Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λέγομαι Άγγελος, είμαι 33 χρονών, καπετάνιος σε εμπορικά πλοία και η ιστορία που θα διαβάσετε μου συνέβη το καλοκαίρι του 2019. Να σας πω πρώτα λίγα πράγματα για εμένα. Είμαι κανονικός στο ύψος 1.78, 80 κιλά, αρκετά γυμνασμένος (μιας και στο καράβι, όταν δε δουλεύω, ή κοιμάμαι ή γυμνάζομαι). Είμαι καστανόξανθος, με μπλε μάτια. Είμαι ορκισμένος εργένης και γενικά έχω πάει με αρκετές γυναίκες αλλά και πουτάνες, το έχω με το σπορ γενικά, αλλά για να πω την αλήθεια και να μην το παίξω γόης τα λεφτά και το αμάξι μου είναι αυτά που κάνουν την φάση πιο εύκολη στις επιφανειακές γκόμενες (σίγουρα δεν είναι όλες κάργιες ούτε όλοι μαλάκες).

Έχω γυρίσει πλέον από ένα 9μηνο μπάρκο και η μόνη μου έννοια ήταν να νοικιάσω ένα νέο διαμέρισμα γιατί το προηγούμενο το είχα βαρεθεί. Δόξα τω θεό από άποψη οικονομική θα μπορούσα να πω ότι είμαι παραπάνω από καλά οπότε βρήκα ένα πολύ ωραίο στα νότια προάστια της Αθήνας και με πάρκινγκ για να βάζω το αμάξι μου. Όταν λοιπόν εγκαταστάθηκα, κατάλαβα ότι αυτή η νέα πολυκατοικία είχε ένα μόνο μειονέκτημα. Δεν είχε μουνιά αλλά οικογένειες με μικρά παιδιά. Κυριακή 9 το πρωί λοιπόν γυρνάω από ένα άγριο ξενύχτι από τα μπουζούκια όπου μετά είχε ακολουθήσει και βόλτα με το αμάξι για να ξεμπουκώσει μιας και μετά από εννέα μήνες στο γκαράζ, μια κόντρα στα Οινόφυτα ήταν ότι πρέπει για το θηρίο. Φτάνοντας στην πολυκατοικία με τον Μακρόπουλο (μεγάλη καψούρα) να παίζει στην διαπασών από το αμάξι και κάνοντας φιγούρα με άσκοπα μαρσαρίσματα (9 μήνες δουλεύω σαν το σκλάβο… να μη χαρώ λίγο;), αντικρίζω τους λατρεμένους μου γείτονες του πάνω διαμερίσματος οι οποίοι από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα για τις μουσικές που βάζω ακόμη και για τις γκόμενες που φέρνω και τους χαλάνε την ησυχία.

Φτάνω και τους βλέπω μέσα στο πάρκινγκ, έτοιμοι να πάνε για μπάνιο με τα παιδιά τους. Με το που με βλέπει όλη οικογένεια μαζί δυσανασχετεί και κλείνουν τα αυτιά τους σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Εδώ να πω ότι έχουν δύο κόρες οι οποίες ήταν σαν τη μάνα τους, ούτε γεια δεν μου έλεγαν, αλλά στα αρχίδια μου μιας και ήταν μπάζα, κοντές, 18 και 19 χρόνων και με σώμα τίποτα το ιδιαίτερο. Παρατηρώντας όμως τότε τη Βασιλική, πρώτη φορά από τόσο κοντά, έμεινα μαλάκας. Η τύπισσα ήταν το πιο τρελό μιλφ που είχα δει ποτέ. 1.70, μελαχρινή, με πρόσωπο ξινό αλλά και σκύλα, μακριά μαλλιά και στητά βυζιά νούμερο 5 παρακαλώ. Στην κωλάρα της η καριόλα είχε τυλίξει την πετσέτα αφήνοντας γυμνά μόνο τα πόδια της με κάτι δάχτυλα τόσο καυλιάρικα με κόκκινο μανό στο νύχι. Παραδέχομαι ότι οι ικανότητες οδήγησής μου πήγαν περίπατο για ένα δευτερόλεπτο και παραλίγο να στουκάρω ο μαλάκας το αμάξι στον τοίχο. Κάνω λίγο πίσω, παρκάρω, βγαίνω με το γυαλί ηλίου για να μπορέσω να κλέψω ματιές από την καργιόλα τη βασιλική. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τον κερατά άντρα (στη συνέχεια της ιστορίας) της βασιλικής που τον σκέφτομαι και γελάω μέχρι σήμερα.

