Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι οι ιστορίες που αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι όλες αληθινές.

Εγώ ο Α (38 ετών) και η Ε (32 ετών) είμαστε παράνομο ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια. Ο καθένας έχει την δική του ζωή και προσπαθούμε να βρισκόμαστε όσο γίνεται περισσότερο για να περνάμε ωραίες στιγμές. Ευτυχώς μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε μια χαρά και βρισκόμαστε με μια ωραία συχνότητα οπότε μας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία.

Η σημερινή πρώτη ιστορία που αποφασίσαμε να γράψουμε και εμείς εδώ συνέβη αυτό το καλοκαίρι που πέρασε. Αυτό το καλοκαίρι μας δόθηκε η ευκαιρία για πολλές συναντήσεις και απίστευτα βράδια γεμάτα σεξ και φαντασιώσεις.

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δυστυχώς λόγω διακοπών με την οικογένεια του ο καθένας, δε μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε σχεδόν καθόλου. Τελικά τα πονηρά μυαλά μας κατάφεραν να βρουν την λύση. Η Ε είχε την ευκαιρία για κάποιες μέρες να επισκεφτεί συγγενικό της πρόσωπο στην επαρχία και εγώ λόγω δουλειάς βρήκα την ευκαιρία να μείνω πίσω, καθώς η δική μου οικογένεια έφυγε διακοπές. Έτσι λοιπόν έβαλα μπροστά το σχέδιο να πάω να τη βρω εκεί που θα πήγαινε.

Έτσι και έγινε. Έπεισα έναν φίλο να πάμε ΠΣΚ σε ένα νησάκι όπου βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την Ε (χωρίς να του πω τίποτα από ότι σχεδίαζα) και η Ε θα ερχόταν να με βρει λέγοντας ότι θα ερχόταν μια φίλη της να περάσουν ΣΚ στο εν λόγω μέρος. Πλέον όλα ήταν έτοιμα. Εγώ με το φίλο μου πήγαμε από Παρασκευή και η Ε θα ερχόταν το Σάββατο το απόγευμα.

Η Παρασκευή με το φίλο μου πέρασε όμορφα, με έξοδο στο νησάκι και ποτάκι χαλαρό. Το νησί δυστυχώς παρ' όλο που ήταν αρχές Αυγούστου δεν είχε αρκετό κόσμο και μας ξενέρωσε λίγο. Εμένα βέβαια… στη σκέψη του τι θα επακολουθούσε την επόμενη, δε με ένοιαζε καθόλου.

Έφτασε το Σάββατο και εξήγησα στον φίλο μου ότι επρόκειτο να έρθει η Ε και ότι θα περνούσα μαζί της το βράδυ σε άλλο δωμάτιο που είχα νοικιάσει ήδη. Πήγαμε λοιπόν το απόγευμα να την παραλάβουμε από το λιμανάκι. Η Ε έκανε την εμφάνιση της. Ήταν πολύ όμορφη. Της είχα ζητήσει να φορέσει φούστα και από πάνω είτε ένα μπλουζάκι είτε ένα πουκάμισο που ξέρει ότι αυτό το ντύσιμο με φτιάχνει. Έτσι λοιπόν φορούσε μια μαύρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και ένα λευκό πουκάμισο από πάνω, ελαφρώς ξεκουμπωμένο. Μόλις την είδα άρχισα κιόλας να καυλώνω. Αφού έκανα τις συστάσεις πήγαμε για ένα πρώτο καφέ εκεί κοντά στο λιμάνι ώστε να περάσει η ώρα να πάμε σε κάποιο μπαράκι.

Καθίσαμε λοιπόν δίπλα-δίπλα και οι πονηρές ματιές μεταξύ μας διαδεχόταν η μια την άλλη. Ο φίλος μου φυσικά γνώριζε τι θα συμβεί, όμως παρέμενε απλός παρατηρητής. Ήρθε η σερβιτόρα να παραγγείλουμε κι εγώ είχα την όρεξη για... παιχνίδι. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι όπου το βλέμμα της με ξεσήκωσε ομολογώ. Αφού της είπαμε τι θέλαμε της έκανα ένα ωραίο κομπλιμέντο και είδα ότι το έλαβε με ευχαρίστηση και χαμογέλασε. Ήταν η σπίθα που ήθελα να ανάψω εκείνη την στιγμή στην Ε και να την κάνω να ζηλέψει λίγο.

