Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και από μένα. Με την γυναίκα μου ας πούμε Νίνα είμαστε πολλά χρόνια μαζί, σχεδόν 15. Το σεξ μετά και από τα δυο παιδιά έγινε κάπως βαρετό. Η γυναίκα μου είναι μουνάρα, 1.65 ύψος, 56 κιλά, τουρλωτό κωλαράκι και λεία επιδερμίδα, μελαχρινή. Εγώ είμαι 1.76 ύψος, 80 κιλά, γυμνασμένος. Έχω και μια ψωλή 20 εκατοστά και πολύ χοντρή.

Η ιστορία έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Είναι αρκετά πουριτανή στο σεξ. Το μουνάκι της δεν το περιποιείται τόσο, αφήνει τρίχες δίπλα στα χειλάκια. Κώλο δε μου έχει δώσει ποτέ. Της είχα φάει τα αυτιά να πάμε σε μια παραλία γυμνιστών. Μάλιστα της είχα πει να πάρει ένα στρινγκ της μαύρο που έμοιαζε με μαγιό και από πάνω ένα μπικίνι τοπ και ας μην τα έβγαζε. Με τα πολλά δέχτηκε. Έδειχνε εκνευρισμένη αλλά και ανήσυχη και κάπως καυλωμένη.

Με το που φτάσαμε, εγώ τα πέταξα όλα και αυτή έμεινε με το στρινγκ και το τοπ. Την άλειψα λαδάκι και άρχισα να τη χαϊδεύω. Το μουνάκι της ήταν υγρό. Και τα χειλάκια της ξυρισμένα και γενικά περιποιημένο το μουνάκι της. Κατευθείαν της είπα να βγάλει το τοπ και το έκανε και έτσι οι μυτερές βυζάρες της έμειναν σε κοινή θέα. Δεν είχε ίχνος ανθρώπου και έτσι μπήκαμε στο νερό και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Της παραμέρισα το στρινγκ και μπήκα μέσα της. Μέσα στο νερό το κάναμε με πάθος αρκετή ώρα και όταν ήρθε η ώρα να χύσω βγήκα και μου τον έπαιξε υποβρύχια. Έχυσα και βγήκαμε έξω.

Λίγο η ζέστη, λίγο η πρωινή δουλειά, λίγο το σεξ, με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά σηκώνομαι και δε βλέπω τη γυναίκα μου δίπλα μου. Δεν ανησυχώ γιατί σκέφτηκα ότι πήγε βόλτα. Μόνο που είδα το τοπ από το μαγιό της δίπλα μου στην ξαπλώστρα. Εκεί αμέσως σκέφτηκα ότι πήγε βόλτα γυμνόστηθη και αμέσως ζήλεψα αλλά και καύλωσα. Μετά από λίγη ώρα την είδα να έρχεται γυμνόστηθη φορώντας το στρινγκ της. Ήταν κάπως αναψοκοκκινισμένη. Για την πειράξω της λέω:

- Δεν πιστεύω να συνάντησες κανέναν με την ψωλή απ' έξω όσο περπατούσες;

Αντί για απάντηση έπεσε στα πόδια μου και πήρε την ψωλή μου που είχε ήδη σηκωθεί με το θέαμα στο στόμα της. Μουρμούρισε ένα "μ... κάποιον είδα". Της είπα τάχα αδιάφορος:

- Αυτός σε είδε;…

για να μου απαντήσει μπουκωμένη με την ψωλή μου:

- Ναι με χαιρέτισε κιόλας και ήρθε και με σταμάτησε για να με ρωτήσει κάτι.

Ηλεκτρισμός αμέσως με χτύπησε. Ένιωθα το καυλί μου έτοιμο να σπάσει και η καργιόλα το κατάλαβε και το έσφιξε πολύ δυνατά με το χέρι της.

- Και τι σου είπε;

- Ήταν Σουηδός, πρώτη φορά στην περιοχή και με ρωτούσε για τα αξιοθέατα.

Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε την πίπα και καβάλησε το καυλί μου. Το μουνάκι της έκαιγε και ήταν πλημμύρα.

- Και του μιλούσες, αυτός γυμνός κι εσύ με τον στρινγκ και γυμνόστηθη;

- Ναι…

είπε και έχυσε αλλά δε σταμάτησε να με καβαλικεύει με κλειστά μάτια.

- Δεν πιστεύω να σου έβαλε χέρι;

- Αυτός όχι!

- Τι;… ρώτησα;

- Με πλησίασε και με ρωτούσε για τα αξιοθέατα. Μετά η κουβέντα πήγε στις Ελληνίδες τις μελαχρινές που είναι όμορφες όπως εγώ. Όση ώρα μιλούσε το καυλί του σηκώθηκε μόνο του. Ήταν πολύ μεγάλο και άσπρο με έντονο ροζ κεφαλάκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σηκώθηκε και κοιτούσε προς τα πάνω, σαν το θεό Πάνα. Ήρθε πιο κοντά μου χαζογελώντας και με τις κινήσεις που έκανε ξαφνικά το καυλί του ακούμπησε στην κοιλιά μου! Εκεί τραβήχτηκα αλλά μου έπιασε το χέρι και μου το έβαλε στο καυλί του. Άρχισα να του τον παίζω, του τον έσφιξα πολύ. Μετά έβαλα και δεύτερο χέρι και άρχισα να του τον παίζω με τα δυο. Όμως ήταν πολύ λαχταριστό και άσπρο με ροζ κεφαλάκι σα ζαχαρωτό και έτσι έσκυψα και του τον πήρα στο στόμα. Άρχισα να του κάνω μια πίπα με λύσσα ώσπου ένιωσα τα πόδια του να λυγάνε, το καυλί του να πρήζεται και το καυτό του σπέρμα να πετάγεται στο στόμα μου και τα βυζιά μου. Πλύθηκα κάπως στη θάλασσα, τον χαιρέτισα και ήρθα να γαμηθώ μαζί σου.

Με το που την άκουγα να τα λέει αυτά ήθελα να χύσω, είχα κλειστά τα μάτια και απολάμβανα την ιστορία της. Σε κάποια φάση ακούω κάτι περίεργους ήχους και είναι ο Σουηδός στα 5 μέτρα να τον παίζει. Με το που τον βλέπει η γυναίκα μου του κάνει νεύμα και τον ξαπλώνει. Κάθεται πάνω στο καυλί του και αρχίζει να γαμιέται σα σκύλα. Εγώ κάθομαι δίπλα της όρθιος με την ψωλή μου όρθια να πάει να σπάσει και δε με αγγίζει η καυλιάρα. Ξαφνικά εκεί που αρχίζει να χύνει, μου τον σφίγγει και τον βάζει στο στόμα της.

Ο Σουηδός βγαίνει από μέσα της, βάζει λάδι στην ψωλή του και σιγά σιγά της τον βάζει από πίσω. Αυτή πονάει αλλά καυλώνει. Εγώ γλιστράω στο μουνί της και την παίρνουμε σάντουιτς. Εμείς ακίνητοι και αυτή χοροπηδάει στις ψωλές μας. Σε κάποια φάση χύνει σαν τρελή και ουρλιάζει. Βγαίνουμε και τη χύνουμε στο πρόσωπο, την κάνουμε λούτσα.

Ο Σουηδός μας χαιρέτισε και έφυγε. Το τι γαμήσια έπεσαν στο καπάκι δε λέγεται! Λεπτομέρεια ότι έμεινε με τα χύσια στο πρόσωπο όσο τη γαμούσα ξανά. Από τότε η ερωτική μας ζωή δεν είχε κάτι ανάλογο αλλά που ξέρεις… έρχονται κι άλλα καλοκαίρια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number:16151110122S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.