Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Δανάη κατοικούμε στην ίδια πολυκατοικία και μάλιστα σε διπλανά διαμερίσματα. Είχαμε πάντα καλή επικοινωνία και πίναμε κανένα ποτάκι που και που. Ένα τέτοιο βράδυ με φώναξε να δούμε ταινία και να πιούμε κάτι. Δέχτηκα την πρόσκληση και πήγα σπίτι της. Βάλαμε τα ποτάκια μας, βλέπαμε και το έργο και τα λέγαμε. Ποτό και κουβέντα, κουβέντα και ποτό, δε θέλει και πολύ, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε κι αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε.

- Να βάλουμε κάτι πιο επιμορφωτικό να δούμε;… τη ρώτησα.

- Αν έχεις υπόψη κάτι ενδιαφέρον, να το δούμε, απάντησε εκείνη.

- Δώσε μου 2’ της είπα κι έφυγα σφαίρα για το διαμέρισμά μου. Όχι για να βρω ταινία, αυτό ήταν λυμένο… ήθελα να πάρω τη συλλογή μου από δονητές.

Επέστρεψα στο σπίτι της, βάλαμε το «έργο» και βολευτήκαμε στον καναπέ. Στην οθόνη εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές, που πολύ γρήγορα επιδόθηκαν σε σεξουαλικές περιπτύξεις, αλλά αυτό ελάχιστα μας ενδιέφερε πια.

Είχα αρχίσει να χαϊδεύω και να φιλάω τη Δανάη κι εκείνη ανταποκρίθηκε, χουφτώνοντας τον πούτσο μου και τρίβοντάς τον πάνω απ’ το παντελόνι. Ήμουν ήδη ερεθισμένος και το άγγιγμά της μ’ έκανε τούρμπο. Η ψωλή μου ασφυκτιούσε μέσα στο παντελόνι. Της έβγαλα το μπλουζάκι που φορούσε και το σουτιέν κι άρχισα να μαλάζω το στήθος της. Η Δανάη σηκώθηκε, ήρθε και γονάτισε μπροστά μου και με ξεκούμπωσε. Τη βοήθησα να μου βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχο και το καυλί μου απελευθερώθηκε ολόρθο.

Η Δανάη το χούφτωσε και το έβαλε στο στόμα της. Το ρουφούσε, το έγλειφε από κάτω ως πάνω, το δάγκωνε ελαφρά και με το χέρι της χάιδευε τ’ αρχίδια μου. Μετά έβγαλε τον πούτσο μου απ’ το στόμα της κι άρχισε να γλείφει τ’ αρχίδια μου, ενώ με το χέρι της έπαιζε την ψωλή μου ρυθμικά κι έντονα. Είχα παραδοθεί στην πίπα, αλλά δεν ήθελα να χύσω από τόσο νωρίς κι αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

Την τράβηξα πάνω μου κι άρχισα να τη φιλάω, ενώ με το χέρι μου της κατέβασα το κολάν και το δαντελένιο εσώρουχο. Την έριξα ανάσκελα στον καναπέ, της έβγαλα τελείως τα ρούχα κι άρχισα να της γλείφω το μουνί της. Η Δανάη το ευχαριστιόταν κι αναστέναζε.

«Γάμησε με τώρα… σε θέλω πολύ, άρχισε να σιγοψιθυρίζει».

Βύθισα αργά το δάχτυλό μου μέσα στο υγρό και καυλωμένο μουνάκι της κι άρχισα να τη γαμάω έτσι. Βογκούσε απ’ την ικανοποίηση και το κορμί της έτρεμε.

- Σ’ αρέσει έτσι που σε γαμάω, καύλα μου;… τη ρώτησα. Και πού να δεις τι θα σου κάνω μετά.

- Με τρελαίνεις και θέλω να σε νιώσω μέσα μου, απάντησε.

