Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του φίλου μας

Η συνέχεια της ιστορίας από τα γενέθλια του φίλου μας. Μετά από όλα αυτά που κάναμε στη γυναίκα του φίλου μας του Τάκη την Έλενα στα γενέθλια του, κάτσαμε και τρώγαμε και πίναμε όλοι μαζί σα να μην συμβαίνει τίποτα. Σε μια δόση ρώτησε ο Τάκης.

- Μα που είναι οι γυναίκες σας;

- Ε να οι γυναίκες μας κρατάνε λίγο μούτρα και κάνουν ότι έχουν πονοκέφαλο. Να εχθές που συζητούσαμε οι τρεις μας διαπιστώσαμε ότι οι σεξουαλικές μας ζωές έχουν μείνει πολύ στάσιμες και μάλλον παγωμένες και είπαμε να τους ζητήσουμε κάτι λίγο έξω από τα συνηθισμένα για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και είπαμε να τους προτείνουμε... ε... Καταλαβαίνετε να το κάνουμε από εναλλακτική είσοδο. Και αυτές ούτε που ήθελαν να ακούσουν και θύμωσαν, ενώ η Έλενα μόλις το άκουσε είπε:

- Μα άδικο έχουν; Πως μπορείτε να απαιτείτε από τις γυναίκες κάτι τόσο πρόστυχο. Ενώ ο Τάκης είπε…

- εντάξει Έλενα… τα παιδιά δεν το λένε για κακό.

Ένας είπε…

- Όχι Τάκη, έχει δίκιο η Έλενα, δεν πρόκειται να ζητήσουμε ξανά κάτι τέτοιο από τις γυναίκες μας…

ενώ και οι τρεις είχαμε ζωγραφισμένο στα πρόσωπα μας ένα χαμόγελο. Όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε και σηκωθήκαμε όλοι από το τραπέζι, ο Γιώργος είπε:

- Ρε Τάκη… το κόκκινο κρασί το ξεχάσαμε τελείως, δεν πας να μου το φέρεις να το πιω εμένα που μου αρέσει;

Ο Τάκης πήγε στην κουζίνα, ενώ ο Νώντας και ο Γιώργος είπαν στην Έλενα:

- Έλα ρε κούκλα βάλε μας και εμάς κοκκινάδι στις πούτσες μας.

- Μα τι λέτε;… ο Τάκης είναι μέσα, δε φτάνουν όλα αυτά που μου κάνατε σήμερα; Ξεχαρβαλώσαμε το σκαμπό, μου σκίσατε και μου πήρατε το στρινγκ και όλα τα άλλα.

Τότε ακούστηκαν βήματα απ' την κουζίνα. Μετά ο Νώντας είπε χίλια συγγνώμη ρε Τάκη που σε βάζω πάλι σε κόπο αλλά μήπως μπορείς να μου φέρεις μια σόδα γιατί το φαγητό ήταν φοβερό και παράφαγα;… έχω μια... "κάψα" είπε κοιτάζοντας τις βυζάρες της Έλενας και φαινόταν δεν είχε χορτάσει ήθελε να τις χουφτώσει. ο Τάκης πήγε ξανά στην κουζίνα.

- Έλα ρε κούκλα, βοήθησε μας να σου βάλουμε πιο κωλοδάχτυλο, πριν έρθει ο Τάκης.

Η Έλενα έπιασε με τα δυο της χέρια τα καπούλια της και τα άνοιξε τέρμα σε σημείο που μπήκαν στον κώλο της ακόμα και οι βέρες μας.

- Εντάξει;… μας είπε, ευχαριστημένοι;

- Φυσικά κούκλα μου, πολύ ευχαριστημένοι!

Χαιρετήσαμε τον Τάκη έτοιμοι να φύγουμε, του δώσαμε το χέρι που δευτερόλεπτα πριν έβαζε κωλοδάχτυλο στη γυναίκα του την Έλενα.

