Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την αρραβωνιαστικιά του κολλητού μου την ήξερα φασικά πολύ πριν τα "φτιάξουν". Μου άρεσε γιατί μου θύμιζε μια γκόμενα που γούσταρα πολύ στο λύκειο. Αδύνατη με ίσια κατάμαυρα μαλλιά και ωραίο πρόσωπο. Είχα να την δω πολλά χρόνια όταν τελικά βγήκαμε για ένα καφέ οι τρείς μας λίγες βδομάδες αφού τα είχαν "φτιάξει".

Μου φάνηκε απ' την αρχή πολύ συμπαθητική. Ασχολείται με την ηθοποιία και παίζει σε παραστάσεις και συχνά πυκνά της δανείζω αντικείμενα απ' το κατάστημα του πατέρα μου, τα οποία χρησιμοποιούν σα σκηνικά.

Η Βίκυ γενικά μιλούσε πολύ ανοιχτά για το σεξ. Θυμάμαι μια φορά ήμασταν σ' ένα μπαρ πιωμένοι και οι τρείς μας, μια γκόμενα με είχε παρατήσει λίγο νωρίτερα και ο κολλητός μου προσπαθώντας να μου φτιάξει τη διάθεση μου είπε γελώντας "θες να σου πάρει η Βίκυ μια πίπα να σε ανεβάσει λίγο; Κάνει πολύ καλές". Εκείνη τον χτύπησε και του είπε "Εντάξει… ισχύει αυτό που είπες, αλλά είσαι μαλάκας".

Ένα άλλο μεσημέρι που πίναμε τσίπουρα μας διηγούνταν πώς ένας μαύρος πηδούσε τη μικρή της αδερφή στο υπνοδωμάτιο, ενώ αυτή ήταν στο σαλόνι σε κάτι διακοπές που είχαν πάει στη Γαλλία, και ότι την ώρα που τέλειωσαν και η αδερφή της κάπνιζε στο μπαλκόνι εκείνη τον κρυφοκοίταζε απ' την κλειδαρότρυπα της τουαλέτας να κάνει μπάνιο γιατί ήθελε να τον δει γυμνό. Είχα καυλώσει αφάνταστα με την περιγραφή της, παρ' όλα αυτά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τον κολλητό μου. Τότε εκείνος παίζοντας τον αδιάφορο τη ρώτησε "και;… όταν τον είδες ζήλεψες;". Εκείνη χαμογέλασε πονηρά και είπε "ε... όχι, αλλά ήταν πολύ μεγάλο και ήταν και γυμνασμένος".

Ένα βράδυ πέρσι το καλοκαίρι πήγα σε μια παράσταση με τον κολλητό μου να τη δούμε. Φορούσε μόνο ένα νυχτικό και οι ρώγες της ήταν αρκετά ευδιάκριτες στο λίγο χρόνο που έπαιξε. Αφού τέλειωσε η παράσταση, πήγα στα καμαρίνια για να μου δώσουν τα σκηνικά απ' το μαγαζί του πατέρα μου. Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω τους κώλους από δυο ηθοποιούς που ήταν όρθιοι γυμνοί και μπροστά τους και ακριβώς ανάμεσά τους η Βίκυ καθισμένη, με το πρόσωπο της να απέχει λίγα εκατοστά απ' τις ψωλές τους. Αισθάνθηκε αμήχανα όταν με είδε.

Την άλλη μέρα ήπιαμε οι δυο μας ένα καφέ. Της είπα ότι ήξερα ότι δεν είχε κάνει κάτι και προσπαθούσα να της το παίξω χαλαρός και open minded και κουβέντα στη κουβέντα της είπα ότι θα 'θελα πολύ να πάω κάποια στιγμή σε swinger club και να πηδάω τη γυναίκα κάποιου ενώ εκείνος με βλέπει. Χαμογέλασε και κατάλαβα ότι είχε καυλώσει με την περιγραφή μου.

Κανά μήνα αργότερα πήγαμε οι δύο μας σινεμά. Ο κολλητός μου είχε βρει δουλεία σ' ένα νησί και θα έμενε εκεί μέχρι τέλη Οκτώβρη. Μετά την ταινία πήγαμε για μπίρες. Άρχισε να μου λέει για την αδερφή της και με πόσους έχει πάει. Είχαμε "φτιαχτεί" και οι δύο. Στην κουβέντα ήρθε το swinger club. Μου είπε "θες να πάμε; Εγώ δε θα κάνω τίποτα... αλλά εσύ άμα βρεις καμία όρμα".