Την άφησα για λίγο και γδύθηκα κι εγώ τελείως. Μετά ξάπλωσα πάνω της και μπήκα βαθιά μέσα της. Τη σφυροκοπούσα με τον πούτσο μου, μπαίνοντας και βγαίνοντας για ώρα. Αφού χορτάσαμε κι οι δύο αυτή τη στάση, τη γύρισα μπρούμυτα. Η Δανάη έβαλε 2 μαξιλάρια κάτω απ’ τους γοφούς της, στυλώνοντας έτσι πιο ψηλά το κωλαράκι της και διευκολύνοντας το κάρφωμα του πούτσου μου στο μουνί της. Καθώς τη γαμούσα στο μουνί, έβαλα λιπαντικό στο δάχτυλό μου και το έχωσα στην κωλοτρυπίδα της. Η Δανάη παραληρούσε απ’ την καύλα. Της γαμούσα ταυτόχρονα και τις δυο τρύπες της κι αυτή δε μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο πέρα απ’ το να το ευχαριστιέται. Μετά έβγαλα τον πούτσο μου απ’ το μουνί της, τον πασάλειψα κι αυτόν με λιπαντικό, γιατί πέρα από τεράστιος είναι και χοντρός, και τον έσπρωξα αργά μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Η Δανάη φώναξε απ’ τον πόνο, αλλά η καύλα νίκησε. Της γαμούσα τώρα τον κώλο, αργά στην αρχή και πιο γρήγορα στη συνέχεια. Η Δανάη άρχισε να φωνάζει χύνω, χύνω. Η κραυγή της με τρέλανε! Τραντάχτηκα ολόκληρος κι έχυσα κι εγώ.

Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα. Κάναμε το ντουζάκι μας, βάλαμε κι άλλο ποτό και μουσική. Η Δανάη είχε φορέσει το κάτω εσώρουχο κι αυτή η ελάχιστη σεμνοτυφία με άναβε. Ήμουν ξαπλωμένος στον καναπέ, όσο αυτή κυκλοφορούσε στο χώρο, και χάζευα τον απίθανο κώλο της. Ήρθε κοντά μου, άλειψε τα χέρια της με αρωματικό λάδι κι άρχισε να μου κάνει μασάζ σ’ όλο το σώμα. Πήρα απ’ τη συλλογή μου το μικρό δονητή, τράβηξα το εσώρουχο στο πλάι, της το έβαλα στο μουνί και το συγκράτησα εκεί με το εσώρουχο. Πήρα το χέρι της και το έβαλα πάνω στην ψωλή μου. Η Δανάη άρχισε αμέσως να την τρομπάρει και ταυτόχρονα με φιλούσε στο λαιμό, ψιθυρίζοντας ότι ήθελε να την ξεσκίσω πάλι.

- Γλειψ’ τον καλά, της είπα, για να σε γαμήσει.

Υπάκουσε πρόθυμα και άρχισε πάλι το τσιμπούκι. Μετά από λίγο τη σταμάτησα πάλι. Τώρα πήρα το "Γαμιά" στα χέρια μου. Είναι ένας δονητής 21 πόντων και χορταστικός στη διάμετρο. Της έβγαλα και το εσώρουχο και το μικρό μουσκεμένο δονητή, τον έδωσα να τον καθαρίσει με το στόμα της και της έχωσα το Γαμιά. Ένα μακρόσυρτο ωχ… βγήκε από τα χείλη της. Ο Γαμιάς έχει και τηλεχειριστήριο, οπότε τον ρύθμισα να τη γαμάει κι εγώ πήρα το μεταλλικό δονητή και τον ακούμπησα στην κλειτορίδα της. Είχε χαθεί στο πέλαγος της απόλαυσης. Ήθελα να τη γαμήσω ξανά. Τη γύρισα πάλι μπρούμυτα και ξαναέβαλα το Γαμιά στο μουνί της. Ταυτόχρονα ετοίμασα πάλι την κωλοτρυπίδα της και τον πούτσο μου και της τον έμπηξα μέσα. Φώναζε απ’ τον πόνο και την ηδονή και σε πολύ λίγο πλημμύρισε από τα χύσια τα δικά της και τα δικά μου.

Ο δεύτερος γύρος είχε τελειώσει. Ήμασταν διαλυμένοι κι εκστατικοί κι οι δύο. Γείραμε στα μαξιλάρια και χαλαρώναμε. Τα βλέφαρα βάρυναν και βυθιστήκαμε σ’ ένα γαλήνιο ύπνο.
Copyright protected OW ref: 175601Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.