Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, η ιστορία που γράφω συνέβη πριν ένα μήνα. Είχαμε ένα πρόβλημα στο σπίτι με τα ηλεκτρολογικά και πρότεινα στη μάνα μου να 'ρθει ο φίλος μου ο Δημήτρης να μας βοηθήσει για να γλιτώσουμε και τα έξοδα. Εδώ να σας πω ότι η μάνα μου η Ντίνα είναι μια γυναίκα 51 ετών, με παραπανίσια κιλάκια αλλά ωραίο πρόσωπο και αρκετά μεγάλα βυζιά. Ο Δημήτρης από την άλλη ήταν 27, ξανθός, ωραίο παιδί και αρκετά γυμνασμένο. Μιλήσαμε και κανονίσαμε το επόμενο απόγευμα να 'ρθει ο Δημήτρης στο σπίτι μας να δει τι χρειάζεται.

Έφτασε η ώρα και χτύπησε το κουδούνι. απασχολημένος εκείνη την ώρα φώναξα στη μάνα μου αν μπορεί να ανοίξει και εκείνη μου είπε ναι. Έπειτα από δύο λεπτά και ενώ είχα τελειώσει αυτό που έκανα πήγα προς το σαλόνι, το θέαμα ήταν απίστευτο. Η μάνα μου του είχε ανοίξει φορώντας ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν από το οποίο φαινόντουσαν ξεκάθαρα οι ρώγες της και ένα κολάν σχετικά διάφανο με αποτέλεσμα να φαίνεται και το Στρινγκ από μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης με το ζόρι να αρθρώνει λέξεις έχοντας χαζέψει πάνω στα βυζιά της. Μετά από κάνα δεκάλεπτο αφού πέρασε το αρχικό σοκ αρχίσαμε να του δείχνουμε τι προβλήματα υπάρχουν στο σπίτι. Τα έλεγξε κάναμε μια λίστα και έφυγα να πάρω τα υλικά.

Μόλις κατέβηκα συνειδητοποιεί σα ότι δεν πήρα μαζί το πορτοφόλι και ξανά ανέβηκα πάνω, άνοιξα την πόρτα και πήγα προς το δωμάτιο εκεί παρατήρησα πως είχαν κλείσει την πόρτα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά οπότε έστησα αυτί.

- Ντίνα: Δημήτρη έχεις κοπέλα; Είσαι ωραίο παιδί, όμορφο γυμνασμένο, αποκλείεται να σαι ελεύθερος.

- Δημήτρης: Έχω ναι τον τελευταίο ένα χρόνο.

- Ντίνα: Λογικό, πολύ τυχερή κοπέλα, θα περνάει καλά και στο κρεβάτι με τέτοιο αγόρι.

Εκεί ο Δημήτρης φάνηκε να τα χάνει και σταμάτησε να απαντάει όποτε η μάνα μου συνέχισε την κουβέντα.

- Ντίνα: Σε αντίθεση με μένα που με τον άντρα μου κάνουμε σεξ μια φορά το χρόνο.

- Δημήτρης: Αλήθεια; Πως και έτσι τόσο ωραία γυναίκα;

- Ντίνα: Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει πια, περνάω καλά και χωρίς αυτόν.

- Δημήτρης: Είμαι σίγουρος, είστε ελκυστική γυναίκα. Εμ… τι κάνετε;

Μόλις άκουσα τον Δημήτρη να ρωτάει κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά, κοίταξα από την κλειδαρότρυπα και είδα τη μάνα μου να 'χει κάτσει πάνω του στην καρέκλα και να χει πραγματικά τα βυζιά της μες τη μούρη του

- Ντίνα: Δε σ' αρέσουν αγόρι μου;

- Δημήτρης: Δεν είπα αυτό κυρία Ντίνα, απλά είναι λίγο περίεργο.

- Ντίνα: Κυρία Ντίνα; Σου φαίνομαι για κυρία; Για σένα αγοράκι μου θα μια η Ντινάρα.

Και με μια κίνηση όπως καθόταν πάνω του σηκώνεται κάθεται στα γόνατα μπροστά του και του κατεβάζει το παντελόνι. Ο Δημήτρης ήταν ήδη κάγκελο.

- Ντίνα: Μ… μωρό μου, τί πούτσα είναι αυτή που έχεις, τι ωραίους φίλους έχει ο γιος μου;

Έσκυψε και την πήρε όλη στο στόμα. Ο Δημήτρης είχε μείνει να την κοιτάει.

- Δημήτρης: Αχ Ντίνα… πόσο ωραία με ρουφάς;

- Ντίνα:. Σ' αρέσει μαναράκι μου; Τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις; Μ… καυλιάρη.

- Δημήτρης: Αχ Ντίνα, ρούφα το, ρούφα το καυλί μου!

- Ντίνα: Μωρό μου η εμπειρία μετράει, τι να κάνει το κοριτσάκι σού μπροστά μου;

- Δημήτρης: Τίποτα γυναικάρα μου, είσαι καύλα, αχ… συνέχισε έτσι.

- Ντίνα: Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα αγοράκι μου από το τι μπορεί να σου κάνει μια 50αρα.

- Δημήτρης: Τί Ντίνα; Τι; Κάγκελο με έχεις κάνει!

- Ντίνα: Το βλέπω μωρό μου, πέτρα είναι το καυλί σου.

Σηκώνεται όρθια, τον τραβάει από τη μπλούζα να σηκωθεί και τον ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ο Δημήτρης φαινόταν ότι δεν πίστευε στα μάτια του. Τον ξάπλωσε ανάσκελα και τον καβάλησε.

- Ντίνα: Θα σε κάνω να ξεχάσεις και το όνομα της μωρό μου…

αρχίζοντας να χοροπηδάει με δύναμη πάνω στο καυλί του Δημήτρη.

- Δημήτρης: Αχ Ντίνα… καίει το μουνάκι σου, έτσι, πιο δυνατά…

- Ντίνα: Θα σε τελειώσω μωρό μου, αγοράκι μου τι ψωλή έχεις;… σκίσε με αγόρι μου, σκίσε με!

- Δημήτρης: Ντίνα οι βυζάρες σού με έχουν τρελάνει όπως χοροπηδάνε μαζί σου.

- Ντίνα: Φα' τες αγορίνα μου φάε τις βυζάρες μου, ρούφα τες, αχ… καύλα…

- Δημήτρης: Πήδα μου τον πούτσο… έτσι, αχ Ντινάρα… κόλαση είσαι!

- Ντίνα: Μωράκι μου στο 'πα ότι θα Με φωνάζεις Ντινάρα, έτσι σκίσε με, ξεπάτωσε με την πουτάνα, κάνε αυτό που δεν κάνει ο άντρας μου, θα σού χύσω την ψωλάρα, αχ…

- Δημήτρης: Χύσε με καύλα μου, χύσε μου το καυλί, δεν αντέχω άλλο, θα με τελειώσεις

- Ντίνα: Αχ… έλα γαμιά μου δώσε πόνο…

- Δημήτρης: Χύνω, χύνω, δεν αντέχω καύλα, χύνω…

- Ντίνα: Αχ αγοράκι μου, παρ' τα, παρ' τα στο καυλί σου, αχ...

Κάπου εκεί σηκώθηκα πριν με καταλάβουν νιώθοντας αρκετά περίεργα, αλλά και πολύ καυλωμένος από το όλο θέαμα.
Copyright protected OW ref: 176272Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.