Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα του XStream. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και πρόσφατη. Το όνομά μου είναι Μιχάλης και είμαι λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων -άντα. Είμαι 1.78, περί τα 85 κιλά, κανονικός σωματότυπος, καστανόξανθο μαλλί και πράσινα μάτια. Έχω λίγο καιρό που επέστρεψα από το εξωτερικό όπου ζούσα με την πρώην αρραβωνιαστικιά μου, αφού χωρίσαμε και κάνω μια νέα αρχή στο πατρικό μου με νέα δουλειά (ευτυχώς δική μου) και γενικότερα μια νέα ζωή. Γενικότερα, στη ζωή μου είχα δυο μεγάλες σχέσεις, περίπου τέσσερα χρόνια η κάθε μία και άλλες δυο - τρεις μικρό-περιπέτειες. Δεν είμαι σε φάση να δώσω τίποτα σοβαρό σε μια γυναίκα προς το παρόν παρά μόνο στιγμές χαλάρωσης και καύλας, τα οποία είναι και τα μόνα τα οποία αναζητώ.

Από όταν ήμουν στα τελειώματα της σχέσης με την πρώην αρραβωνιαστικιά μου είχα ξεκινήσει μια απλή συνομιλία με την πρώτη ουσιαστικά σχέση που είχα με γυναίκα. Επρόκειτο για μια κοπέλα που είχα να την δω πάνω από δέκα έτη, ήταν ο πρώτος μου έρωτας, με είχε πληγώσει, αλλά ήταν πολλά τα χρόνια που είχαν περάσει και δε μπορούσαμε να κρατάμε ανούσιες κακίες ανάμεσά μας. Ήμασταν παιδιά τότε άλλωστε.

Κάναμε πολλές συζητήσεις για τη ζωή μας, λέγαμε τα παλιά και γενικότερα συνομιλούσαμε χαλαρά και με μερικά υπονοούμενα καμιά φορά. Έμενε κι αυτή σε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και ήταν σε σχέση με έναν τύπο για σχεδόν δέκα χρόνια, από όταν είχαμε χωρίσει. Προσωπικά, αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσα τον μεγαλύτερο φταίχτη που με είχε χωρίσει από αυτή την κοπέλα και ακόμα και αν είχαν περάσει πολλά χρόνια του το κρατούσα "μανιάτικο". Είχε φερθεί με αρκετή "μπαμπεσιά" τότε.

Την κοπέλα ας την πούμε Μαρία, προσωπικά τη γούσταρα τρελά σα γυναίκα, ενώ ήταν και ωραίος τύπος που μπορούσαμε να μιλήσουμε και να τα βρούμε σε πολλούς τομείς μεταξύ μας. Ήταν από τα πρώτα άτομα που έμαθαν για τον χωρισμό μου και γενικά σε μια δύσκολη περίσταση της ζωής μου με βοηθούσε πολύ η συνομιλία μαζί της. Με τον καιρό συνεχώς, σαν ελεύθερος πια, τη φλέρταρα μέσω μηνυμάτων πολύ έντονα. Πολύ συχνά έδειχνε να το απολαμβάνει, βέβαια μου διαμήνυε πάντα σε όλους τους τόνους ότι έχει σχέση που τη σέβεται και να μην περιμένω ποτέ το παραμικρό να συμβεί μεταξύ μας. Μόνο αν ξανά ερχόταν Ελλάδα να βρισκόμασταν για κάποιο καφέ ή χαλαρό ποτό σε φιλική βάση. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περίμενα ποτέ να γίνει κάτι μαζί της, απλά μου άρεσε να τη φλερτάρω έτσι για την "καυλάντα" που λένε.

Η Μαρία με ενημέρωσε ότι περίπου πριν ένα μήνα θα έρχονταν για ένα γρήγορο ταξίδι στην Αθήνα για κάποια δουλειά της, μόνη της και θα έμενε στο πατρικό της. Αποφασίσαμε συνεπώς να την παραλάβω Παρασκευή απογευματάκι ώστε να πάμε για φαγητό να τα πούμε. Το μόνο που της ζήτησα ήταν "απλά να κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να με εντυπωσιάσει". Έκλεισα τραπέζι σε ένα πολύ καλό γαλλικό εστιατόριο στην Κηφισιά και εφτά ακριβώς ήμουν έξω από το πατρικό της για να την παραλάβω.