Μόλις φτάσαμε και παρκάραμε με ρώτησε… "άμα βρεις καμία και αρχίσεις και γαμάς εγώ τι να κάνω";. Της είπα ότι… ότι και να έκανε θα έμενε μεταξύ μας (έτσι κι αλλιώς και ο κολλητός μου της τα φόραγε συχνά όποτε δε θα είχα και τύψεις). Μου είπε "όχι… απλά θα σε περιμένω". Ήμασταν και οι δυο πολύ νευρικοί αλλά το αλκοόλ μας έδινε τον έξτρα ενθουσιασμό που χρειαζόμασταν.

Μπαίνοντας μας είπαν να περιμένουμε μια ρεσεψιονίστ που θα μας έδινε οδηγίες. Περιμένοντας ήρθαν άλλα δυο ζευγάρια. Το ένα φιλιόταν ασταμάτητα σε βαθμό που νιώσαμε ότι έπρεπε να αποδείξουμε και εμείς ότι είμαστε ζευγάρι. Της έπιασα το χέρι. Μου σηκώθηκε κατευθείαν. Γνωριστήκαμε με τα άλλα ζευγάρια και η Βίκυ ήρθε μπροστά μου. Την αγκάλιασα ελαφρά και ένιωσα τον κώλο της πάνω μου. Το ένοιωσε ότι ήμουν καυλωμένος και δεν έφυγε. Η καύλα μου σε συνδυασμό με το αλκοόλ είχε πάει σε άλλα επίπεδα. Όταν μας άνοιξαν την πόρτα της χάιδεψα ελαφρά τον κώλο για να προχωρήσει. Το έκανα χωρίς να έχω συναίσθηση. Δεν αντέδρασε καθόλου.

Αφού βάλαμε μπουρνούζια βγήκαμε στον κύριο χώρο. Είχε πολύ κόσμο, όλες τις ηλικίες. Είχαμε πολύ άγχος. Πήραμε ποτά και μείναμε όρθιοι στο μπαρ. Ήρθαν κάποιοι να μας γνωρίσουν αλλά δεν προχωρούσε κάτι. Σε μια φάση μια πιτσιρίκα πέρασε και με ρώτησε αν μπορεί να δει την ψωλή μου. Της έγνεψα καταφατικά και μου άνοιξε το μπουρνούζι. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν αν κοιτάει η Βίκυ. Την είδα που κοίταζε και η ψωλή μου πετάχτηκε από μόνη της προς τα πάνω. Τότε και οι δυο χαζογέλασαν. Η μικρή μου τον φίλησε και έφυγε. "Τώρα έτσι θα με αφήσει;…" είπα στη Βίκυ και άφησα την ψωλή μου για λίγη ώρα σε κοινή θεά μόνο και μόνο για τη βλέπει.

Αργότερα γυρίζοντας από την τουαλέτα είδα τη Βίκυ να μιλάει με έναν άντρα 60+. Ο τύπος την άρπαξε και τη φίλησε. Περίμενα να τραβηχτεί. Δεν το έκανε. Τον φίλησε για περίπου μισό λεπτό παθιασμένα αλλά όταν της έπιασε τον κώλο του είπε ευγενικά να φύγει. Από εκείνη τη στιγμή απελευθερώθηκε. Σκάναρε το χώρο, κοιτούσε εμένα, ψαχνόταν...

Σε κάποια στιγμή είδαμε ένα ωραίο ζευγάρι γύρω στα 20-25. Ο τύπος μας είδε που τους κοιτούσαμε και του κάναμε νόημα να έρθουν. Γνωριστήκαμε, η κοπέλα ήταν εμφανίσιμη, ξανθιά, ανοιχτόχρωμη, με πιασίματα. Είχε ένα ωραίο κωλαράκι και πεταχτά βυζιά. Ήταν και εκείνοι αγχωμένοι. Ο τύπος μας ρώτησε σχετικά γρήγορα αν θέλουμε να πάμε να πηδηχτούμε. Η Βίκυ συμφώνησε για όλους!

Βρήκαμε ένα πριβέ χώρο. Άρχισα να φεσώνομαι με την ξανθούλα. Ο τύπος δίπλα τον έβγαλε έξω με τη μία και είδα τη Βίκυ να του τον πιάνει ενώ τον φιλούσε. Σκέφτηκα να της έδινα την ψωλή μου στο άλλο χέρι. Η ιδέα με καύλωσε απίστευτα αλλά μέχρι να αποφασίσω αν θα το κάνω, η Βίκυ είχε γονατίσει και είχε βάλει την ψωλή του στο στόμα της. Άρχισα να γλείφω το στήθος της δικιάς μου και στη συνέχεια το αποτριχωμένο μουνάκι της. Ο τύπος είχε ανοίξει τα πόδια της Βίκυς και της τον έβαλε. Η Βίκυ είχε το μουνί της ξυρισμένο έχοντας αφήσει μια περιποιημένη γραμμή τρίχες. Τα είχα δει όλα!

