Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γενικά μου αρέσει να διαβάζω ιστορίες εδώ μέσα και αποφάσισα να γράψω κι εγώ. Το όνομα μου Δανάη και είμαι 27 χρόνων. Δουλεύω σε μια εταιρεία πληροφορικής ως Web-designer. Είμαι 1.65, 58 κιλά, ξανθιά, με εκφραστικά πράσινα ματιά. Είμαι αρκετά γυμνασμένη και έχω αρκετά μεγάλο στήθος με ροζ μεγάλες ρώγες για το ύψος και τα κιλά μου, που πάλι καλά, είναι αρκετά στητό και ελπίζω έτσι να παραμείνει.

Γενικά στη ζωή μου έχω αρκετές εμπειρίες, όπως έλεγε και ο πρώην μου "είσαι η ιδανική γυναίκα, κυρία στην κοινωνία και πουτάνα στο κρεβάτι". Γενικά έχω πάρα πολλές εμπειρίες όπως και πολλά φετίχ, έχω τα παιχνίδια μου τα αγαπημένα, τους τρεις δονητές μου, αλλά το μεγάλο μου φετίχ είναι οι κάλτσες σιλικόνης που δεν τις αποχωρίζομαι ποτέ. Πάντα το χειμώνα αντί για καλσόν φοράω κάλτσες σιλικόνης μέσα από παντελόνι. Με φόρεμα πάντα φοράω δικτυωτές ή κανονικές ανάλογα το ντύσιμο.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην εταιρεία οι περισσότεροι συνάδελφοι μου ήταν στην ηλικία μου και κάναμε και αρκετή παρέα, αλλά υπήρχε ένα παιδί που μου είχε κάνει εντύπωση. Ήταν προγραμματιστής, κλασσικός νέρντουλας. Τον λέγανε Μιχάλη. Παλιομοδίτικο ντύσιμο για την ηλικία του, γιαλάκια και κλασσική χωρίστρα. Τίποτε το ιδιαίτερο αλλά κάτι με τραβούσε σε αυτόν… ίσως το διαφορετικό. Το κακό ήταν ότι ενώ στο διάλειμμα βγαίναμε όλοι οι συνάδελφοι μαζί, αυτός πάντα καθόταν μόνος του, δε μιλούσε σχεδόν ποτέ, ακόμα και άμα τον ρωτούσες κάτι. Ήταν πολύ ντροπαλός, γενικά απροσάρμοστος όπως τον χαρακτήρισε ένας συνάδελφος. Προσπάθησα να τον γνωρίσω καλύτερα και να τον βάλω στην παρέα. Ποτέ δε μιλούσε. Με εξίταρε που ήταν ντροπαλός και αγαθός, αλλά ποτέ δεν μου είχε πει να βγούμε ή κάτι τέτοιο μέχρι εκείνο το βράδυ.

Η εταιρεία έκανε ένα party μετά από ένα πετυχημένο project και με πλησιάζει ο Μιχάλης και μου λέει:

- Δανάη θα έρθεις το βράδυ.

- Εννοείται! Έχουμε πει μετά παιδιά να έρθουμε κατά τις 10. Θέλεις να περάσω να σε πάρω με το αυτοκίνητο;

- Όχι, όχι, θα με φέρει η μαμά μου άμα είναι, έλεγα να μην έρθω αλλά αφού θα είσαι κι εσύ θα έρθω.

- Οκ τα λέμε το βράδυ.

Γυρίζοντας σπίτι ήμουνα λίγο μπερδεμένη. Από τη μία ήμουνα χαρούμενη που θα ερχόταν το βράδυ και θα μπορούσα να τον πλησιάσω περισσότερο και από την άλλη τι άκυρο μου έριξε για να μην πάω να τον πάρω και να τον φέρει η μάνα του; Τι φάση;

Το σκέφτηκα λίγο αλλά το ξέχασα γρήγορα και άρχισα να ετοιμάζομαι. Έκανα μπάνιο, έβαλα ένα κόκκινο micro string από τα αγαπημένα μου που είναι τελείως διαφανές με ασορτί κόκκινο διαφανές bracelet σουτιέν, μαύρες δικτυωτές κάλτσες σιλικόνης, ένα μαύρο παντελόνι υφασμάτινο στενό, ένα cream lingerie τοπάκι μαύρο, σακάκι, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και το κόκκινο κραγιόν μου και ήμουν έτοιμη. Μπήκα στο αυτοκίνητο και σε 10 λεπτά ήμουν στο μαγαζί.

