Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η αλλαγή της κοπέλας μου σε πουτάνα (1ο μέρος)

Η φωτογραφία και το μήνυμα περισσότερο με ξενέρωσαν παρά με δελέασαν και δε μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω κάτι. Έμεινα μερικές μέρες ακόμα στην Πάτρα και έπειτα γύρισα με σκοπό να αφήσω πίσω μου όλη αυτήν την ιστορία και να ξεχάσω οριστικά την Ελένη. Εκείνη μετά το μήνυμα της Γιάννας δε με ξαναενόχλησε καταλαβαίνοντας μάλλον πώς δε θέλω ούτε να ακούσω για αυτή.

Οι μέρες περνούσαν, εγώ βρήκα πάλι τους ρυθμούς μου και σιγά – σιγά άφηνα πίσω μου την Ελένη και απολάμβανα την "ελευθερία" μου όσο και αν με είχα πονέσει αυτά που είδα. Τα νυχτοπερπατήματα ήταν κάθε μέρα στο μενού και οι φίλοι βοηθούσαν πολύ.

Ένα Σάββατο βράδυ, ενώ ήμασταν έξω από νωρίς ένας φίλος δέχεται ένα τηλεφώνημα – πρόσκληση από έναν γνωστό του για ένα πάρτι που έκανε στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η αλήθεια ήταν πως είχαμε καιρό να παρτάρουμε σε κάποιο σπίτι και χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι είπαμε ναι. Ξεκινήσαμε και σε λίγη ώρα ήμασταν στο πάρτι. Το σπίτι ήταν αρκετά μεγάλο και το παλικάρι είχε πραγματικά καλέσει πολύ κόσμο. Στον χώρο έπαιζε δυνατά μουσική, τα ποτά άφθονα, σε διάφορα μέρη του σπιτιού είχαν στηθεί διάφορα παιχνίδια κι εμείς αφού γυρίζαμε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί καταλήξαμε στη βεράντα. Στο σπίτι μάλιστα υπήρχαν και μερικά καλά μουνάκια και η διάθεσή μου είχε ανέβει αρκετά. Όμως δεν κράτησε για πολύ.

Λίγη ώρα αργότερα είδα από τη μπαλκονόπορτα να βγαίνει η Ελένη συνοδευόμενη από μία φίλη της. Η Ελένη φορούσε ένα λευκό φόρεμα που έφτανε μέχρι πάνω από το γόνατο και ήταν ιδιαίτερα περιποιημένη. Αμέσως με είδε και εκείνη και αφού ο ένας κοίταγε τον άλλον επίμονα για λίγο, γύρισα την πλάτη μου και είπα στην παρέα μου να φύγουμε. Οι φίλοι μου είπαν πώς έπρεπε να αντιμετωπίσω την κατάσταση και πώς με το να την αποφεύγω δεν πρόκειται ποτέ να την ξεπεράσω. Πριν προλάβουν να με πείσουν ένιωσα τα βήματά της να με πλησιάζουν και το χέρι της να με ακουμπά στο μπράτσο.

- Τι κάνεις;… μου είπε χωρίς να λάβει απάντηση. Παιδιά μας αφήνετε λίγο μόνους;… συμπλήρωσε.

Εκείνοι με κοίταξαν και με ένα νεύμα τους είπα να φύγουν.

- Τι θέλεις;… της λέω.

- Είσαι καλά; Είσαι εντάξει;

- Τι θέλεις; ξαναρωτάω με πιο έντονο ύφος.

- Θέλω να συζητήσουμε για ό,τι έχει γίνει. Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη.

- Δε θέλω ούτε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι.

- Δεν ήμουν εγώ αυτή! Δεν ξέρω γιατί τα έκανα όλα αυτά. Σου ζητάω συγγνώμη.

- Εντάξει. Σε συγχωρώ αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αυτά που έκανες και αυτά που είδα δεν αφήνουν περιθώρια.

Χωρίς να την αφήσω να πει κάτι άλλο, την προσπέρασα και πήγα να βρω την παρέα μου.

- Τελικά θα μείνουμε. Δεν αξίζει να χαλαστούμε για αυτήν την πουτάνα… τους είπα μόλις τους βρήκα.

- Τέλεια! Αυτός είσαι, απάντησαν εκείνοι.

