Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το κέρατο στη γυναίκα μου και η τιμωρία μου (4ο μέρος)

- Ξάδερφε έχεις μείνει γυμνός, είσαι πρώτος που έχασες όλα σου τα ρούχα, οπότε το παιχνίδι μας τελειώνει αλλά πρέπει να κάνεις τώρα ότι θέλουμε, όπως συμφωνήσαμε εξ αρχής.

- Εμ… ναι, σκεφτείτε κάτι και πείτε γρήγορα.

- Ντρέπεσαι αγάπη μου;... μου λέει η Φωτεινή.

- Πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε τι θα σου ζητήσουμε… συμπληρώνει ο ξάδερφος.

- Εγώ λέω για αρχή να πάει να φέρει ένα μπουκάλι βότκα και πάγο… λέει η Ελένη και όλοι συμφωνούν με το Γιάννη να μου το ανακοινώνει.

- Κολλητέ, η πρώτη σου αποστολή άκουσες ποιά είναι, πήγαινε έτσι γυμνός να φέρεις βότκα και ένα μπολ πάγο.

Αφού γυρίζω και πίνουμε τα πρώτα ποτήρια, η Μαρία μου λέει:

- Γέμισε τα πέντε ποτήρια, όχι το δικό σου και μετά κάθισε στηΝ καρέκλα, ως δεύτερη αποστολή αποφασίσαμε να σε δέσουμε.

- Παιδιά νομίζω πως το να φέρω τη βότκα γυμνός αρκεί, να ντυθώ καλύτερα;

- Όχι μωρό μου, οι κανόνες είναι κανόνες, κάνε ότι σου είπε το Μαράκι μας και βούλωστο...

μου λέει η γυναίκα μου, ενώ τρώω το πρώτο χαστούκι και όλοι σκάνε για άλλη μια φορά στα γέλια. Μόλις κάθομαι, τα κορίτσια αρχίζουν να με δένουν χέρια και πόδια στη καρέκλα, κάτω από τις οδηγίες των δυο αγοριών. Μόλις με έδεσαν, η Ελένη και η Μαρία ντύθηκαν, η Φωτεινή και τα αγόρια έκατσαν στον ίδιο καναπέ απέναντι μου και η Φωτεινή ξεκίνησε τις αποκαλύψεις.

- Λοιπόν αντρούλη μου, Χρόνια σου Πολλά, να σε χαίρομαι να με χαίρονται. Δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται, αλλά θα σε βοηθήσω κι εγώ. Από πριν παντρευτούμε ήξερα καλά τι έχετε συζητήσει με το Μαράκι, όπως επίσης ότι η Ελένη γούσταρε τον κώλο σου κι εσύ από την άλλη με είχες πρήξει να γαμηθώ με άλλον. Καλά τα γαμήσια μαζί σου αλλά σαν αυτά που μου κάνουν ο κολλητός σου, ο ξάδερφός σου και άλλοι γαμιάδες μου τους οποίους θα γνωρίσεις εν καιρώ, δεν είναι. Πριν από το γάμο μας γαμιέμαι με τον κολλητό σου μωρό μου, θυμάσαι το άσπρο δαντελένιο string και το επίσης άσπρο σουτιέν που φορούσα κάτω από ο νυφικό στο γάμο μας; Ήταν δώρα του φίλου σου για εκείνη τη μέρα, την ώρα που παντρευόμασταν, να έχω πάνω μου τα δώρα του για να τον νιώθω. Γυρίζοντας από το ταξίδι του μέλιτος, μίλησα με τα κορίτσια και έτσι σχεδιάσαμε όλα όσα έχουν συμβεί με εσένα και εκείνες αυτούς τους δεκαπέντε μήνες…

- Τι είναι αυτά που λες;

- Σκάσε και άσε την να τελειώσει μαλάκα...

μου λέει η Ελένη που ήταν αριστερά μου όρθια ενώ από δεξιά, επίσης όρθια στεκόταν η Μαρία, χαστουκίζοντάς με ξανά.

