Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μερικά πράγματα στη ζωή που τα θεωρούμαι δεδομένα κάποια στιγμή ανατρέπονται. Αυτό συνέβη και στη δική μου περίπτωση, και με τις γυναίκες ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτε.

Κατ' αρχήν να ξανά-συστηθώ μιας και έχω δημοσιεύσει κάποιες ιστορίες στο site. Κωνσταντίνος, 65 ετών, 1.74, 75 κιλά, παντρεμένος 38 χρόνια και με πολλές ερωτικές περιπέτειες, τόσο στον έγγαμο βίο μου όσο και στον ελεύθερο. Αν και δεν ήμουν ο πιστός σύζυγος, το αντίθετο πίστευα για τη γυναίκα μου την Εύη (Ευτυχία, 63 ετών σήμερα, 1.62 ύψος και 59 κιλά, πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο παρά τα χρόνια της και με καλά πιασίματα, βυζάρες, κωλάρα), ότι αυτή ποτέ δεν θα ξενοκοίταγε. Να όμως που έπεσα έξω και εδώ και 2 μήνες ζούμε πλέον συμβατικά, απλά για να μη χωρίσουμε τώρα στα… γεράματα, με παιδιά μεγάλα και εγγόνια και μετά από 38 χρόνια γάμου και άλλα 4 γνωριμίας!

Όλα άρχισαν κάπου Οκτώβριο 2019. Είχα γυρίσει από μια επίσκεψη σε γιατρό και μόλις μπήκα με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου στο κινητό. Διαπίστωσα μετά ότι είχε πάρει άλλες 3-4 φορές αλλά μέσα στην κίνηση αφού ήμουν Αθήνα δεν το είχα ακούσει.

- Έλα Κώστα, είμαι στην Φούλα (πρώτη κόρη μας Αργυρούπολη και με έπαιρνε από το κινητό της). Πριν λίγο ήρθα, έχω ξεχάσει το κινητό πάνω στην κουζίνα από τη βιασύνη μου να φύγω και είναι ανοικτό. Περιμένω ένα τηλεφώνημα από εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειες για κάτι προσφορές. Επειδή έχω συνεννοηθεί εγώ ή κλείσε το τώρα ή ας' το να χτυπάει, θα επικοινωνήσω μαζί τους το απόγευμα που θα γυρίσω. Το σταθερό δε δουλεύει, γι' αυτό σε παίρνω από το κινητό της Φούλας.

- Οκ Εύη μου, όπως θες, τα λέμε.

Θα μπορούσα να το κλείσω όπως μου είπε, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα. Ίσως διέκρινα ένα εκνευρισμό στη φωνή της που δε δικαιολογείτο από το συμβάν, γι' αυτό και το άφησα ανοικτό. Και να που σε μιση ώρα χτύπησε 5-6 φορές είδα τον αριθμό που μου ήταν άγνωστος και το άφησα μέχρι να σταματήσουν οι κλήσεις. Σε 5 λεπτά ξανά, αυτή τη φορά κτύπησε 2 φορές μόνο και σταμάτησε. Δεν έδωσα σημασία και ετοίμαζα κάτι να φάω ώσπου άκουσα αυτή τη φορά ήχο μηνύματος. ''Μπράβο επιμονή" λέω από μέσα μου, "ποιός ξέρει, μάλλον τους έχει υποσχεθεί συμβόλαιο η Εύη".

Να όμως που με έτρωγε η περιέργεια, γιατί το νούμερο δεν μου γέμιζε για εταιρεία παροχής ρεύματος, γιατί αυτά συνήθως έχουν άλλους αριθμούς και δεν άντεξα και το άνοιξα. Διαβάζοντας το μήνυμα έπαθα την πλάκα μου!

- Μωρό μου, καύλα μου, μη με πάρεις τηλέφωνο, ούτε μήνυμα, γιατί η γυναίκα μου θα μείνει 2-3 μέρες στο κρεβάτι και θα είναι σπίτι. Έχει αρπάξει ένα γερό κρυολόγημα και ο γιατρός της είπε να μείνει μέσα! Θα σε πάρω εγώ από βδομάδα τις ώρες που μου έχεις πει, φιλάκια!