Η δικιά μου άρχισε να με πιπώνει και είδα τη Βίκυ να κοιτάει έντονα την ψωλή μου. Όταν άρχισα να πηδάω τη δικιά μου η Βίκυ είχε σταματήσει να αναστενάζει. Είχαν αρχίσει να φασώνονται και υπέθεσα ότι θα αλλάξουν στάση. Με τη δικιά μου είχαμε αργήσει αλλά το είχαμε επιτέλους βρει. Την έβαλα στα 4. Η κωλάρα της με καύλωνε τόσο πολύ και επιτέλους έκανα τη φαντασίωσή μου πραγματικότητα. Πηδούσα την γκόμενα κάποιου μπροστά του. "Σ' αρέσει που γαμιέμαι;.." τον ρώτησε η δικιά μου. "Ναι" της είπε αυτός και έβαλε τη Βίκυ να τον πιπώσει. Θα ξέσκιζα την ξανθούλα κάνα 5λεπτο όταν ήμουν έτοιμος να χύσω. Έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα να τη χύσω στο πρόσωπο. "Μην τα πιείς…" της είπε ο τύπος όταν είχα ήδη ξεκινήσει να χύνω. Το σπέρμα μου έφτασε μέχρι στα μαλλιά της αλλά ήμουν σίγουρος ότι ένα μέρος είχε μπει στο στόμα της. Την παρακολουθούσα να δω αν θα φτύσει. Μετά από λίγο άρχισε να μιλάει οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι τα είχε πιεί. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι η Βίκυ όχι μόνο με είχε δει γυμνό να γαμάω αλλά και να χύνω.

Η ξανθούλα άρχισε να φιλά ευδιάθετη το γκόμενο της πράγμα που έδειχνε ότι το είχε ευχαριστηθεί. Τότε ο τύπος προέτρεψε τη Βίκυ να φιλήσει εμένα. Η Βίκυ είπε "δεν ξέρω αν θέλει γιατί σε πίπωνα". Ήμουν ακόμα γυμνός όπως κι εκείνη και καυλωμένος. Ήθελα να νοιώσω το κορμί της. Την έπιασα και τη φίλησα. Της χάιδεψα ξανά τον κώλο και η ψωλή μου πίεζε το μουνί της. Ένοιωσα την λωρίδα με τρίχες απ' το μουνάκι της και ήθελα να την πάρω εκείνη τη στιγμή. Όμως φύγαμε. Βγαίνοντας από το δωμάτιο ο τύπος έπιασε τη Βίκυ να την χαιρετήσει κι εγώ βρήκα ευκαιρία να ρωτήσω την ξανθούλα αν είχε καταπιεί το σπέρμα μου. Μου είπε "ναι" γελώντας ψιθυριστά και ότι ήταν ο μοναδικός τους κανόνας να μην το κάνει.

Προχωρώντας στο μικρό διάδρομο η Βίκυ με ρώτησε αν το είχα ευχαριστηθεί. Της είπα εννοείται και της διηγήθηκα το ότι η ξανθούλα είχε καταπιεί το σπέρμα μου. Εκείνη μου είπε πως του τύπου δεν του σηκωνόταν και δεν είχε γίνει σχεδόν τίποτα. Ήμασταν πιασμένοι χέρι-χέρι. Γύρισε μπροστά μου και κοιταχτήκαμε. Ήμασταν και οι δυο τόσο καυλωμένοι. Μου άνοιξε το μπουρνούζι, έπιασε την ψωλή μου και με τα δυο χέρια και άρχισε να μου τον παίζει. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί. Βρήκαμε μια σκοτεινή γωνία στο τέλος του διαδρόμου. Η Βίκυ γονάτισε, για δεύτερη φορά εκείνη τη μέρα, και τον πήρε στο στόμα της. Ο κολλητός μου είχε δίκιο. Ήταν πολύ καλή.

Της έβγαλα το μπουρνούζι και την ξάπλωσα πάνω του. Άρχισα να γλείφω το μουνί της με μανία. Η λωρίδα με τρίχες που είχε αφήσει με καύλωνε απίστευτα και μου δημιούργησε ένα νέο φετίχ. Μου τράβηξε τα μαλλιά και μου είπε "βάλ' το μου δεν αντέχω άλλο". Ήμουν τόσο καυλωμένος όταν μπήκα μέσα της που λίγο έλειψε να χύσω. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν έκανα τίποτα για να ηρεμήσω και να μην τελειώσω τόσο γρήγορα. Της το είπα, χαμογέλασε και άρχισε να με φιλά παθιασμένα. Δε με βοηθούσε! Σε λίγο την γύρισα στα 4 και της την ξανά έβαλα. Τότε συνειδητοποίησα ότι δε φορούσα προφυλακτικό. Της έριξα μια σφαλιάρα στον κώλο και έβγαλε μια κραυγή απόλαυσης. 2-3 άτομα είχαν έρθει και μας χάζευαν. Δε μπορούσα να διακρίνω μέσα στο σκοτάδι αν ήταν άντρες ή γυναίκες. Δε με ένοιαζε κιόλας. Συνέχισα να την καρφώνω δυνατά και να της ρίχνω σφαλιάρες. Η Βίκυ ντράπηκε και μου είπε να τους πω να φύγουν.

