Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Για πες... ήταν ανοιχτός ο κώλος της; Πρόλαβες να τον δεις;

Η Ρωσίδα κοίταξε πίσω απ' τον ώμο της, δεν ήταν όμως κανένας τριγύρω. Το πορνείο ήταν άδειο.

- Ορθάνοιχτος… ψιθύρισε και κρυφογέλασαν.

Περνούσα από κοντά αλλά έκανα ότι δεν τις άκουσα. Ήλπιζα ούτε η Τάνια, που ήταν σ' ένα απ' τα διπλανά δωμάτια. Δυο μέρες είχε να βγει απ' το δωμάτιο, ντρεπόταν πολύ. Μια φορά που μπήκα να τη δω, ήταν μπρούμυτα με τα παντελόνια κατεβασμένα και είχε μια κρύα κομπρέσα πάνω στον πρωκτό της.

Φοβόταν πολύ τον κύριο Θοδωρή. Αυτός ήταν υπεύθυνος για τον πόνο που είχε τραβήξει το κωλαράκι της προχθές. Αυστηρός κι ανέκφραστος μεσήλικας, με την κακία στο στόμα μονίμως. Βασικά, αναρωτιόμουν από την πρώτη στιγμή, τι δουλειά είχε η Τάνια εδώ. Από μόνη της ήρθε, βρήκε τον κύριο Θοδωρή και στην ουσία του ζήτησε να τη βγάλει "στο κλαρί" που λένε. Φαινόταν σεμνή και ήσυχη κοπέλα, χωρίς πολλές εμπειρίες τέτοιου είδους. Στο σπίτι της δεν έπαιζε κάποια άσχημη φάση, ούτε είχε υποστεί ποτέ κακοποίηση. Όπως έλεγε, "το έκανε για την εμπειρία" και όχι για τα λεφτά, ή οτιδήποτε.

Από την πρώτη στιγμή η Τάνια, έδειχνε να φοβάται το πρωκτικό σεξ. Ήσυχη και άμαθη, δεν πρέπει να το είχε ξανακάνει. Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Ο κύριος Θοδωρής την είχε πάρει στο δωμάτιο, να της κάνει "φροντιστήριο". Όταν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα, να του ζητήσω κάτι λεφτά, η Τάνια ήταν στα τέσσερα κι έκλαιγε. Τα παντελόνια της ήταν κατεβασμένα και από πίσω ο κύριος Θοδωρής της έχωνε στον πρωκτό ένα δονητή. Μέσα έξω, μέσα έξω, με αργές κινήσεις, που όμως φαίνεται να την πονούσαν πολύ. Παντελώς αδιάφορος απ' τις φωνές της, ο ανέκφραστος μεσήλικας πίσω της συνέχιζε να της πονά τον στενό πρωκτό, σα να την τιμωρούσε. Ακόμα κι όταν μπήκα εγώ μέσα, δεν σταμάτησε. Εκείνη σήκωσε τα μάτια και με κοίταξε, σα να με παρακαλούσε σιωπηλά να επέμβω κάπως, για να του πω να σταματήσει να τη βιάζει. Τελικά, αγανακτισμένος, ο νταβατζής τράβηξε έξω το δονητή. Πλησίασε το πρόσωπο του στην ανοιχτή τρύπα, να εξετάσει από πιο κοντά τον κώλο της, που για πρώτη φορά, έχασκε ορθάνοιχτος:

- Αυτό θα γίνεται κάθε μέρα, μέχρι να μάθεις να κάνεις έρωτα κι έτσι. Δεν είναι δυνατό να σκούζεις τόσο δυνατά κάθε φορά που ο πελάτης θα σου γαμάει τον κώλο.

Πάει η τρύπα της, σκέφτηκα μέσα μου. Και ο Θοδωρής δεν είναι και κανας τυπάς που σε πάει με το καλό. Ήταν άγριος. Την τρίτη συνεχόμενη φορά που η Τάνια αρνήθηκε το "φροντιστήριο", την άρπαξε, την έγειρε στα γόνατα του και της κοκκίνισε τα πισινά με τη ζώνη του. Εκεί να δεις κλάμα. Ένας πελάτης έτρεξε να δει τι συμβαίνει και είδε το μεσήλικα άντρα να χτυπά μ' όλη του τη δύναμη έναν κατακόκκινο κώλο (το πρόσωπο της Τάνιας δε φαινόταν), γελώντας, σα να το απολάμβανε.