Τι είναι αυτό πάλι λέω ρε πούστη μου; Κέρατο σε αυτή την ηλικία; Στα αρχίδια μου βέβαια σκέφτηκα αλλά όχι και να με θεωρεί μαλάκα. Θα τη βρω την άκρη, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πούτσα στη μέση.

Περασμένες πλέον 4 το απόγευμα γύρισε η Εύη κουρασμένη σαφώς από το κράτημα της εγγονής αλλά ο εκνευρισμός της δεν είχε περάσει. Με το που ήρθε πήγε αμέσως στο τηλέφωνο, το άνοιξε, είδε το διαβασμένο μήνυμα και πριν προλάβω να πω κάτι μου είπε.

- Κώστα ξέχασα να σου πω ότι τις τελευταίες μέρες με παίρνει ένας αριθμός που δε μιλάει και μετά από λίγο μου στέλνει μηνύματα ακαταλαβίστικα γκομενικού περιεχομένου όπως αυτό!

- Ναι το διάβασα αγάπη μου! Γιατί ξαναπήρε πάλι και μετά άκουσα το μήνυμα, ήθελα να δω τι επιμονή έχει, γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από ηλεκτρικό πάροχο!

- Όχι δε με πήρε ακόμα Κώστα, μάλλον σε λίγη ώρα κατά τις 5 υποθέτω. Μου είχαν πει 3-5 το απόγευμα, αλλά για το μήνυμα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μήπως κάνουνε πλάκα, είναι κάποιες μέρες τώρα, δεν σου είπα τίποτε γιατί νόμιζα ότι θα σταματήσει και άδικα ταραχθείς αλλά βλέπω το συνεχίζει.

- Κοίτα Εύη, αν ξαναπάρει η έρθει μήνυμα ξανά, απάντησε ότι θα πάς αστυνομία και θα βρουν εκείνοι την άκρη, θα γίνει καταγγελία για παρενόχληση και διατάραξη οικογενειακής στέγης και να δούμε όποιος η όποια και να είναι τι θα κάνει μετά! Εγώ τώρα βγαίνω για λίγο έξω και θα ξαναγυρίσω σε μια περίπου ώρα.

Βγήκα από το σπίτι να σκεφθώ και να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά. Με την Εύη είχαμε πλέον ελάχιστες συνευρέσεις στο κρεβάτι, μια φορά το 6άμηνο και αν. Κάτι η ενασχόληση με τα εγγόνια, κάτι η ηλικία αφού κι αυτή είχε περάσει τα 60, ελάχιστα βρισκόμασταν τα τελευταία 4 χρόνια. Εγώ βέβαια πήγαινα πολύ καλά στον τομέα αυτό, τα είχα με τη μάνα του κουμπάρου της κόρης μου και γαμούσα μια χαρά. Μιλάμε για τρελά γαμήσια μέχρι τώρα (έχω δημοσιεύσει σε 4 μέρη "με τη μάννα του κουμπάρου"). Έβαλα τη σκέψη μου να δουλέψει. Ξέχασε το κινητό της και μάλλον το διαπίστωσε όταν είχε φτάσει στο σπίτι της κόρης μας. Εκεί έπαθε την πλάκα της αφού το τηλέφωνο το σταθερό το σπιτιού της ήταν κομμένο μέχρι το βράδυ για τεχνικούς λόγους! Από το κινητό της δε μπορούσε να κάνει τηλέφωνο στον γκόμενο μιας και η κόρη που έκανε μάθημα σε παιδάκι και το χρησιμοποιούσε. Οπότε βρέθηκε εγκλωβισμένη. Φοβήθηκε μήπως την πάρει αυτός και με ενημέρωσε τάχα ότι περίμενε τηλεφώνημα από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Αν δεν απαντούσα ή δεν άνοιγα το μήνυμα θα μου έλεγε ότι ήταν από τον πάροχο, αν άνοιγα τελικά εγώ το μήνυμα όπως και έκανα θα μού έλεγε ότι κάποιος η κάποια κάνουν πλάκα όπως και έγινε. Τώρα όμως θα δεις γαμιόλα μου πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Κάνε ότι γουστάρεις αλλά μαλάκας δεν είμαι.

Γύρισα σπίτι βυθισμένος στις σκέψεις μου και με ποιόν τρόπο θα μπορούσα και επίσημα να το διαπιστώσω, και μετά ας γίνει ότι θέλει!

