Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Άγγελο (που έγραψα την ιστορία "Η ξινή MILF γειτόνισσα").

Κάποτε όταν ήμουν 19 και έμπαινα για πρώτο ταξίδι είχα καπετάνιο τον Αντρέα, έναν 55αρη με μεγάλες εμπειρίες στις γυναίκες αλλά και στη ζωή. Μου είχε μιλήσει για τα 4 ζώα τα οποία κάθε γυναίκα θέλει και αν τα έχει θα είναι πάντα πιστή στον άντρα της μιας και όπως έλεγε στην πραγματικότητα καμία γυναίκα δεν είναι πουτάνα ακόμη και αν κερατώνει τον άντρα της κάνοντας πιάτσα στην Συγγρού (ναι τα έλεγε ωραία ο πούστης), απλώς αναζητά τα 4 ζώα που θα την κάνουν ευτυχισμένη.

Ένα JAGUAR στο γκαράζ .
Μία λεοπάρδαλη στην ντουλάπα.
Έναν τίγρη στο κρεβάτι.
Ένα γάιδαρο στο πορτοφόλι .

Ε λοιπόν… κάπου στα 24 όταν πλέον είχα απολυθεί από το στρατό και νοίκιαζα μια γκαρσονιέρα (η περηφάνια μου ήταν στα ύψη για να συνεχίσω να ζω με τους γονείς μου...) σε μια γειτονιά στην Αθήνα, συνειδητοποίησα ότι όσα μου είπε τον επόμενο χρόνο θα αποδεικνυόντουσαν μαλακίες και ότι υπάρχουν πραγματικές πουτάνες που σκέφτονται μόνο την πούτσα. Απένταρος εγώ τότε και ένα μήνα πριν μπαρκάρω σαν Γ πλοίαρχος έπινα τη μπύρα μου σε ένα μπαράκι χαζεύοντας. Πέρασε η ώρα, βαρέθηκα και γύρισα σπίτι. Όπως λοιπόν είμαι στο ισόγειο ξαφνικά ανοίγει μια πόρτα από τον 1ο όροφο.

Ήταν το αρραβωνιασμένο ζευγάρι του 2ου (όπως έμαθα ένα χρόνο αργότερα) όπου ο Θεμιστοκλής (μου νοίκιαζε το σπίτι και είχε άλλα δυο διαμερίσματα) και χαιρέταγε τη Φωτεινή να πάει να δει τα μαγαζιά του (επιχειρηματίας στη νύχτα).

- Επ… Άγγελε τι έγινε φίλε καλά είσαι;

- Μια χαρά εσύ;

- Όλα τέλεια.

Χαιρετηθήκαμε λοιπόν και μπήκε στο cayenne (βάλτε τικ στο πρώτο ζώο). Ενώ εγώ μπήκα στην 35τ.μ γκαρσονιέρα μου και έβαλα σε κάτι ηχεία να ακούσω λίγη μουσική. Μετά από 15 λεπτά ακούω κουδούνι στην πόρτα, λέω όχι ρε πούστη θα μου πουν να χαμηλώσω (γενικά με μουσική τη βρίσκω πολύ). Ανοίγω την πόρτα και τι να δω; Η Φωτεινή… μια μουνάρα συνομήλικη μου με ξανθιά μαλλιά, 1.68 ύψος, μικρά βυζάκια, ωραία μπλε μάτια και ένα χαριτωμένο βλέμμα που την έκανε να φαίνεται τόσο αθώα. Φόραγε μια καφέ γούνα και δερμάτινες μαύρες μπότες (έβαλες τικ ή εγώ θα στα λέω;).

- Μπορώ να βοηθήσω;

- Είσαι ο Άγγελος έτσι;

- Ναι γνωριζόμαστε;

- Είμαι η ξαδέρφη του Θεμιστοκλή… με φιλοξενεί μερικές μέρες πριν πάμε διακοπές.

- Α… ( κομπλαρισμένος εγώ, γενικά δεν ήξερα να μιλάω με άνεση σε τέτοιες γυναίκες) θες να χαμηλώσω την μουσική ε;

- Βασικά βαριέμαι να είμαι πάλι μόνη και θα ήθελα να σου κάνω παρέα αν δε σε πειράζει.

- Πέρασε.

Ξεκινήσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων για τις ζωές μας και καταλήξαμε στο πόσο καλός ξάδερφος (γκόμενος ήταν αλλά με δούλευε) είναι ο Θεμιστοκλής μιας και της πήρε και αμάξι και θα πάνε και μαζί διακοπές (Γάιδαρος σημείωνε).

