Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την Έλενα τη γνώριζα από παιδί. Ο πατέρας της είχε έρθει από την Αλβανία τη δεκαετία του 1990 και ήταν σχεδόν σα συγγενής μας.

Με την Έλενα ποτέ δεν κάναμε παρέα αφού ούτε στο ίδιο μέρος ζούσαμε, αλλά και η διαφορά ηλικίας μας είναι αρκετά μεγάλη. Εγώ είμαι 39 και εκείνη μόλις 21. Ποτέ δεν την είχα παρατηρήσει σα γυναίκα αφού στο μυαλό μου ήταν μόνο η μικρή κόρη του Κώστα από το χωριό.

Όλα άλλαξαν όμως όταν μια μέρα είδα ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Στην αρχή δεν τη γνώρισα αλλά μετά συνειδητοποίησα ποια ήταν. Η Έλενα... γυναίκα κανονική με μακριά ίσια καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια και τρελά τσιμπουκόχειλα που υπόσχονταν άλλα κόλπα. Φυσικά αποδέχθηκα τη φιλία και δεν κρατιόμουν να βρω ευκαιρία για να δω όλες τις φωτογραφίες της μικρής. Κάποια στιγμή πήγε η γυναίκα μου γυμναστήριο και ξεκίνησα το ψάξιμο.

Σε όλες τις φωτογραφίες της φαινόταν ότι είναι ένα μεγάλο πουτανάκι. Τονισμένα μάτια, βλεφαρίδες, κραγιονάκι στο φουλ και βλέμμα για χύσιμο στα μούτρα. Η καργιόλα στις μισές φωτογραφίες ήταν σε προκλητικές πόζες με μαγιό έτσι για να μας καυλώνει παραπάνω. Εκείνη τη μέρα νομίζω τον έπαιξα δυο φορές για πάρτη της και φανταζόμουν να μου παίρνει μια βαθιά πίπα και να τη χύνω στο πρόσωπο.

Μετά από εκείνη τη μέρα ξέχασα όλο το σκηνικό και συνέχισα την καθημερινότητα μου. Άλλωστε ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γίνει κάτι με μένα και την Έλενα. Πέρασαν 2 -3 δύσκολοι μήνες στη δουλειά μέχρι που έφτασε Πάσχα. Λίγες διακοπές στο χωριό μακριά από το άγχος της δουλειάς. Εκεί όμως ζούσε η Έλενα! Τουλάχιστον έτσι ήξερα μέχρι τότε και ρώτησα χωρίς να κινήσω υποψίες τι κάνουν οι γονείς της με σκοπό να μάθω που βρίσκεται εκείνη. Έμαθα ότι τώρα πλέον ζούσε στην Αθήνα, γιατί είχε περάσει σε κάποια σχολή, σε μια γκαρσονιέρα στο Παγκράτι αλλά τώρα είχε γυρίσει κι εκείνη για διακοπές. Μόλις το έμαθα η σκέψη μου πήγε στα δικά μου φοιτητικά γαμήσια. Έπρεπε οπωσδήποτε να τη δω και από κοντά για να διαπιστώσω αν είναι τόσο καύλα όσο στις φωτογραφίες. Δεν άργησε πολύ να συμβεί αυτό. Το ίδιο βράδυ κιόλας είχαμε βγει με κάποια ξαδέρφια σε μια καφετέρια και ξαφνικά νοιώθω ένα χέρι στον ώμο μου. Γυρίζω και βλέπω την Έλενα! Φορούσε ένα απλό τζινάκι και ένα εφαρμοστό μπλουζάκι. Ασυναίσθητα χαμογέλασα όταν είδα το κωλαράκι της. Η μικρή είχε μεγαλώσει και τα βυζάκια της ξεχείλωναν τη μπλούζα. Είχε τονίσει πάλι τα πράσινα μάτια της ώστε να φαίνεται εντελώς τσόντα.

- Γεια σας! Τι κάνετε; Χρόνια πολλά σε όλους!

- Χρόνια πολλά! Τι κάνεις;

- Όλα καλά! Ήρθα λίγο για διακοπές για να ξεκουραστώ από το διάβασμα… είπε αστειευόμενη

- Χα, χα, χα… ναι έμαθα! Έχεις πέσει με τα μούτρα στη σχολή!

