Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι η Αθηνά, 22 χρονών, φοιτήτρια και θα σας περιγράψω μια από τις πιο πρόσφατες εμπειρίες μου.

Ήταν μια από τις δύσκολες μέρες της καραντίνα. Αφού εμένα μόνη μου είχα πολλές ορέξεις. Δεν έχανα ευκαιρία, έβαζα μέσα μου τα πάντα, ότι έβρισκα, προκαλούσα τους γείτονες και γενικά όπου είχα την ευκαιρία προκαλούσα.

Είχα φτάσει στα όρια μου από την καύλα με αποτέλεσμα να μου έρθει μια πολύ όμορφη ιδέα. Να παραγγείλω και να με πάρει ο ντελιβεράς. Πήγα να αλλάξω, έβγαλα τα πάντα, έκανα ένα ντους, τυλίχτηκα με την πετσέτα και παράγγειλα. Όταν ήρθε ο ντελιβεράς άνοιξα με χαρά και εκείνος τα έχασε. Εκεί υπήρξε μια συζήτηση.

(Α) - Γεια σου, τι κάνεις; Πόσο κάνουν;

(Ντ)- Καλά είμαι, έχουν 8,50€

(Α)- Ωραία… έλα 1 λεπτό μέσα να φέρω τα λεφτά γιατί με πέτυχες από το μπάνια κατευθείαν.

(Ντ)- Εντάξει.

Όταν γύρισα με τα λεφτά άφησα να μου πέσει η πετσέτα.

(Α)- Χίλια συγνώμη…

(Ντ)- Δεν πειράζει… αλίμονο…

και τον είδα να ξερογλείφεται. Λέω τώρα… όλα για όλα.

(Α)- Ορίστε τα χρήματα αλλά δεν έχω άλλα αυτή τη στιγμή να σας δώσω για τιπ, δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για εσάς…

και έτριψα λίγο το στήθος μου. Εκεί με βούτηξε, με χούφτωνε παντού και αναστέναζα.

(Ντ)- Το ήξερα ότι ήθελες πούτσα.

(Α)- Σκίσε με σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο!

(Ντ)- Θα σε ξεσκίσω μην ανησυχείς…

μου είπε, με γονάτισε και με έβαλε να του τη γλείφω. Ήταν μέτρια σε μέγεθος και αρκετά παχιά αλλά μύριζε. Όταν του την έγλειψα καλά, με έβαλε στα τέσσερα και μου την έβαλε κατευθείαν στο μουνάκι. Με ξέσκιζε πολύ έντονα. Μετά άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στο κωλαράκι. Εκεί με έκανε να τελειώσω πολύ έντονα μετά από τόσο καιρό στην καραντίνα.

(Ντ)- Με κοντεύεις μωρή πουτάνα, που τα θες;… μούρη θα στα ρίξω να με θυμάσαι αλλά πρώτα θα στον βάλω και στην κωλάρα σου.

Μου τον έβαλε και με γάμαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε. Ούρλιαζα από ηδονή. Ξαφνικά με σταματάει, με γυρνάει και μου τα ρίχνει όλα στη μούρη. Άρχισα να τα μαζεύω και να τα καταπίνω, τουλάχιστον τα περισσότερα γιατί έβγαλε πολλά.

Μετά συστήθηκε και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου. Δεν του το αρνήθηκα.

Ήταν η πρώτη ιστορία που γράφω ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Ακολουθούν και άλλες πιο ωραίες.
Copyright protected OW ref: 176396Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.