Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άγγελος 33 χρονών ναυτικός και μπαίνω κατευθείαν στο "ζουμί" μιας ιστορίας που συνέβη το Νοέμβριο του 2013 όταν ήμουν 27 χρονών.

Είχα γυρίσει στην Ελλάδα μετά από ένα μεγάλο μπάρκο το οποίο κράτησε 10 μήνες (όπως καταλάβατε οι καύλες στο φουλ). Με είχε χωρίσει και η τότε κοπέλα μου κατά την διάρκεια του ταξιδιού οπότε δεν είναι ότι γύρισα και είχα να γαμάω και να γουστάρω.

Ένα βράδυ λοιπόν, ενώ έπινα το ποτό μου χαλαρός στο μπαλκόνι, κατά της 12 χτυπάει τηλέφωνο. Ήταν ο κολλητός μου ο Δημήτρης.

- Έλα ρε μαλάκα τι έγινε που είσαι;

- Σπίτι είμαι ρε μαλάκα εσύ;

- Α ωραία να σου πω… είμαι με δυο συμφοιτήτριες μου να περάσουμε να κάτσουμε;

- Άμα είναι ωραίες ελάτε.

- Ερχόμαστε.

Ο Δημήτρης ήταν όσο και εγώ τότε (27) αλλά ήταν στα αρχίδια του η σχολή και γενικά έμενε ακόμη με τους γονείς του (όπως οι περισσότεροι άλλωστε), οπότε τα γκομενάκια υποχρεωτικά τα έφερνε σπίτι μου.

Μόλις έφτασε, μπήκε με δύο πολύ ωραία μωρά, η μια 26 και η άλλη 28 (κατάλαβες και αυτές πόσο διάβαζαν, όλα στο μουνί τους τα είχαν, να είναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς). Η μια η πιο καύλα και πολύ αριστερή γκόμενα (Κνίτισα φαντάσου), η Αλίκη 28 χρονών, γύρω στο 1.70, καστανά μαλλιά και μάτια, ωραία κορμοστασιά (έκανε μπαλέτο χρόνια), με μια πεταχτή κωλάρα και σκούρα καφέ χειλάκια, πολύ σκουρόχρωμη γενικά (την πέρναγες άνετα για γύφτισσα ). Η άλλη ήταν η Γεωργία, αρκετά κοντή (1.55) αλλά με πολύ γυμνασμένο σώμα, ωραία ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, αλλά μια μύτη και μια μάπα που με ξενέρωνε οπότε δεν ασχολήθηκα.

- Όπα τι έγινε ρε;… με παρέα βλέπω.

- Να σου γνωρίσω… από εδώ η Αλίκη.

- Άγγελος χάρηκα.

- Αλίκη, δεν θα το έλεγα (και χιούμορ η καργιόλα).

- Γεωργία (και μου δίνει μια αγκαλιά λες και με ήξερε από εχθές η λυσσάρα).

- Ωραίο σπίτι μόνος σου μένεις; (Αλίκη).

- Χρόνια τώρα (να πουλήσω και λίγη μούρη).

- Στο έκανε δώρο η μαμά και ο μπαμπάς;… (μου πήγαινε φουλ κόντρα η πουτάνα)

- Όχι δουλεύω και το συντηρώ δεν περιμένω χαρτζιλίκι από τη μαμά και το μπαμπά σαν εσάς.

- Ξέρεις σπουδάζουμε εμείς.

- Πόσο είσαι;

- 27 εσύ;

- Το ίδιο, εγώ γιατί δεν σπουδάζω και δουλεύω ας πούμε.

- Τι δουλειά κάνεις;

- Ναυτικός είμαι.

Τέλος πάντων η συζήτηση συνεχίστηκε με διάφορες μαλακίες μέχρι που άρχισα να καυλώνω με την πουτάνα την Αλίκη και την κόντρα που μου πήγαινε ακόμη και στα χαρτιά που παίζαμε, οπότε είπα να δοκιμάσω κάτι απελπιστικό μπας και γαμήσω, εξάλλου δεν είχα κάτι να χάσω. Με την επήρεια του αλκοόλ και το πολύ θράσος που έχω αποκτήσει από τη δουλεία μου της λέω.

