιάζει όρθια και να φιλιόνται με πάθος. Άκουγα τους ήχους από τα φιλιά και είδα την Αλίκη να γονατίζει μπροστά του. Κράτησε με τα δυο της χέρια το καυλί του και άρχισε να το απολαμβάνει οπτικά. Το πήρε σιγά-σιγά στο στόμα της. Δεν χώραγε με τίποτα όλο. Προσπαθούσε να πάρει βαθιά στο λαρύγγι της την πούτσα του. Πνιγόταν έκανε πίσω έπαιρνε ανάσες και ξανά το ρούφαγε. Αυτός κάποια στιγμή της έπιασε τα δυο χέρια και γάμαγε το στόμα της με το ρυθμό του. Μπήκα μέσα και έκλεισα την κουρτίνα. Έβλεπα καθαρά τα μάτια της γεμάτα δάκρυα, από το μπούκωμα με το τεράστιο καυλί. Ξαφνικά της έπιασε το κεφάλι και πίεσε όσο γινόταν τον πούτσο του βαθιά στο στόμα της. Έκανε δυο δυνατές εισχωρήσεις και βγήκε. Της κράτησε το σαγόνι και άρχισε να χύνει στο ανοιχτό στόμα. Σπέρμα έτρεχε στη γλώσσα και το πρόσωπο της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, άρχισε να τον ρουφάει, κατάπινε γρήγορα και έγλειφε κάθε σταγόνα, που υπήρχε πάνω του. Το απίστευτο ήταν πως κάτω από τα πόδια της, είχε δημιουργηθεί, μια μικρή λιμνούλα από υγρά. Αυτό δεν το είχα ξαναδεί να της συμβαίνει, χωρίς διείσδυση. Πριν να περάσει στιγμή, την πήρα και την έριξα στο κρεβάτι. Μπήκα μέσα της κατευθείαν. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Βογκούσε πνιχτά, αφού όση ώρα την πήδαγα, ο Γιώργος την φίλαγε στο στόμα. Έχυσα μέσα σε 10', πάνω στην κοιλιά της. Λίγο πριν χύσω τη ρώτησα "που θέλεις να σε χύσω;", "έξω…" μου απάντησε. Φοβόταν μια εγκυμοσύνη. Ξέπνοη γύρισε και τον αγκάλιασε. Ήταν προφανές, ότι το αντικείμενο του πόθου της δεν ήμουν εγώ εκείνες τις στιγμές. Τη φίλαγε, την έγλειφε, της δάγκωνε τις ρώγες. Ο τύπος είχε ήδη ξανακαυλώσει. Με αμηχανία ψέλλισα "ένα λεπτό να φέρω προφυλακτικό" και σηκώθηκα να πάω στη βαλίτσα. "Μπες έτσι, σε εμπιστεύομαι", την άκουσα να του λέει. Πέρασε πάνω της, και άρχισε να γλιστράει μέσα της. Ήταν μούσκεμα, αλλά δε γινόταν να τον πάρει με τη μια. Έβγαινε για λίγο, έτριβε το καυλί του πάνω στα υγρά της και έμπαινε ξανά, μέσα της. Σε ελάχιστο χρόνο ήταν σχεδόν όλος βαθιά μέσα στο μουνί της. Αυτή είχε τρελαθεί "μου ανοίγεις τον τράχηλο, φτάνεις ως τον πάτο της μήτρας μου, με έχεις γεμίσει, με έχεις ανοίξει".

