Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Μ και θα σας διηγηθώ πως εκπληρώθηκε το δικό μου εφηβικό όνειρο στα σχολικά μου χρόνια (να συνουσιαστώ με την καθηγήτρια μου).

Πριν από 3 χρόνια φοιτούσα στην τρίτη και τελευταία τάξη του λυκείου και όπως σε κάθε σχολείο έτσι και στο δικό μου υπήρχε μια καθηγήτρια μεταξύ 40 και 45. Κανονικό μιλφάκι. Η κυρία Ξ λοιπόν χωρίς υπερβολές ήταν και ακόμη είναι μια θεά. Γυναικάρα, 42 ετών τότε, παντρεμένη, 1.76, βαμμένο μαύρο μαλλί με αρκετά γυμνασμένο και προσεγμένο σώμα για την ηλικία της και γιγάντιο φυσικό στήθος ( ειλικρινά δε φαντάζεστε πόσο τεράστιο είναι). Εγώ τότε μελαχρινός, χωρίς ιδιαίτερη μυϊκή μάζα, στο 1.87 και αρκετά μεγάλο πουλί για τα ευρωπαϊκά στάνταρ… πόσο μάλλον για μαθητή.

Φτάνει λοιπόν η ώρα για την καθιερωμένη 5ήμερη εκδρομή που πάνε όλα τα σχολεία στην τρίτη λυκείου και κλασσικά επιλέγουμε να πάμε Κρήτη τον καιρό που τα συνδικάτα έκαναν όλες τις απεργίες μαζεμένες.

Προς έκπληξη μου η μια αρχηγός της εκδρομής ήταν η κυρία Ξ, πράγμα που έκανε την εκδρομή ακόμη πιο ωραία καθώς από την πρώτη μέρα που πάτησα στο σχολείο αυτό είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα προσπαθούσα να έρθω πιο κοντά της χωρίς απαραίτητα να συνευρεθούμε ερωτικά.

Για να μην τα πολυλογώ… μετά από 1 μήνα βρισκόμαστε Κρήτη και ακολουθείται το γνωστό πρωτόκολλο που παραδίδουν στον πιο ήρεμο της παρέας το κλειδί του δωματίου. Κλασσικά το πήρα εγώ καθώς ο διευθυντής δε με ήξερε. Δόξα τω θεώ ταραξίας δεν ήμουν και δε δημιουργούσα προβλήματα (μην νομίζετε... έκανα κι εγώ τις μαλακιές μου… ουδείς αναμάρτητος).

Είμαστε 3 αγόρια στο ίδιο δωμάτιο. Και οι 3 κάφροι με όλη τη έννοια της λέξης. Βέβαια όπως κάθε καλή αγοροπαρέα είχαμε φροντίσει να έχουμε αποκλειστικά δικά μας και 3 κορίτσια της παρέας σε παραπλήσιο δωμάτιο.

Δεν περνάνε 20 λεπτά, έχουμε ξεπακετάρει τις βαλίτσες σα σωστοί άνδρες. Μόνο τα απαραίτητα. Δηλαδή ο,τι αλκοολούχο και καρποειδές έξω και τα ρούχα μέσα, γιατί την μέρα της αποχώρησης μάλλον θα φύγεις χωρίς βαλίτσα.

Μετά από 2 ωρίτσες χτυπάει η πόρτα και για καλή μου τύχη είναι η κυρία Ξ. Μισανοίγω την πόρτα γιατί ήμασταν και από το μπάνιο, χαιρετάω τυπικά και την ρωτάω:

- Προς τι η τιμή;

- Ως υπεύθυνη για την πτέρυγα σας πρέπει να σας ελέγξω.

- Συμφωνώ αλλά βλέπετε;… είναι μια δύσκολη ώρα τώρα. Άμα θέλετε να ξανά περάσετε σε 5-10 λεπτά.

- Τι εννοείς δύσκολη ώρα;

- Κάνουμε μπάνιο.

- Κι εγώ γιο έχω. Δεν με εκπλήσσει τίποτα.

Και πιάνει την πόρτα να την ανοίξει. Για κάποιο λόγο εκείνη τη στιγμή ήθελα τόσο πολύ να ρίξω την πετσέτα για να της δείξω την δικιά μου έκπληξη. Χωρίς πολλά-πολλά βάζω μια φωνή στους άλλους να μαζευτούν και της ανοίγω.

