Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το σεξ ήταν τα πάντα για αυτή, ζούσε μόνο για να γαμιέται, ζούσε μόνο για να έχει ένα πούτσο μέσα στο μουνί της και το σπέρμα ήταν το καθημερινό της ενεργειακό ποτό.

Αυτή είναι η γυναίκα μου, η 37χρονη πλέον Μαρία, με τα μεγάλα βυζιά και τον καταπληκτικό κώλο.

Λόγω της δουλειάς μου λείπω αρκετό καιρό από το σπίτι. Για να μπορέσω να ηρεμήσω τις καθημερινές της καύλες, της αγόρασα αρκετά ερωτικά βοηθήματα, από κλασσικούς δονητές, δονητές τύπου rabbit που προσφέρουν διπλή απόλαυση καθώς και δονούμενες σφήνες για να χώνει στο κωλαράκι της. Η καύλα καθώς και οι οργασμοί που ένιωθε όταν τα χρησιμοποιούσε ήταν καταπληκτικοί, ειδικά όταν είχε τη δονούμενη σφήνα στον κώλο και το δονητή στο μουνάκι της.

Δυστυχώς όμως όλο αυτό που της πρόσφερα για να την κάνω να χύνει καθημερινά, δεν της έφτανε πλέον. Έπειτα από πέντε μήνες και καθώς είχα ετοιμάσει τη βαλίτσα μου προκειμένου να ταξιδέψω στην Ισπανία για ένα συνέδριο, μου είπε πως θέλει να γαμηθεί με αληθινή πούτσα και όχι με ανδρικά ομοιώματα. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να πω, τη φίλησα φευγάτα στο μάγουλο και έφυγα για το αεροδρόμιο. Οι σκέψεις στο μυαλό μου διάσπαρτες, δε μπορούσα πλέον να πιστέψω με τίποτα αυτό που μου είπε.

Στα συνέδρια που πηγαίνω, έχω πάντα δίπλα μου τη συνάδερφο μου από την Πολωνία, με την οποία γνωριστήκαμε πριν χρόνια στο Βερολίνο. Η Βαλέρια ήταν στην ηλικία μου, 43 ετών, παντρεμένη και πολύ ωραία γυναίκα. Με καταπληκτικό γυμνασμένο κώλο και ένα μουνί φωτιά. Είχαμε γαμηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ένα βράδυ λοιπόν ήρθε στο δωμάτιο μου έτοιμη για όλα. Μόλις μπήκε, πέταξε από πάνω της το μπουρνούζι που φορούσε και έκατσε δίπλα μου, έχοντας στα χέρια της ένα μπουκάλι βότκα. Το θέαμα του γυμνού της κορμιού με άφησε κάγκελο, αλλά δε μπορούσα ούτε καν να την αγγίξω, αφού έπειτα από τα λόγια της γυναίκας μου δεν είχα καθαρό μυαλό. Με είδε ανάστατο και με ρώτησε τι έχω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση κι αυτή γέλασε. "Και για αυτό σκας;" μου λέει. Άστη να περάσει καλά εκεί που βρίσκεται, όπως περνάς καλά κι εσύ μαζί μου τόσο καιρό. Έμεινα κάγκελο!

Της λέω "τι είναι αυτά που λες;". Μου απαντάει "δε σε απατάει, απλά θέλει να γαμηθεί και σου το λέει ανοικτά, χωρίς ντροπές και ψέματα. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν και τι θα ένιωθες αν ανακάλυπτες μόνος σου ότι η Μαρία σε κερατώνει;. Να την αγαπάς που είναι ειλικρινής μαζί σου και δε σε κοροϊδεύει" συνέχισε. "Εγώ ξέρω πολύ καλά πως ο Ρόμπερτ, ο άνδρας μου, με κερατώνει με τη γραμματέα του. Χίλιες φορές να μου έλεγε πως ήθελε να γαμήσει τη γραμματέα του και να το ήξερα, παρά τα κλάματα και τη στεναχώρια που πέρασα όταν το ανακάλυψα. Για αυτό δώσε της αυτό που θέλει και δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ. Ίσα-ίσα που θα καυλώνεις με όσα θα σου διηγείται για τους γαμιάδες της. Άσε τις σκέψεις σου στην άκρη και γάμησε με λοιπόν δυνατά τώρα, ξέσκισε το μουνί μου και χύσε με όπου θέλεις πουτσαρά μου".

Ο πούτσος μου ήταν τόσο σκληρός που τη γαμούσα όλο το βράδυ. Την έχυσα μία φορά στο μουνί και μία στην κωλάρα της. Το πρωί με ξύπνησε με το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει κάνει ποτέ της και έχυσα στο στόμα της. Είδες μου είπε, δεν είναι τίποτα, όπως πέρασες εσύ καλά απόψε, έτσι θα περνά και εκείνη μέχρι να γυρίσεις. Μη ντρέπεσαι, απλά απόλαυσε ότι έχει να σου προσφέρει η ζωή.

Τα λόγια της ανακούφισαν τη σκέψη μου και το μεσημέρι τηλεφώνησα στη Μαρία να δω τι κάνει. Μου είπε πως δεν νιώθει καλά, έχει καύλες και θέλει απεγνωσμένα ένα πούτσο στο μουνί της. Της είπα αν αυτό θα σε κάνει νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις, τότε διάλεξε όποιον θέλεις και γαμήσου ελεύθερα. Δεν έχω πρόβλημα της εξήγησα και της έβαλα έναν απλό όρο. Θέλω να ξέρω πότε και με ποιον γαμήθηκες. Εντάξει μου λέει και πέταξε από τη χαρά της. Σε αγαπώ πολύ, είσαι ο καλύτερος σύζυγος, σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα. Πίστεψέ με, θα σου αρέσει πολύ κι εσένα μου είπε. Τηλεφωνώ αμέσως στο φίλο σου το Γιώργο να έρθει εδώ, για να με ξεκαυλώσει. Φιλάκια πολλά γλυκέ μου.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 176277



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.