Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Χύνω γαμιόλα, χύνω… παρ' τα όλα πουτανάκι!

Η Ιωάννα τα δέχτηκε σε όλο το πρόσωπο και το στήθος και ξεκίνησε να τα απλώνει με τα δάκτυλα της παντού. Χοντρές σταγόνες σπέρματος στόλιζαν τα χείλη της και άλλο τόσο τη γλώσσα της.

Πέντε χρόνια είμαστε μαζί με την Ιωάννα και ακόμα βρίσκουμε τρόπους να γαμιόμαστε σα να είναι η πρώτη μας φορά. Πάντα, μα πάντα όμως… τη χύνω στο στόμα γιατί γουστάρει τρελά την γεύση μου (όπως μου έχει πει).

Την Ιωάννα τη γνώρισα πριν λίγα χρόνια σε μια κοινή παρέα και από την αρχή δέσαμε. Από καλή οικογένεια, με αρχές, μάλλον σου έδινε την εντύπωση της "καλής" κοπέλας, που δεν ξεφεύγει από τα τετριμμένα και ότι πηγαίνει με τα κλισέ της εποχής, παρά για ένα αγριεμένο θηλυκό στο κρεβάτι. Ένα κρεβάτι που στέναζε τα πρώτα χρόνια από την ένταση που βγάζαμε πάνω του και οι δύο.

Κοντά στο 1.65 ύψος, δεν την λες και κοντή, με απίστευτα ίσια και χυτά πόδια (το φετίχ μου).

Ένα θεϊκό στήθος, με τις πιο πεταχτές ρώγες που είχα αντικρύσει ποτέ και έναν υπέροχο στρογγυλό κώλο, να ολοκληρώνει ένα σύνολο που δεν πίστευα ότι θα γυρνούσε ποτέ να με κοιτάξει.

- Έχω τόσες καύλες, που θέλω κι άλλο… μου ψιθύρισε.

- Δώσε μου μωράκι μου λίγο χρόνο να συνέλθω και συνεχίζουμε… της αποκρίθηκα.

- Να, βλέπεις; Αν είχα φέρει μαζί το "φίλο" (δονητή) μου, τώρα θα συνέχιζα μόνη μου και δε θα σε έπρηζα!

- Ρε, μωρό… ένα διήμερο με τους κουμπάρους μάς είπαμε να περάσουμε και να χαλαρώσουμε. Εξάλλου, υποθετικά θα μέναμε στο σπίτι του Στέφανου (κουμπάρος), που είναι μικρό και θα κοιμόμασταν όλοι μαζί, γι' αυτό και σου είπα να μην τον πάρεις.

- Και τώρα εγώ τι θα κάνω; Ρώτησε ναζιάρικα και έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της.

Τη γύρισα απότομα πάνω μου και εφάρμοσα απόλυτα το στόμα μου στο μουνί της. Όση ώρα της έγλειφα του μουνί, της έχωνα και δύο δάκτυλα στο κόλπο. Αυτή συνέχισε να γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια μου και λίγο ήθελε να με φτάσει ξανά στο τέλος, αλλά κρατιόμουν!

Η καύλα και των 2 είχε φτάσει στο απροχώρητο όταν της είπα ότι χωράνε 2 πούτσες στο μουνί της και συμφώνησε με ένα μουγκρητό και κουνώντας πάνω κάτω το πρόσωπο της.

Είχε πλέον σχεδόν βραδιάζει όταν έχυνα για ακόμα μια φορά όλο μου το φορτίο στο στόμα της Ιωάννας και έπρεπε να σηκωθούμε για να βρεθούμε με τα παιδιά.

Όχι ότι θα πηγαίναμε μακριά. Στο σαλόνι θα βγαίναμε, στα 2 μέτρα από το δωμάτιο μας, στο σπίτι της Βάσως της κουμπαράς, στο δικό της χωριό, όπου και καταλήξαμε μετά την ξαφνική "ακύρωση" που είχαμε από το πατρικό του Στέφανου στο δικό του χωριό. Τα δύο χωριά ήταν σχετικά δίπλα και έτσι δεν αλλάξαμε πολύ το πρόγραμμα μας, παρά μόνο ότι υπήρχε ένα έξτρα δωμάτιο για εμένα και την Ιωάννα. Δε μας χάλασε καθόλου θα έλεγα, γιατί βρήκαμε την ευκαιρία και ξεσκιστήκαμε ελεύθερα το μεσημέρι, μόνοι μας. Ή μήπως όχι;

- Τι λέει, ξεκουραστήκατε;…

ρώτησε ο Στέφανος, κουνώντας συνωμοτικά το κεφάλι του, μόλις με είδε μπροστά του.

- Μια χαρά, αδερφέ. Ο καθαρός αέρας και η ησυχία σε ανανεώνει… απάντησα.

- Η Ιωάννα

- Ετοιμάζεται... η Βάσω;

- Ετοιμάζει στην κουζίνα κάτι να τσιμπήσουμε. Δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε καθόλου και έτσι έκανε κάτι δουλίτσες που είχαν μείνει από καιρό.

- Γιατί χαμογελάς;

- Δεν είναι της ώρας… μας ακούνε, ψιθύρισε και χαμογέλασε.

- Ποιος μας ακούει;… ρώτησα.

- Η Βάσω, ψιθύρισε.

