Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το κέρατο στη γυναίκα μου και η τιμωρία μου (3ο μέρος)

Την επομένη ήρθε η Ελένη και αμέσως μου ανακοίνωσε πως εγώ και η Μαρία θα είμαστε συνεχώς υπό τις διαταγές της αν δε θέλουμε να μάθει τίποτα η Φωτεινή. Λίγο η υποτακτική ψυχολογία μου, λίγο ότι γούσταρα όλη αυτή τη φάση, λίγο το ότι δεν ήθελα να χάσω τη Φωτεινή, δέχτηκα. Μου εξήγησε πως με τη Μαρία έχει βρεθεί νωρίτερα το πρωί και μετά από ένα γερό ξέσκισμα που της έκανε, υπέκυψε κι εκείνη στις απαιτήσεις της. Μου είπε να γδυθώ, μου έδεσε τη μια άκρη από ένα σκοινί σφιχτά γύρω από τα αρχίδια και την άλλη την κρατούσε στα χέρια.

- Από κει θα σε έχω δεμένο μαλάκα και θα σε περιφέρω σα σκυλάκι μέσα στο σπίτι. Η θέση σου όσο θα είμαι εγώ μαζί σου θα είναι στα 4 και με το σχοινί στα αρχίδια.

Όταν χτύπησε η Μαρία το κουδούνι, πήγαμε με την Ελένη να ανοίξουμε τη πόρτα, εκείνη μπροστά και με έσερνε από το λουράκι μου πίσω της. Μπαίνοντας μέσα η Μαρία με περιεργάστηκε, με κλώτσησε στ' αρχίδια και έσκασαν και οι δυο τους στα γέλια.

- Έλα μέσα Μαράκι, γδύσου, και ρούφα τη πούτσα του Νίκου μας να τον καυλώσεις να μας γαμήσει και τις δυο.

Για ένα χρονικό διάστημα γαμιόμασταν εγώ με την Ελένη σχεδόν κάθε μέρα, ενώ όλοι μαζί μια φορά τη βδομάδα. Ο ρόλος μου ήταν πάντα υποτακτικός αφού γινόμουν αποδέχτης βρισιών και ξύλου με διάφορους τρόπους. Στην αρχή μόνο από την Ελένη αλλά σιγά-σιγά το ρόλο της αφέντρας πήρε και η Μαρία. Ήμουν εκεί για να τους καλύπτω τις σεξουαλικές τους ανάγκες, γλείφοντας τα μουνιά τους και γαμώντας τες από το κώλο, το μουνί ή και το στόμα όποτε και όπως γούσταραν εκείνες. Έχυναν αμέτρητες φορές κάθε φορά που βρισκόμασταν και πάντα τις καθάριζα με τη γλώσσα μου όταν τελειώναμε πίνοντας όλα τους τα υγρά. Αυτές με έδερναν, με έβριζαν, με ταπείνωναν όποτε έκαναν κέφι. Η Ελένη με γαμούσε κάποιες φορές βάζοντας μου τα δάχτυλα της ή το strapon στον κώλο και πάντα ήμουν δεμένος από τα αρχίδια και με έσερναν σαν το σκυλάκι πίσω τους και μου επέτρεπαν να χύσω μόνο μια φορά το 15ήμερο. Όταν αποφάσιζαν ότι είναι η μέρα να χύσω κι εγώ, αφού ικανοποιούνταν εκείνες, με έβαζαν στα 4 πάλι, όπως ήταν η θέση μου όταν δεν τις γαμούσα και βρίζοντας με και κλωτσώντας μου τα αρχίδια έπρεπε να χύσω στα πόδια τους εντός του χρόνου που μου όριζαν. Ο χρόνος ήταν πότε 10, πότε 15, το πολύ 20 λεπτά κι αφού έχυνα στα πόδια τους έπρεπε να τα γλείψω, να καθαρίσω τα ποδαράκια τους και να πιω τα χύσια μου.

Η πρώτη φορά που με γάμησε η Ελένη, ήταν μια μέρα σαν τις άλλες που βρισκόμασταν όλοι μαζί κι ενώ με είχαν δεμένο στο κρεβάτι κι εκείνες δίπλα μου έπαιζαν μεταξύ τους, ξαφνικά βλέπω την Ελένη να δένει πάνω της ένα strapon, περίπου 15 πόντων, λίγο μικρότερο από το καυλί μου.

- Θα γαμήσεις τη Μαρία με αυτό το πραγματάκι;… της λέω.