- Τι κάνεις; Παίζουμε με την σερβιτόρα;…

είπε χαμογελαστά η Ε χωρίς να έχει ενοχληθεί αλλά παρ' όλα αυτά την έφαγα την τσιμπιά μου κάτω από το τραπέζι. Ήταν όμως χαμογελαστή και φυσικά κατάλαβε τι ήθελε να κάνω. Άλλωστε κι εγώ δεν ήθελα να μπω σε καμιά άλλη διαδικασία με τη σερβιτόρα γιατί δεν είχα λόγο. Ήταν εκεί η Ε και αυτό μου έφτανε και μου περίσσευε, καθώς όλο αυτό το διάστημα που γνωριζόμαστε με καλύπτει απόλυτα σε ότι επιθυμώ. Οτιδήποτε!

Η ώρα πέρασε και πήγαμε να φάμε κάτι ώστε να περάσει λίγη ακόμα και να πάμε στο μπαράκι όπου θα ξεκινούσε το... παιχνίδι μας! Η ώρα πήγε 11 και αποφασίσαμε να πάμε στο εν λόγω μπαράκι. Φτάσαμε εκεί και βρήκαμε ένα ωραίο τραπεζάκι να κάτσουμε οι 3 μας. Στο μαγαζί είχε ωραίο κόσμο, 2-3 ζευγαράκια, αλλά και παρέες γυναικών και αντρών. Υπήρχε γενικά ωραία διάθεση και φυσικά τα βλέμματα μας έπεφταν παντού. Η Ε πάντα συγκέντρωνε τα βλέμματα πάνω της και αυτό τις περισσότερες φορές με ξεσήκωνε. Της είχα ζητήσει πριν φτάσουμε στο μπαράκι να φροντίσει να ξεκουμπώσει λίγο ακόμα το πουκάμισο της. Φυσικά και το έκανε, οπότε πλέον υπήρχε παραπάνω λόγος να την κοιτάνε.

Καθίσαμε στο τραπεζάκι μας και αφού παραγγείλαμε ξεκινήσαμε να σκανάρουμε όλο και περισσότερο τον κόσμο γύρω μας για να δούμε τι παίζει. Αριστερά μας υπήρχε μια παρέα δυο κοριτσιών και ενός άντρα και από την άλλη μεριά άλλες 3 γυναίκες λίγο πιο μεγάλες σε ηλικία, όμως έδειχναν έτοιμες για φλερτ. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι μας.

Να πω λοιπόν ότι από τότε που γνωριστήκαμε καθιερώσαμε ένα παιχνίδι όπου μια φορά ζητάει ο ένας μια ο άλλος. Το τι θα ζητούσαμε κάθε φορά ήταν καθαρά θέμα διάθεσης και πάντα ερωτικού περιεχομένου. Οποίος δεν εκπλήρωνε την επιθυμία του άλλου, τότε είχαμε συμφωνήσει να υπάρχει μια τιμωρία. Ένα παράδειγμα τιμωρίας ήταν να μη μπορεί να κάνει σεξ κάποιος από τους δυο με τον σύντροφο του μέχρι να ξαναβρεθούμε. Το διάστημα μέχρι να βρεθώ ξανά με την Ε λόγω συνθηκών μπορεί να ήταν από 2-3 μέρες έως και μια βδομάδα με 10 μέρες οπότε είχε τη δυσκολία του! Αποφάσισα να ξεκινήσω πρώτος και να ζητήσω.

- Ετοιμάσου να παίξουμε!

- Σατανά… ξεκίνησες!

- Φυσικά… για αυτό βρισκόμαστε εδώ, της είπα! Θέλω να πας στην τουαλέτα και να βγάλεις το εσώρουχο σου. Θα έρθεις και θα μου το φέρεις στο χέρι μου διακριτικά!

- Μ... μου αρέσει για αρχή, είπε η Ε.

Σηκώθηκε μετά από 2 λεπτά και πήγε! Το παιχνίδι μας είχε ξεκινήσει κι εγώ άρχιζα να καυλώνω. Μετά από 5 λεπτά έκανε την εμφάνιση της. Ερχόταν χαμογελαστή και περπατούσε προς το μέρος μας αργά, καθώς απολάμβανε τις ματιές που έπεφταν πάνω της. Είχε το δικό της τρόπο να με ξεσηκώνει! Έκατσε δίπλα μου και μου το έδωσε διακριτικά.

- Σου έφερα αυτό που μου ζήτησες. Είσαι ευχαριστημένος μωρό μου;

- Πάρα πολύ της ψιθύρισα στο αυτί. Συγκέντρωσες πολλά βλέμματα πάνω σου να ξέρεις!