"Θέλω να σε δουν όλοι να γαμιέσαι πουτανάκι" της είπα. Λίγο αργότερα κόλλησε τον κώλο της πάνω μου και άρχισε να κουνιέται περιστροφικά και πολύ αργά. Κατάλαβα ότι τελείωνε. Τη ρώτησα αν τέλειωσε και μου είπε "ναι αλλά μη σταματάς, κάνε μου ότι θες". Γύρισε και με φίλησε, μου χάιδεψε τα αρχίδια και μου έριξε μια φάπα στον κώλο. Τότε έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο της, το οποίο υποδέχτηκε με μια κραυγή ενθουσιασμού. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Της είπα ότι θέλω να τη χύσω στο στόμα και να τα πιεί. Σηκώθηκα όρθιος και πριν προλάβω να αρχίσω να τον παίζω τον πήρε και πάλι στο στόμα της. Άφησε μόνο το κεφάλι στο στόμα της και μου μαλάκιζε τη υπόλοιπη ψωλή. Άρχισα να χύνω της τράβηξα το χέρι και τον έβαλα όσο πιο βαθιά στο στόμα της γινόταν. Τα κατάπιε όλα. Μου τον καθάρισε με τη γλώσσα της και σηκώθηκε. Δίπλα μας είχαμε πλέον ένα κοινό 5-10 ατόμων που μόλις τελειώσαμε μας χειροκρότησαν. Βάλαμε τα μπουρνούζια μας και φύγαμε.

Είπαμε να πάμε σπίτια μας και προχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια. Κάποια στιγμή σταματήσαμε κοντά στο μπαρ. Έκατσα σε μια καρέκλα και η Βίκυ πάνω μου με το πρόσωπο της σε μένα. Φιλιόμασταν για ώρα. Άνοιξε το κάτω μέρος απ το μπουρνούζι της και εγώ το δικό μου. Άρχισε να μου τον παίζει ελαφρά. Σάλιωσε με τα δάχτυλα της την ψωλή μου. Την ήθελε πάλι μέσα της. Σηκώθηκε και την έβαλε μέσα της. Έκατσε απότομα και πάλι πάνω μου. Γύρω μας υπήρχε αρκετός κόσμος. Μείναμε έτσι για τουλάχιστον μισή ώρα. Τα λέγαμε, φιλιόμασταν και όποτε καταλάβαινε ότι μου έπεφτε κουνιόταν μπρός πίσω για να με ξανακαυλώσει. Ήθελε απλά να τον έχει μέσα της. Στο τέλος της είπα ότι δεν άντεχα άλλο. Είχα πιαστεί που την είχα πάνω μου τόση ώρα. Σηκώθηκε, έπεσε στο έδαφος, μου άνοιξε τα πόδια, την έβαλε στο στόμα της και έριξε το μπουρνούζι μου πάνω της για μην την βλέπει ο κόσμος. Αυτή η πίπα ήταν ότι χρειαζόμουν. Τόσο χαλαρωτική. Μου έγλειφε τα αρχίδια και μου φιλούσε την ψωλή. Μου είπε "αν ξαναχύσεις θα τα ξανά πιώ". Της είπα ότι πρέπει να μου τον ξαναπαίξει όπως πριν. Μου τον έπιασε πολύ σφιχτά και άρχισε να τον παίζει και να τον γλείφει. Δεν το πίστευα αυτό που γινόταν. Ήμουν έτοιμος να τη χύσω για δεύτερη φορά στο στόμα. Μόλις τέλειωσα, άνοιξε το μπουρνούζι μου και με κοίταξε. Δεν τα είχε καταπιεί ακόμα. Άνοιξε το στόμα της και μου έδειξε το σπέρμα μου. Χαμογέλασε προκλητικά και τα κατάπιε. Μου τον ξανά καθάρισε και άρχισε να με φιλάει.

Από τότε μιλάμε κανονικά σαν να μην έγινε και τίποτα το σημαντικό. Συμφωνήσαμε ότι ήταν αναπόφευκτο έτσι πιωμένοι και καυλωμένοι που ήμασταν και οι δυο. Απ' τη μια μεριά έχω τύψεις γιατί σκέφτομαι τι σόι άνθρωπος πηδάει τη γκόμενα του κολλητού του, απ' την άλλη πραγματικά δε μπορούσα να το ελέγξω και ήταν μια απ' τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου.
Copyright protected OW ref: 176108Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.