- Θα μας σκοτώσεις ρε γελοίε… τι κάνεις;… και κλείσε τη μουσική, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε ακούμε.

Χτυπάει το κινητό μου (ήταν η γαμιόλα η πρώην μου, με την οποία πηδιόμαστε τακτικά).

- Έλα ρε Χρύσα τι θες πάλι;… σου είπα το άλλο Σάββατο είναι το πάρτι, μη με τρελαίνεις τώρα, έλα γεια.

- Σώπα ρε… θα κάνεις και πάρτι;

- Ναι… αν θες έρχεσαι κι εσύ και η γυναίκα σου, θα έχω ποτά dj θα γίνει χαμός… σας περιμένω να ξέρεις.

- Με ειρωνεύεσαι μικρέ, όταν σου μιλάω βγάλε το γυαλί και θέλω να με κοιτάς.

(Εγώ εν τω μεταξύ χάζευα τα βυζιά της βασιλικής και είχα καυλώσει. Η πουτάνα το είδε και μπήκε στη συζήτηση).

- Άσ' τον ρε Δημήτρη δεν τον βλέπεις;… για λύπηση είναι, τι ασχολείσαι.

- Καληνύχτα παιδιά.

Και την έκανα κουρασμένος για το κρεβάτι μου. Ξύπνησα κατά της 7 το απόγευμα με καύλες, πήρα τηλέφωνο το τσουλί τη Χρύσα να τη γαμήσω και φυσικά σαν καλή πουτάνα ήρθε. Η Χρύσα πάντα με καύλωνε, είναι ψηλότερη από εμένα (1.80 αυτή, εγώ 1.78 ) με μια κωλάρα και κάτι πόδια που δε σταματάς να τα γλείφεις και ένα πρόσωπο τόσο πρόστυχο που στο δρόμο στάνταρ θα την πέρναγες για πουτάνα. Μελαχρινή, με μικρά αλλά για ζούληγμα βυζόμπαλα.

Μπαίνει σπίτι και ξεκινάει το γαμήσι. Την πουτάνα την έχω σκίσει τόσες φορές που ήξερα τι ακριβώς έπρεπε να κάνω για να με ακούσει η καυλιάρα η Βάσω.

Για να μην πολυλογώ από Κυριακή μέχρι παρασκευή, κάθε μέρα την έκανα να μουγκρίζει από καύλα σε όλες τις τρύπες τις και κοπάναγα τους τοίχους με τρέλα στη σκέψη ότι ακούει η άλλη από πάνω.

Έρχεται το Σάββατο και οι ετοιμασίες από το πρωί είχαν ξεκινήσει, ποτά, τηλέφωνα σε μουνιά να φέρουν άλλα μουνιά, κονσόλες (έχω ένα φίλο dj), γενικά όλη τη μέρα έτρεχα. Μαθαίνω λοιπόν από τον Τάκη (60 χρονών, μου νοικιάζει το διαμέρισμα και μένει στον τελευταίο όροφο) ότι ο μαλάκας ο άντρας της έχει φύγει εξωτερικό με τις κόρες του από πέμπτη οπότε να μη φοβάμαι για αστυνομίες και μαλακίες και να κάνω το χαμό μου.

Τρελαμένος εγώ και ελεύθερος να χωθώ με άνεση γιατί δε θα ερχόταν η Χρύσα (της έτυχε κάτι).

Το πάρτι ήταν έπος. Γινόταν του μουνιού το κάγκελο, πρέπει να ήταν πάνω από 25 μουνιά και μόνο 5 ψωλές μιας και ήταν open party αλλά μόνο για γκόμενες φυσικά (οι άντρες ήταν οι κολλητοί μου).

Κάπου στις δύο το βράδυ και ενώ χώνομαι σε δύο 26χρονες και πάει να παιχτεί χοντρή φάση χτυπάει κουδούνι.