Στο μεταξύ από όσα μου έλεγε, τα μισά συγκρατούσα μιας και χάζευα τα πόδια της με το κολλητό τζιν σταυροπόδι που είχε ξεσηκώσει τον πούτσο μου. Καρφώθηκα ο μαλάκας και μου καύλωσε και της λέω να πάω τουαλέτα (όπως είπα δεν ήξερα να συμπεριφέρομαι, είχα λιγοστές εμπειρίες με μέτριες κοπέλες). Όπως πάω να σηκωθώ από τον καναπέ η λυσσάρα με πιάνει, με φιλάει και πάει κατευθείαν στον πούτσο.

- Για να δούμε τι έχεις εκεί, αμάν… τι πούτσος ωραίος είναι αυτός;

Τον βάζει όλο στον στόμα της και ταυτόχρονα ζούλαγε με τέτοια μανία τα αρχίδια μου που νόμιζα θα πάθω συστροφή. Καλύτερη πίπα και πιο βαθύ λαρύγγι δεν έχω ξανανιώσει μέχρι σήμερα ( 33 είμαι).

- Έλα αγορίνα θέλω να με ξεσκίσεις από μουνί και κώλο ακάποτα να τον νιώσω όλο.

Εννοείται πως έβαλα καπότα και ας έλεγε αυτή...

- Τι μουνί είναι αυτό που έχεις μωρή πουτάνα;… είσαι φωτιά.

Αφού τη γάμαγα για 15 λεπτά, έχυσα μέσα στην καπότα. Κάτσαμε λίγο, φιληθήκαμε και μου καύλωσε αφού της έκανα ένα αδέξιο γλειφομούνι λόγω ηλικίας. Για πρώτη φορά έβαλα την καπότα και γάμησα από κώλο.

- Πω, πω τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις ρε Φωτεινή;… (τραβώντας της χαστούκια ενώ είναι στα 4)

- Έτσι… γάμα την κωλάρα μου… είμαι μεγάλη πόρνη.

- Θα χύσω μωρή καργιόλα.

- Στα βυζάκια μου τα θέλω.

- Παρ' τα μωρή πουτάνα.

Αράξαμε 2 ώρες, συνέχισε να με φλομώνει στο ψέμα πως ο Θεμιστοκλής είναι ξάδερφος της, το κάναμε άλλη μια φορά και μετά ντύθηκε και έφυγε. Αυτό συνεχίστηκε για σχεδόν 10 μέρες μέχρι που έφυγαν διακοπές, ενώ εμένα μετά από λίγο με κάλεσε η εταιρία και ξεκίνησα να δουλεύω.

Έπειτα από 10 μήνες που είχα να τη δω, είχε πλέον παιδί, μιας και όσο γαμιόμασταν ήταν έγκυος από το Θεμιστοκλή που ήταν αρραβωνιασμένοι και όχι ξάδερφος της όπως μου είπε. Εγώ φυσικά δεν έδωσα συνέχεια μιας και δε γουστάρω τα ψέματα και δεν ήθελα να φερθώ πούστικα στον τύπο γιατί μου είχε συμπεριφερθεί άψογα.


Για όσους έμειναν μέχρι το τέλος και θα πούνε "τον κεράτωσε γιατί δεν είχε την τίγρη το πιο σημαντικό ζώο" η απάντηση είναι απλή. ''ΑΡΧΙΔΙΑ'', ο τύπος ήταν φουλ έμπειρος με αξιοπρεπέστατα προσόντα, όπως έμαθα από μια barwoman του που αργότερα έβγαινα. Ήταν 30 χρονών, με λεφτά, καλός εραστής και γενικά είχε και τα 4 ζώα. Παρ' όλα αυτά η Φωτεινή επέλεξε να τον κερατώσει με εμένα, έναν άφραγκο συνομήλικό της, με αβέβαιο μέλλον και στο σεξ λόγω ηλικίας και εμπειριών να μη μπορώ ούτε καν (τότε γιατί τώρα πιστεύω τα καταφέρνω) να πλησιάσω τον τύπο που είχε πάει με τη μισή Αθήνα και επέλεξε να μείνει πιστός (γιατί πιστέψτε με έμεινε) και να κάνει παιδί με μια που μου έδωσε κώλο και μουνί ενώ με ήξερε 10 λεπτά.

Μετά από ένα χρόνο έφυγα από το σπίτι και δεν ξαναείδα την Φωτεινή, η οποία είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα στα 33 μου επιλέγω να μη θέλω να παντρευτώ σε αντίθεση με τους φίλους. Έχω πάει με πολλές πουτάνες σε διάφορες χώρες λόγω επαγγέλματος. Ένα είναι σίγουρο… η Φωτεινή είναι η μεγαλύτερη από όλες.
Copyright protected OW ref: 175621Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.