Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απρόσμενα με τους κουμπάρους (2ο μέρος)

Γύρισα στο δωμάτιο σκεπτόμενος το όλο σκηνικό που παίχτηκε νωρίτερα και την προοπτική να γίνει μια φαντασίωση μου πραγματικότητα, έβγαλα το σλιπάκι μου και ελαφρά καυλωμένος, ξάπλωσα δίπλα στο μωρό μου που ακόμα κοιμόταν.

- Καλημέρα μωράκι μου... την άκουσα να γουργουρίζει.

- Καλημέρα μωρό, πως κοιμήθηκες;

- Τέλεια. Νιώθω άλλος άνθρωπος δύο μέρες τώρα. Μακάρι να το κάναμε πιο συχνά αυτό, αγάπη μου! Και κοίταξε χαμηλά. Μ… μωρό μου, πάλι καύλες έχει το αγόρι μου;

- Πολλές και ατελείωτες, αλλά πρέπει να σηκωθούμε γιατί θα πάμε για καφεδάκι και πρωινό με τα παιδιά στην πλατεία του χωριού. Άντε σήκω!

- Όχι… τώρα θέλω, είπε και έκανε να αρπάξει το παλαμάρι μου.

- Ασ' το κάτω, αχόρταγη... είπα και γέλασα.

- Δεν ξέρω ρε μωρό, αλλά όλο το κλίμα εδώ, με τον καθαρό αέρα, την αλλαγή της καθημερινότητας μας, τα παιδιά, με κάνουν και είμαι συνέχεια ερεθισμένη και θέλω χαδάκια.

- Τα παιδιά;… ρώτησα απορημένος.

- Ε να... μη νομίζεις ότι δε με επηρέασε η όλη συζήτηση. Από τη μία η Βάσω με τις μπουτάρες της και τα βυζιά της και από την άλλη η άνεση που έβγαζε ο Στέφανος στο άκουσμα της παρτούζας της Βάσως, με ανάψανε. Έλα τώρα... βάλε τον στο μουνί μου, που καίγομαι!

- Άστο κάτω είπα, έχουμε ραντεβού. Θα το κάνουμε το απόγευμα… και γέλασα. Άλλα πράγματα βέβαια είχα στο μυαλό μου για το απόγευμα.

Η βόλτα για καφεδάκι με λουκουμάκι και φρέσκια τυρόπιτα στο καφενείο του χωριού μας χαλάρωσε και ξεκινήσαμε να φάμε κάτι ελαφρύ σε ένα τοπικό ταβερνάκι. Το κλίμα ήταν απολαυστικά χαλαρό και συμφωνήσαμε να πάμε σπίτι για καμιά δύο ώρες ξεκούραση και μετά στο σαλόνι ξανά για κρασάκια και συζήτηση.

Πράγματι, αφού ξεκουραστήκαμε, πήγαμε στο σαλόνι που μας περίμεναν τα παιδιά. Πιάσαμε από ένα καναπέ το κάθε ζευγάρι, στη μέση το τραπέζι, ήταν το ιδανικό σκηνικό που είχα για να γίνει ότι είχα στο μυαλό μου σαν φαντασίωση. Το πρώτο μπουκάλι έφυγε γρήγορα και οι κινήσεις και τα λόγια περισσότερο λάγνα. Το ξεχειλωμένο φανελάκι που φορούσε η Βάσω και καλά για να τονίσει το "ατημέλητο" look, που είχε υιοθετήσει τελευταία, στην ουσία τόνιζε τον όγκο του στήθους της. Tι στήθους δηλαδή, τις βυζάρες της, που πήγαιναν πέρα-δώθε με κάθε κίνηση της.

- Πάντως κουμπαρούλα σε θαυμάζω, γιατί δε μασάς πουθενά… είπε κάποια στιγμή η Ιωάννα.

- Τι εννοείς;… απάντησε η Βάσω.

- Να, την ιστορία της παρτούζας δεν την λες και εύκολα σε ξένους ανθρώπους. Αλλά και το όλο στυλ σου, ρε παιδί μου. βγάζει μια "πονηριά" (πουτανιά ήθελε να πει, αλλά κρατήθηκε) όταν είσαι με δικούς σου ανθρώπους!

- Μα αν δεν αισθάνομαι άνετα με εσάς, τότε με ποιούς; Στη τελική, μου αρέσει να καταλαβαίνω ότι είμαι ποθητή, ακόμα και από τους "ξένους"... και μας χαμογέλασε πονηρά.