- Μη διανοηθείς να με ξανά διακόψεις, συνεχίζω. Τα αγόρια μου από εδώ έχουν μεγαλύτερη πούτσα από τη δική σου, όπως και όλοι με όσους έχω πάει όλο αυτό το διάστημα. Ο Γιάννης, ο Κυριάκος και ο Αντώνης, ναι μαλάκα μου, ο Αντώνης, ο 18χρονος γείτονας μας, είναι οι σταθεροί γαμιάδες μου και με έχουν γαμήσει σε διάφορους συνδυασμούς. Υπάρχουν όμως κι άλλοι 7 ως τώρα, πέντε από τους οποίους μου σκίζουν τις τρύπες αραιά και πού όπως οι φίλοι του κολλητού σου, Στέλλιος και τα αδέρφια Μιχάλης και Νίκος και οι άλλοι δυο με τους οποίους έχω βρεθεί μια μόνο φορά όπως ο Δημήτρης, ο γυμναστής στο γυμναστήριο που πας....

- Δε σε πιστεύω…

ξέσπασα, τρώγοντας όμως άλλο ένα χαστούκι, από τη Μαρία αυτή τη φορά.

- Φυσικά ο αριθμός των σταθερών γαμιάδων μου δε θα αλλάξει Νικολάκη μου, ίσως αν κάποιος άλλος με εξιτάρει, να αυξηθεί κάποια στιγμή λίγο και ο αριθμός των περιστασιακών γαμιάδων μου, αλλά αυτό που δε σου εγγυώμαι είναι για τον αριθμό εκείνων που με έχουν γαμήσει μια φορά. Κάθε μέρα μπορεί να γαμιέμαι και με άλλον κι αυτό είναι κάτι που δε θα μαθαίνεις πάντα. Οι συναντήσεις σου με τα κορίτσια θα συνεχίσουν όπως τις ξέρεις, θα βρίσκεστε, θα τις γαμάς, θα τις υπηρετείς, θα σε βρίζουν, θα σε γαμάνε και τώρα που ξέρεις, θα σου υπενθυμίζουν και τα δικά μου γαμήσια, έτσι θα μπορώ να βρίσκομαι κι εγώ με τους γαμιάδες μου όπως βρισκόμουν μέχρι τώρα. Επίσης, κάποιες φορές που δε θα θέλω ή δε θα μπορεί κάποιος να με γαμήσει, θα είμαι κι εγώ παρούσα στα παιχνίδια σας με τα κορίτσια. Όταν γυρίζω από τα γαμήσια μου, πάντα θα με περιμένεις και θα με γλείφεις από την κορυφή ως τα νύχια, εννοείται πολλές φορές… ή θα γαμιέμαι σπίτι μας κι εσύ κλειδωμένος σε άλλο δωμάτιο, ή θα γαμιέμαι μπροστά σου να βλέπεις. Μπορεί και πάνω σου για να με νιώθεις, ή θα μένω κι ολόκληρα 2ήμερα σε κάποιο γαμιά μου, τον οποίο μπορεί να ξέρεις από πριν ή να τον μαθαίνεις αφού γυρίσω ξεσκισμένη. Δε θέλω να χωρίσουμε, εννοείται ότι σε αγαπάω, αλλά στο σεξουαλικό δεν τα βρίσκουμε απόλυτα. Λοιπόν, ενώπιον όλων, συμφωνείς ή χωρίζουμε;.

- Συμφωνώ...

της απάντησα με βουρκωμένα μάτια αλλά και πολύ καυλωμένος, κάτι που όλοι παρατήρησαν.

- Τέλεια, λοιπόν κορίτσια, πλακώστε λίγο το καυλί του στο ξύλο να πέσει και μετά μπορείτε να φύγετε...

είπε η Φωτεινή και αμέσως η Ελένη και η Μαρία, άρχισαν να μου γρατζουνάνε, να μου σφίγγουν, να μου χαστουκίζουν και να μου δαγκώνουν το καυλί και τα αρχίδια μέχρι που μετά από περίπου 20 λεπτά έχασα τελείως τη στύση μου.