Που να φανταζόταν τι της κάναμε πριν λίγο, ούτε που το πέρναγε απ' το μυαλό. Μετά από περίπου πέντε μέρες είχαμε μαζευτεί οι τρεις μας και συζητούσαμε για το επικό γαμήσι με την Έλενα που μας άφησε όλους υπερευχαριστημένους και ξαλαφρωμένους, αν και τώρα είχαμε εθιστεί στην κωλάρα της και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε τρόπο να την ξεμοναχιάσουμε. Αν και την είχαμε πάρει τηλέφωνο όλοι αυτές τις μέρες, αλλά μας έκανε τη δύσκολη, την επόμενη μέρα ο Νώντας μας πήρε τηλέφωνο και είπε σε όλους να πάμε απ' το σπίτι του το βράδυ. Είχε μια έκπληξη είπε. Μαζευτήκαμε και αφού αρχίσαμε τις μπύρες, χτύπησε το κουδούνι. Ο Νώντας άνοιξε και μπήκε μέσα η Έλενα, πιο καύλα από ποτέ. Τα μακριά μαλλιά της ίσια κάτω, από πάνω μια άσπρη μπλούζα με πολύ ανοιχτό μπούστο και το καλύτερο… από κάτω ένα σιέλ απόλυτα εφαρμοστό κολάν. Όλοι μείναμε όταν είδαμε και το από πίσω. Η κωλάρα της τονίζονταν απίστευτα και μας καύλωσε ακόμα παραπάνω, ενώ από μέσα απ' το κολάν διαγράφονταν καθαρά ότι φορούσε στρινγκ.

Μόλις όμως η Έλενα είδε και κατάλαβε ότι την κορόιδεψαν και δε θα ήταν εκεί οι γυναίκες μας, είπε ότι δεν πρέπει να μείνει γιατί δεν είναι σωστό για μια παντρεμένη να μένει μόνη της με τρεις άντρες.

- Τέσσερις…

πετάχτηκε ο Γιώργος και πήγε και άνοιξε. Ήταν ο κυρ Ανδρέας που χτύπησε την πόρτα.

- Μείνε κούκλα… της είπε ο Νώντας. Σήμερα θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας, όχι σαν την άλλη φορά με την ψυχή στο στόμα. Θα δούμε και ένα βίντεο που σου αρέσει.

Ο κυρ Ανδρέας είχε φέρει και ένα σάκο μαζί του και τον έδωσε στην Έλενα. Τον άνοιξε και είχε δώρο 10 στρινγκάκια και 2 ζευγάρια ζαρτιέρες. Της είπαν "αυτά για να τα φοράς όταν θα σε γαμάμε". Μετά κάτσαμε στον καναπέ και ξεκίνησαν το βίντεο.

Η Έλενα έμεινε όταν διαπίστωσε τι ήταν το βίντεο. Και όμως το βίντεο έδειχνε την Έλενα και τρεις μεσήλικες άντρες αρκετά κοιλαράδες αλλά και με κάτι ψωλάρες τεράστιες, σαν του κυρ Ανδρέα. Τους έδειχνε με την Έλενα μέσα σε ένα δωμάτιο, όλοι ολόγυμνοι πάνω σε ένα μεγάλο κρεβάτι, είχαν την Έλενα στη μέση και την έβαζαν στα τέσσερα, ενώ η Έλενα τουρλώνοντας την κωλάρα της έφερε το κεφάλι της πίσω και κοίταξε που ένας απ' τους κοιλαράδες πήγε από πίσω της και μπήκε στον κώλο της. Στην αρχή αργά και σταθερά, ενώ μετά από λίγο άρχισε και τη γάμαγε με τρομερή ταχύτητα.

- Τι πράγματα είναι αυτά;… είμαι παντρεμένη…

και έκανε να σηκωθεί, αλλά ένας από τους φίλους, ο Γιώργος είπε:

- Έλα ρε κούκλα… τρελούς θα μας βγάλεις; Εδώ δεν ήσουν παντρεμένη;

Έτσι η Έλενα έκατσε. Καθ' όλη τη διάρκεια, τα σχόλια τους ήταν πολύ πρόστυχα. Στο σημείο όμως που η Έλενα κάνει πίπες στους τρεις μεσήλικες, σε μια δόση ακούγεται στο βάθος έξω απ' το δωμάτιο μια φωνή μάλλον του Τάκη που την έψαχνε και δεν μπορούσε να τη βρει. Έπεσε πάρα πολύ γέλιο και σχόλια. Στο σημείο αυτό, όλοι ξεκουμπώσαμε τα παντελόνια μας και βγάλαμε έξω τις πούτσες μας. Η Έλενα δεν αισθανόταν και πολύ άνετα να βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις φίλους του άντρα της και τον τράγο τον κυρ Ανδρέα να τη βλέπουν πως την έκαναν σουρωτήρι τρεις άλλοι άντρες στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και πως τους έκανε ταυτόχρονα πίπες. Έβλεπε που πάει το πράγμα και σε κάποια στιγμή σηκώθηκε και ειπε:

- Τι πράγματα είναι αυτά;… τι πρόστυχοι που είστε;… ξεχνάτε ότι είμαι παντρεμένη;…

για να πάρει απάντηση:

- Εδώ στο ξενοδοχείο ή όταν σε είχαν σπιτωμένη δεν ήσουν παντρεμένη;

- Σας είπα ότι ο γάμος μας πέρναγε κρίση!