- Αυτή, είναι η κουμπαρούλα μου. είπα γεμάτος "περηφάνια"... και γέλασα.

- Δηλαδή εγώ δεν είμαι ποθητή;… ρώτησε "νευριασμένη" η Ιωάννα; Επειδή η Βάσω, έχει τεράστιο στήθος και εγώ όχι, με κάνει λιγότερο ποθητή;

- Ε όχι και μικρό... το στήθος σου είναι ιδανικό και ονειρικό για κάθε άντρα, αγάπη μου... είπε η Βάσω. Ακόμα και για αυτούς που σε γεύονται τελευταία, αλλά και αυτούς που θα ήθελαν να σε γευτούν. Έτσι δεν είναι κουμπάρε μου;

- Έτσι, έτσι... αν και δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στο μέγεθος.

- Βγάλε το ρε μωρό να δούμε... προέτρεψε τη Βάσω ο Στέφανος.

Είχαμε φτάσει στο σημείο καμπής! Ή όλα θα γινόταν πουτάνα, ή όλα θα πήγαιναν όπως τα θέλαμε εγώ και Στέφανος.

- Τι να δεις μικρέ μου; Μπορεί η Ιωάννα, να τα έχει μαντρωμένα μέσα σε ένα σουτιέν, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακά… και έβαλε το χέρι της στο καβάλο του! Πφ… ρε δε ντρέπεστε καθόλου; Άναψα με τη συζήτηση η καψερή… είπε και γέλασε. Συγχρόνως έκανε μια κίνηση, αφαίρεσε το φανελάκι και ξεχύθηκαν τα θεϊκά βυζόμπαλα της ελεύθερα τελείως. Μόνο αν θέλει θα μας τα δείξει μικρέ μου… συμπλήρωσε και κοίταξε τον Στέφανο.

Η ατμόσφαιρα έγινε καυτή στο δευτερόλεπτο. Η Ιωάννα γύρισε με κοίταξε και της ξέφυγε ένα γελάκι.

- Μόνο αν δω το πουλάκι του κουμπάρου... είπε σκανταλιάρικα, ελπίζοντας όπως μου είπε μετά από μέρες, ότι θα "κολλούσε" ο Στέφανος και θα έκοβε την φάση.

- "Πουλάκι"; Είπε ο Στέφανος. Για να σε δούμε κι εσένα, που μας "πειράζεις" τι θα κάνεις!

Η Ιωάννα γύρισε και με κοίταξε με απορία. Ήθελε τη συγκατάθεση μου σε αυτό. Καταλάβαινες ότι την είχε πιάσει ένας μικρός πανικός για την εξέλιξη της όλης φάσης. Κούνησα θετικά το κεφάλι μου και σηκώθηκε να βγάλει το σουτιέν, γυρνώντας πλάτη.

- Τι είναι αυτά; Φώναξε η Βάσω με χαμόγελο. Μεταξύ μας είμαστε, τι ντρέπεσαι;

Χωρίς να έχουμε συζητήσει τίποτα, αρχικά δέχτηκε να βγάλει το σουτιέν της μπροστά σε κόσμο, να αφήσει το στήθος ελεύθερο, να συμμετάσχει στο πείραγμα και τώρα να ζητάει να δει την πούτσα του κουμπάρου της!

Το Στέφανο είναι να μην τον προκαλέσεις. Αν τον προκαλέσεις, μπορεί να κάνει τα πάντα, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις. Σηκώθηκε αργά και ξεκίνησε να κατεβάζει τη φόρμα του. Βέβαια σκάλωσε ελάχιστα στο λάστιχο γιατί του είχε σηκωθεί και χρειάστηκε να τον μετακινήσει για να ελευθερωθεί. Έβγαλε την φόρμα τελείως, ξανακάθισε και αγκάλιασε από τους ώμους τη Βάσω. Έπιασε και τρόμπαρε δύο τρεις φορές το παλαμάρι του και το "έδειξε" προκλητικά στη Βάσω.

- Ε όχι και μικρός! 19 πόντοι είναι αυτοί. Νομίζω ότι σου φτάνουν. Έτσι δεν είναι αγάπη μου; Εσύ τι λες κουμπάρα, φτάνουν για να ικανοποιήσω την φιλενάδα σου;

- Κάτι είχα πάρει χαμπάρι, το καλοκαίρι στις παραλίες που πηγαίναμε, αλλά "ζωντανό" έχει άλλη χάρη, κουμπάρε!