- Καλώς τον, γύρισες;… έχεις φάει;… να σου φτιάξω τίποτε;… γιατί εγώ έφαγα στη Φούλα.

- Όχι έχω φάει, σε ευχαριστώ, σήμερα είσαι υπέρ του δέοντος περιποιητική.

- Δεν έχεις παράπονο Κώστα μου, πάντα σε προσέχω, τελικά το θέμα το άφησα όπως μου είπες, αν ξαναπάρουν τηλέφωνο ή στείλουν μήνυμα θα πάω αστυνομία. Που να δεις τι μου είχαν στείλει πριν 1 εβδομάδα. Τα έσβησα, αν τα διάβαζες θα έφριζες!

Δεν απάντησα και πήγα στο δωμάτιο να μπω στον υπολογιστή, ώσπου… τι μαλάκας που είμαι;… πως δεν το σκέφθηκα; Ο φίλος μου ο Μάκης έχει το γιο του που είναι ιδιωτικός ερευνητής σε μεγάλο γραφείο της Αθήνας. Αυτό είναι, δε θα μου αρνηθεί, γνωριζόμαστε άλλωστε πάνω από 30 χρόνια, θα τον βρω, θα του πω τα καθέκαστα και θα βοηθήσει ο γιος του.

Την άλλη μέρα τον πήρα τηλέφωνο, του τα είπα όλα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα έχασε ο άνθρωπός.

- Δεν το πιστεύω Κώστα! Η Εύη; Έλα χριστέ μου, όπως μου τα λες σίγουρα υπάρχει γαμιάς. Θα συνεννοηθώ με το γιο μου το Δημήτρη και θα σε πάρω τηλέφωνο.

- Ευχαριστώ παλιόφιλε… τα λέμε.

Το κλίμα στο σπίτι ήταν το ίδιο. Τίποτε δεν είχε αλλάξει τις επόμενες μέρες γιατί δεν ήθελα να καταλάβει κάτι η Εύη ότι την υποψιάστηκα. 2-3 μέρες την εβδομάδα στα εγγόνια, καμιά φορά μαζί με το φίλο Μάκη και τη γυναίκα του στο σπίτι τους για φαγητό, και καμιά φορά η Εύη για τον καφέ με την παλιά φίλη της. Αυτό όμως που είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό ήταν ότι ο καφές με τη φίλη είχε γίνει πιο τακτικός. Καμιά φορά υπήρχε και κάποια αργοπορία μετά τα εγγόνια, τουλάχιστον ένα 2ωρο ή τρίωρο με διάφορες δικαιολογίες αλλά εγώ που είχα πέσει με τα μούτρα στη μάνα του κουμπάρου δεν είχα δώσει και πολύ σημασία. Μετά 3 ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο γιος του φίλου μου.

- Έλα κύριε Κώστα. Μου τα είπε όλα ο πατέρας μου, συναντιόμαστε μου δίνετε απλά το νούμερο του τηλεφώνου του (το είχα κρατήσει) και θα επικοινωνήσω μαζί σας όταν έχω νέα. Να ξέρετε ότι δεν αναλαμβάνω τέτοιες υποθέσεις παρά μόνο εξαφανίσεις προσώπων, αλλά το κάνω για τη φιλία σας προς τον πατέρα μου. Τον ευχαρίστησα και την άλλη μέρα συναντηθήκαμε, του είπα όλο το σκηνικό, του έδωσα το τηλέφωνο και από τα λεγόμενά μου κατά 90%, όπως μου είπε, υπάρχει γκόμενος!

Τις επόμενες μέρες είχαν αραιώσει για λίγο οι καφέδες με τη φίλη, πιο πολύ ασχολείτο με τον υπολογιστή. Σκέφτηκα ότι μάλλον θα τα έλεγαν στο fb, αλλά τις επόμενες αμέσως 3 ημέρες άρχισαν πάλι οι καφέδες. Μπήκαν ακόμα και ο γυναικολόγος, ο ΩΡΛ με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, λόγω αλλεργίας όπως μου έλεγε και άντε μερικές φορές στο εκπτωτικό χωριό που εργαζόταν η φίλη.

Μετά περίπου 15 μέρες είχα τηλεφώνημα από το Δημήτρη, τον ιδιωτικό ερευνητή.