- Τα κορίτσια δε θα είναι ποτέ μαζί μας, όταν θα υπάρχει άντρας να με γαμήσει, έχουν σχέση μεταξύ τους (η Ελένη ήταν το αγόρι που θα συναντούσε η Μαρία, που σου είχε πει πέρυσι για να σε κάνει να βρεθείτε) οπότε ο μόνος άντρας που τις ενδιαφέρει είσαι εσύ κι αυτό εξαιτίας της παθητικής στάσης σου και όλων όσων κάνετε...

λέει η Φωτεινή, ενώ καληνυχτίζει τα κορίτσια και μένουμε πλέον οι τέσσερις μας.

- Ξάδερφε η γυναίκα σου είναι φωτιά κι έχει κι ένα στόμα κόλαση. Έλα πουτανάκι γδύσε μας να μας γευτείς, πολύ το καθυστερήσαμε απόψε.

- Έχεις δίκιο Κυριάκο μου…

του λέει η Φωτεινή, γυρίζει, τους κατεβάζει τα μποξεράκια και πετάγονται έξω τα καυλιά και των δυο σε πλήρη στύση, σκληρά και μεγάλα. Γονατίζει και αρχίζει να ρουφάει πότε τον ένα και πότε τον άλλο μέχρι που σηκώθηκε ο Γιάννης, πήγε πίσω της και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι, με τη Φωτεινή να βογκάει μπουκωμένη ακόμα με τη πούτσα του Κυριάκου στο στόμα της.

- Κολλητέ, δες πως θα μπει η πούτσα μου στο μουνάκι της γυναίκας σου.

- Γιάννη, λύσε τον κερατά από τη καρέκλα.

- Κυριάκο τι λες; Αν κάνει καμιά μαλακία;.

- Τίποτα δε θα κάνει ρε μαλάκα, λύσε τον, αφού γουστάρει που του γαμιέται η γυναίκα, δε βλέπεις ότι το καυλί του είναι συνέχεια όρθιο;

- Λύσε τον και φέρε τον να του δέσω τα αρχίδια...

λέει η Φωτεινή, με τον Κυριάκο να μην της χαλάει το χατίρι. Αφού με έδεσε, συνέχισαν μεταξύ τους με εμένα γονατιστό δίπλα τους και το σχοινί να κρατάει πότε η Φωτεινή, πότε ο Κυριάκος και πότε ο Γιάννης. Συνέχισαν να τη γαμάνε πότε ο ένας, πότε ο άλλος, πότε και οι δυο μαζί. Στον καναπέ, στο κρεβάτι μας, στο μπάνιο, ακόμα και στο μπαλκόνι αργά τη νύχτα, με εμένα να κοιτάω πάντα από απόσταση αναπνοής.

- Πουστράκο μου, κοίτα τα χύσια τους στο πρόσωπο μου, γιατί σε λίγο καιρό θα τα καθαρίζεις με τη γλώσσα σου...

μου είπε η Φωτεινή όταν πια είχαν τελειώσει το γαμήσι τους, νωρίς το πρωί. Αφού χαλάρωσαν λίγο, αγκαλιασμένοι κι οι τρείς, ετοιμάστηκαν τα αγόρια να φύγουν, λέγοντας της:

- Καλημέρα πουτανάκι... της είπε ο Κυριάκος.

- Καλημέρα τσουλάκι και σιγά-σιγά θα βάλουμε στο παιχνίδι και τον αντρούλη σου… της λέει ο Γιάννης.

- Καλημέρα γαμιάδες μου, κι εννοείται ότι θα έρθει η ώρα που θα ετοιμάζει και το μουνί μου και τις πούτσες σας για να το γαμήσετε, όπως και θα μας καθαρίζει όλους μετά το γαμήσι, με τη γλώσσα του.

Μόλις έφυγαν οι γαμιάδες της, με πλησίασε και μου είπε να της γλείψω τις τρύπες για να την καθαρίσω από το σπέρμα τους και ότι αυτό πλέον θα κάνω κάθε φορά που θα τελειώνει με τους πουτσαράδες της.