- Όχι βέβαια, εσένα θα γαμήσω… και με τον καιρό θα πάρεις πιο μεγάλα…

μου απάντησε χαμογελώντας.

- Δεν είναι δυνατόν, δε θέλω να γίνω πούστης!

- Δε θα γίνει πούστης κουμπάρε, απλά θα ολοκληρωθεί η ξεφτίλα σου ενώπιον μας, θα συνεχίσεις να μας γαμάς όπως μας γαμάς κι εμάς και την γυναικούλα σου, αλλά από δω και πέρα θα σε γαμάμε κι εμείς, έτσι για να αισθάνεσαι την υποταγή σου σε εμάς.

Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μπαίνει σιγά στο κώλο μου.

- Έτσι θέλω να σε γαμήσω για πρώτη φορά, να βλέπω και να ακούω τις αντιδράσεις σου καργιόλη!

- Ελένη μη, σε παρακαλώ σταμάτα…

- Σου αρέσει που σε γαμάει η κουμπάρα, κουμπάρε;

- Όταν έρθει η Φωτεινή πες της "μωρό μου με γάμησε η κουμπάρα μας" μου λέει η Μαρία και βάζουν και οι δυο τους τα γέλια.

Αφού με γάμησε έτσι για λίγα λεπτά, με έλυσαν και με έβαλαν να γυρίσω στα τέσσερα. Η Ελένη συνέχισε από πίσω να με γαμάει και η Μαρία ήρθε από κάτω μου κι άρχισε να μου δαγκώνει τα αρχίδια και το καυλί μέχρι που σε κάποια στιγμή με κάρφωσε με δύναμη ή Ελένη και άδειασα το φορτίο από τα αρχίδια μου στο πρόσωπο της Μαρίας. Μόλις το κατάλαβαν τα κορίτσια έσκασαν στα γέλια, με κλώτσησαν και ενώ ετοιμάζονταν να φύγουν, μονολογούσαν

- Ξεφτίλα… έχυσες από τον κώλο σαν τις πουτάνες.

- Θα χύνεις κι έτσι μερικές φορές, όχι μόνο με πόνο μαλάκα, αλλά και με γαμήσι από το κωλαράκι σου.

- Του άρεσε του καργιόλη, ακόμα είναι καυλωμένος!

Αφού έχει περάσει αρκετός καιρός υπό αυτές τις συνθήκες, βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου κι έχουμε μαζευτεί ένα βράδυ στο σπίτι με τα κορίτσια (Φωτεινή, Μαρία και Ελένη). Εγώ όπως συνηθίζαμε όταν τύχαινε να είμαστε όλοι ελεύθεροι από υποχρεώσεις. Καθόμασταν, πίναμε κρασάκι τρώγοντας κανένα μεζέ που είχαν ετοιμάσει τα κορίτσια, τους έπαιζα λίγο μουσική, παίζαμε και κανένα επιτραπέζιο και περνούσε ευχάριστα η ώρα. Εκείνο το βράδυ όμως, την ώρα που το διαλύαμε, λέει η Φωτεινή:

- Σε λίγες μέρες αγάπη μου είναι τα γενέθλια σου και σκέφτηκα να σου κάνω ένα ξεχωριστό δώρο, γι' αυτό θα μαζευτούμε εδώ εκείνη τη μέρα, οι τέσσερις μας όπως είμαστε τώρα, ο Γιάννης και ο ξάδερφος σου, να τα πιούμε, να σου ευχηθούμε και να… το ευχαριστηθούμε. Θα σου έχω και μια έκπληξη!

Οι επόμενες δέκα μέρες μέχρι τα γενέθλια μου, πέρασαν όπως και το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να μου πηγαίνει το μυαλό στο τι μπορεί να ετοιμάζει. Την ημέρα των γενεθλίων μου, ενώ το πρωί μου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με κάποια φιλιά, μόλις πήγα να τη πλησιάσω για ένα πρωινό γαμήσι με απώθησε για πρώτη φορά μετά τους 15 μήνες γάμου, λέγοντας μου:

- Όχι αγάπη μου, υπομονή ως το βράδυ!

- Μα αγάπη μου το βράδυ θα είναι και τα παιδιά εδώ…

- Το ξέρω… είπα όμως το βράδυ… κι άσε με γιατί έχω πολλές ετοιμασίες και καθόλου χρόνο.