- Μ... τέλεια! Σειρά μου τώρα να ζητήσω! Θα πας να κάνεις και εσύ το ίδιο μου είπε και θα μου το δώσεις!

- Σύμφωνοι! Πάρε το δικό σου στην τσάντα σου και σε λίγο θα σου φέρω και το δικό μου… της είπα.

Έτσι λοιπόν μετά από 2-3 λεπτά σηκώθηκα και πήγα να κάνω το ίδιο. Επέστρεφα και εγώ με πονηρό χαμόγελο, όμως η όλη διαδικασία με είχε καυλώσει απίστευτα και ο πούτσος μου είχε σηκωθεί ήδη. Ήξερα ότι έπρεπε να φτάσω στο τραπέζι στην κατάσταση που ήμουν και ένιωθα λίγο ντροπή για το αν θα έβλεπε κάποιος ή κάποια το τι μου συνέβαινε. Περπάτησα με γρήγορο βήμα και έφτασα στο τραπέζι μας και της το έδωσα διακριτικά!

- Αυτό είναι το δικό μου…

της είπα και το έβαλε μέσα στην τσάντα της. Ευτυχώς ο φίλος μου στην όλη φάση δεν είχε καταλάβει πολλά πράγματα γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε. Αν θα ήταν το ίδιο διακριτικός ή αν θα γελούσε με όλο αυτό. Η Ε από τη στιγμή που έκατσα πάλι δίπλα της και είχα βγάλει το μποξεράκι μου άρχιζε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το κοντό παντελόνι που φορούσα. Με είχε κάνει τούρμπο και εκεί έπρεπε να βρω τώρα την νέα... αποστολή της. Αμέσως μου ήρθε.

- Καύλα μου έχεις να κάνεις κάτι άλλο τώρα για εμένα!

- Ακούω μωρό μου!

- Θα πας πάλι στην τουαλέτα και επειδή βλέπω ότι έχεις καυλώσει κι εσύ, θα βάλεις δυο δαχτυλάκια στο μουνάκι σου και θα παίξεις τόσο όσο να γυρίσεις με λίγα υγρά πάνω στα δάχτυλα σου. Όταν γυρίσεις για να καταλάβω ότι το έκανες είτε θα ανακατέψεις το ποτό μου με αυτά είτε θα βρεις την δικαιολογία να μου τα φέρεις στο στόμα μου.

- Βλέπω το... προχώρησες παρακάτω! Μου αρέσει όμως η διάθεση σου και θα το κάνω… είπε η Ε.

Σε λιγάκι σηκώθηκε πάλι να πάει. Αυτή τη φορά άργησε λίγο παραπάνω και περνούσαν σκέψεις από το μυαλό μου! Μήπως κάποιος είχε καταλάβει και την ακολουθούσε ή μήπως ήθελε με την καύλα που είχε να χύσει μόνη της στην τουαλέτα. Καύλωνα και στις δυο ιδέες είναι η αλήθεια. Την είδα να βγαίνει με ακόμα πιο πονηρό χαμόγελο που δήλωνε πολλά.

- Τι έγινε καύλα μου; Άργησες λιγάκι!

- Ήθελα το χρόνο μου ώστε να σε ικανοποιήσω!

- Ικανοποιήθηκες κι εσύ μήπως εκεί μέσα;

- Μπορεί... και μου χαμογέλασε πάλι πονηρά!

- Κάτι έχεις στο στοματάκι σου, να στο σκουπίσω;

- Φυσικά…

της λέω πάνω που πήγα να ρωτήσω τι έγινε τελικά στην τουαλέτα. Έφερε τα δάχτυλα της πάνω στα χείλη μου και ακριβώς κάτω από τη μύτη μου. Μπορούσα να γευτώ και να μυρίσω τα υγρά της. Ήταν απόλαυση και ηδονή μαζί και το έβλεπε στο βλέμμα μου. Το ίδιο έβλεπα και εγώ στο δικό της βλέμμα και πλέον δεν κρατιόμουν. Ήθελα να φύγουμε να πάμε στο δωμάτιο μας και να γαμηθούμε. Είδε την αναστάτωση μου και ήθελε να με κάνει να καυλώσω περισσότερο.

- Μάλλον δεν πρόσεξες κάτι… μου λέει.

- Δηλαδή; Τι μου διέφυγε;

- Για δες το πουκάμισο μου καλύτερα!