Το επόμενο διάστημα και μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε με τα κορίτσια πάντα και οι τρεις πλέον, τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα, με τη Φωτεινή να συμμετέχει στη παρέα μας το πολύ δυο φορές το μήνα. Εγώ συνεχίζω να χύνω το πολύ μια φορά το 15νθήμερο, η Φωτεινή δεν ξέρω κάθε πότε συναντάει γαμιά εκτός σπιτιού αλλά στο σπίτι φέρνει άντρα, πότε έναν, πότε δυο, τουλάχιστον τέσσερις φορές τη βδομάδα. Κάποιες φορές τους φιλοξενούμε κιόλας, μια, δυο ή τρεις μέρες κι εγώ κοιμάμαι στον καναπέ ενώ τους υπηρετώ όλους μαζί σε ότι χρειαστούν, να φάνε, να πιούν, πετσέτες καθαρές στο μπάνιο και τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να με βάζουν και στα παιχνίδια τους. Γλείφω το μουνί και τον κώλο της Φωτεινής πριν και μετά τα γαμήσια της, μαλακίζω τις πούτσες των γαμιάδων της για να είναι έτοιμες να τη γαμήσουν, τους βάζω τα προφυλακτικά, τους τις πιπώνω όταν τη χύνουν για να τους τις καθαρίσω και όσον αφορά τους τρείς (Γιάννη, Κυριάκο και Αντώνη) που την πηδάνε κάποιες φορές ακάποτα, τους πιπώνω και κατά τη διάρκεια του γαμησιού για να τους τις σαλιώνω και να γλιστράνε μέσα της, τους γλείφω τα αρχίδια ενώ την γαμάνε, τη στήνουν στα πόδια μου, ή στη πλάτη μου για να τη γαμήσουν, χύνουν κάποιοι γαμιάδες της, μερικές φορές πάνω μου και συνήθως στα αρχίδια και το καυλί μου, για μεγαλύτερη ξεφτίλα όπως λένε και ότι άλλο σκαρφίζεται ο καθένας τους, ενώ τουλάχιστον δυο διήμερα ή τριήμερα πάει και κοιμάται εκείνη στο σπίτι κάποιου γαμιά της και δε μαθαίνω πάντα που και με ποιον ήταν.

Κάθε τέλος του μήνα μου ανακοινώνει τον νέο αριθμό γαμιάδων της. Σήμερα (τέλος Απριλίου), ο αριθμός των σταθερών γαμιάδων μένει στους τρεις, οι περιστασιακοί έχουν γίνει έξι αφού έχει προστεθεί ο γυμναστής μου, με τον οποίο βρίσκεται σχεδόν μια φορά το 15νθήμερο και εκείνοι της μιας φοράς έχουν φτάσει στους τρεις. Όλοι έχουν ηλικίες από 18 έως το πολύ 30 χρονών, που είναι ο ξάδερφος και ο γυμναστής μου.

Αυτή είναι μέχρι σήμερα η έγγαμη ζωή μας, αν και τώρα τελευταία σκέφτεται να σταματήσει κάποια στιγμή τα αντισυλληπτικά, να σταματήσει τα γαμήσια με πολλούς και διάφορους γαμιάδες, να συζητήσει με τους τρεις σταθερούς επιβήτορες της και να καταλήξει με ποιον θα γαμιέται μόνιμα χωρίς προφυλάξεις ώστε να κάνει παιδάκι. Από την άλλη λέει ότι είναι μικρή ακόμα για παιδί, οπότε ίσως συνεχίσει λίγο ακόμα αυτή την άστατη ζωή, ώσπου αποφασίσει να κάνει παιδί και τότε να αφιερωθεί στον άντρα και σκλάβο της, το παιδί της και κάποιον, κάποιους ή και τους τρεις από τους σταθερούς γαμιάδες της.

Τελικά δεν τιμωρήθηκα για το κέρατο που της έριχνα με τις κολλητές της αλλά επειδή την παρότρυνα να ξενογαμηθεί. Η αλήθεια είναι πως η όλη φάση εκτός από αισθήματα ζήλειας, μου προκαλεί και υπερβολική καύλα.




Copyright protected OW ref: 176276



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.