Πραγματικά, σηκώθηκε και ξεκίνησε να ετοιμάζει και το σώμα της με μπάνια, κρέμες και ξυρίσματα όσο και το σπίτι με στολίσματα, φαγητά, γλυκά. Η αλήθεια είναι ότι με τόσες προετοιμασίες που έκανε και ειδικά με τέτοια περιποίηση στο σώμα της, άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, που λέμε, αλλά με τίποτα δε μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα ακολουθούσε το βράδυ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν βγαίνοντας από το μπάνιο μου ζήτησε να της βάψω τα νύχια, να τη χτενίσω και να τις διαλέξω εσώρουχα αλλά και ρούχα για το βράδυ, κάτι που έκανε πρώτη φορά.

- Αγάπη μου έλα να μου βάψεις τα νύχια και να μου ισιώσεις τα μαλλιά και μετά θέλω να μου βρεις τα πιο σέξι ρούχα και εσώρουχα να βάλω απόψε.

- Μωρό μου θα είναι κι ο Γιάννης και ο Κυριάκος, δε θα είμαστε μόνοι!

- Το ξέρω μωρό μου, μη μιλάς, ξέρω τι κάνω, άλλωστε εσύ έχεις φαγωθεί από πριν καν παντρευτούμε να γαμηθώ με άλλον, τώρα σε ενοχλεί που απλά θα είμαι σέξι την ημέρα των γενεθλίων σου;

Έτσι και με σκέψεις του τύπου ότι κάτι πονηρό έχει βάλει στο μυαλό της η γυναικάρα μου, άρχισα να την ετοιμάζω κάτω από τις αναλυτικές οδηγίες της. Τέλος άνοιξα το συρτάρι με τα εσώρουχα και διάλεξα ένα μαύρο string και ένα σουτιέν στο ίδιο χρώμα, ενώ της έβγαλα να φορέσει ένα δίχρωμο μαύρο – άσπρο, μακρύ, αμάνικο, με βαθύ ντεκολτέ φόρεμα και αφού είμασταν μέσα στο σπίτι της πρότεινα να μη βάλει παπούτσι, κάτι που δέχτηκε με χαρά, αφού όπως τόνισε θα φαίνεται το βαμμένο νύχι της.

Η ώρα πέρασε και άρχισαν να έρχονται οι καλεσμένοι μας, πρώτα τα κορίτσια και αυτά όπως η Φωτεινή… σέξι ντυμένα. Με ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι, μια ωραία πράσινη μπλούζα και ψηλές γόβες η Ελένη ενώ η Μαρία με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και τις ψηλές μπότες που τις είχα κάνει εγώ δώρο παλαιότερα. Τα αγόρια πιο απλά ντυμένα, όπως κι εγώ, με τζιν παντελόνι και πουκάμισο. Ο Γιάννης, κολλητός μου τα τελευταία πέντε χρόνια, 23 χρονών, λίγο πιο ψηλός από μένα (1.80), αδύνατος με κοιλιακούς (κάνει χρόνια κολύμβηση) και έχει λίγο μούσι. Ο ξάδερφος μου, ο Κυριάκος, δεύτερος ξάδερφος, 30 χρονών, ακόμα πιο ψηλός, περίπου 1.85, το ίδιο γυμνασμένος όμως με τον Γιάννη αφού από μικρός ασχολείται με το ψάρεμα, μέλος σε τοπική ομάδα paintball και καπετάνιος στο επάγγελμα. Φάγαμε, ήπιαμε, κόψαμε τη τούρτα και αποφασίσαμε να παίξουμε «UNΟ» για να περάσει η ώρα συνεχίζοντας να πίνουμε βέβαια το κρασί μας.

Από νωρίς μπήκε ως όρος, πως όποιος χάνει θα βγάζει ένα ρούχο, κι όποιος βγάλει πρώτος όλα τα ρούχα εκείνος θα είναι ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς και θα πρέπει να κάνει ότι ζητήσουν οι υπόλοιπο πέντε. Πράγματι, πότε έχανε ο ένας, πότε ο άλλος με αποτέλεσμα όλοι μας να έχουμε αφαιρέσει τουλάχιστον ένα ρούχο από πάνω μας. Όταν σε κάποια στιγμή έχασα για ακόμα μια φορά, ήταν η σειρά του τελευταίου ρούχο μου. Βγάζοντας το μποξεράκι, σκάνε όλοι στα γέλια, ο Κυριάκος ως ο μεγαλύτερος της παρέας ανακοινώνει το τέλος του παιχνιδιού και μου υπενθυμίζει πως σύμφωνα με τον όρο που θέσαμε εξ αρχής έπρεπε να κάνω ότι ήθελαν…

(Ακολουθεί το 5ο και τελευταίο μέρος)




Copyright protected OW ref: 176199



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.