Η Μαρία, για να την παρουσιάσω, είναι μια κοπέλα αρκετά εμφανίσιμη η οποία βγάζει έναν άκρατο σεξουαλισμό χωρίς να 'ναι καμιά τσούλα. Είναι μορφωμένη, ευγενική και πολύ καλλιεργημένη, στα είκοσι-εννιά πλέον. Είναι περίπου στο 1.63 και περί τα 62 κιλά. Γενικά έχει ένα σφικτό κορμί με πάρα πολλές καμπύλες, κυρίως σε κώλο και μπούτια. Επίσης έχει μεγάλο και στητό στήθος που κολάζει και Άγιο. Η επιδερμίδα της είναι σχετικά σκούρα, όμορφο μεγάλο χαμόγελο, με σαρκώδη χείλη, είναι μελαχρινή, με μαλλιά έως τη μέση, ελαφρώς σγουρά. Τέλος, τα μάτια της είναι μεγάλα, αμυγδαλωτά και πολύ εκφραστικά σκούρου καστανού χρώματος. Αξέχαστη η ναζιάρικη φωνή της, σαν να ακούς κοριτσάκι δεκαπέντε ετών.

Περιμένοντας έξω από το σπίτι της (ντυμένος στην τρίχα) είχα αγωνία να τη δω λες και ήμουν πάλι δεκαεννιά ετών, όπως όταν ήμασταν παιδιά. Μόλις βγήκε τα έχασα, ήταν πιο σέξι από ποτέ αλλά και πολύ κυριλέ όπως ήξερε ότι μου αρέσει. Φορούσε ένα μαύρο παλτό έως το γόνατο περίπου, με μαύρο καλσόν, μαύρες ψηλές γόβες με χρυσή λεπτομέρεια στο κούμπωμα, ένα κόκκινο φόρεμα ως το γόνατο με αρκετά βαθύ ντεκολτέ που δε μπορούσε με τίποτα να χωρέσει το μεγάλο της στήθος. Ένα φοβερό κολλητό κολιέ αρκετά μεγάλου μεγέθους που την κολάκευε πολύ, κρίκους σκουλαρίκια και ένα καλό δαχτυλίδι που από ότι είχα δει από φωτογραφίες ήταν του αρραβώνα της. Αυτό το δαχτυλίδι έμελε στη συνέχεια να αποδειχθεί για εμένα πολύ αφροδισιακό. Τέλος, τα μαλλιά της ήταν φτιαγμένα με έναν περίτεχνο κότσο που τα μισά ήταν ψηλά και τα υπόλοιπα έπεφταν στους ώμους της με τη μορφή μπουκλών.

Μετά από περίπου ένα τέταρτο φτάσαμε στο μαγαζί, αφού προηγήθηκε μια πολύ αγχωμένη διαδρομή χωρίς πολλά λόγια, με απαλή ρομαντική ιταλική μουσική. Από τον ενθουσιασμό μου, μου έσβησε μέχρι και το αμάξι (είμαι και επαγγελματίας οδηγός, τρομάρα μου). Εννοείται, της άνοιγα πάντα την πόρτα στο αυτοκίνητο, της τραβούσα την καρέκλα για να κάτσει στο τραπέζι, ήθελα να της δείξω έναν πολύ ευγενικό εαυτό μου, (τις βρωμιές τις φύλαγα για μετά). Καθίσαμε να φάμε και όλη την ώρα δε μπορούσα να βγάλω το βλέμμα μου από το στήθος της. Αυτή το καταλάβαινε και συνεχώς προσπαθούσε να μου το δείχνει όσο περισσότερο μπορούσε. Αφού είπαμε στην αρχή τα τετριμμένα μας, μετά το πράγμα έδειχνε πως υπήρχε μια μεγάλη χημεία στη συνάντηση αυτή. Τα κομπλιμέντα και από τις δυο πλευρές ήταν απανωτά και αρκετά πικάντικα.