Μπαίνει και ρίχνει μια γρήγορη ματιά στο δωμάτιο βλέπει τα ποτά αλλά δε λέει τίποτα. Με κοιτάει, της κάνω νόημα όλα καλά και φεύγοντας ρίχνει αυτή τη μάτια τη γυναικεία που σε κάνει να χύσεις επιτόπου. Τα είδα όλα. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ήτανε φοβερά ελκυστική γυναίκα και πάντα έβγαζε μια θηλυκότητα αλλού επιπέδου. Από τον τρόπο που μίλαγε μέχρι το πως σε κοίταγε.

Έρχεται η ώρα του φαγητού. Άλλος φοράει πιτζάμες, άλλος το βρακί του ανάποδα και η κυρία Ξ ένα απλό φούτερ χωρίς σουτιέν (καθώς το στήθος της λόγο μεγέθους είχε κρεμάσει λίγο πιο πολύ από ότι συνήθως) και μια μαύρη φόρμα. Από τραπέζι σε τραπέζι κλασσικά πέφτει φωνή τι θα κάνουμε το βράδυ. Εν τέλει κανονίζουμε να πάμε σε ένα κλάμπ. Όλοι καλοντυμένοι πουκάμισα, φούστες, ιστορίες και δε συμμαζεύεται.

Η κυρία Ξ φοράει κάτι πολύ σέξι ψηλά τακούνια μια μαύρη κολλητή μπλούζα που κολακεύει το γιγάντιο στήθος της και ένα άσπρο παντελόνι σωλήνα. Όταν την είδα έπαθα πλάκα. Βαμμένη, περιποιημένη να περπατάει σα μοντέλο και οι βυζάρες της να κουνιούνται. Τρελάθηκα!

Φτάνουμε στο κλαμπ. Άλλοι πίνουν, άλλοι κλαίνε κι εγώ χορεύω με ένα κορίτσι της παρέας. Φοβερή χορεύτρια, κουνιόταν σα χέλι και δεν έλεγε να ξεκολλήσει τον κώλο της από το πουλί μου. Πραγματικά μου είχε γίνει πέτρα.

Γυρνώντας να βρω έναν αναπτήρα στο τραπέζι που ήμασταν, βλέπω δεξιά μου την κυρία Ξ να κάθεται αισθησιακά σταυροπόδι και να με κοιτάει στα μάτια με ένα τρομερά καυλωτικό βλέμμα.

Στη προσπάθεια μου να σπάσω την αμηχανία μου της είπα αν θέλει να έρθει και εκείνη να χορέψουμε αλλά δυστυχώς μου αρνήθηκε πολύ ευγενικά. Το υπόλοιπο της βραδιάς συνέχισε κάπως έτσι με κλέφτες ματιές και την κυρία Ξ να με κοιτάει μια κάτω μια πάνω.

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο και αφού έχουμε ήδη κάνει 2 στάσεις για τα απαραίτητα (βρώμικο, νοσοκομεία, ξερατά κλπ) βρίσκω ευκαιρία να κάτσω μαζί της στο πούλμαν και να συζητήσουμε λίγο για να της φτιάξω τη διάθεση και να την πείσω να μας κάνει επίσκεψη το βράδυ.

Όταν φτάσαμε, ξαφνικά όλοι αναστήθηκαν, το οποίο σήμαινε ότι τωρα ξεκίναγε το πραγματικό πάρτι. Όπως πήγαινα στο δωμάτιο των κοριτσιών μαζί με τα παιδιά, βλέπω την πόρτα της κυρίας Ξ ανοιχτή, οπότε λέω να ρίξω μια γρήγορα μάτια μιας και ο διάδρομος ήταν άδειος, μπας και τη δω γυμνόστηθη (έχω τρομερό εθισμό με τα μεγάλα στήθη).

Πριν προλάβω να φτάσω στην πόρτα της βγαίνει έξω με ένα χαρτί στα χέρια και ρωτάει τον έναν από εμάς... "τι είναι αυτό;" με αυστηρό τόνο. Μπλοκάρουν οι άλλοι οπότε παίρνω το χαρτί να διαβάσω τι έγραφε. Όσο διαβάζω οι υπόλοιποι βρήκαν αφορμή και το έσκασαν.

Το χαρτί έλεγε ότι έχουν γίνει παράπονα για φασαρία στον όροφο κλπ. Καλογραμμένο με υπογραφή. Ήταν τόσο καλά δομημένο που όντως δε μπορούσες κα καταλάβεις ότι ήταν φάρσα!