- Κοίταξε να δεις, επειδή σε λυπάμαι που δεν έχεις λεφτά και μου θυμίζεις εμένα φοιτητή, θες να παίξουμε ένα παιχνίδι;

- Χα, χα άσε ρε φίλε, τι παιχνίδι δηλαδή;

- Θα παίξουμε τον παπά… δεν ξέρω αν το ξέρεις;

- Όχι, τι μαλακία είναι αυτό;

Της εξηγώ το παιχνίδι και πάω να της το δείξω με το Δημήτρη για να το καταλάβει (εγώ γενικά τον παπά τον έμαθα πολύ μικρός σε ηλικία 16 χρονών οπότε τον παίζω πολύ καλά).

- Λοιπόν, μαλάκα ψάχνεις τον Ρήγα.

- Έλα εδώ είναι.

- Πω… τον βρήκες, (τη δούλευα και το έκανα πολύ εύκολο) να το κάνω άλλη μια ή το κατάλαβες;

- Το κατάλαβα δεν είμαι στόκος σαν εσένα (ήθελα να τη σκίσω τόσο άγρια την πουτάνα)

- Λοιπόν άκου… αυτό το 50ρικο αν το βρεις το κρατάς, αν όχι πάμε στο δωμάτιο και μου παίρνεις μια πίπα.

- Ναι καλά… σιγά μη μου το δώσεις.

- Κοπέλα μου ορίστε, πάρε το και αν χάσεις μου το δίνεις πίσω, δε σου λέω μαλακίες το θέμα είναι μήπως εσύ φοβάσαι να παίξεις μη χάσεις (εγώ και να έχανα θα της το έδινα δεν έλεγα μαλακίες).

- Τι να φοβάμαι μωρέ μαλάκα χάλια το κάνεις σίγα μη δεν το βρω.

- Ωραία πάμε μια δοκιμαστική ή κατευθείαν;

- Κατευθείαν.

- Εντάξει λοιπόν, εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς;

- Έλα εδώ είναι, εντάξει, πολύ ασχολήθηκα, ωχ...

- Χα, χα… τι έγινε μας έφαγε η σιγουριά;

- Τι πως το έκανες αυτό;… κάνε το άλλη μια.

- Δεν το ξανακάνω η συμφωνία είναι συμφωνία, άσε που μου χρωστάς και μια πίπα.

- Άσε ρε φίλε που θα σου πάρω και πίπα, έκλεψες, δε μετράει, πάμε πάλι.

- Καλά… δώσε μου το 50ρικο που θα πεις ότι έκλεψα, λογικό εξάλλου όλο λόγια είσαι από την ώρα που ήρθες.

- Άλλη μια και αν κερδίσεις σου κάθομαι.

- Καλά ναι… σε πιστέψαμε.

- Τι έγινε κωλώνουμε;

- Σιγά μωρή πουτάνα, κατούρα λίγο.

- Θα το κάνεις;… τι θα γίνει;

- Να θυμάσαι αυτό που είπες.

- Έννοια σου και αν κερδίσεις σφύρα μου.

- Εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς

- Ε… Γεωργία το είδες που είναι;… εγώ λέω εδώ.

- Κι εγώ εκεί λέω, εσύ Δημήτρη;

- Κι εγώ κι εγώ (όλοι στο λάθος by the way)

- Το σηκώνω δηλαδή;

- Ναι.

- Όπα τι έγινε ξανά χάσαμε;

- Μα πως το κάνεις, (πίνει λίγο ποτάκι) κοίτα για να δεις τι τίμια που είμαι… θα κρατήσω τη συμφωνία μας.

- Ναι, ναι, ξέρω, ξέρω.

- Όχι αλήθεια!

Έρχεται κοντά μου με πιάνει από τον λαιμό και με φιλάει. Τη σηκώνω χουφτώνοντας την από τον κώλο και πηγαίνω προς το δωμάτιο (οι άλλοι έχουν μείνει μαλάκες). Η πουτάνα με φίλαγε με τέτοια μανία και μου έγδερνε και το λαιμό ταυτόχρονα με τα νύχια της. Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζουμε να βγάζει ο ένας τα ρούχα του άλλου. Φιλιόμασταν για κανένα δεκάλεπτο και η πουτάνα μου είχε κάνει το σβέρκο κατακόκκινο από τα νύχια. Ξαφνικά με δαγκώνει στο λαιμό (όπου τον ρούφαγε πριν) κάνοντας με να καυλώσω ακόμη πιο πολύ.

- Τι θα γίνει όμως πίπα και γαμήσι συμφωνήσαμε όχι δαγκώματα.

- Ξέρω πολύ καλά τι είπαμε (και συνέχισε να με φιλάει ενώ εγώ έβγαλα τη φόρμα και το σλιπάκι και έμεινα με την ψωλή έξω).