Η ώρα είχε πάει πλέον εννιά και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί κοντά για κάποιο χαλαρό ποτό. Αφού την πήρα από τη μέση βρήκαμε ένα πολύ ήσυχο καφέ - μπαρ και πιάσαμε τον πιο ήσυχο καναπέ, όπως τότε στο πρώτο μας ραντεβού. Αφού ήμασταν πλέον σχεδόν αγκαλιά η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει, τα σώματα δεν άντεχαν πλέον, οι αναμνήσεις είχαν πάρει φωτιά, το μυαλό έτρεχε σαν τρελό στο παρελθόν, στο φλογερό παρόν της στιγμής, στο πολύ άμεσο μέλλον που ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να περάσουμε αυτή την νύχτα μαζί. Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, όμως δε μπορώ να πω ότι εκτός από ανείπωτη καύλα, δεν ένιωσα και κάτι πιο έντονο εκείνη την στιγμή μέσα μου, πολύ όμορφο θα έλεγα.

Έπεσε λοιπόν άμεσα και το πρώτο φιλί. Ήταν παθιασμένο, με γλώσσα, μέσα σε μια σφιχτή αγκαλιά με μεγάλη διάρκεια, άρτιο τεχνικά όχι άτεχνο όπως εκείνο το βράδυ... επίσης Παρασκευής, Μάρτη μήνα, πριν έντεκα έτη σε κάποιο παρόμοιο καναπέ, ανάμεσα σε δυο παιδιά. Ποιος λοιπόν θα πίστευε ότι το καρδιοχτύπι θα ήταν ίδιο με τότε; Όχι μόνο από την πλευρά μου αλλά και από τη δική της, διότι το ένιωθα. Πληρώσαμε άρον - άρον και φύγαμε, το πράγμα δεν έπαιρνε αναβολή, έπρεπε να κάνουμε σκληρό σεξ εμείς οι δυο, ήταν επιτακτική ανάγκη.

Τη βάζω στο αμάξι γεμάτος καύλες, ο twin spark να βαράει κόφτες στις 7.200 και δεν κατάλαβε για πότε φτάσαμε σε γνωστό ξενοδοχείο ερωτικού σκοπού στην εθνική οδό. Ζητάω συγκεκριμένη σουίτα η οποία ευτυχώς ήταν διαθέσιμη και δυο μπουκάλια σαμπάνια. Ανεβαίνουμε γρήγορα πάνω, με ατελείωτο γλωσσόφιλο στο ασανσέρ. Μπαίνουμε στο δωμάτιο, μου λέει "περίμενε λίγο μπαίνω στο μπάνιο για ένα μικρό φρεσκάρισμα". Μέχρι να βγει έχουν έρθει και οι σαμπάνιες. Η μία είναι για να την πιούμε, η άλλη περιμένει στην παγωνιέρα της, για να της τη χύσω στο τζακούζι αργότερα.

Βγαίνει από το μπάνιο, εγώ την περιμένω στον καναπέ και έρχεται μεγαλύτερη φούντωση. Δε φορά το παλτό, το φόρεμα της, (παράληψή μου είναι με ένα λεπτό ραντάκι και πολύ εξώπλατο) και φορά πλέον και κατακόκκινα σατέν γάντια, στα οποία έχει περάσει από πάνω και τα κοσμήματά της, όπως ήξερε από χρόνια ότι είναι φετίχ μου. Πλέον, πρόδωσε εκατό τοις εκατό πως και η ίδια το είχε σχεδιασμένο στο μυαλό της και δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβαινε.

Αφού ήρθε δίπλα μου, όλο νάζι με ρώτησε αν μου αρέσει η έκπληξή της; Εκεί εκτός του ότι υπερκαύλωσα (κατάλαβα για ακόμα μια φορά τι τσουλάκια είναι οι γυναίκες και τι καλά έκανα που χώρισα αλλά τέλος πάντων), πλέον είχα το νου μου πως θα την ξεσκίσω με τεράστια λύσσα. Ανέβηκε πάνω μου, αρχίσαμε πολλά γλωσσόφιλα, χουφτώματα εκατέρωθεν παντού και άρχισε να χουφτώνει τόσο δυνατά τον πούτσο μου που κόντεψα να χύσω με το άγγιγμα της. Της άνοιξα την σαμπάνια μπροστά στα πόδια της και ένας αρκετά μεγάλος πίδακας έπεσε επάνω στο λαιμό και τις βυζάρες της. Αφού τσουγκρίσαμε και ευχηθήκαμε σκληρά γαμήσια πάντοτε, έπεσα με τα μούτρα για γλείψιμο στις βυζάρες και το λαιμουδάκι της που μαζί με το κολιέ που προανέφερα ήταν μια κόλαση. Της κατέβασα το τιραντάκι, εμφανίστηκε ένα σουτιέν κόκκινο, σατέν, χωρίς μπανέλες, κατέβασα ακόμη πιο κάτω το φόρεμα ώσπου το βγάλαμε εντελώς. Εκεί εμφανίστηκε ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκάκι (μουσκεμένο μέχρι τα μπούνια), και ένα σετ μαύρες ζαρτιέρες με κάλτσες που με καύλωσαν ακόμη περισσότερο.