Μέχρι που τελείωσα την ανάγνωση δεν είχα προσέξει τι φόραγε η κυρία Ξ. Ένα σκέτο ριχτό πράσινο νυχτικό χωρίς σουτιέν. Με το που την είδα σάστισα. Απλά μου σηκώθηκε άμεσα. Είπα να το παίξω ήρεμος και να μη δώσω σημασία, αλλά λόγω μεγέθους φαινόταν πολύ.

Για καλή μου τύχη το είδε η κυρία Ξ, η οποία με πολύ μαστοριά με ρώτησε αν κάναμε εμείς τη φασαρία. Της λέω πως δεν ήμασταν εμείς. Τότε χωρίς δισταγμό ρίχνει το κεφάλι της κάτω κοιτάει το πουλί μου και με ξανά κοιτάει στα μάτια με ένα φοβερά πρόστυχο χαμόγελο.

Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωθα τέτοια έξαψη αλλά ταυτόχρονα και φοβερή ντροπή γιατί κάτι τέτοιο δε μου είχε ξανά συμβεί, πόσο μάλλον με μια παντρεμένη γυναίκα που ήταν και η φιλόλογος του σχολείου μου.

- Ταιριάζουμε.

- Τι εννοείτε;

- Μεγάλα βυζιά εγώ, τεράστιο πουλί εσύ. Ειδικά για την ηλικία σου δε θα έπρεπε να ήταν τόσο.

Πραγματικά δεν ήξερα τι να πω, οπότε απλά είπα ότι μου ήρθε στο μυαλό.

- Ναι… ευχαριστώ.

- Πόσο είναι;

- Τι;

- Πόσο είναι το πουλί σου;… πρέπει να 'ναι σίγουρα 23 εκατοστά. Και δε σου φαινόταν. Μπράβο...

- Δεν ξέρω, δεν το έχω μετρήσει ποτέ, αλλά για να το λέτε είναι τόσο.

- Είσαι εντελώς καυλωμένος;

Κόμπλαρα πολύ άσχημα, οπότε δεν απάντησα. Ντράπηκα πολύ.

- Για να δούμε… μου λέει και βγάζει το ένα της στήθος έξω.

Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ειλικρινά σας μιλάω τόσο μεγάλο στήθος δεν έχω ξανά δει (με εξαίρεση μια αγγλίδα οικογενειακή φίλη αλλά εκείνη δεν βλεπόταν ). Παίζει με τη ρώγα της και κοιτάει να δει αν θα μεγαλώσει κι άλλο.

- Έλα μέσα γιατί έξω δε φαίνεται καλά… και με τραβάει στο δωμάτιο.

Μπαίνουμε μέσα, κλείνει την πόρτα και βγάζει το νυχτικό της αποκαλύπτοντας 2 πραγματικά γιγάντια στήθη με αρκετά μεγάλες ρώγες.

- Για βγαλ' το έξω να το δούμε το θηρίο.

Κόλλησα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Οπότε απλά έμεινα ακίνητος.

- Καλά άμα είναι έτσι... και καλύπτει τα στήθη της με το ριχτό.

- Άμα δεν μου δείξεις, δε σου δείχνω.

Αναγκαστικά λοιπόν γδύνομαι και βγαίνει το πουλί μου έξω. Μεγάλο όπως είναι να κρέμεται μπροστά της και εκείνη να το κοιτάει και να το κουνάει σαν εκκρεμές.

- Ξέρεις...δεν υπάρχουν πολλές πούτσες που δε χάνονται μέσα σε αυτά τα βυζιά. Η δική σου μπορεί να είναι εξαίρεση.

- Τι να πω. Ευχαριστώ...

Γελάει και την πιάνει στιβαρά. Την περιεργάζεται. Να δει πως είναι από όλες τις μεριές. Σηκώνει το πουλί μου επάνω και κολλάει εκείνη πάνω μου.

- Ξέρεις τι μ' αρέσει στους άντρες;

- Τι σας αρέσει;

- Τα σφιχτά τους μπαλάκια.

Αρπάζει τα μπαλάκια μου και τα κρατάει στη χούφτα της σφιχτά σε σημείο που πόναγα.

- Αχ... Και πάω να τραβηχτώ πίσω. Μέγα λάθος! Μου τα σφίγγει πιο πολύ και με τραβάει πάνω της.