Τη σφυροκοπούσε δυνατά, έβγαινε για λίγο και έβλεπα να εκτοξεύονται από το μουνί της ποσότητες υγρών. Ούρλιαζε, έχυνε συνέχεια. "Σε χύνω", φώναξε αυτός και έκανε να βγει. Με δύναμη τον κράτησε από τον κώλο και τον έσπρωξε βαθιά μέσα της, "γέμισε με", Άδειασε μέσα της. Έπαθα σοκ, ζήλεψα, φοβήθηκα, ένιωσα ντροπή και παράλληλα καύλωσα ακούγοντας τον να φωνάζει ότι χύνει μέσα της. Το μουνί της έχασκε ανοιχτό και σπέρμα έτρεχε από μέσα της στα μουσκεμένα σεντόνια. Αυτός με περισσό θράσος έβαλε δυο δάχτυλα μέσα της και μάζεψε όσο μπορούσε, βάζοντας στη συνέχεια τα δάχτυλα με το σπέρμα μέσα στο στόμα της. Αυτή τα κατάπιε όλα. Έγλειφε τα δάχτυλά του. Είχε σχεδόν ξημερώσει. Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι με την Αλίκη στη μέση. Ξύπνησα πρώτος, αν κοιμήθηκα και καθόλου. Τους άφησα να κοιμούνται και κατέβηκα στη Χώρα για να φέρω καφέδες και κάτι για φαγητό. Έκανα μισή ώρα το πολύ.

Γύρισα και η Αλίκη ήταν στο μπάνιο. Ο Γιώργος ξαπλωμένος ακόμα, άκουσε την πόρτα και άνοιξε τα μάτια του. "Δεν ξέρω πως πίνεις τον καφέ , έφερα τρεις φρέντο μέτριους", "μια χαρά είναι", απάντησε. Καθίσαμε μόνοι μας στο κρεβάτι και πίναμε καφέ, τσιμπώντας παράλληλα από τα σάντουιτς που είχα φέρει. Η Αλίκη βγήκε γυμνή από το μπάνιο και πήρε τον καφέ της. Αρχίσαμε να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Σε λίγο πέρασε πίσω του και άρχισε να του κάνει μασάζ στην πλάτη, τον έτριβε, τον φίλαγε. Σε ελάχιστο χρόνο είχαν γίνει κουβάρι. Αυτός την είχε αγκαλιάσει και είχε τα δάχτυλά στο μουνί της. Του ζήτησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και άρχισε να γλείφει και να φιλάει όλο του το σώμα. Το απολάμβανε, το κοίταζε, ήταν εκεί μόνο για αυτόν. Τον πήρε ξανά στο στόμα της, αυτή τη φορά, με τέχνη, με τρόπο σαν να τον γνώριζε χρόνια. Πιπίλαγε τα αρχίδια του, έτρεχε τη γλώσσα της σε όλο το μήκος του υπερφυσικού καυλιού του, άνοιξε τα χείλια της και τον έβαζε βαθιά στο λαρύγγι της.

Την έστησε στα τέσσερα και άρχισε να την ξαναπαίρνει. Σφυροκόπημα και βογκητά. Έχυνε ξανά πάνω στο καυλί του. Γύρισε και ξάπλωσε ανάσκελα. Η Αλίκη ανέβηκε πάνω του και βυθιζόταν στην πούτσα του. Το στήθος της ανεβοκατέβαινε και λόγω της θέσης τώρα τον έπαιρνε όλο μέσα της. Του φώναζε, ότι ήταν όλος μέσα της. Τα αρχίδια του ακούμπαγαν στα μουνόχειλα της και πλημμύριζαν από τα υγρά που έτρεχαν πάνω τους. Με τα δάχτυλά του έπαιζε με την τρύπα του κώλου της. Τη γύρισε πάλι στα τέσσερα. Πήρε υγρά από το μουνί της και της άνοιγε με αυτά τον κώλο. Αυτό που παρακολουθούσα, τραβώντας μαλακία, ήταν πέρα από κάθε φαντασίωση και αδυνατώ να το περιγράψω. Ο κώλος της άνοιγε σιγά-σιγά προσαρμοζόμενος στο πάχος του καυλιού του. Πόναγε, αλλά δεν του είπε ούτε για πρόσχημα ένα "όχι". Πόναγε πολύ, όμως με αριστοτεχνικό τρόπο, την έστρωνε στα μέτρα του. Έμενε για λίγο ακίνητος και ξανά έμπαινε πιο βαθιά. Πόντο-πόντο την άνοιγε. Κάποια στιγμή, κατάλαβα, ότι άνοιγε τον σφικτήρα της και έμπαινε ακόμα πιο μέσα. Εκεί τον ρώταγε "έχει και άλλο;". Αυτός απαντούσε "λίγο ακόμη", αλλά της έλεγε ψέματα, το έβλεπα, είχε μπει μόνο ο μισός. Αυτή η μάχη, πόντο-πόντο και ανοίγματος της κωλότρυπας κράτησε αρκετά.