Η Μαρία έδειχνε σα μεθυσμένη από τις καύλες και γενικότερα ήταν μια γυναίκα που τα έδινε όλα χωρίς όρια στο σεξ. Μέσα σε συνεχή φιλιά και χάδια, μου έβγαλε σακάκι και πουκάμισο και μου έλυσε τη ζώνη από το παντελόνι. Εγώ την βοήθησα να απαλλαγεί από το σουτιέν της ώστε να ελευθερωθούν αυτά τα τέλεια βυζιά με τις μεγάλες σκούρες θηλές της και τις πεταχτές και καυλωμένες της ρώγες. Αφού τα χάιδεψα πολύ έπεσα με τα μούτρα να τα γλείφω. Σχετικά άμεσα η Μαρία μέσα στην καύλα, με σταμάτησε και με διέταξε να καθίσω στον καναπέ αναπαυτικά να απολαύσω τη σαμπάνια μου. Μου κατέβασε το παντελόνι ως τα γόνατα, δάγκωσε τον πρησμένο μου πούτσο έξω από το εσώρουχο, έκλεισε το μάτι και μου είπε ότι καλά τον θυμόταν ότι ήταν πολύ "δυνατός πούτσος". Κατέβασε το εσώρουχο και ξεκίνησε δουλειά. Εγώ, όπως είπε, άραξα και απολάμβανα την περιποίησή της. Είχα κάνει και ένα τέλειο ξύρισμα σε όλη την περιοχή ώστε να μπορεί να "δουλέψει ακατάπαυστα".

Φαίνονταν να είχε δουλέψει καλά μέσα σε αυτά τα χρόνια πάνω στις πίπες με το γκόμενό της (πιθανόν και με άλλους, αν και έλεγε δεν τον είχε απατήσει ποτέ, μικρή σημασία είχε για εμένα αυτό) και τρόμπαρε τον πούτσο μου έντονα, χωρίς δόντι, με κυκλικές κινήσεις σα "βιδωτή" με αρκετό χέρι, αλλά και χωρίς σε κάποια σημεία, με φτυσίματα, με βαθύ λαρύγγι που κόντευε να τον πάρει όλο στο στόμα της. Να έχει κοκκινίσει και να τον βγάζει έξω γεμάτο σάλια όταν κοντεύει να πνιγεί, μέσα στο βήχα. Στη συνέχεια περιποιήθηκε δεόντως και τα αρχίδια μου, συνέχισε με έντονο τσιμπούκι και της τα έδωσα όλα μέσα στο στόμα, κρατώντας της δυνατά το κεφάλι. Τον τράβηξα απότομα και βγήκαν από το στόμα της πολλά σπέρματα ανακατεμένα με σάλιο, το καλύτερο παράσημο δηλαδή για κάθε γαμιά που σέβεται τον εαυτό του. Ότι έπεσε το αφήσαμε να κυλίσει αργά και βασανιστικά στα βυζιά της και το πασαλείψαμε σε αυτά.

Γδύθηκα εντελώς και ήρθε η ώρα να πιάσω εγώ δουλειά πλέον πάνω της. Την έβαλα να στηθεί στον καναπέ στα τέσσερα, βγάλαμε το βρακάκι της και έπεσα από πίσω της με τα μούτρα στο γλείψιμο. Αυτό το μουνάκι δεν το είχα ξεχάσει ποτέ. Εκτός του ότι ήταν συνεχώς υγρό, είχε πολύ όμορφα καλοσχηματισμένα μουνόχειλα με πολύ χοντρές άκρες για πολλές ώρες πιπιλίσματος. Επίσης η γεύση του, αχ αυτή η γεύση του, σαν φράουλα;… σαν αγριοκέρασο;… ποτέ δε μπόρεσα να προσδιορίσω αυτή τη γεύση, ποτέ δεν είχα ξανά γλείψει τόσο γευστικό μουνί χωρίς αμφισβήτηση. Αφού την έκανα να στάξει και παραδινόταν στα βογκητά, τη γύρισα για μια πίπα, ενώ μου πέρασε με το στόμα της και ένα προφυλακτικό. Ξανά στήθηκε στα τέσσερα στον καναπέ και μπήκα. Ήταν τεράστια η καύλα (μην πω και η συγκίνηση) που ξανά έμπαινα σε γνώριμα λημέρια.