Η βραδιά συνεχίστηκε χωρίς να δίνω καμία σημασία στην Ελένη που γύριζε από εδώ και από εκεί κοιτώντας συνεχώς προς το μέρος μου. Μετά από λίγο μπήκαμε σε ένα πηγαδάκι με άλλα 5 άτομα. Τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Τα αγόρια τα γνώριζα, τα κορίτσια όχι. Ένα από τα κορίτσια, η Σοφία, από την πρώτη στιγμή μου κέντρισε το ενδιαφέρον, παρ' ότι φαινόταν αρκετά μικρή. Ήταν σχετικά κοντούλα, γύρω στο 1.65, μελαχρινή με μακριά μαλλιά και λεπτούλα. Εκείνο το βράδυ φορούσε μία κόκκινη φούστα αρκετά κοντή και μία μαύρη στενή μπλούζα. Στην αρχή δεν ήξερα αν ήταν με κάποιο από τα αγόρια και προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο για να μάθω αν είναι ελεύθερη. Όσο η ώρα περνούσε, η ατμόσφαιρα γινόταν πιο φιλική και άνετη και κατάφερα να της πιάσω την κουβέντα. Μου είπε πώς ήταν 18 και πώς περίμενε με αγωνία και λαχτάρα να έρθει η στιγμή που θα μετακομίσει στην Αθήνα όπου μόλις είχε περάσει στο πανεπιστήμιο. Συζητώντας για το πώς σκέφτεται τα φοιτητικά της χρόνια και για το πόσο δύσκολα είχε περάσει την τελευταία χρονιά με τις εξετάσεις, μου είπε πώς με το διάβασμα και την πίεση δεν είχε χρόνο για σχέσεις.


Bingo, σκέφτηκα. Σύντομα βρεθήκαμε οι δυο μας σε έναν καναπέ να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και να παρατηρώ λεπτομερώς το σώμα της όποτε μου δινόταν η ευκαιρία. Παρ' ότι ήταν λεπτή, είχε σχετικά μεγάλο στήθος που έβγαζε μάτι με τη στενή μπλούζα που φορούσε. Όσο η συζήτηση κυλούσε γινόμασταν και οι δύο πιο διαχυτικοί και άρχισε να υπάρχει ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Όλη αυτήν την ώρα είχα ξεχάσει πώς και η Ελένη ήταν στο πάρτι. Κοίταξα γύρω μου, δεν την είδα πουθενά. "Ωραία, θα έφυγε" σκέφτηκα.

- Δεν πάμε στην βεράντα να πάρουμε λίγο αέρα;… είπα στην Σοφία.

- Ναι αμέ, μου απάντησε πολύ θετικά.

Σηκωνόμαστε, κάνω νόημα στην παρέα μου και αυτή στην δικιά της και βγαίνουμε έξω. Η ώρα είχε περάσει, ο κόσμος είχε αραιώσει και για καλή μου τύχη στην βεράντα δεν υπήρχε κανείς. Κάτσαμε σε δυο καρέκλες σε μία γωνία αρκετά κοντά ο ένας στον άλλον. Συζητάγαμε, γελάγαμε, αγγίζαμε ο ένας τον άλλον, ώσπου κάποια στιγμή βρεθήκαμε πολύ κοντά. Τα πρόσωπά μας ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής, σοβαρέψαμε και οι δύο, κοιταχτήκαμε και μερικές στιγμές μετά τη φίλησα. Φιλιόμασταν ασταμάτητα και τα χέρια μου οδηγήθηκαν στο στήθος της. Το έπιασα, το χάιδεψα συνεχίζοντας να τη φιλάω. Χωρίς να το περιμένω λόγω της ηλικίας της, ένιωσα αμέσως το χέρι της να περνάει πάνω από το πόδι μου και να καταλήγει ακριβώς πάνω από τον πούτσο μου που είχε καυλώσει εδώ και πολύ ώρα. Δε μιλούσε κανείς μας, απλώς φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν. Κατέβασα το χέρι μου από το στήθος της και το έβαλα κάτω από την φούστα της. Το ύφασμα από το εσώρουχο ήταν πολύ λεπτό και γρήγορα κατάλαβα ότι και αυτή ήταν πολύ υγρή. Σταματάω το φιλί και της λέω:

- Πάμε σε κάποιο δωμάτιο;

- Μ… είμαι ακόμα παρθένα και δε θέλω να αλλάξει αυτό σήμερα, αλλά θέλω πολύ να πάμε κάπου. Δε θέλω να σε αφήσω καυλωμένο.