- Που να το δεις και σε δράση... είπε κομπάζοντας ο Στέφανος.

- Ενδιαφέρον... είπε η Ιωάννα.

Όση ώρα γινόταν αυτή η μικρή συζήτηση, η Βάσω είχε αναλάβει δράση και έπαιζε τον πούτσο του Στέφανου με τα δάκτυλα της. Το κλίμα, μύριζε σεξ και πλέον είχα κι εγώ αγκαλιάσει την Ιωάννα από τους ώμους και έπαιζα με τις θηλές της. Το θέμα πλέον είχε ξεφύγει και πλέον ο καθένας προσπαθούσε να κρατηθεί, ενώ καταλαβαίναμε ότι κάτι θα ακολουθούσε.

- Λοιπόν, προσωπικά δε μπορώ να κρατηθώ άλλο…

είπε η Βάσω και έσκυψε στον πούτσο του Στέφανου και άρχισε να τον φιλάει και να τον γλείφει. Έβαλε και το αριστερό της χέρι κάτω από τα αρχίδια του και άρχισε να τα ζουλάει και να τα τρίβει με μαεστρία. Ο Στέφανος έβαλε το χέρι του στο κεφάλι της, της έδινε το ρυθμό που ήθελε και συγχρόνως προσπαθούσε να κατεβάσει τη φόρμα της και να βρει την κωλότρυπα της. Όταν πλέον βρήκε στόχο, η Βάσω τεντώθηκε, γρύλλισε σα γάτα και γύρισε και μας κοίταξε.

Ήταν πλέον τόσο καταιγιστικά γρήγορη η εξέλιξη, που εγώ και η Ιωάννα, είχαμε μείνει να τους κοιτάμε με ανοιχτό το στόμα. Εγώ είχα χουφτώσει κανονικά το στήθος της Ιωάννας, που γύρισε, με κοίταξε και είχε ζωγραφισμένη την καύλα στο πρόσωπο της.

- Σου αρέσει μωρό μου αυτό που βλέπεις;.. τη ρώτησα.

- Πολύ... μου λέει.

- Πάρ' τον κι εσύ στο στοματάκι σου μωρό μου…

της είπα και κατέβασα κι εγώ τη φόρμα μου γρήγορα. Τώρα πλέον, το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Οι γυναίκες μας είχαν τους πούτσους μας στο στόμα τους και ρουφούσαν αχόρταγα. Η Βάσω, έδινε ρεσιτάλ, χώνοντας όλο και πιο βαθειά την πούτσα του Στέφανου στο στόμα της, και έτριβε τα αρχίδια του με μανία. Η Ιωάννα από την άλλη, είχε δώσει έναν άλλο ρυθμό, πιο γρήγορο, που με έφερε σε γρήγορα σε σημείο, να θέλω να χύσω, γι' αυτό και τη σταμάτησα. Ο Στέφανος γύρισε και μας κοίταξε και έσπρωξε ακόμα πιο βαθειά την πούτσα του στο στόμα της Βάσως.

Εκεί ήμασταν λοιπόν και τα δύο ζευγάρια, το ένα απέναντι από το άλλο, στους 2 αντικριστούς καναπέδες, να γαμιόμαστε σα 17χρονα. Το σχέδιο για σεξ στον ίδιο χώρο, πήγαινε τέλεια και φαινόταν από το ύφος που είχαμε οι 2 άντρες στα μούτρα μας. Χαμογελούσαμε όπως τα παιδάκια που τρώνε παγωτό κρυφά από την μάνα τους!

- Ξάπλωσε μουνάρα μου, να σε περιποιηθώ κι εγώ λίγο…

άκουσα το Στέφανο να λέει στη Βάσω και αυτή ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια της διάπλατα, ακουμπώντας το αριστερό της πόδι στο τραπέζι. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Το μουνί της Βάσως ήταν ανοιχτό και δουλεμένο καλά. Τα χείλη του μουνιού της, ήταν ανοιχτά και παχιά και μπορούσες να διακρίνεις τις χοντρές σταγόνες της καύλας της να στάζουν. Η γλώσσα του Στέφανου πήρε φωτιά και δε σταμάτησε να τη γλείφει ούτε όταν η Βάσω του πίεσε τι κεφάλι περισσότερο στο μουνί της. Είχε κλείσει τα μάτια της και απολάμβανε την ιεροτελεστία, κάνοντας μορφασμούς ικανοποίησης με το πρόσωπο της. Δεν άργησε, να αρχίζει να φωνάζει πως θα χύσει.

