Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απρόσμενα με τους κουμπάρους (1ο μέρος)

Ο οργασμός της Ιωάννας ήταν από τους δυνατότερους που είχαμε βιώσει σα ζευγάρι. Κατάφερα με δυσκολία να απελευθερώσω το κεφάλι μου και να κοιτάξω τις εκφράσεις που έπαιρνε το μωρό μου, καθώς κύματα καύλας της όργωναν το κορμί. Είχε βάλει το δεξί της χέρι να καλύπτει και συγχρόνως να δαχτυλώνει το μουνάκι της και με το αριστερό ανακάτευε και τραβούσε τα μαλλιά της. Μακάρι να ήξερα την εξέλιξη της βραδιάς και να είχα προλάβει να στήσω την κάμερα που είχα μαζί μου και να καταγράψω το όλο σκηνικό. Εξάλλου δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα κατέγραφα ένα γαμήσι μας.

- Σ' ευχαριστώ μωράκι μου, το χρειαζόμουν... μου είπε.

- Μην ευχαριστείς εμένα αλλά το Στέφανο… της αποκρίθηκα. Από ότι κατάλαβα αυτός σου έγλειφε το μουνάκι και με αυτό έχυσες.

Με κοίταξε με ένα απορημένο αλλά συνάμα προσποιητό βλέμμα, από αυτά που παίρνουν τα παιδάκια που τα πιάνουν να κάνουν σκανταλιές.

- Θα ήθελες να έχεις τώρα την πούτσα του Στέφανου στο στόμα σου, καυλάκι μου; Θα θελες να είναι αυτός εδώ να σε γαμάει;

- Μ… μωρό μου, δε νομίζω να ζηλεύεις ε; Νωρίτερα το απόγευμα, με ρώτησες αν θα ήθελα και δεύτερη πούτσα στο μουνί μου και μετά έγιναν όλες αυτές οι συζητήσεις στο σαλόνι. Μας μόστραρε και η Βάσω της μπουτάρες και το μουνί της, τι θέλεις να κάνω η έρημη; Μας σκέφτηκα όλους μαζί, να γαμάς εσύ τη Βάσω και εμένα να με γαμάει ο Στέφανος ή και οι δύο σας εμένα συγχρόνως.

Χαμογέλασα και την άφησα να μου χαϊδεύει τον πούτσο όσο μου τα έλεγε αυτά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βάζαμε με τη φαντασία μας κι άλλους στο κρεβάτι μας. Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας, γουστάραμε τέτοια σκηνικά, αλλά ποτέ δεν το είχαμε προχωρήσει παραπάνω από μια απλή φαντασίωση. Το "καλό" ήταν ότι και οι δύο μας, στη φαντασίωση μας, πάντα βάζαμε φιλικά ζευγάρια ή και μακρινούς συγγενείς (ξαδέρφια, θείους, θείες), οπότε είχαμε και την "εικόνα" τους. Τις περισσότερες φορές, μετά το σεξ, γελούσαμε και συζητούσαμε πλέον με καθαρό μυαλό πόσο "απίθανο" θα ήταν να συμβεί έστω και μια φαντασίωση μας, λόγω των ταμπού αλλά και τις φοβίας μην εκτεθούμε.

- Μωρό μου, εσύ δεν έχυσες. Μου ψιθύρισε μέσα στο αυτί. Και ξεκίνησε να τρομπάρει πιο δυνατά τον πούτσο μου.

- Βαλε το στο στόμα σου καργιόλα Βάσω... είπα και γύρισα να την κοιτάξω. Αυτή έγλειψε τα χειλάκια της, μου χαμογέλασε ειρωνικά και έσκυψε για να μου πάρει πίπα, όπως μόνο αυτή ξέρει. Χωρίς χεράκια και το καυλί μου στο λαρύγγι της. Τρία λεπτά αργότερα έχυνα στο στοματάκι της, έχοντας όμως την εικόνα της Βάσως με τις βυζάρες της στο μυαλό μου.

Το πρωί ξύπνησα νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους και άνοιξα λίγο τη θέρμανση για να είναι ζεστά όταν ξυπνήσουν και ξεκίνησα να κάνω καφέ, προσπαθώντας να μην κάνω θόρυβο.

- Καλημέρα αδερφέ... άκουσα από πίσω μου το Στέφανο.

- Καλημέρα. Γιατί και εσύ έτσι νωρίς; Ξύπνησε και η Βάσω;

- Όχι, κοιμάται ακόμα και δε νομίζω να σηκωθεί στα κοντά. Θα κάνεις ένα καφέ και σε μένα; Η Ιωάννα;

- Κοιμάται ακόμα. Γυναίκες ρε μαλακά, γυναίκες, δε χαμπαριάζουν τίποτα. Δωσ' τους ύπνο και πούτσα και δε θέλουν τίποτα άλλο.