- Κύριε Κώστα υπάρχει γκόμενος. Στο διάστημα αυτό των 15 ημερών συναντήθηκαν κοντά στο ξενοδοχείο …. Αγία Παρασκευή και πήγαν ώρες 11:30 - 14:00 περίπου. Ο τύπος μένει γέρακα, τον λένε Νίκο, εργάζεται στο εκπτωτικό χωριό, 59 ετών, παντρεμένος με 3 παιδιά. Γνωρίστηκαν στο εκπτωτικό χωριό εκεί που δουλεύει μια φίλη της. Η γυναίκα του καθηγήτρια ξένων γλωσσών, τα 2 της παιδιά παντρεμένα και η κόρη της η μικρότερη μένει μαζί τους. Πρέπει να τα έχουν κοντά 8 μήνες. Το μόνο που μένει είναι να τους κάνουμε η τσακωτούς, δύσκολο όμως για ξενοδοχείο, αλλά μπορούμε με κάποιο βίντεο, ας το σε μένα, αυτή η φάση είναι και η πιο δύσκολη γιατί θα ζητήσω και τη συμβολή του ξενοδόχου. Κατά σύμπτωση εργάζεται φίλος εκεί, μακάρι να είναι στη ρεσεψιόν γιατί παλαιότερα σε ένα άλλο που εργαζόταν ήταν σερβιτόρος. Θα δούμε και θα σε ειδοποιήσω, ίσως χρειασθεί αν δώσουμε κάτι σε αυτόν, εγώ δε θέλω τίποτε!

- Είσαι αετός αγόρι μου, μπράβο σου, σε παραδέχομαι, ότι ζητήσει ο φιλαράκος σου θα δώσω. Μακάρι να είναι εκεί που θέλουμε. Καλά ρε παιδί, αυτά πως τα έμαθες όλα;

- Η δουλειά μου κύριε Κώστα. Από πληροφορίες στη δουλειά του γκόμενου και παγίδευση του κινητού του. Η εταιρεία του δίνει γραμμή σε μια ορισμένη συχνότητα και μπορεί αν είσαι καλός να κάνεις την υποκλοπή.

Από εκείνη την ημέρα και μετά με έτρωγε η αγωνία για να της δώσω κι άλλο περιθώριο να βγαίνει έξω. Προφασίστηκα κάτι με τα συλλεκτικά αγορές-πωλήσεις και με τη μάννα του κουμπάρου τη Μαίρη συναντιόμασταν προς χαρά της πιο συχνά. Δεν της είχα αναφέρει όμως το παραμικρό, είχα πάρει πλέον το μάθημά μου, οι γυναίκες σε τέτοια θέματα αλληλοϋποστηρίζονται οι γαμιόλες, την είχα ικανή να την πάρει τηλέφωνο μιας και είχαν επικοινωνία λόγω της κουμπαριάς των παιδιών μας και να της πει να προσέχει!

Ώσπου λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μετά από αρκετές παρακολουθήσεις συνδιαλέξεων, η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει. Θα συναττόντουσαν Αγίου Ιωάννου στην Αγία παρασκευή, μεσημέρι για φαγητό και μετά για γαμήσι στο ξενοδοχείο. Ο φίλος του ερευνητή που δούλευε και σαν ρεσεψιονίστας αφού το ξενοδοχείο αυτό είναι πιο πολύ γαμιστρώνα και ελάχιστο σερβίρισμα έχει, συμφώνησε στα 300 ευρώ. Θα τους έβαζε σε δωμάτιο που πιο πριν θα το είχε μπλοκάρει ο Δημήτρης με 2 κρυφές κάμερες. Ο λόγος που συνεργάστηκε ήταν ότι παντρεμένοι και οι 2, κανέναν δεν συνέφερε το θέμα να ξεφύγει προς τα έξω. Οι κάμερες μετά το πέρας θα εξαφανιζόντουσαν από το Δημήτρη και ήταν και τα 300 ευρούλια και η φιλία τους.

Πράγματι τις ημέρες εκείνες δε με χώραγε το σπίτι. Πάντα έξω για δουλειές και κανένα πήδημα με τη Μαίρη, τη μάννα του κουμπάρου και γυναίκα του "φίλου" Αντώνη. Εκείνο το μεσημέρι της 20ης Δεκεμβρίου θα το θυμάμαι. Με πήρε τηλέφωνο κοντά 11 το πρωί.