- Οκ, τα λέμε μετά.

Το βράδυ πέρασε χαλαρά. Με τα παιδιά κάνουμε πολύ παρέα τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου με το Στέφανο γνωριζόμαστε από έφηβοι και ευτυχώς για όλους, ταιριάξανε και οι γυναίκες μας και έβγαινε αρκετό γέλιο και χαβαλές όταν βρισκόμασταν. Ήμασταν και αρκετά άνετοι μεταξύ μας. Τα σόκιν ανέκδοτα και οι ιστορίες που μοιραζόμασταν εγώ και ο Στέφανος για την νεανική μας ηλικία και το αλκοόλ, είχαν ελαφρύνει τη διάθεση και τα χουφτώματα στις γυναίκες μας πήγαιναν κι έρχονταν.

Ο Στέφανος φαινόταν ότι είχε διάθεση και για κάτι παραπάνω, αλλά δεν τολμούσε να μιλήσει μπροστά στη Βάσω. Η Βάσω, μια γυναίκα με μεγάλο στήθος, μάλλον τεράστιο στήθος… και απίστευτα όμορφη στο πρόσωπο κυριαρχούσε ανάμεσα στο ζευγάρι και δεν άφηνε ποτέ το Στέφανο να ξεφύγει.

- Θυμάσαι τότε που πήγαμε στη Σκιάθο με το Ασκόνα και γνωρίσαμε εκείνες τις αγγλιδούλες από το Μάντσεστερ;… είπε ο Στέφανος.

- Πως δε θυμάμαι… λίγο ακόμα και η πορτούζα θα γινόταν πραγματικότητα.

- Ναι ρε... ο μαλάκας ο Στέλιος φταίει, που ήθελε να γαμήσει την Σούζαν μόνος, μην τυχόν και δούμε το πουλί του και στράβωσαν οι υπόλοιπες και φύγανε. Τελικά μείναμε οι υπόλοιποι με το πουλί στο χέρι, χα, χα, χα…

- Ναι ρε γαμώτο…

- Δηλαδή ρε αγόρια, δεν έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;… πετάχτηκε η Βάσω.

Μια σιωπή, απλώθηκε στο σαλόνι. Ποιος να μιλήσει άλλωστε; Ο Στέφανος απλά κοιτούσε τη Βάσω. Η Ιωάννα χαμογέλασε και εγώ ξεκίνησα να μουρμουράω, χωρίς όμως να βγαίνει νόημα.

- Ε λοιπόν, δε ξέρετε τι χάνετε! Προσωπικά… και δε ντρέπομαι να το πω, έχω κάνει. Ήταν η εποχή που ακόμα ψαχνόμουν, στα φοιτητικά μου χρόνια και όταν βρέθηκε η ευκαιρία, απλά το .έκανα! Στέφανε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα που το είπα μπροστά στα παιδιά!

- Όχι αγάπη μου... εξάλλου, είπαμε, το τι κάναμε στα νεανικά μας χρόνια, μας ακολουθεί απλά σαν ανάμνηση και δεν κρινόμαστε από αυτό.

- Μωρό μου εσύ… είπε η Βάσω και εναπόθεσε το χέρι της πάνω στο παντελόνι του Στέφανου στο ύψος του πούτσου του!

Η συνέχεια της βραδιάς, μετά από αυτό, είχε τους τέσσερις μας, να προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά τα χέρια από το ταίρι μας και την ατμόσφαιρα να μυρίζει γαμήσια.

- Παιδιά κουράστηκα…

είπε ο Στέφανος, και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα τις συζητήσεις μας.

- Θα μου γλείφεις το μουνί μέχρι το πρωί… να στεγνώσει γαμιόλη. Σε είδα πως έτρωγες με τα μάτια την κουμπάρα όλο το βράδυ.

- Ναι ρε μωρό, αλλά δε φταίω. Αφού το πουτανί από κάποια στιγμή και μετά, άπλωσε τις ποδάρες της, σήκωσε τη ρόμπα πιο ψηλά και έβλεπα το κιλοτάκι της. Και εσύ το έβλεπες όμως.

- Ναι τη γαμιόλα… επίτηδες το έκανε. Και ο άλλος, χαμπάρι δεν πήρε!

- Ναι το μαλάκα, την είχε αγκαλιά όλη την ώρα από τον λαιμό και έβαζε το χέρι του στο στήθος της, αλλά δεν πήρε χαμπάρι ότι η άλλη μας τα έβγαζε φόρα παρτίδα. Πάντως, δεν της το είχα της Βασούλας. Μας βγήκε, πολύ προχωρημένη… και την είχα για παρθενοπιπίτσα.

- Έλα τώρα… μη σταματάς, γλείψε το μουνάκι μου... πιες τα ζουμάκια μου.

- Μ.. καυλιάρα μου, θα σε κάνω να χύσεις, πουτάνα μου.

- Μη σταματάς, μη σταματάς… βάλε μου και δάχτυλο… κι άλλο δάχτυλο… κι άλλο, κι άλλο!

- Χύσε μουνάρα μου, χύσε το στόμα μου, χύσε με, χύσε με…

- Χύνω η πουτάνα, χύνω... παρ' τα όλα στο στόμα σου Στέφανε...

Στέφανε; Είχα ακούσει καλά;
Copyright protected OW ref: 175599Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.