- Βλέπεις, καργιολάκι; Και τώρα σε πονάει το κωλαράκι σου. Δεν το γλίτωσες! Μόνο που αντί να σε πονάει η τρύπα, πονάνε τα κωλομέρια σου.

- Φτάνει κύριε… πονάω !

- Πού πονάς;… την ρώτησε επιτακτικά, δίχως να σταματήσει στιγμή να τη χτυπάει... Πες σε ποιο σημείο πονάς... πες, δυνατά!

- Στον κώλο μου! Με πονάει ο κώλος μου!

Διακόπτοντας τη φάση, ο πελάτης επενέβη και ζήτησε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Κάτι του ψιθύρισε στο αυτί και έτσι όπως είχε στα γόνατα την Τάνια, άνοιξε διάπλατα τα πισινά της, δείχνοντας στον άγνωστο τη ροζ τρυπούλα της. Της ψιθύρισε κάτι, όμως η Τάνια φάνηκε ν' αρνείται έντονα. Δεν ήταν έτοιμη για τίποτα απ' όλα αυτά, ήταν ολοφάνερο. Δεν είχε καν θέση εδώ μέσα, δεν ήταν σαν εμάς. Τι της ήρθε να βρει το Θοδωρή και να του ζητήσει να τη βάλει στο μπουρδέλο;

- Αφού δε σ' αρέσει ο δονητής, θα σου μπει κάτι άλλο. Λίγο μάθημα χρειάζεσαι ακόμα και μετά θα δεις πώς θα στήνεις τον κώλο σου.

Παρακολουθούσα από μια χαραμάδα. Δε με έβλεπαν, αλλά και να με παρατηρούσαν, δε θα μου έδιναν σημασία. Η προσοχή τους ήταν στραμμένη στην Τάνια. Την ξάπλωσαν μπρούμυτα στο κρεβάτι, με τον κώλο της να είναι τελείως γυμνό. Παρατηρώντας τη μέσα απ' τη χαραμάδα μπορούσα να δω κι εγώ, πόσο ξύλο είχε φάει. Η Λουντμίλλα και η Λούσυ - δυο Ρωσίδες - στεκόντουσαν λίγο πίσω από μένα και χασκογέλαγαν, αλλά δεν τους έδωσα σημασία. Κοιτούσα τι γινόταν μες στο δωμάτιο και, για να το παραδεχτώ, ήμουν και λίγο ανήσυχη. Ο ένας πίεζε την Τάνια ελαφρά πάνω στο στρώμα, κρατώντας την ακίνητη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής έβγαλε από ένα συρτάρι ένα sex game, ένα κομποσκοίνι με έξι μεγάλες χάντρες περασμένες στο κορδόνι του, που μάλιστα είχαν πάνω τους μικρά μεταλλικά καρφιά!

Ε, όχι... Είμαι έμπειρη στο σεξ, αλλά αυτό δε θα το ήθελα ούτε εγώ στον κώλο μου. Η καημένη η Τάνια ήταν μπρούμυτα, δεν είδε τις χάντρες αμέσως. Ένιωσε όμως τον κύριο Θοδωρή να πλησιάζει από πάνω της. Όσο ο ξένος την κράταγε γερά πάνω στο κρεβάτι, ο άλλος της άνοιξε τα κωλομάγουλα με τα δάχτυλα του αριστερού χεριού, ενώ με το άλλο χέρι πλησίασε τα πρώτα αγκάθια στην κωλότρυπα της:

- Μέτρα, πουτάνα... μέτρα δυνατά πόσες χάντρες μπαίνουν στην τρύπα σου.

Κλοπ…

Η Τάνια έβγαλε μια δυνατή κραυγή, καθώς της άνοιξαν βίαια τον πρωκτό. Τα αγκάθια της τον ξέσκισαν. Φώναζε και προσπαθούσε να κουνηθεί, αλλά την κρατούσαν ακίνητη:

- Μια χάντρα Κύριε. Μη... πονάω!