- Έλα Κώστα, θα αργήσω λίγο το μεσημέρι, είπαμε με τη ζωή, μέρες που είναι, να φάμε το μεσημεράκι λίγο έξω μόνες μας κάπου Μαρούσι που μένει εκεί κοντά. Θα έρθω περίπου 4.

- Οκ μωρό μου! Κι εγώ θα βγω με το Μάκη για κανένα καφέ στην Πανόρμου, το έχουμε κανονίσει, καλά να περάσεις.

- Οκ… φιλάκια.

Εκείνη την ημέρα γύρισα σπίτι κοντά 5. Δεν ήθελα να δω τα μούτρα της γαμημένη όπως θα ερχόταν. Την βρήκα σπίτι να βλέπει τηλεόραση και εμφανώς ήρεμη και κατευχαριστημένη. Θα είχε φάει γερό καυλί υπέθεσα.

- Όλα καλά;… μου είπε. Ο Μάκης εδώ θα κάνει Χριστούγεννα;

- Ναι εδώ όπως μου είπε, εσύ καλά τα πέρασες;

- Ωραία, πήγαμε με τη ζωή για καφέ και μετά λόγω των γενεθλίων της που τα είχε την προηγούμενη μέρα με κέρασε σε ωραίο μαγαζί της Αγίας Παρασκευής. Μαρούσι δεν πήγαμε γιατί λόγω των εορτών θα είχε πολυκοσμία.

Έκανα πως την πίστεψα αλλά από μέσα μου είπα, που να ήξερες τι έχω να δω! Αμέσως μετά την γιορτή των Χριστουγέννων με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης. Συναντηθήκαμε, μου έδωσε ένα στικάκι και μου είπε:

- Κύριε Κώστα μήπως θες να στο δώσω μετά τις γιορτές; Να κάνετε πιο ήρεμα την πρωτοχρονιά;

- Όχι Δημήτρη μου, δεν πειράζει, τώρα το θέλω, του έδωσα τα 300 ευρώ για το φίλο του και άλλα 100 για ένα τραπέζι με τη γκόμενά του κερασμένο από εμένα. Αμέσως πήγα σε ένα ίντερνετ καφέ κάπου εκεί κοντά στο Χαλάνδρι, έβαλα το στικάκι και… έπαθα!

Ταράχθηκα λίγο με το ξεκίνημα, μετά το ξεπέρασα, αλλά σκέτο σοκ! Ήταν πλάνα από διάφορες φάσεις και άγρια γαμήσια, που τέτοια ποτέ δεν είχαμε κάνει ή αν τα κάναμε… πριν 20 και βάλε χρόνια!

Το βιντεάκι ξεκίνησε από το ξεγύμνωμα, ένα κιλοτάκι αρκετά μικροσκοπικό φορούσε η γυναίκα μου που δε θυμάμαι ποτέ να είχε φορέσει κάτι ανάλογο. Ήταν τόσο μικρό και ρόζ που καλά-καλά δε φαινόταν στο βίντεο. Αφού νόμιζα ότι δε φοράει καθόλου. Ο Νίκος κοντά στο 1.75, αγύμναστος όμως και λίγο παχουλός, σίγουρα πάνω από 80 κιλά. Στην αρχή ξεκίνησαν με γλειψίματα. Οι φωνές της Εύης πολύ δυνατές, ενώ με μένα το έκανε μόνο με μικρούς αναστεναγμούς. Ένα τέλειο 69 μετά μέσα σε μουγκρίσματα και πνιχτές κραυγές. Σε λίγο η Εύη πάνω στον πούτσο του Νίκου άρχιζε ένα τρελό χοροπηδητό που τον είχε τρελάνει. Επι 5 λεπτά τουλάχιστον, με την πλάτη γυρισμένη προς το γαμιά της και με φωνές γεμάτες προστυχόλογα που είχα καιρό να τα ακούσω.

- Νίκο μου, Νίκο μου, ναι, σε θέλω, γάμησε με, πολύ μου αρέσει…

(βλέπεις η ξένη πουτσα είναι πιο γλυκιά)

- Ναι μουνάρα μου, ναι, νοιώθω τη μούνα σου, μου κάνεις καλό γαμήσι, βλέπω ο άνδρας σου, σου έχει μάθει αρκετά τόσα χρόνια, χύνω…

Είδα από το βίντεο τους σπασμούς του Νίκου όταν έχυνε ανάσκελα με την Εύη να χορεύει πάνω στον πούτσο του!