Ανοίγει ο κολλητός μου ο Σάββας και ήταν βασιλική. Εγώ καθόμουν και δεν έδινα σημασία. Επηρεασμένος από το ποτάκι άρπαξα τη μια, την 26χρονη και τη φίλησα. Μπροστά της. Αυτή κοίταζε με εκνευρισμό και απαιτούσε να κλείσουμε τη μουσική γιατί θα φέρει την αστυνομία. Εκνευρισμένος εγώ, παίρνω τη Βασιλική, βγαίνω από το σπίτι κλείνω την πόρτα και μου λέει:

- Κλείσε τη μουσική, θα πάρω την αστυνομία.

Την αρπάζω, τη φιλάω και ξαφνικά η γλώσσα μου βρίσκεται μέσα στο στόμα της. Ήταν το πιο ωραίο γλωσσόφιλο. Τη σηκώνω, την αγκαλιάζω και ανεβαίνουμε στο διαμέρισμα της. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, είχα μπροστά μου αυτή την καύλα έτοιμη να την ξεσκίσω. Βγάζω ζώνη παντελόνι και ξεκινάει να μου παίρνει μια πίπα απίστευτη μαλάζοντας ταυτόχρονα και τα αρχίδια μου.

- Γάμησε μου το στόμα καργιόλη!

- Θα σε ξεσκίσω μωρή πουτάνα, είσαι μεγάλη καργιόλα… που είναι ο άντρας σου ο μπουχέσας να σε δει;

Πέφτω με τα μούτρα στα πόδια της για γλείψιμο (γάμπες μπούτια κλπ) και μετά στο μουνί.

- Τι μουνάκι είναι αυτό μωρή πουτάνα, αγάμητη σε έχει ο άλλος;… πόσες φορές θα χύσεις ακόμη;

- Ναι ρε πουτσαρά μου, γλείψ' το, ξέρεις πόσο πολύ το χρειάζομαι.

Μετά από ένα 15λεπτο τρομερό γλειφομούνι έχυσε δύο φορές στο στόμα μου και τα έφτυσα στο δικό της.

- Τώρα καργιόλα θα σε σκίσω από το μουνί σου, βάλε μου την καπότα.

Τις ρίχνω κάτι μπάτσες μέχρι να τη βάλει και κάτι χαστούκια άλλο πράγμα.

- Πως με σκίζεις έτσι ρε μαλάκα;… τι πούτσος είναι αυτός;… δε με λυπάσαι;

- Σκάσε πουτάνα…

σφαλιάρα στην κωλάρα και ρούφηγμα στα τρομερά βυζιά της, τέτοιο γαμήσι ούτε με τη Χρύσα. Μετά από 20 λεπτά ανελέητο γαμήσι και 3 χυσίματα της βασιλικής, βγάζω την καπότα και της δίνω τον πούτσο στο στόμα.

- Θα χύσω καργίολα και θα τα καταπιείς ή θα σε κάνω μαύρη στο ξύλο (όχι ότι δεν την είχα κάνει ήδη μπαούλο αλλά λέμε...). Σαν κάτι νιγηριανές πουτάνες που γάμησα φέτος θα σε κάνω.

- Ναι ρε πούστη, χύσε στο στόμα μου, είμαι πουτάνα σαν αυτές, βάρα με.

- Χύνω μωρή… πάρ' τα όλα.

Τα κατάπιε, της έδωσα ένα τρομερό γλωσσόφιλο, μου χούφτωσε τα αρχίδια, ντύθηκα και πήγα στο πάρτι. Οι μαλάκες οι φίλοι μου γαμιόντουσαν με κάτι τσουλάκια που είχαν μείνει (5 αυτοί 5 αυτές), μου είπαν να μπω στην παρέα, εννοείται πως αρνήθηκα, δε γουστάρω να γαμάω μαζί με άλλους άντρες ακόμη και αν είναι φίλοι μου. Ξεκαβλωμένος πλέον πήρα το αμάξι και πήγα στα Οινόφυτα (ναι γουστάρω πολύ εκεί) να το πατήσω.

Για όσους ενδιαφέρονται, όχι δε γαμήθηκα ξανά με την βασιλική, γύρισε ο άντρας την επόμενη μέρα και μετά έφυγαν διακοπές όπως κι εγώ άλλωστε. Μετά, το Σεπτέμβριο έφυγα για δουλεία και θα γυρίσω πλέον καλοκαίρι 2020, οπότε δεν έχω νέα της.




Copyright protected OW ref: 175563



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.