- Ενώ τώρα τα βρήκατε!

- Ναι…

είπε η Έλενα ενώ ο Γιώργος συνήχησε:

- Έλα τώρα κούκλα μου, μην πας να μας βγάλεις τρελούς, αφού έχουμε καταλάβει πλέον πόσο πολύ αγαπάς αυτό το άθλημα, τι εμάς ντρέπεσαι;

Ο Νώντας συνήχησε:

- Ακριβώς… εμείς δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε ούτε θα πούμε τίποτα στον Τάκη… άλλο θέλουμε από σένα:

- Είστε πολύ πρόστυχοι… και τι θέλετε;

Αντί για απάντηση ο κυρ Ανδρέας και ο Νώντας την πλησίασαν, την έκανε να σκύψει λίγο, της έπιασαν και της κατέβασαν το κολάν μέχρι να αποκαλυφθεί ολόκληρη η υπέροχη κωλάρα της και της έπιασαν τα υπέροχα κωλομάγουλα της. "Αυτό…" της είπαν.

- Α όχι πάλι…

- Γιατί όχι;… εμείς σεβόμαστε το γάμο σου. Από τον κώλο δεν είναι κεράτωμα. Έτσι θα σε πάμε μόνο κώλο όπως και την προηγούμενη φορά.

- Αλήτες θα μου τον ανοίξετε. Υπόσχεστε ότι δε θα είστε άγριοι;

- Φυσικά κούκλα, μην ανησυχείς, θα σε ξεκωλιάσουμε ευγενικά.

- Θυμάσαι που είχαμε μείνει;…

Η Έλενα βρέθηκε μπρούμυτα πάνω στο μπράτσο του καναπέ, με τον κώλο τουρλωμένο, ενώ οι τρεις αρχίσαμε να της ρίχνουμε σφαλιάρες στα κωλομάγουλα. Ο Νώντας είχε πάει στο μπάνιο. Ο κυρ Ανδρέας κατέβασε το μπροστά μέρος της μπλούζας και πετάχτηκαν έξω οι βυζάρες της Έλενας.

Ο Νώντας γύρισε έχοντας στο χέρι ένα βαζάκι βαζελίνη. Η Έλενα άπλωσε τα χέρια της με το τέλειο μανικιούρ, έπιασε τα καπούλια της και τα άνοιξε. Ο τύπος πήρε μια γεναία δόση βαζελίνης σε δυο δάχτυλα την άλειψε αρχικά γύρω από την κωλοτρυπίδα και βάζοντας κι άλλη διαπέρασε την κωλοτρυπίδα της. Έτσι η γυναικάρα του φίλου μας του Τάκη ήταν πάνω στο μπράτσο του καναπέ, με το ένα κάθαρμα να ετοιμάζει τον κώλο της ενώ οι άλλοι τρεις βλέπαμε και σχολιάζαμε πρόστυχα. Μόλις τελείωσε τη δουλειά, πήρε θέση πίσω της και άρχισε να χώνει την πούτσα του στον κώλο της. Κινήθηκε για 2 λεπτά αργά και μετά άρχισε ένα σφυροκόπημα φοβερό. Πήγε μπροστά ο κυρ Ανδρέας και της έδωσε στο στόμα τον πούτσο του, ενώ οι άλλοι δυο είχαμε πάρει από ένα βυζί και γλείφαμε τις ρώγες.

Η Έλενα βόγκαγε πνιχτά ενώ ο Ανδρέας την είχε πιάσει από τα μαλλιά κάνοντας τα κοτσίδα που λειτουργούσε για αυτόν σαν χερούλι και την πηγαινόφερνε πρόστυχα πέρα δώθε πάνω στην ψωλάρα του, ενώ μετά της έπιασε με τα δύο χέρια τα μαλλιά αλλάζοντας κάθε τόσο γωνία, πηγαίνοντας είτε απευθείας στο λαρύγγι της Λένας, ή μέσα στα μάγουλα τεντώνοντας τα μέχρι τέρμα.