Μου χαμογέλασε, σηκωθήκαμε και με τρόπο μπήκαμε στο εσωτερικό του σπιτιού και ανεβήκαμε στον πάνω όροφο. Χωθήκαμε σε ένα δωμάτιο και πριν προλάβω να κλείσω την πόρτα είχε ήδη ξεκινήσει να μου κατεβάζει το παντελόνι. Έπεσε αμέσως στα γόνατα, πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και αφού τον έγλειψε κατά μήκος, τον έβαλε με την μία όλο μέσα στο στόμα της. Άρχισε ένα γρήγορο τσιμπούκι και το έκανε πολύ καλά. Προφανώς παρ' ότι ήταν παρθένα, στις πίπες είχε μεγάλη εμπειρία. Συνέχιζε το τσιμπούκι χωρίς να βγάζει τον πούτσο μου στιγμή από το στόμα της. Τον είχε γεμίσει σάλια και σε κάθε της κίνηση ακουγόταν η γλώσσα της να γλείφει με μαεστρία το πουτσοκέφαλό μου. Κάποια στιγμή τον έβγαλε από το στόμα της, κατέβηκε στα αρχίδια μου και τα έγλειψε αργά και δυνατά κοιτώντας στα μάτια. Με το χέρι της μαλάκιζε τον πούτσο μου όσο έγλειφε τα αρχίδια μου. Ανεβαίνοντας πάλι προς τα πάνω, μου λέει:

- Στο στόμα μου τα θέλω.

Της χαμογέλασα, την άρπαξα από το κεφάλι και της τον έχωσα ολόκληρο στο στόμα. Με έγλειφε και με μαλάκιζε ταυτόχρονα. Η γλώσσα της έκανε μία γρήγορη κυκλική κίνηση πάνω στο πουτσοκέφαλο μου και την στιγμή που κατάλαβε τα χύσια μου να ανεβαίνουν, κολλάει τα χείλη της στο πουτσοκέφαλο, μαλακίζει πιο γρήγορα τον πούτσο μου και κοιτώντας με, τα παίρνει όλα μέσα στο στόμα της. Σηκώνεται, τα καταπίνει και μου λέει:

- Κατεβαίνω πρώτη και πάω στην βεράντα. Ντύσου και κατέβα σε λίγο. Πες ότι είχες πάει τουαλέτα.

Και χωρίς να προλάβω να της πω τίποτα, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Βάζω το παντελόνι μου, κουμπώνομαι και 1-2 λεπτά μετά βγαίνω από το δωμάτιο. Περπατώντας προς την σκάλα, στο βάθος του διαδρόμου άκουσα αναστεναγμούς. Πλησίασα. Έφτασα σε μία πόρτα που δεν ήταν τελείως κλειστή. Κοίταξα μέσα. Ήταν η Ελένη ξαπλωμένη στην άκρη ενός κρεβατιού, με τα πόδια της ψηλά και έναν να της τα κρατάει από τους αστραγάλους και να τη γαμάει δυνατά. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν οι δυο τους. Παρατήρησα την Ελένη και στο πρόσωπό της είχε χύσια. Δευτερόλεπτα αργότερα, αυτός που τη γαμούσε, βγαίνει από το μουνί της και οδηγεί τον πούτσο του προς το πρόσωπό της. Η Ελένη σαν υπνωτισμένη, γυρίζει προς το μέρος του και δέχεται τα χύσια του στο πρόσωπό της. Όταν και η τελευταία σταγόνα έπεσε από τον πούτσο του, εμφανίστηκε ένας άλλος. Πήγε μπροστά από το κρεβάτι, έπιασε τα πόδια της Ελένης, τα σήκωσε ψηλά και έχωσε τον πούτσο του στο μουνί της. Αυτός που την έχυσε εξαφανίστηκε κάπου μέσα στο δωμάτιο.