Τώρα πλέον ήταν όλος μέσα της και γυρίζοντας προς το μέρος μου με ρώτησε αν έχω λιπαντικό. Έφερα ένα λάδι που είχαμε και το έριξα εγώ πάνω στην τρύπα και το καυλί του που τη γέμιζε. Άρχισε να της γαμάει τον κώλο. Οι κραυγές πόνου, έγιναν βογκητά ηδονής. Μπαινόβγαινε μέσα της με άνεση. Την είχε ανοίξει. Αυτή παραληρούσε, έτρεμαν τα πόδια της, έκλαιγε από καύλα. "Βγες να της γαμήσω κι εγώ τον κώλο", του είπα και τραβήχτηκε στο πλάι. Μπήκα με άνεση. Ο κώλος της είχε γίνει μουνί, δεν κατάλαβα ούτε την πίεση του σφικτήρα. Μπαινόβγαινα με τόση ευκολία που αδυνατούσα να πιστέψω, ότι ήταν ο σφιχτός κώλος της Αλίκης που με το ζόρι με άφηνε να γαμήσω, κάθε φορά που το ζήταγα και πάντα σφάδαζε από πόνο. Όσο της γάμαγα τον κώλο, ο Γιώργος ξαπλωμένος ανάσκελα τη γάμαγε από το μουνί. Δεν θα το κρύψω, έχυσα μέσα στον κώλο της καυλωμένος, από το "όργωμα", που της είχε κάνει.

Βγήκα και έκατσα στον καναπέ. Αυτός συνέχισε να της γαμάει το μουνί. Το σπέρμα μου από την πίσω της τρύπα, έτρεχε πάνω στα αρχίδια του μαζί με τα υγρά που εκτόξευε κάθε τόσο και κύλαγαν στα μπούτια του. Η τρύπα του κώλου της, έχασκε ακόμα ανοιχτή. Τη γύρισε ξανά και μπήκε στην ξεπατωμένη κωλάρα της. Τη χτύπαγε δυνατά στα κωλομέρια, την είχε κοκκινίσει. Τα δάχτυλά του σχηματίζονταν με σημάδια πάνω στο δέρμα της. Έχυσε βαθιά στον κώλο της, ο οποίος είχε ανοίξει τόσο πολύ που με το που βγήκε από μέσα του, άρχισαν να τρέχουν αμέσως τα χύσια προς τα έξω. Το έγραψα και στην αρχή. Οι παλιές φαντασιώσεις μου με άντρες, χτύπησαν κόκκινο με αυτό που έζησα και είδα.

Φύγαμε μετά από τέσσερις μέρες από το νησί. Κάναμε άλλα δυο καλά γαμήσια και βρεθήκαμε μαζί του στην Αθήνα το Σεπτέμβριο.

Μια πληροφορία που αφορά την Αλίκη. Ήμουν ο πρώτος άντρας, που πήγε μαζί της, τη γνώρισα πολλή μικρή και ήταν ένα ντροπαλό και πραγματικά αθώο πλάσμα. Εκτός από μένα, έχει πάει με άλλους δύο και ο Γιώργος ήταν ο τρίτος.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 176494Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.