Κλοπ…

- Δύο χάντρες Κύριε!

- Θα λες και πού σου μπαίνουν, είπε ήρεμα ο ξένος που την κράταγε ακίνητη. Θέλω ν' ακούω από πού το παίρνεις. Έλα, ξαναπές το...

- Δύο χάντρες στον κώλο μου!

Κλοπ…

- Τρεις χάντρες στον κώλο μου... σταματήστε, έχουν αγκάθια, πονάω...

Έτσι όπως ήταν μπρούμυτα και προσπαθούσε να ξεφύγει, ήταν δύσκολο να την κρατήσουν ακίνητη. Με τα χοντρά του δάχτυλα, ο Θοδωρής πίεζε δυνατά την κάθε χάντρα στο στενό άνοιγμα της τρύπας, να μπουν βαθιά μέσα. Σε κάποια στιγμή, τη γύρισαν τελικά ανάσκελα, με την πλάτη στο στρώμα, αναγκάζοντας τη να τα παίρνει και σε άλλη στάση. Με τα γόνατα ανεβασμένα ψηλά, ως τα στήθη και τα πισινά σε πλήρη θέα, ο νταβατζής συνέχισε να χώνει τις χάντρες στο απροστάτευτο κωλαράκι της Τάνιας, χωρίς έλεος, αναγκάζοντας τη να συνεχίσει να μετράει.

Κλοπ…

- Τέσσερις χάντρες στον κώλο μου...

Κλοπ...

- Πέντε χάντρες στον κώλο μου...

Φώναζε κι έκλαιγε τόσο πολύ, ώστε την είχαν ακούσει όλοι. Όταν πια μπήκε και η έκτη χάντρα, ο κώλος ήταν έτοιμος να σκιστεί στα δύο. Έσκουζε σα γουρούνα όσο οι χάντρες ήταν μέσα και τα αγκάθια τσιμπούσαν το εσωτερικό της κωλότρυπας. Και να σκεφτείς ότι δεν είχε γαμηθεί ποτέ της από κώλο! Είχα φρικάρει από το θέαμα που παρακολουθούσα, οι άλλες μ' έσπρωχναν για να δουν κι αυτές.

- Ωραία... έλα τώρα να τις βγάλουμε. Μείνε σ' αυτή τη στάση, θα στις βγάλω μια-μια.

Άρχισε να τράβα με άγριες και απότομες κινήσεις το κομπολόι απ τον πισινό της, όπως ακριβώς το είχε βάλει. Μια-μια χάντρα, απότομα και κοφτά. Εκείνη συνέχισε να σκούζει, υπογραμμίζοντας με μια κραυγή την κάθε χάντρα που έβγαινε απ' τον ποπό της. Όταν τελείωσε αυτό, ο πρωκτός της ήταν ανοιχτός σαν πηγάδι. Πρόλαβα να του ρίξω μια ματιά, πριν η Τάνια πέσει μπρούμυτα στο στρώμα κλαίγοντας. Κι όμως, δεν το ήξερε, αλλά εκείνη τη στιγμή έμαθε ότι είχε έρθει η ώρα να τον πάρει κανονικά από πίσω για πρώτη φορά, δίχως άγρια προκαταρτικά. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο όμως. Το μεγάλο πέος μπήκε δυνατά στο ματωμένο της κώλο, ο πρωκτός της όμως ήταν έτσι κι αλλιώς άγρια ανοιγμένος κι ο πελάτης τέλειωσε πολύ γρήγορα.

Μετά απ' αυτό, η Τάνια έμεινε κλειδωμένη στο δωμάτιο δυο μέρες, αρνούμενη ν' αντικρίσει τις άλλες κοπέλες και τον κύριο Θοδωρή. Λίγο αργότερα μάλιστα, έφυγε τελείως. Δε μου κάνει εντύπωση. Δεν ήταν φτιαγμένη για τέτοια πράγματα. Και ο κώλος της είχε πάρει ένα μάθημα που σίγουρα μετά δε θα μπορούσε να καθίσει για ένα μήνα.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.