Εκείνος που τη γαμούσε είχε ανεβάσει πολύ το ρυθμό και την ξέσκιζε με μανία. Λίγο μετά τη γύρισε ανάποδα. Το κορμί της ήταν πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα και τα πόδια της κρεμόντουσαν κάτω. Εκείνος έπιασε τον κώλο της και προσπάθησε να τον ανοίξει. Αφού άνοιξε όσο πιο πολύ γινόταν τα κωλομέρια της, της είπε απότομα "Κράτα τα". Η Ελένη αμέσως έβαλε τα χέρια της στον κώλο της και τον άνοιγε με τα χέρια της. Ο γαμιάς της ακούμπησε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της και σιγά-σιγά άρχισε να βάζει το κεφαλάκι. Μόλις μπήκε το κεφαλάκι, έσπρωξε δυνατά και απότομα και καρφώθηκε όλος του ο πούτσος στον κώλο της Ελένης. Η Ελένη έκανε ένα δυνατό "αχ" και μετά ακούστηκαν 2-3 ακόμα πιο χαμηλόφωνα. Όσο ο πούτσος καρφωνόταν στον κώλο της, εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει περισσότερο τον κώλο της με τα χέρια της. Λίγες στιγμές αργότερα ακούστηκε μία φωνή:

- Σε εμάς κώλο δεν έδωσες. Γιατί μωρή πουτάνα; Θα σε πάρουμε κι εμείς.

Τι έγινε; Σκέφτομαι. Πόσοι είναι μέσα; Εμφανίζεται ένας τρίτος, ανεβαίνει στο κρεβάτι και φέρνει τον μισοκαυλωμένο πούτσο του στο πρόσωπο της Ελένης. Τον ακουμπάει στα χείλη της, εκείνη ανοίγει το στόμα της και αρχίζει να τον γλείφει. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ αυτός που της γαμάει τον κώλο, της τον έχει ξεσκίσει πραγματικά, βγάζει τον πούτσο του και αφήνει τα χύσια του πάνω στη μέση και τον κώλο της Ελένης. Αυτός που την πίπωνε παίρνει θέση ενώ εκείνος που τη γάμαγε όταν την πρωτοείδα πήρε θέση μπροστά από το πρόσωπο της Ελένης. Σύντομα και χωρίς καμία δυσκολία, δευτερόλεπτα μετά, η Ελένη γαμιόταν από τον κώλο ενώ είχε έναν πούτσο στο στόμα της. Γαμιόταν σαν να είναι η τελευταία πουτάνα.

Ήθελα να φύγω. Δε μπορούσα να βλέπω άλλο. Την τελευταία στιγμή όμως ανοίγει η πόρτα.

- Όπα! Και 4ος; Πόσους θα πάρεις σήμερα μωρή; Έλα αδερφέ, τελειώνουν τα παιδιά σε λίγο, πάρε θέση.

Έχασα τη μιλιά μου. Δεν ήξερα τι να πω, τι να κάνω. Από τη μία ήθελα να τους χτυπήσω όλους, από την άλλη μάλλον τα άξιζε αυτά που της έκαναν. Η Ελένη γύρισε και κοίταξε προς το μέρος μου. Σήκωσε το κεφάλι της βγάζοντας τον πούτσο του άλλου από το στόμα της. Αυτός που της γάμαγε τον κώλο συνέχισε να την γαμάει ατάραχος. Με κοίταξε σα να μην συμβαίνει τίποτα και αναφωνώντας ένα δυνατό αχ, μου είπε:

- Ψέματα σου είπα πριν. Αυτή είμαι. Αυτή ήμουν και τις προάλλες, αυτή είμαι και τώρα.

Αυτός που την γαμούσε σταμάτησε.

- Μην σταματάς εσύ! Ούτε εσύ μη σταματάς. Φέρε τον πούτσο σου στο στόμα μου. Γαμήστε με… τους είπε.

Γύρισα και έφυγα. Ντρεπόμουν τόσο πολύ για εκείνη. Λυπόμουν για το πώς την έβλεπα.

Από εκείνο το βράδυ την έχω πετύχει μερικές φορές στο δρόμο. Κάνουμε πώς δε βλέπουμε ο ένας τον άλλο. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Ίσως αυτήν την στιγμή που σας διηγούμαι την ιστορία να γαμιέται. Ίσως και τώρα που τη διαβάζετε, πάλι να γαμιέται! Ποιος ξέρει;




Copyright protected OW ref: 175680



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.