Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σεπτέμβριος του 2009. Πάμε για Σαββατοκύριακο με την σκηνή μας για μπάνιο στη παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας. Είχαμε ατελείωτες καύλες, οπότε είπαμε να τις σβήσουμε στην καυτή άμμο. Το μωρό μου η Βίκυ μια πραγματική Θεά! Εγώ μέτριος, αλλά δυνατός. Φτάνουμε στην ονειρεμένη παραλία, κατεβάζουμε σκηνή, ψυγείο κλπ, τα στήνουμε και μέσα για το πρώτο μπάνιο.

Ζέστη φοβερή, αλλά η δροσιά της θάλασσας μας έσωσε. Αγκαλιές φιλιά χούφτωμα και ο πούτσος κάγκελο! Τραβάει το μαγιό, δένει τα πόδια της στη μέση μου και ο καυλιάρης καρφώνεται στο καυτό μουνάκι της. Φλέγεται απίστευτα συμβάλλοντας σ' αυτό η διαφορά της θερμοκρασίας νερού σώματος. Στιγμές ατελείωτης καύλας, ολόσωμου ρίγους. Το χύσιμο μέσα της. Λιποθυμάει στην αγκαλιά μου. Αφού βγήκα, τα φλόκια ανέβηκαν στην επιφάνεια.

Βγαίνουμε, πάμε πέρα δώθε μία βόλτα, όπου φθάσαμε να δούμε τι παίζει δίπλα στους γυμνιστές. Ένας χαμός... νέοι μέχρι γέροι. Πολύ παιχνίδι, η Βίκυ γούρλωσε τα μάτια της είπα να προχωρήσουμε. Ντράπηκε. Καλά της λέω... άστο για το βράδυ. Συμφώνησε.

Γυρίσαμε στη σκηνή και ρίξαμε ένα ύπνο. Πριν το ηλιοβασίλεμα και υπό τη σκιά του βουνού βγαίνουμε για τη θάλασσα. Της λέω να πάμε στους γυμνιστές; Δειλιάζει. Τελικά συμφωνεί και πάμε. Βγάζουμε τα μαγιό, απλώνουμε τις πετσέτες και μέσα. Περνά η ώρα, δειλινό πλέον, κάποιοι φεύγουν, άλλοι μένουν. Αρχίζει το παιχνίδι. Ένα ζευγάρι αρκετά πιο πέρα. Τους βλέπει και αρχίζει να κοκκινίζει. Λίγο πιο κοντά είναι δύο παίκτες με μια καύλα γύρω στα 35. Την έχουν βάλει κάτω, ένας κάνει γλειφομούνι, στον άλλο τσιμπούκι φοβερό. Χωρίς να πω τίποτα γονατίζει και μου τον καταπίνει. Είναι αφοσιωμένη στο έργο της. Μας κοιτάει η τριάδα και μου κάνουν νόημα να κάνουμε παιχνίδι. Τους απαντώ με νόημα σιγά-σιγά.

Έρχονται λίγο-λίγο κάνοντας παιχνίδι, τους βλέπει κοντά, σταματά και μου λέει όχι, δε μπορώ, δε θέλω, δεν πρέπει. Είδα κι έπαθα να την πείσω, λέγοντας πραγματικά ότι αν δε θέλει συμμετοχή δεν θα έχουμε. Μωρό μου της λέω άσε να δούμε την παρτουζίτσα τους θα μας "φτιάξει" απίστευτα. Διστακτικά δέχεται αφού με εμπιστεύεται διότι ποτέ δεν την υποχρέωσα σε τίποτε με το ζόρι.

Το κατάλαβαν κι έμεινα πιο πέρα, εκεί που είχαν τις πετσέτες τους. Αρχίζει πάλι το κλαρίνο, αρχίζουν οι άλλοι το πάρτι. Οι στάσεις δίνουν και παίρνουν, τη στήνω στα τέσσερα να βλέπει το πάρτι και αρχίζει ξεσηκώνει την παραλία από τις φωνές. Σάλιο στο κωλαράκι και μέσα! Σφαλιάρες και Deep κάρφωμα. Ξαφνικά ακούμε τη διπλανή να σκούζει… "αχ μη… με σκίζετε, αχ…" και μέσα σε δύο λεπτά το αλλάζει σε "ναι, ναι, πιο βαθιά, πιο δυνατά, χύνω… πεθαίνω…". Η δικιά μου ξαφνικά γυρίζει και μου λέει "κοίτα, κοίτα πως τη σκίζουν, τρελαίνομαι, χύνω, χύνω". Δεν αντέχω, της γεμίζω το άντερο υγρό πυρ. Σπαρταρά, γυρίζει, τον παίρνει όλο βαθιά, νόμισα ότι δε θα τον ξαναδώ.

Μόλις βρήκαμε παλμούς και ανάσες μένουμε κάγκελο! Ο ένας συναγωνιστής της τριάδας της είχε χώσει το χέρι μέχρι τέρμα στον κώλο. Έτσι εξηγείται ο χαμός της καύλας της. Στο τέλος την έχυσαν στο στόμα. Πέφτει λιπόθυμη και ξεσκισμένη. Ανταλλάσουμε καλησπέρες με τους γαμιάδες της, γνωριμία και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Copyright protected OW ref: 175762Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.