Η κουβέντα συνεχίστηκε χαλαρά και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πόσο τυχερός ήμουν που δεν ήταν η γυναίκα μου μαζί γιατί είχα καρφωθεί στα βυζιά της. Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά και εκείνης το ματάκι έπαιζε αρκετά. Γύρισε στην παρέα της και όλο το βράδυ ρίχναμε κλεφτές ματιές ο ένας στον άλλο.

Το Πάσχα πέρασε και φυσικά στο χωριό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το οτιδήποτε. Είχα σπάσει το κεφάλι μου πως μπορούσα να την συναντήσω χωρίς να καρφωθώ. Πού και πού έπαιζαν κάτι like σε φωτογραφίες αλλά δε μου δινόταν η ευκαιρία για κάτι παραπάνω. Μέχρι που ήρθε η τέλεια ευκαιρία! Με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει ότι είχε κάτι πράγματα για την Έλενα που τα έστειλε ο πατέρας της από το χωριό και αν μπορούσα να της τα πάω. Έκανα τον ξενερωμένο αλλά το μυαλό μου είχε αρχίσει και φαντασιωνόταν τα καυλιάρικα χειλάκια της.

Το επόμενο πρωί πήρα τα πράγματα και της έστειλα μήνυμα ότι θα περάσω μετά τη δουλειά να της τα αφήσω. Όλη μέρα δε μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ο πούτσος μου πήγαινε να σκάσει. Περίμενα να περάσει η ώρα ώστε να πάω σπίτι της. Είχα και μια αμφιβολία βέβαια μην της την πέσω και φάω τα μούτρα μου, οπότε θα περίμενα να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση.

Το απόγευμα φτάνω στο σπίτι της, χτυπάω κουδούνι, παίρνω μια βαθιά ανάσα και ανεβαίνω. Μου ανοίγει και παθαίνω σοκ. Προσπαθώ να το κρύψω αλλά το κολάν και το αθλητικό μπουστάκι που φόραγε μου είχαν κόψει την ανάσα. Το κολάν διέγραφε το μουνάκι της και το μπουστάκι άφηνε την κοιλίτσα της έξω. Ωραία σκέφτομαι... καλά θα πάει σήμερα. Τη χαιρετάω, φιλιόμαστε στο μάγουλο κλασικά και αφήνω τα πράγματα στην είσοδο. Παίρνει τα πράγματα και τα πάει μέσα και εγώ έχω χαζέψει με το σφιχτό της κωλαράκι.

- Δεν θα περάσεις λίγο μέσα;… μου λέει.

- Έκανα μια ώρα να παρκάρω και έφερα τα πράγματα από μακριά οπότε ένα καφεδάκι μου αξίζει… απαντάω αστειευόμενος.

- Κάτσε όπου θέλεις κι έρχομαι… μου λέει και μου κλείνει το μάτι.

Το σπίτι ήταν καθαρά φοιτητικό και είχε ένα μικρό σαλονάκι. Βολεύομαι στον καναπέ και σε 5 λεπτά έρχεται και η Έλενα με τον καφέ και στριμώχνεται δίπλα μου. Πιάνουμε λίγο την κουβέντα, για την σχολή, για την ζωή στην Αθήνα κτλ και σε κάθε ευκαιρία μου ακουμπάει λίγο το πόδι λίγο το χέρι.

- Βλέπω γυμνάζεσαι κιόλας... της λέω με θαυμασμό.

- Ναι τώρα πριν λίγο γύρισα από το γυμναστήριο, γι’ αυτό με πέτυχες έτσι. Κάπου τραυματίστηκα όμως και με πονάει αυχένας μου... λέει και γυρίζει πλάτη για να μου δείξει το σημείο

Ασυναίσθητα αρχίζω και την τρίβω στο λαιμό και εκείνη βγάζει μικρά βογκητά πόνου και ανακούφισης. Έχω αρχίσει και καυλώνω με το σκηνικό και τα χέρια μου έχουν αρχίσει και τρίβουν όλη την πλάτη και με τα ακροδάχτυλα μου προσπαθώ να ακουμπήσω το πλάι από τα βυζάκια της. Εκείνη έχει κλείσει τα μάτια από όσο μπορώ να δω και συνεχίζει να βγάζει κάτι καυλωτικούς αναστεναγμούς.

- Συνέχισε... το κάνεις πολύ ωραία, μου λέει και ξεκινάει και εκείνη να μου τρίβει το πόδι.