- Χύσε Νίκο μου… ναι, ξαναχύνω κι εγώ… χύνω!

Είχα βάλει ακουστικά, το είχα δυναμώσει και άκουγα τα πάντα. Το αρχικό σοκ το είχα ξεπεράσει και ήθελα να δω που θα έφθανε η γαμιόλα στο κρεβάτι. Για λίγο μετά σιωπή, προφανώς πήγαν στο μπάνιο, αλλά μετά γυμνοί και πάλι στο κρεβάτι από ότι μπόρεσα να ακούσω γιατί μίλαγαν σιγά. Σχεδίαζαν μακροχρόνια σχέση.

Μετά περίπου 10 λεπτά ξανάρχισαν τα φιλιά και τα γλειψίματα, ξάπλα αυτός και με τον πούτσο όρθιο (κάπου 15 εκατοστά) άρχισε η Εύη ένα απαλό τσιμπούκι και με τα μαλλιά της ριγμένα στο πρόσωπο. Ο Νίκος όμως δεν ήθελε να χύσει ακόμα. Γύρισαν τούμπα, κάτω η γυναίκα μου με τα πόδια της γατζωμένα στη μέση του γαμιά της που άρχισε να τη γαμάει ξέφρενα.

- Τι σου κάνω μουνάρα μου;

- Με γαμάς, ναι, με γαμάς Νίκο μου, σκίσε με αγάπη μου!

Κοιτούσα κάποιες στιγμές σαν αποβλακωμένος. Τέτοια γαμήσια δε θυμάμαι να τα κάναμε, πάντα συντηρητική στο κρεβάτι η Εύη και ένας λόγος που ξενογαμούσα ήταν κι αυτός. Με αυτά όμως που έβλεπα στο βίντεο είχα κυριολεκτικά χαζέψει.

Η στάση αυτή μάλλον δεν τους βόλευε καθώς ο Νίκος με το βάρος του πίεζε το σώμα της Εύης και γυρίσανε σε στάση πισωκολλητό. Εκεί ήταν και το τελειωτικό. Στημένη στα τέσσερα η Εύη με το πρόσωπό της μέσα στο μαξιλάρι για να μην ακούγονται οι κραυγές της, η κωλλάρα της λίγο σηκωμένη για να διευκολύνει τον πούτσο του γαμιά της να μπει πιο βαθιά μέσα στο μουνί της και να μουγκρίζει από την καύλα σε κάθε μπρος-πίσω πάνω στο γαμήσι.

- Αχ Νίκο μου… αχ…

- Έλα μωρό μου, δε θα αντέξω, θα χύσω πάλι!

Όση ώρα ήταν σε αυτή τη στάση, η Εύη έβαζε από κάτω το χέρι της και του ζούλαγε τα αρχίδια. Ήταν θέμα χρόνου πλέον να χύσει και πάλι ο Νίκος. Μπρος-πίσω με τον βρεγμένο πούτσο του από τα υγρά της Εύης (τέτοια καύλα που την έκρυβε η γαμιόλα στα 62 της χρόνια;) είχε φτάσει και γι' αυτόν να ξεφορτώσει και μέσα σε σπασμούς τραβήχτηκε και 3-4 ριπές σπέρματος πετάχτηκαν στην πλάτη και στα κωλομέρια της Εύης.

Όση ώρα άδειαζε ο γαμιάς της η Εύη συνέχιζε να του ζουλάει τα αρχίδια κάνοντας το χύσιμο πιο γλυκό (στο παρελθόν το κάναμε τακτικά και το θυμόταν βγάζοντας το τώρα στο γαμιά της). Αποκαμωμένος ο Νίκος έπεσε πάνω στην πλάτη της Εύης ψιθυρίζοντας της λόγια που δεν άκουσα αλλά μάλλον λόγια γαμησιού. Κάπου εκεί τελείωσε και το στικάκι που ήταν περίπου 35 λεπτών.