Εν τω μεταξύ, άλλος είχε μπει στο κώλο της ακολουθώντας την ίδια τακτική ξεκωλιάσματος. Αφού της ξέσκισαν την κωλάρα δυνατά για κάνα τέταρτο, πήρε θέση πίσω της ο κυρ Ανδρέας, αφού χόρτασε από το να τον τσιμπουκώνει και να της γαμάει το στόμα.

- Όχι εσύ πάλι από κώλο… θα με ξεσκίσεις όπως την άλλη φορά.

Ο κυρ Ανδρέας χωρίς να ακούσει άρχισε να πιέζει και ο σφιγκτήρας υποχώρησε. Με μια μακρόσυρτη κίνηση, όλη σχεδόν η πούτσα του κυρ Ανδρέα φόρμαρε τον κώλο της Έλενας.

- Είδες; Τι σου έλεγα Ανδρέα ότι θα χωρούσε ακόμα και η δικιά σου γαϊδουρόπουτσα στον κώλο της ολόκληρη;

- Πω… ρε φιλέ ασύλληπτο εμένα που δε χωράει ούτε σε πουτάνες όλος. Μιλάμε για πορνοστάρ!

- Έχασες την προηγούμενη που δεν της τον είχες βάλει όλο.

Έτσι οι άλλοι κάτσαμε πίσω δίνοντας χώρο στον κυρ Ανδρέα να της τον κάνει γήπεδο.

Ο κυρ Ανδρέας τη γάμησε για κάνα μισάωρο με τρελό ρυθμό και μείναμε μαλακές που μας ξεπέρασε σε αντοχές μεσήλικας. Μετά τράβηξε τη Λένα στο όρθιο και συνέχισε το σφυροκόπημα. Τελικά μετά από λίγο την έστησε πάλι στα τέσσερα στον καναπέ και άρχισε πάλι ένα ξέφρενο σφυροκόπημα, ενώ η Έλενα αναστέναζε δυνατά και πολύ ηδονικά και μας καύλωνε έτσι ακόμη περισσότερο. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε, βγήκε έξω και άνοιξε τα κωλομάγουλα αποκαλύπτοντας τον ξεσκισμένο κώλο της Έλενας. Έπειτα την τράβηξε, έκατσε στην πολυθρόνα την έβαλε πάνω του και άρχισε εκεί το σφυροκόπημα.

- Έλα ρε… δείξε μας πως της έχει γίνει. Ο Ανδρέας έβγαλε έξω τον πούτσο του και της άνοιξε τον κώλο, ενώ ο Νώντας δεν έχασε ευκαιρία μπήκε. Με τη σειρά ακλουθήσαμε εγώ και ο Γιώργος και μετά ξανά ο κυρ Ανδρέας και επανάληψη του κύκλου.

Μετά την έβαλαν στα τέσσερα πάνω σε μια πολυθρόνα. Ο κυρ Ανδρέας πήγε και της τον έβαλε πρώτος, με άνεση πλέον. Σφυροκόπησε τη Λένα καμία 50αρια φορές και βγήκε. Τη θέση του πήρε ο επόμενος, ενώ ο κυρ Ανδρέας πήγε κρατώντας τον πούτσο του μόλις μερικά εκατοστά από το στόμα της Έλενας.

- Έλα ρε μανάρι μου… πίπα.

- Μα... μόλις το έβγαλες από τον κώλο μου!

Πιάνοντας πάλι τα μαλλιά σε αλογοουρά, έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της και άρχισε το γαμήσι. Σε κάποια στιγμή ο Νώντας την έπιασε από τη μασχάλη την τράβηξε και της είπε έλα ρε μωρό να κάτσεις πάνω μου. Έτσι η Έλενα τον καβάλησε φέρνοντας τις βυζάρες της πολύ κοντά στο πρόσωπο του.

Ο Νώντας έφερε τον πούτσο του σε τέτοιο σημείο που μπήκε ξανά στον κώλο της, έτσι η Έλενα βρέθηκε να καβαλάει πούτσο στα τέσσερα. Την έπιασε και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε και βγήκε απ' τον κώλο της, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος κινήθηκε πίσω της και άρχισε να τον σπρώχνει αυτός τον πούτσο του στην κωλάρα της. Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε με διάφορους συνδυασμούς. Όταν ο κυρ Ανδρέας πήγε να μπει ξανά, η Λένα άρχισε να βογκάει πιο δυνατά και ν αναστενάζει, αλλά τελικά προσαρμόστηκε στο μέγεθος. Την είχαν βάλει να κρατάει τα καπούλια της ανοικτά και το μανικιούρ έδειχνε τέλειο πάνω στη σμιλευμένη κωλάρα της, ενώ αντίθεση έκαναν τα βαμμένα κόκκινα νύχια της πάνω στα λευκά και θεσπέσια κωλομέρια της.