Δεν αντέχω άλλο, έχω καυλώσει τρομερά με το σκηνικό και δειλά περνάω το χέρι μου πάνω από τα βυζάκια της. Η ανάσα της γίνεται πιο έντονη και το χέρι μου τώρα πια χαϊδεύει το ολοστρόγγυλο βυζάκι της και παίζει με τη ρώγα της. Το άλλο μου χέρι τρίβει χαμηλά τη μέση της. Περνάω και αυτό το χέρι μπροστά και τώρα τρίβω το καυτό της μουνάκι της πάνω από το κολάν. Το κορμί της έχει γύρει πάνω μου και είμαι σίγουρος πως έχει νιώσει την πούτσα μου στην πλάτη της να πάλλεται από καύλα.

Έχουμε έρθει πολύ κοντά, της φιλάω το λαιμό και το χέρι μου βρίσκεται κάτω από τη μπλούζα και χαϊδεύει τα βυζάκια της. Δε φοράει σουτιέν το μικρό πουτανάκι και σκέφτομαι ότι όλο το σκηνικό το είχε προσχεδιάσει. Το άλλο μου χέρι έχει μπει μέσα από το κολάν και τρίβει το ξυρισμένο μουνάκι της που στάζει από καύλα.

- Τι έχεις κάνεις μωρό μου στο μουνάκι μου;… το νιώθεις πόσο υγρό είναι;… μου λέει.

- Με έχεις καυλώσει τρομερά.. θέλω να στο σκίσω.

Γυρίζει μπροστά μου, βγάζει την μπλούζα της και θαυμάζω τα στητά της βυζάκια. Πέφτω πάνω στις ρώγες τις και αρχίζω να τις πιπιλάω μια-μια. Φαίνεται ότι έχει καυλώσει κι εκείνη πολύ καθώς μου σφίγγει το κεφάλι πάνω της.

Σηκώνεται από τον καναπέ, μου πιάνει το χέρι και με οδηγεί προς το δωμάτιο. Βγάζω γρήγορα τα ρούχα μου και της βγάζω το κολάν. Φοράει ένα μαύρο στρινγκάκι που με τρελαίνει ακόμα περισσότερο. Την ξαπλώνω στο κρεβάτι, παραμερίζω το στρινγκάκι και χώνω τη γλώσσα μου βαθιά στο μουνάκι της. Η Έλενα έχει εκστασιαστεί. Έχει πάρει το χέρι μου που πριν ήταν στο μουνάκι της και το πιπιλάει με μανία.

- Γλείψε το μουνάκι μου... γλείψε με καυλιάρη, κάνε με να χύσω!

Εκείνη την ώρα νοιώθω το κορμί της να τρέμει και εκείνη να αναστενάζει με πάθος.

- Κανείς δεν με έχει γλείψει έτσι μωρό μου!

- Τώρα ξάπλωσε και θα απολαύσεις την καλύτερη πίπα της ζωής σου… μου λέει και πιάνει τα μαλλιά της κοτσίδα. Αυτή η κίνηση με τρέλανε!

- Για να σε δω.. γιατί με αυτά τα χείλια περιμένω πολλά… της απαντάω.

Με γυρίζει ανάσκελα και ξεκινάει να μου γλείφει τον καυλωμένο πούτσο. Με το ένα χέρι μου τον παίζει και με τη γλώσσα της παίζει με το πουτσοκέφαλο μου. Το στοματάκι της είναι ποίημα. Τον βάζει όλο μέχρι το λαρύγγι της και πνίγεται από το μέγεθος. Βλέπω ότι γουστάρει αγριάδα, της πιάνω το κεφάλι και πιέζω ακόμα πιο μέσα.

- Θα με πνίξεις... μου λέει με δάκρυα στα μάτια από την πίεση.

- Σκάσε πουτανάκι και γλείφε… της λέω. Της πιάνω την κοτσίδα και την οδηγώ προς τα αρχίδια μου.

Το πουτανάκι φαινόταν ότι είχε δουλέψει την πίπα από μικρή. Μου έγλειφε τα αρχίδια με μανία και με το χέρι μου έπαιζε την καυλωμένη μου ψωλή. Σιγά-σιγά κατέβαινε όλο και πιο κάτω μέχρι που άρχισε να μου γλείφει το μέρος ανάμεσα στα αρχίδια και στον κώλο μου. Δεν μου το είχαν ξανακάνει αυτό και ομολογώ ότι τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Η καργιόλα με έγλειφε, με κοίταζε στα μάτια και σχεδόν χαμογελούσε που με είχε κάνει καυλώσει τόσο πολύ.