Το σφυροκόπημα ήταν συνεχόμενο, με έντονο ρυθμό, μεγάλα μπαινο-βγαλσίματα, πολλές σφαλιάρες στον κώλο της με τρομερή δύναμη. Δεν έπρεπε να υπάρχει κανείς συναισθηματισμός, τουλάχιστον για εκείνη την στιγμή, παρά μόνο στεγνή εκτέλεση. Ένιωθα να τερματίζω στην ομολογουμένως καλοδουλεμένη μουνάρα της, αλλά ήμουν αφύσικα πολύ καυλωμένος, σε σημείο να φοβάμαι μη σκίσουμε προφυλακτικό. Φώναζε σαν πουτάνα, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε, μιλούσε με άναρθρες κραυγές και βογκούσε… τίποτα άλλο. Μόλις κόντεψα να χύσω, περίπου από ένα τέταρτο συνεχούς γαμησιού, τραβήχτηκα, έβγαλα το σκουφάκι μου και της γέμισα την κωλάρα (της λέρωσα και την βάση από τι ζαρτιέρες) με πηχτό καυτό σπέρμα.

Γύρισε, (εμφανώς ικανοποιημένη, ταλαιπωρημένη και ελάχιστα στην άκρη του δεξιού ματιού δακρυσμένη) και κάτσαμε αγκαλιά, γεμίζοντας ο ένας τον άλλον με φιλιά. Ίσως μετάνιωσε, ίσως στεναχωρήθηκε που κεράτωνε, ίσως σκέφτονταν τι μπορεί να είχε χάσει αυτά τα χρόνια, αλλά η φλογερή τσούλα με το τουπέ που ήρθε να ξεσκιστεί, είχε γίνει αρνάκι.

Χαλαρώσαμε στον καναπέ, ήπιαμε αρκετά, λέγαμε αστεία και κάναμε πειράγματα. Μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ, αλλά δεν είχε προλάβει να τελειώσει στο παρατσάκ και είχα πολύ δουλειά ακόμα. Ξαναπήρε το ναζιάρικο πουτανίστικο βλέμμα της και πήγαμε σε ένα σκαμπό του δωματίου. Εκεί με έβαλε να κάτσω, πήγε στην τσάντα της και έφερε ένα μαντήλι. Απλά ήταν η παλιά καλή Μαρία που δε σταμάταγε πουθενά. Κλασσικά ξανά ελαφρύ τσιμπουκάκι με τις γαντάρες της να δίνουν ρεσιτάλ, μου δένει τα μάτια, μου δένει τα χέρια με δεύτερο μαντήλι πίσω από την πλάτη και ανεβαίνει πάνω μου αφού μου έχει περάσει καπότα. Χοροπηδά σαν τρελή με μούρη και με πλάτη σα σκύλα. Εγώ ανήμπορος να κάνω τίποτα, παρά μόνο να της προσφέρω ένα πρησμένο καυλί. Η γκόμενα χωρίς να βλέπω, παρά μόνο να ακούω και να αισθάνομαι, χύνει σαν τρελή και κάθεται πάνω στην πούτσα μου να ξαποστάσει. Αφού μου την παίζει ελαφρά και μου την ξανασηκώνει, μου αλλάζει καπότα και ξανά ανεβαίνει, κλειδώνοντας τα πόδια της στη μέση μου, μου λύνει μόνο τα μάτια, κάνουμε ουσιαστικά face to face και χύνω έντονα μέσα στη μουνάρα της αλλά με προφυλακτικό.