Κοιτώ στο μπαρ, ήταν ήδη εκεί και καθόταν μόνος του. Τον πλησιάζω και του λέω:

- Ήρθες τελικά.

- Αφού σου το είπα.

- Γιατί κάθεσαι μόνος σου;… πάμε να κάτσουμε με τα παιδιά.

Πήγαμε και κάτσαμε όλοι παρέα. Όλο το βράδυ καθόταν σε μια γωνία, δε μιλούσε απλά κοιτούσε εμένα που χορεύαμε και πίναμε με τους υπόλοιπους. Η ώρα είχε πάει τρεις, είχαμε πιει αρκετά ποτά και είπαμε να το διαλύσουμε.

- Μιχάλη πως θα γυρίσεις σπίτι;… τον ρώτησα.

- Ή θα πάρω ταξί ή θα πάρω τη μαμά μου να έρθει να με πάρει.

Άντε πάλι η μαμά του… λέω από μέσα μου. Λες δύο τρεις φορές που μίλησε στο κινητό να ήταν η μάνα του;… σκέφτηκα αλλά δεν είπα τίποτα από τα παραπάνω. Απλά είπα

- καλά θα δώσεις τόσα λεφτά στο ταξί η θα ξυπνήσεις την γυναίκα να έρθει να σε πάρει; Έλα να σε πάω εγώ.

- Μη σε βάζω σε κόπο.

- Έλα πάμε πριν αλλάξω γνώμη.

Μπήκαμε στο αμάξι.

- Θα περάσουμε όμως πρώτα από το σπίτι μου να αλλάξω παπούτσια. Δε νομίζω να σε ενοχλεί.

- Οκ.

Στην διαδρομή τον ρωτάω:

- Η κοπέλα σου που ήταν σήμερα;

- Ποια κοπέλα μου;

- Δεν έχεις κοπέλα;

- Όχι μόνος είμαι.

Καλό σημάδι λέω αλλά καμία κίνηση… τίποτα… ούτε να με κοιτάξει. Ρε λες να φάω άκυρο στο τέλος; Φτάσαμε στην πολυκατοικία και παρκάρω στο Parking.

- Έλα πάμε πάνω να δεις και το σπίτι μου.

- Λέω να περιμένω κάτω μην ξυπνήσω και τους γονείς σου.

- Ποιους γονείς βρε Μιχάλη;… από της Σέρρες είμαι, μόνη μου μένω εδώ στην Αθήνα.

Ανεβαίνουμε πάνω και μόλις ανοίγω την πόρτα τον κολλάω στον τοίχο και τον κοιτάω στα μάτια.

- Σου αρέσω;

- Παρά πολύ, αλλά τι κάνεις;… δεν είναι σωστό.

Δεν τον αφήνω να μιλήσει άλλο γιατί ήδη μου είχε σπάσει τα νεύρα και αρχίζω να τον φιλώ. Ήταν αδέξιος λες και δεν είχε ξαναφιλήσει. Του πιάνω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και αρχίζω να τον τρίβω όσο φιλιόμαστε. Με σπρώχνει απαλά μου λέει "έχεις πιει" και χτυπάει το κινητό του. Μαντέψτε ποια ήταν… η αγαπημένη μαμά του.

Το σηκώνει, γονατίζω με μια κίνηση και του ξεκουμπώνω το παντελόνι. Όσο μιλούσε στο τηλέφωνο το κατεβάζω με δύναμη και μπροστά στο πρόσωπο μου ξεπρόβαλε ο πούτσος του, αρκετά πιο σκούρος από το υπόλοιπο δέρμα του. Ήταν περίπου 18-20 εκατοστά αλλά πάρα πολύ χοντρός. Χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να τον βάζω στο στόμα μου να τον γλείφω. Αυτός είχε κάτσει προσοχή. Δεν κουνιόταν, ούτε με ακουμπούσε, λες και είχε χαθεί σε Nirvana. Το μόνο που άκουγα ήταν που έλεγε στο τηλέφωνο "δε θα αργήσω μαμά, θα με φέρει μια συνάδελφος σε λίγο".

Δεν κράτησε πολύ, του το έγλειφα με μανία. Σε τρία λεπτά άκουσα να βγάζει ένα αναστεναγμό και να με πλημμυρίζει με χύσια. Κόντεψε να με πνίξει. Σηκώνομαι, τον τραβάω, τον σπρώχνω στον καναπέ και του λέω:

- Πρέπει να κάνουμε γρήγορα, είπες στη μαμά ότι δε θα αργήσεις!