- Αν κατέβω και πιο χαμηλά θα σου αρέσει περισσότερο... μου λέει.

Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να πάει προς τον κώλο μου. Δεν ξέρω γιατί εκείνη την ώρα τη σταμάτησα.

- Αν συνεχίσεις να με γλείφεις εκεί δε θα αντέξω άλλο. Και θέλω να γαμήσω και το καυλιάρικο μουνάκι σου. Θέλω να σε πάρω στα τέσσερα!

- Αχ ναι μωρό μου... πάρε με όπως θέλεις, μου λέει όλο καύλα.

Τη γυρίζω στα τέσσερα και τη βάζω να κρατάει το προσκέφαλο του κρεβατιού με τα χέρια της. Ξεκινάω να της ξεσκίζω το μουνάκι που είναι ακόμα υγρό από τα χύσια της. Με το χέρι μου της τραβάω τα μαλλιά από την κοτσίδα.

- Τι μουνάρα είσαι εσύ… έτσι θέλω να γαμάω το μουνάκι σου. Θα σε σκίζω όπως θέλω από εδώ και πέρα μωρή πουτάνα!

- Ναι καυλιάρη μου! Σκίσε το μουνάκι μου!

Τη γαμάω δυνατά κι εκείνη χύνει και ξαναχύνει. Ο πούτσος μου έχει γεμίσει υγρά από το αχόρταγο μουνάκι της.

- Θα σε χύσω μωρή καργιόλα... θα σε χύσω στη μούρη. Θέλω να δω τα χύσια μου στα τσιμπουκόχειλα σου.

- Χύσε με μωρό μου…

Η Έλενα γυρίζει και κάθεται στα γόνατα περιμένοντας τα χύσια μου σαν υπάκουο πουτανάκι. Τελειώνω και το σπέρμα μου είναι πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές. Έχει απλωθεί παντού… στο στόμα της, στα μαλλιά της, στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

- Χάλια τα έκανες εδώ... θα σε μαλώσω μου λέει ναζιάρικα. Πάω να πλυθώ και έρχομαι.

Καθισμένος στο κρεβάτι σκέφτομαι το μικρό μουνάκι που γάμησα και χαμογελάω. Σχεδόν τα μισά μου χρόνια έχει το πουτανάκι. Η Έλενα γυρίζει από το μπάνιο και ανάβει τσιγάρο.

- Σε βλέπω χαμογελάς... πρέπει να σου άρεσε πολύ.

- Η πίπα σου με τρέλανε μωρό μου!

- Δε με άφησες όμως να προχωρήσω.

- Με έπιασες λίγο απροετοίμαστο... δεν το είχα ξανακάνει.

- Ξέρω κι άλλα πράγματα που θα σε κάνουν να περάσεις ακόμα καλύτερα... αλλά…

- Τι αλλά; Τι εννοείς;

- Ξέρεις έχω ακριβά γούστα, μου λέει και μου κλείνει το μάτι.

Εκείνη την ώρα κατάλαβα γιατί ήταν τόσο άνετη με το όλο θέμα. Η καργιόλα το έχει κάνει επάγγελμα και γαμιέται για να της παίρνουν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Δε μπορώ να πω ότι με χάλασε κιόλας το όλο θέμα. Έτσι και αλλιώς δεν ήθελα συναισθηματισμούς και έρωτες.

- Εντάξει, είσαι καύλα και το ξέρεις, αλλά θέλω κι άλλα... της λέω και της χουφτώνω το κωλαράκι με νόημα.

- Αν είσαι καλό παιδί και κωλαράκι θα έχεις. Και ξέρεις πόσο σφιχτό είναι; Δε θα μπορείς να κρατηθείς ούτε ένα λεπτό… μου λέει η μικρή πουτάνα.

Εκείνο το βράδυ έφυγα από το σπίτι της Έλενας με μια ικανοποίηση. Ήξερα ότι είναι τόσο πουτάνα ώστε στις επόμενες μας συναντήσεις θα έπαιρνα αυτό που ήθελα. Αρχικά ήθελα να την ξεφτιλίσω στον πούτσο τόσο από το μουνί όσο και από τον κώλο αλλά και να την ψήσω να κάνουμε παρτούζα με μια άλλη πουτανίτσα φίλη της που της είδα δει σε φωτογραφίες μαζί της.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.