Είχε ξεκουμπώσει άλλο ένα κουμπί και πλέον τα βυζιά της ήταν εκτεθειμένα πιο πολύ από ποτέ. Όντως, είχα επικεντρωθεί στην αποστολή που της είχα αναθέσει και δεν το πρόσεξα, κάτι όμως που είχαν προσέξει πολλοί άλλοι στην επιστροφή της για το τραπέζι. Η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε όριο και ζήτησα να φύγουμε. Χαιρετίσαμε το φίλο μου και του είπα πρέπει να φύγουμε, πρέπει να τη γαμήσω τώρα. Φύγαμε αμέσως και στο δρόμο προς το δωμάτιο χουφτώναμε ο ένας τον άλλον και χαϊδευόμασταν. Επιτέλους φτάσαμε στο δωμάτιο!

Η Ε με το που μπήκαμε έβγαλε το μπλουζάκι μου και μου κατέβασε το παντελόνι. Έκατσε στα γόνατα της και πήρε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς να προλάβω να πω τίποτα. Ξέρει να κάνει πολύ ωραίο τσιμπούκι κι εγώ όσο τον ρουφούσε και πιο γρήγορα ήμουν έτοιμος να χύσω. Δεν άντεχα άλλο και με όσα είχαν προηγηθεί! Το κατάλαβε και εκείνη, όμως ήθελα να την γαμήσω. Τη σταμάτησα και την έβαλα πάνω στο κρεβάτι στα γόνατα. Μπήκα αμέσως στο μουνάκι της από πίσω και τραβούσα τα μαλλιά της. Ήθελα να χύσω μέσα στο μουνί της και σα να διάβασε την σκέψη μου!

- Χύσε με μωρό μου… χύσε όπου θέλεις εσύ!

Αυτό ήταν, έχυνα έντονα στο μουνί της και το απολαμβάναμε και οι δυο. Ξάπλωσα δίπλα της να χαλαρώσω λίγο ώστε να της ανταποδώσω. Ήταν καυλωμένη και έπρεπε να συνεχίσω. Την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και άρχισα να γλείφω και να χαϊδεύω τις ρώγες της. Κατέβασα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της όσο την έγλειφα ακόμα στις ρώγες. Έβαλα τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της και είχε πολλά υγρά. Ήθελα να τα γευτώ στην γλώσσα μου και ξεκίνησα το γλειφομούνι. Αναστέναζε όλο και πιο πολύ και έβλεπα την ηδονή στο πρόσωπο της. Είχα καυλώσει ξανά κι εγώ, όμως ήθελα να συνεχίσω έτσι.

Πήρα λίγα υγρά από το μουνάκι της και όσο της έγλειφα την κλειτορίδα έβαλα το δάχτυλο μου στο κωλαράκι της. Σιγά-σιγά όλο και πιο μέσα! Είχε καυλώσει απίστευτα και σχεδόν μούγκριζε.

- Θα χύσω, δεν αντέχω άλλο!

- Χύσε καύλα μου, θέλω να τα πάρω όλα στο στόμα μου. Θέλω να απολαύσω τα υγρά σου.

Αυτό την έκανε να χύσει με σπασμούς στη γλώσσα μου και να αναστενάζει δυνατά. Ήταν μια από τις πιο έντονες στιγμές μας. Ξαπλώσαμε δίπλα ο ένας τον άλλον καθώς ήμασταν εξαντλημένοι και από τη διάρκεια της ημέρας. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Σύντομα ξημέρωσε και έπρεπε να φύγουμε από το δωμάτιο.

- Πριν φύγουμε πρέπει να πάρω το... πρωινό μου.

Με κοίταξε απορημένη αφού ήξερε ότι δεν είχαμε κάτι μαζί μας για να φάμε.

- Δεν κατάλαβες καλά! Εσύ είσαι το πρωινό μου!

Της έβγαλα το στρινγκάκι της και ξεκίνησα ξανά να τη γλείφω στο μουνάκι της και να παίζω με τα δάχτυλα μου. Ήθελα μόνο αυτό για πρωινό, να χύσει πάλι στην γλώσσα μου! Μετά από λίγο έχυνε πάλι κι εγώ είχα την ικανοποίηση και την ηδονή πάλι στο πρόσωπο μου.

- Τώρα μπορούμε να φύγουμε της είπα.

- Εσύ; Έτσι θα μείνεις; Κάτι σου χρωστάω!

- Μην ανησυχείς έχουμε να ζήσουμε πολλές στιγμές ακόμα μαζί και θα με ικανοποιήσεις κάποια στιγμή που θα σου... ζητηθεί.




Copyright protected OW ref: 176234



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.