Λες και μιλούσα σε 15χρονο, αλλά δυστυχώς ήταν 25χρονος. Βγάζω το lingerie μου που αποκάλυψε το κόκκινο μου σουτιέν που με δυσκολία κρατούσε το στήθος μου. Με γρήγορη κίνηση έβγαλα και το παντελόνι μου και στάθηκα μπροστά του. Είχε γουρλώσει τα μάτια του. Έσκυψα στην τσάντα μου, πήρα ένα προφυλακτικό και πήγα προς το μέρος του. Μου λέει "είσαι σαν πρωταγωνίστρια από αυτές τις ταινίες του ίντερνετ". Του χαμογέλασα και του λέω "τι έπαθες;".

- Δεν έχω ξαναδεί έτσι γυναίκα.

Έκατσα πάνω του και άρχισε να μου χαϊδεύει την καλτσοδέτα. Αρχίζω να τον φιλώ και να παίζω τον πούτσο του καθώς τον έτριβα στο μουνάκι μου. Παίρνω το προφυλακτικό από δίπλα, του το βάζω, ανασηκώνομαι λίγο και τον βάζω μέσα μου. Αρχίζω να κουνιέμαι γρήγορα. Ο Μιχάλης δε μιλούσε, δεν έκανε τίποτα, απλά με κοιτούσε. Άρχισα να χοροπηδώ πάνω του. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και μου λέει "χύνω…" και με μια γρήγορη κίνηση τον αφήνω να τελειώσει μέσα μου.

Σηκώνομαι, του βγάζω το προφυλακτικό και του τον γλείφω. Προς έκπληξη μου του σηκώθηκε αμέσως. Στήνομαι στα 4 κάτω στο πάτωμα και του λέω "έλα, κάνε με να χύσω". Έρχεται από πίσω μου και του λέω "γλείψε με". Αρχίζει να με γλείφει αδέξια αλλά με μανία. Με είχε σαλιώσει παντού, μια στο μουνί μου μια στον κώλο μου, πάνω κάτω συνέχεια. Είχα καυλώσει πολύ!

- Πάρε με από παντού!

Όπως ήμουν στα 4, βάζω δύο δάχτυλα στον κώλο μου και του λέω "έλα, άνοιξε με". Του πιάνω τον πούτσο και τον οδηγώ στην τρυπούλα πίσω. Με μια κίνηση και πολύ άγαρμπα μπήκε μέσα μου. Άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο, αλλά έχυνα συνέχεια. Δεν κράτησε πολύ, σε δύο τρία λεπτά έχυσε μέσα στον κώλο μου. Σηκώθηκα και έτρεμαν τα πόδια μου.

Κάθεται στον καναπέ και κάθομαι δίπλα του.

- Είναι η πρώτη φορά που πάω με γυναίκα!

- Το κατάλαβα, σου άρεσε;

- Πάρα πολύ!

- Θες να βρεθούμε και αύριο;

- Δεν ξέρω, αύριο έλεγα, άμα ήθελες, να έρθεις σπίτι μου να φάμε όλοι μαζί να γνωρίσεις και τους δικούς μου.

- Όπα! Εγώ λέω να πάμε πιο χαλαρά. Δε νομίζω ότι πρέπει να βιάζεσαι τόσο.

Τότε ξαναχτυπάει το κινητό του και πάλι ήταν η αγαπημένη μαμά που ούρλιαζε αν είναι καλά και να έρθει να τον πάρει. Του κάνω νόημα ότι θα τον πάω εγώ. Σηκώθηκα Ντύθηκα και τον πήγα σπίτι. Όταν πήγε να βγει από το αμάξι πάω να τον φιλήσω για καλό βράδυ και με απώθησε. Μου είπε ότι θα μας δουν και τι θα πει ο κόσμος. Δεν πήγα ποτέ για φαγητό στους γονείς του και το χειρότερο, έλεγε σε όλη την εταιρεία ότι έχει σχέση μαζί μου και σε μερικούς είπε με λεπτομέρειες τι κάναμε. Ευτυχώς δεν τον πίστεψε κάνεις και τον έβγαλαν φαντασιόπληκτο. Μετά από κάνα μήνα έφυγε από την εταιρεία και δεν τον έχω δει από τότε.

Μπορεί να σας κούρασα αλλά ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και άμα θέλετε πείτε μου να γράψω και άλλες.




Copyright protected OW ref: 176311



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.