- Γλείψε τις βυζάρες μου πουτσαρά μου. Απόψε δε πας πουθενά…

και μου τάισε το βυζί της κανονικά όσο τράβαγε και έσφιγγε τα μπαλάκια μου. Μετά από κάμποση ώρα, αφού πλέον έχω καυλώσει τέρμα και οι ρώγες της κόβουν τζαμί, μου τραβάει τ' αρχίδια κάτω και μου λέει πέσε. Τι να κάνω. Πόναγα και κατέβηκα. Βγάζει το στρινγκ που φορούσε και αποκαλύπτει ένα μουνί περιποιημένο με λίγο τριγωνικό θάμνο, ισοσκελής τέλεια κεντραρισμένος. Σα να βγήκε από θεώρημα!

- Βάλε όλη σου την μαστοριά αλλιώς δε θα φύγεις από εδώ.

Έτσι κι έκανα. Παραδόξως φάνηκε πολύ συνηθισμένη στα μεγάλα μεγέθη, ούτε έκπληκτη έμεινε, ούτε έκανε γκριμάτσες ούτε τίποτα.

Καταλήγουμε στο κρεβάτι. Μου λέει να ξαπλώσω και έρχεται από πάνω μου. Δεν προλαβαίνω να πω προφυλακτικό και απλά έκατσε επάνω. Βογκάει. Τεντώνει το σώμα της πίσω και οι βυζάρες της κοπανιούνται. Εκεί πήρα μπρος. Χάθηκαν όλοι οι φόβοι και οι μετριοφροσύνες. Τώρα την έσκιζα! Την πιάνω από το μαλλί και ρουφάω τις βυζάρες της όσο εκείνη μουγκρίζει και φωνάζει. Από την καύλα της στιγμής βέβαια τι να καταλάβω. Μου είχε κόψει και το αίμα η αχόρταγη.

Μετά τη γυρνάω στα 4 και απλά απολάμβανα να βλέπω τις βυζάρες της να κοπανάνε και να ακούγεται ότι χτυπάνε μεταξύ τους. Έρχεται η στιγμή να τελειώσω. Της το λέω και μου λέει:

- Μην τυχόν και τελειώσεις μέσα μου γιατί τα αρχίδια σου θα τα κρεμάσω στο τζάκι μου.

Το πίστεψα είναι η αλήθεια οπότε αμέσως τραβήχτηκα.

- Που θέλεις να στα ρίξω;

- Χύνεις πολύ πουτσαρά μου;

- Κάτι κάνω και εγώ.

- Στα βυζιά μου χύσε με καυλιάρη μου...

Και βάζει το πουλί μου ανάμεσα από το στήθος της για ισπανικό. Έπαθα πλάκα όταν το κεφάλι έβγαινε από τα βυζιά της. Ένα αίσθημα σα να έσωσα άνθρωπο. Το παρατήρησε και εκείνη λέγοντας μου "πουτσαρά μου αν υπήρχε βραβείο μεγάλης πούτσας θα στο έδινα" και μου ρίχνει μια σφαλιάρα κολακευτικά στα μπαλάκια.

Ήμουνα όντως έτοιμος να τελειώσω αλλά κρατιόμουνα με νύχια και με δόντια γιατί δεν ήταν πολύ θετική στην πίπα. Οπότε έπρεπε να την πείσω να μου πάρει.

- Κοντεύεις πουτσαρά μου;… κοκκίνισε το καυλί σου.

Βρίσκω ευκαιρία και της λέω:

- Από την τριβή είναι, πονάω πολύ. Μήπως να κάναμε κάτι άλλο;

Μου γραπώνει τα μπαλάκια πραγματικά σφικτά. Φοβήθηκα ότι θα πάθαιναν κάτι. Και μου λέει.

- Άμα κάνεις καμία μαλακία από αυτά θα σε κρεμάσω!

Εν τέλη τελείωσα στο πρόσωπο και το στήθος της. Επιτέλους έμεινε έκπληκτη και από κάτι. Μετά από αυτό ήτανε ο καιρός που εξάντλησα όλες μου τις απουσίες για να διαβάσω οπότε την είδα 1-2 φορές ακόμη, αλλά δε γινόταν να τη σκίσω γιατί ήταν στο εργασιακό της περιβάλλον. Ερωτικά δεν ξανά βρεθήκαμε ποτέ.

Η πίπα της δεν ήταν τίποτα τρομερό. Αλλά και πάλι εγώ είχα κολλήσει μαζί της για τα γιγάντια στήθη της.




Copyright protected OW ref: 176071



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.