- Καύλωσες μαλάκα ε;


- Βαλ' τον στο στόμα σου τώρα καργιόλα.

- Αλλιώς τι θα γίνει;

(της τραβάω μια σφαλιάρα στην κωλάρα).

- Θα σε σαπίσω.

Ξεκινάει να μου κάνει μια ωραία πίπα (όχι φυσικά σαν της φωτεινής που σας είχα πει στην προηγούμενη ιστορία. Είχε πολύ μεγάλη τρέλα με τα αρχίδια μου και συνέχεια τα ζούλαγε και τα ρούφαγε με μανία με τα χειλάκια της ενώ οι φιλότιμες προσπάθειες της να μπουκώσει όλο τον πούτσο μου στο στοματάκι της ήταν μάταιες.

- Χύνω μωρή καργιόλα…

και ξαφνικά άρχισε να μου σφίγγει τα αρχίδια ενώ έχυνα από την πίπα της.

- Πω, πω… πόσο αγάμητος είσαι ρε πούστη;

- Σκάσε μωρή πουτάνα ξεκωλιάρα, σε έχει πάρει η μισή σχολή (και άρχισα να της ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο και στην μούρη μιας και είδα ότι γούσταρε για αυτό με προκαλούσε). Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της κάνω γλειφομούνι στο ξυρισμένο της μουνάκι ενώ αυτή με έπνιγε με τις ποδάρες της στο λαιμό.

- Χύνω ρε πούστη… τι γλειφομούνι είναι αυτό που μου κάνεις, μη σταματάς.

- Χύσε μωρή σκρόφα.

Αφού συνέχισα και έχυσε άλλη μια φορά ξεκίνησε το καλό.

- Εντάξει φτάνει, αυτό συμφωνήσαμε (με εξόργιζε επίτηδες).

- Τι λες μωρή πουτάνα παίρνω από το κομοδίνο ένα προφυλακτικό, το βάζω (πάει να φύγει, την πιάνω από τον λαιμό τη φιλάω και βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της ενώ ήταν ανάσκελα στο κρεβάτι). Θα σε σκίσω μωρή καργιόλα να δεις πως γαμάνε οι ναυτικοί.

- Σκίσε με ρε… σαν πουτάνα θέλω να με γαμήσεις, σκίσε με.

- Είσαι πουτάνα ρε καργιόλα, σαν τσούλα κάνεις.

- Μη σταματάς ρε… χύνω, αχ, τι πούτσα είναι αυτή;…

- Πέσε στα τέσσερα μωρή πουτάνα (της ρίχνω μια σφαλιάρα, πρέπει να πόνεσε μέχρι έξω ακούστηκε).

- Χύσε ρε πούστη, δεν αντέχω άλλο πονάω.

- Άσε μωρή που πονάς εσύ δεν είπες ότι είμαι αγάμητος (και συνέχισα να τη χτυπάω στον κώλο, με τα βυζιά της δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, η κωλάρα της άξιζε!)

Μετά από μισή ώρα και πολύ πούτσα έχυσα και άρχισα ένα τρελό γλείψιμο στα πόδια της όπου κατέληξα στο μουνί της πάλι. Έχυσε κι αυτή μετά από λίγο, φιληθήκαμε και πήγαμε έξω, ενώ οι άλλοι απλώς μιλάγανε και γέλασαν μόλις μας είδαν.

- Τι έγινε εντάξει;… τήρησες τη συμφωνία Αλίκη;… μέχρι το μπαλκόνι σας ακούγαμε.

- Αρχίδια τήρησε… ας μην της έδινα το πενηντάρικο, ούτε πίπα δεν θα μου έκανε.

- Τι λες μωρέ μαλάκα (και μου τραβάει μια σφαλιάρα).

- Σκάσε μωρή σκρόφα (της έδωσα ένα γλωσσόφιλο).

Με την Αλίκη πηδιόμασταν για ένα μήνα μέχρι που γνώρισα μια άλλη καργιόλα, τη Χρύσα με την οποία πηδιέμαι μέχρι σήμερα. Γενικά η Αλίκη ήταν ωραίο μωρό αλλά ήταν αυτό ακριβώς… μωρό, μιας και ήταν φοιτήτρια στα 27. Όταν βγαίναμε πλήρωνα για τα πάντα εγώ ενώ η συμπεριφορά της μπορεί στο σεξ να σε καύλωνε άπειρα αλλά σε όλα τα υπόλοιπα σε ξενέρωνε.




Copyright protected OW ref: 175630



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.