Στη συνέχεια αφού την ξεσκίσαμε όλοι άλλη μια φορά, θέση πήρε ο Νώντας, την έπιασε απ' τους μηρούς και τη σήκωσε στον αέρα. Οι βυζάρες ήρθαν στο πρόσωπο του, ενώ με τον πούτσο του σημάδεψε την κωλοτρυπίδα της Έλενας, η οποία δεν έφερνε καμία αντίσταση.

Άρχισε έτσι να την ανεβοκατεβάζει στον πούτσο του. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και οι άλλοι διαμαρτύρονταν.

- Άντε ρε, θέλουμε και εμείς κώλο.

- Και ποιος σας εμποδίζει;…

ενώ τράβηξε την πούτσα του έξω και με μια δεύτερη κίνηση την έχωσε στο μουνί της Έλενας. Για άλλη μια φορά άλλος ένας από εμάς κινήθηκε πίσω της και έσπρωξε τον πούτσο του στον κώλο της. Η Έλενα έβγανε ένα μακρόσυρτο αχ… καθώς άρχισαν ρυθμικά να πηγαινοέρχονται μέσα στο μουνί και τον κώλο της. Τα βογκητά της πρέπει να ακούστηκαν στο δρόμο.

- Αχ μπάσταρδοι, με ξεκωλιάζετε… αχ, τι κάνετε στον κώλο μου, αχ, τι κάνετε στο μουνάκι μου…

- Πουτανάρα δεν είναι κώλος σου. Για την επόμενη ώρα είναι δικός μας να τον χρησιμοποιήσουμε σαν παιχνίδι. Και ξέρεις πως είναι τα αγόρια με τα παιχνίδια… συνήθως τα χαλάνε.

Αυτό με εναλλαγές συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

- Ελα τώρα να σε χύσουμε…

Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνο της. Η Έλενα έπεσα στα γόνατα και το σήκωσε.

"Ναι μωρό… ναι, είμαι έξω δοκιμάζω... σκουλαρίκια"

Εν τω μεταξύ, όπως ήταν στα γόνατα, ήρθαμε γύρω της. Η Έλενα έκλεισε τα μάτια, γύρισε το πρόσωπο προς τα πάνω, έβγαλε τη γλώσσα έξω και την έβαζε μέσα μόνο για να απαντήσει στο τηλέφωνο στον άντρα της, ενώ του απαντούσε όλο φυσικότητα.

"Όχι δε θα αργήσω, μη φέρεις κρασί, πήρα, πέρασα από την κάβα και μου έδειξε κάποιες καινούργιες παραλαβές που ταιριάζουν με αλλαντικά, κυρίως με... λουκάνικο ο κυρ Ανδρέας. Μου έδωσε να δοκιμάσω".

Ο Τάκης τότε ακούστηκε απ' το ακουστικό δυνατά που διαμαρτύρονταν που πήγε στην κάβα αυτού του κλεφταρά και γλοιώδη. Την ίδια ώρα αρχίσαμε όλοι μαζί να τη χύνουμε στο πρόσωπο. Όσο μίλαγε, το πρόσωπο της είχε καλυφθεί εντελώς με χύσια ενώ ο κυρ Ανδρέας με το Νώντα εκαναν high five.

Η Έλενα συνέχισε την κουβέντα. Εμείς καθίσαμε στους καναπέδες ενώ η γυναικάρα του φίλου μας του Τάκη ήταν στα γόνατα σχεδόν γυμνή, το στρινγκ ξεχειλωμένο και τελείως εκτός θέσης, της βυζάρες της έξω ψωλοχυμένες, και του μιλούσε λέγοντας "εντάξει αγάπη μου… σε λίγο ξεκινάω".

- Μπορώ να πάω να καθαριστώ;

Όχι πριν μας καθαρίσεις τις πούτσες. Η Έλενα πήγε από τον έναν στον άλλο και μας τα γυάλισε. Μετά πήγε στο καθρέφτη του μπάνιου, καθαρίστηκε και άρχισε πάλι να βάφεται. Σε λίγο βγήκε από το μπάνιο.

- Εντάξει… τώρα μπορώ να φύγω;

- Εντάξει!

Η Έλενα προχώρησε προς την πόρτα κουνώντας το κώλο της καυλωτικά.




Copyright protected OW ref: 176166



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).