- Χύνω, χύνω, χύνω πουτσάρα μου, αγόρι μου, καύλα μου, παρ' τα, όλα δικά σου, παρ' τα… και γύρισε το μάτι της!

Η Ιωάννα, συνέχιζε την πίπα, χωρίς να παίρνει ανάσα, αλλά πλέον με πολύ πιο χαλαρό ρυθμό, γιατί έβλεπε κι αυτή την κουμπάρα της να χύνει το στόμα του Στέφανου και να τραντάζεται από τον οργασμό που ακολούθησε. Είχε βάλει και αυτή το χεράκι της, έτριβε το μουνάκι της γρήγορα και σκεπτόταν ότι θα ήθελε να έχει έναν πούτσο τώρα στο μουνί της ή έστω ένα δονητή.

- Θέλεις κι ένα πούτσο στο μουνάκι σου μωρό μου; Τη ρώτησα.

- Ναι μωρό μου… ακόμα ένα πούτσο θέλω… μουρμούρισε καυλιάρικα.

- Θέλεις να πω στο Στέφανο;… Της ψιθύρισα στο αυτί.

- Θέλω.

Τελικά θα εξελισσόταν τελείως διαφορετικά το σκηνικό από ότι περίμενα. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα ο Στέφανος να γαμήσει την Ιωάννα μου. Όλο αυτό τον καιρό, μπορεί να είχα σαν φαντασίωση, να δω το γυναικάκι μου να γαμιέται από άλλον άνδρα, αλλά τώρα που ήρθε η στιγμή, το ξανασκεφτόμουν. Βέβαια, είχαν έρθει όλα τόσο βολικά και αυθόρμητα θα έλεγε κανείς, που δε μπορούσα πλέον να κάνω πίσω.

- Κολλητέ, για έλα από εδώ λιγάκι… είπα στο Στέφανο. Αυτή η τρυπούλα είναι κενή και θέλει γέμισμα… ψήνεσαι;…

και του έδειξα το μουνάκι της Ιωάννας, με τα δάχτυλα μου εφαρμοσμένα πάνω στα χείλια του. Ο Στέφανος, έπιασε τον πούτσο του, τον τίναξε κάνα δυο φορές και έκανε να σηκωθεί. Κόμπιασε όμως λίγο και γύρισε να κοιτάξει την Βάσω, που ήταν ακόμα ξαπλωμένη στον καναπέ και προσπαθούσε να συνέλθει από το χύσιμο που έκανε νωρίτερα. Του έδωσε την άδεια της με ένα νεύμα, και ο Στέφανος όρμησε στον καναπέ μας κραδαίνοντας το παλαμάρι του, στοχεύοντας το μουνάκι της γυναίκας μου.

Η Ιωάννα, ακόμα μου έγλειφε τον πούτσο, όταν ένιωσε το καυλί του Στέφανου πίσω της. Όταν ο Στέφανος μπήκε μέσα της, το μωρό μου έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της, έκλεισε τα μάτια και έβγαλε έναν αναστεναγμό, λυγμό θα το έλεγα καλύτερα, απόδειξη της ανατριχίλας που ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

- Αχ ναι, ναι, ναι ρε πούστη, γάμα με... τι καυλί τρώω η πουτάνα; Συνέχισε έτσι ρε μαλάκα, συνέχισε… γάμα με… χωσ' το όλο μέσα ρε καργιόλη!

Η Ιωάννα ήταν σε άλλο κόσμο. Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που την άκουγα να μιλάει έτσι. Πλέον ο Στέφανος, τη γαμούσε με δύναμη, της σφαλιάριζε τα κωλομέρια, της τραβούσε τα μαλλιά, την έπιανε από τους ώμους και την τραβούσε με δύναμη πίσω για να μπορεί να μπει βαθύτερα. Το μωρό μου όταν δεν μούγκριζε από το γαμήσι που έτρωγε, τότε έβαζε τον πούτσο μου στο στόμα της και ενίοτε μου έγλείφε τα αρχίδια. Εγώ "μάζευα" εικόνες, δε χόρταινα να βλέπω το φιλαράκι και κουμπάρο μου, να ανοίγει το μουνάκι της γυναίκας μου, και δεν πίστευα τι γίνεται!

- Δώσε μου λίγο χώρο κι εμένα, φιλενάδα...