Με λύνει και πάμε στο κρεβάτι. Βγάζει όλα τα εσώρουχα γιατί έχει σκάσει από τον ιδρώτα, αλλά ξαναφορά κανονικά πάνω της όλα τα μπιζού. Το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, που άγγιζε τον πούτσο μου τα αρχίδια μου, ήταν ξανά στο δαχτυλάκι της και τότε μπήκε η ιδέα. Αφού αράξαμε στο king-size κρεβάτι και κάναμε άπειρα χάδια, πειράγματα, δαγκώματα, γαργαλητά και φιλιά, γυρίσαμε για ένα ωραιότατο 69. Αφού είχαμε γίνει και οι δυο πύραυλοι την ξάπλωσα μπρούμυτα και πήγα από πίσω της. Εκεί αφού ξανά έβαλα προφυλακτικό μπήκα από πίσω στη μουνάρα της, μπρούμυτα κι εγώ και έμπαινα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνάκι της. Της είχα κλειδώσει, χέρια και πόδια και έσπρωχνα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα βγω στο στομάχι της, ένιωθα να τρυπιέται η μήτρα της, οι σάλπιγγες της, της έκανα ενδοσκόπηση κάτω κοιλίας εκείνη της ώρα. Της μιλούσα βρώμικα στο αυτί, της έγλειφα πρόστυχα το λοβό, αυτή μούγκριζε, της έγλειφα το λαιμό με το κολιέ που με ξετρέλαινε από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μετά έπιασα όπως ήταν από κάτω της τις βυζάρες της στη χούφτα μου σφικτά και είχαν γίνει το απόλυτο ένα τα κορμιά μας. Γίνονταν εκείνη την ώρα η απόλυτη ένωση ανάμεσα σε δυο εραστές! Η Μαρία έχυσε σαν τρελή, εγώ συνέχισα και μόλις ήταν να βγω να τελειώσω κι εγώ, τη διέταξα να απλώσει το χέρι της. Ω… ναι ήταν αλήθεια ένα όνειρο ετών... έχυνα το δαχτυλίδι του αρραβώνα της. Τη Μαρία τη γούσταρα, ίσως να είμαι ακόμα και ελάχιστα ερωτευμένος μαζί της, την αγαπώ σαν φίλη και σαν προσωπικότητα αλλά αυτόν τον πούστη το γκόμενό της τον εκδικούμουν εκείνη την ώρα και του άξιζε και με το παραπάνω για όσα είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Εντάξει ήταν εμφανές ότι αυτό την ενόχλησε πολύ και λογικά περίμενα να σηκωθεί να φύγει, όμως την τούμπαρα και τελικά χαλάρωσε. Πήγαμε στο μπάνιο και ανοίξαμε το νερό να γεμίσουμε το τζακούζι. Έφερα στο μπάνιο και τις δυο σαμπάνιες, δυο πούρα, που είχα αγοράσει και μπήκαμε στο τζακούζι για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Το μπάνιο είχε και όμορφους κρυφούς φωτισμούς, αρωματικά κεριά και μπήκαμε στην μπανιέρα. Βάλαμε το τελευταίο ποτήρι από την σαμπάνια της πόσιμης χρήσης, ανάψαμε και από ένα πούρο ο κάθε ένας και της άνοιξα και τη σαμπάνια της δεύτερης χρήσης. Αρχικά της γέμισα τις βυζάρες με σαμπάνια για ατελείωτο γλείψιμο.

Μετά χαλαρώσαμε η αλήθεια είναι πολύ στο τζακούζι με φιλάκια χαδάκια και πολύ κουβεντούλα για πολλά και διάφορα. Πέρασα φοβερά μαζί της μέσα στο νερό. Αλλά με τέτοιο κορμί όπως και να το κάνουμε ξανά άναψα. Αρχίσαμε πάλι φιλιά και ατελείωτο δαχτύλωμα μουνάρας και κωλάρας εναλλάξ. Το μουνάκι της ξανά καύλωσε, βγήκαμε στην άκρη από το τζακούζι, της έχυσα ατελείωτη σαμπάνια σε όλο το σώμα και στη μουνάρα και την έγλειφα παντού. Ξανά ατελείωτη πίπα από την κυρία και αρκετό έντονο ισπανικό, με τις σαμπανάτες βυζάρες της. Μπαίνω από μπροστά της έντονα χωρίς καπότα και την ξεσκίζω. Αφού έχει υγρανθεί πολύ ο πούτσος μου από τα υγρά της, μαζεύω υγρά και στο δάχτυλό μου και της βάζω δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Ανοίγει σιγά-σιγά και αφού έχω κάτσει εγώ στην άκρη από το τζακούζι, ανεβαίνει με πλάτη πάνω μου και μπαίνει. Μετά από μερικές καλές σπρωξιές έχω πατώσει. Μπαίνουμε μέσα στο νερό και αργά-αργά κάνει μικρά χοροπηδήματα μέσα στην αγκαλιά μου με την ψωλάρα μου να της γεμίζει τα σωθικά ως το κωλάντερο. Πόση ηδονή πια μπορεί να προσφέρει αυτή η γυναικάρα;