Σηκώθηκα, τα μάζεψα και έφυγα ζαλισμένος και οργισμένος. Η εμφάνιση του στικ θα γινόταν όταν θα ήμασταν ολομόναχοι στο σπίτι. Πέρα από αυτά, ήθελα να την προστατέψω και σα γυναίκα και σα μάννα αλλά και σα γιαγιά. Άλλωστε ίσως μερίδιο της ευθύνης να είχα κι εγώ, ίσως και τα γαμήσια που είδα, να ήταν ένα ξέσπασμα ετών.

Πέρασαν οι γιορτές και ένα Σάββατο βράδυ κάπου μέσα Ιανουαρίου…

- Μωρό μου σήμερα σου έχω μια έκπληξη, θα παραγγείλουμε ντελίβερι, θα πιούμε ένα ωραίο κόκκινο κρασί που το έχω για τέτοιες περιπτώσεις και μετά θα δούμε ένα βιντεάκι.

- Έλα πες μου… τι βίντεο είναι; Α κατάλαβα θα είναι το βίντεο της Πράγας πριν 5 χρόνια. Το έψαχνα και δεν το βρήκα. Εσύ το έχεις μωρό μου και δε μου έλεγες να μην ψάχνω άδικα;

- Ναι μωρό μου ναι καύλα μου εδώ το έχω!

- Ωραία τότε θα φάμε και θα το δούμε!

Πράγματι, παραγγείλαμε, ήπιαμε και όλο το μπουκάλι με το κρασί, έβαλα το στικάκι και πάτησα το πλήκτρο! Όμως αντί για Πράγα... βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη και μετά από λίγο της είπα:

- Ώστε ήθελες κι άλλη πούτσα γαμιόλα, η δική μου δε σου έφθανε; Γιατί;… όποτε σε γαμούσα δε σε γαμούσα καλά;

Συντετριμμένη και με το κεφάλι κάτω δε μίλαγε, παρά μονολογούσε.

- Μα πως;… πως έγινε;… τι βίντεο είναι αυτό;… που το βρήκες;

- Εκεί είναι το πρόβλημα η το ότι γαμιέσαι εδώ και 1 χρόνο; Στα αρχίδια μου… συνέχισε με το μαλάκα σου αλλά τον πούτσο μου δεν τον ξαναβλέπεις ούτε ζωγραφιστό!

- Γιατί ρε;… απάντησε οργισμένη, τον είχα ποτέ; Εδω και κάτι χρόνια έχω ξεχάσει πως είναι και άρχισε να κλαίει με αναφιλητά.

- Κοίτα… από σήμερα τελεύσαμε, δε χωρίζουμε για να μην ξεφτιλιστούμε σε παιδιά και γαμπρούς. Με το γαμιά σου κάποια στιγμή θα λαγαριστούμε!

- Θα αφήσεις το Νίκο ήσυχο. Η γυναίκα του είναι υπέρβαρη και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Και δεν είναι γαμιάς μου που με τόση χυδαιότητα το λες, αλλά φίλος μου και εραστής μου. Άλλωστε εσύ με έσπρωξες στην αγκαλιά του. Ποτέ εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια δεν έδειξες ούτε τρυφερότητα ούτε αγάπη, μόνο το πήδημα σε ενδιέφερε!

- Για τη γυναίκα του και μόνο θα το κάνω που η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα, καλή συνέχεια να έχεις!

- Μετά από 2 ημέρες συναντήθηκα με τη μάνα του κουμπάρου, της τα είπα όλα.

- Δεν έδειχνε κάτι Κώστα αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

- Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας μάλλον Μαίρη, το λέει και το τραγούδι άλλωστε!

- Γι' αυτό σε έβλεπα Κώστα προβληματισμένο τώρα τελευταία… και νόμιζα πως είχες βρει κάτι άλλο παλιόπαιδο! Τώρα αποκλειστικά και με τη βούλα είσαι μόνο δικός μου.

- Άστα αυτά Μαίρη, δε με ξεγελάς όλες ίδιες είστε!

Με την Εύη τη γυναίκα μου εδώ και 2 μήνες ζούμε συμβατικά. Εξακολουθεί μάλλον και βλέπει το Νίκο αφού τελευταία βγαίνει και βράδια που ποτέ δεν έβγαινε. Κανείς δεν ξέρει τίποτε και ούτε θα μάθει για το κέρατο. Δε θέλω να πληγωθούν τα παιδιά που δε φταίνε σε τίποτε.
Copyright protected OW ref: 175533Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.