- Εσύ τα έδωσες και τα δύο... είπε ο Στέφανος και χαμογέλασε. Μας χαρίσατε μια από τις καλύτερες νύχτες μας αδερφέ. Βέβαια το πήγατε καλά από το μεσημέρι, αλλά χθες το βράδυ το τερματίσατε.

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τι εννοούσε, ότι τους χαρίσαμε μια από τις καλύτερες νύχτες τους; Τι παίχτηκε;

- Για πες; Τι εννοείς;

- Αδελφέ, χωρίς παρεξήγηση, τα ακούσαμε όλα, ή σχεδόν όλα. Υπήρχαν κομμάτια, που μιλούσατε πιο σιγανά και δε μπορούσαμε να καταλάβουμε τι λέτε, αλλά σε γενικές γραμμές, έβγαινε νόημα.

- Για πες… και άφησα τον καφέ του στο τραπέζι.

- Τι να σου πω ρε φίλε; Και για εμένα ακούσαμε και για τη Βάσω, για όλα. Και δε σου κρύβω ότι μας άρεσαν πολύ.

- Και πως μας ακούσατε;

- Ρε... το σπίτι είναι εργολαβικό, μάπα υλικά, λεπτοί τοίχοι, μια μαλακία και μισή. Από το μεσημέρι σας ακούγαμε.

Δαγκώθηκα λίγο εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήθελα να τον διακόψω.

- Μαλάκα, λίγο ήθελα να ορμήσω μέσα στο δωμάτιο σας, αλλά με συγκράτησε η Βάσω. είπε και χαμογέλασε.. Τέτοια πίπα, χρόνια είχε να μου κάνει. μέχρι που με άφησε να τη χύσω στο στόμα, που ήταν απαγορευμένο. Μας είχατε φτιάξει βέβαια από το μεσημέρι. Δεν είδες πως "κουνιόταν" η δικιά μου όλο το απόγευμα χθες; Επίτηδες φόρεσε φορεματάκι, για να μπορεί να το σηκώσει και να σας δώσει μάτι. Το πουτανάκι.

- Ρε κουμπάρε, τα μάτια μας έβγαλε και δεν της το είχα… του είπα. Μεταξύ μας, είναι μούναρος η Βασούλα, πρέπει να τρως καλά.

- Μετά από τόσα χρόνια αδερφέ, ακόμα και αυτό το μουνί το βαριέσαι, αν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να ανάψει τη φλόγα… και χθες, άναψε. Και όχι μόνο άναψε, με τσουρούφλισε κιόλας. Χούφτωσε κι έτριψε τα αρχίδια του επιδεικτικά. Εσείς δε μας ακούσατε;

- Χαμπάρι δεν πήραμε φίλε. Και τώρα; Τι κάνουμε; Ρώτησα και καλά απορημένος.

- Τι να σου πω; Αν κατάλαβα καλά, δε θα λέγατε όχι σε κανένα "παρτάκι" σήμερα, σωστά;

- Ρε, μπορεί να μας άκουσες να λέμε διάφορα, αλλά στην ουσία δεν έχουμε κάνει ποτέ τίποτα και με κανέναν. Όλα στη φαντασία μας είναι. Και να σου πω… πάντα το σκεπτόμασταν σα να είμαστε θεατές και όχι πρωταγωνιστές. Το πολύ-πολύ, να παίρνουμε και να μας παίρνουν μάτι.

- Και αυτό κάτι είναι. Εμείς από την άλλη σκεπτομασταν για τρίτο άτομο και όχι κατ' ανάγκη ζευγάρι.

- Και τι θα κάνουμε τώρα; Φοβάμαι μη μας παρασύρει η καύλα και χαλάσουμε την παρέα μας ρε φίλε… του είπα..

- Είναι και αυτό ένα θέμα.

Πέρασαν τουλάχιστον 3 λεπτά χωρίς να αρθρώσουμε λέξη, μελετώντας και βλέποντας ο ένας το άλλον. Περιμέναμε ποιος θα κάνει πρώτος το βήμα για να ξεστομίσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Μίλησα εγώ τελικά πρώτος.

- Κάτσε να δούμε με τι διάθεση θα σηκωθούν τα κορίτσια και "μιλάμε". Αρχικά, θα το προτείνω στην Ιωάννα για same room sex, τι λες; Θα το περάσεις και εσύ στη Βάσω;

- Αστο επάνω μου. Αν είναι όμως να γίνει φάση, θα γίνει το απόγευμα, με το κρασάκι.

Σα να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου και με έπιασε μια ανυπομονησία για το απόγευμα. Πως το λέμε τώρα στην Ιωάννα;
Copyright protected OW ref: 175759Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.