Αφού έχουμε καυλώσει για τα καλά βγαίνουμε μέσα στις σαπουνάδες και πάμε στο νιπτήρα, χωρίς να στεγνώσουμε ο ένας τον άλλον με πετσέτα. Εκεί δεν είχα μαζί μου άλλες καπότες και δεν αντέχαμε να πάμε ως το δωμάτιο να φέρουμε, ανεβαίνει πάνω στο νιπτήρα, προκλητικά με το δάχτυλό της μου κάνει νόημα να πάω κοντά της. Μπαίνω με δύναμη από μπροστά της και τη γαμάω. Έχει τυλίξει σφικτά τα πόδια της γύρω από τη μέση μου. Σε μια στιγμή την αρπάζω όπως ήταν στα όρθια και χοροπηδάω ολόκληρος από καύλα με αυτή επάνω μου. Είχαμε εκστασιαστεί, η Μαρία σφίγγονταν τόσο πολύ στην αγκαλιά μου που νόμιζα θα μου ξεσκίσει τις σάρκες. Ήταν ότι πιο τέλειο έχω ζήσει στη ζωή μου στα όρθια. Αφού με έχει φτάσει ένα βήμα πριν το χύσιμο, την λέω να πηδήξει, γονατίζει μπροστά μου, βγάζει τη γλώσσα σαν τσουλάκι έξω και περιμένει τον πούτσο μου να τη γεμίσει με σπέρμα. Είναι το πέμπτο μου χύσιμο και βγάζω ακόμα πολύ ποσότητα στο πρόσωπό της. Νιώθω γεμάτος, ευτυχισμένος εκείνη την ώρα.

Μπαίνουμε στη ντουζιέρα μαζί, είμαστε πλήρως φρόνιμοι και πλενόμαστε από όλα. Βγαίνουμε και αρχίζει να στεγνώνει τα μαλλιά της. Παίρνει στο ενδιάμεσο ένα τηλέφωνο τον αρραβωνιαστικό της να του πει ότι είναι καλά. Την ώρα εκείνη ο πούτσος μου ηλεκτρίζεται, αλλά μου κόβει την όρεξη. Της ζητώ να μείνουμε όλο το βράδυ μαζί, αλλά είναι κατηγορηματική ότι δε γίνεται γιατί δε θέλει να καταλάβουν κάτι οι γονείς της, οι οποίοι ήδη είχαν μπει σε υποψίες εξαιτίας του ντυσίματός της κατά την έξοδό μας. Ντυνόμαστε και αφήνουμε το δωμάτιο. Την πάω ήρεμα-ήρεμα στο σπίτι της, μου ζητά να την αφήσω λίγο μακρύτερα, διότι στην γειτονιά μένουν και φίλοι της και τα πεθερικά της, με χαιρετά με ένα απαλό φιλί στα χείλη και μια τρυφερή αγκαλιά. Χάνομαι μέσα στη νύχτα, ευτυχισμένος για τις στιγμές που περάσαμε αλλά και στεναχωρημένος διότι το πιθανότερο δεν θα υπήρχε ποτέ ξανά συνέχεια. Όσο και να το έλεγα για να το πιστέψω, ποτέ δεν ήταν μια γκόμενα του one night stand.

Με τη Μαρία συνεχίζουμε τακτικά να μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, ενώ κι εγώ σταμάτησα να τη φλερτάρω και να της την πέφτω στις συνομιλίες μας. Δε νομίζω να ξαναγίνει κάτι και αν ξαναγίνει θα 'ναι πάλι σκληρό ωμό σεξ και τίποτα παραπέρα. Αυτά που ζητά από τη ζωή της, τα έχει απλόχερα από τον αρραβωνιαστικό της, εγώ δεν είμαι για δεσμεύσεις, ειδικά στην παρούσα φάση. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.




Copyright protected OW ref: 175539



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.