άκουσα τη Βάσω να λέει στην Ιωάννα. Αμέσως μετά, ένιωσα την ανάσα της Βάσως στην πούτσα μου. Ένα βαθύ και υγρό στοματάκι ήταν πλέον τυλιγμένο στον πούτσο μου.

- Πω… τι πουτσάρα είναι αυτή ρε κουμπάρε; Μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο του φίλου σου, αλλά είναι σα να γλΕΊφω κουτάκι κόκα κόλας, τόσο χοντρή είναι! Γουστάρω η πουτάνα.

Απομάκρυνε με τρόπο την Ιωάννα από δίπλα μου που έτσι και αλλιώς βογκούσε από το γαμήσι που της έριχνε ο Στέφανος και συνέχισε το θεάρεστο έργο της πίπας, με περίσσια προσήλωση.

- Χρόνια τώρα, τον παρακαλάω το μαλάκα τον κουμπάρο σου να με πάρετε παρέα. Ακόμα από την εποχή που ήσουν ελεύθερος ψαχνόμουν να γαμηθώ μαζί σου, αλλά και εσύ αγρόν αγόραζες. Έπρεπε να δεις την πουτάνα σου να γαμιέται, για να μας κάτσεις;…

και με καβάλησε κανονικά. Έβαλε σιγά-σιγά τον πούτσο μου στο μουνί της, τον έκανε πινέλο στα μουνόχειλα της και μετά έκατσε απότομα πάνω μου. Καύλα! Της έγλειφα τα βυζιά, της άνοιγα την κωλάρα με τα χέρια μου και έτριβα το κωλοδάχτυλο στην τρύπα της. Μάλλον αδούλευτο το είχε ο κουμπάρος, γιατί τιναζόταν και μου έλεγε όχι!

- Θα χύσω μωρή καργιόλα. θα χύσω το μουνί σου. άκουσα τον Στέφανο να βογκάει.

- Όχι, όχι… όχι μέσα μου. Εδώ θέλω, στο στόμα… εδώ ρίξ' τα όλα άντρα μου, στο στόμα... είπε η Ιωάννα. !

- Παρ' τα ρε πουτανάκι... παρ' τα όλα στο στόμα σου γαμιόλα, χύνω…

Έβλεπα το σπέρμα του Στέφανου να έχει πνίξει την Ιωάννα. Να τρέχει πάνω στο πρόσωπο της και το γυναικάκι μου να το μαζεύει με τα δάχτυλα της για να το γλείψει. Ο Στέφανος όρθιος να στραγγίζει τον πούτσο του καταϊδρωμένος και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

- Άσε και σε εμένα λίγο βρε κουμπαρούλα...

έκανε η Βάσω και άπλωσε το χέρι της να πάρει μια σταγόνα που έτρεχε από το πηγούνι της Ιωάννας. Το έβαλε στο στόμα της και αναφώνησε. Νέκταρ, είναι αγόρι μου, νέκταρ! Συνέχιζε βέβαια να καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου με μανία και μου έβαζε τις βυζάρες της στο στόμα να τις γλείφω. Μαγεία!

- Έχεις όμως ρε κουμπάρα κάτι βυζάρες…

είπε η Ιωάννα και όρμησε κι αυτή να πάρει μέρος στο τσιμπούσι! Έπρεπε να σηκωθώ. Καταλάβαινα ότι ερχόταν η ώρα μου κι εμένα να χύσω.

- Ελατε τσούλες, ελάτε και τελειώστε με, γαμιόλες...

είπα και πρότεινα τον πούτσο μου. Πρώτη όρμησε η Ιωάννα και άρχισε να γλείφει τα ζουμιά της κουμπάρας της πάνω στο παλαμάρι μου.

- Μ… νόστιμα… είπε και έσκυψε να μου γλείψει τ' αρχίδια.

- Χύσε με ρε πούστη, χύσε με στο πρόσωπο... με παρακαλούσε η Βάσω.

- Χύνω πουτάνες, χύνω, σας χύνω γαμιόλες, πάρτε τα…

Χοντρές σταγόνες σπέρματος κάλυψαν τα μάτια της Βάσως και μια μεγάλη ποσότητα πήγε κατευθείαν στη γλώσσα της.

Το σαλόνι πλέον είχε ποτίσει έρωτα και σπέρμα και τέσσερα γυμνά κορμιά γεμάτα με συναίσθημα και απορίες. Ο καθένας είχε αγκαλιά το ταίρι του και τα χαμόγελα πήγαιναν και έρχονταν.

Και τώρα;… τι κάνουμε;




Copyright protected OW ref: 175851



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.