Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι καινούριος εδώ και διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δικιά μου ιστορία που έγινε πριν μια εβδομάδα ενώ ήμαστε όλοι κλεισμένοι σπίτια μας λόγο του covid-19.

Αρχικά να σας πω ότι είμαι φοιτητής και η κοπέλα μου το ίδιο. Η Μαρία είναι κοντούλα, με μικρό στήθος, αλλά έναν υπέροχο κώλο που κολάζει τους πάντες και προσπαθεί συνεχώς να τον δείχνει. Ας σας περιγράψω τώρα πως έγινε όλο το σκηνικό.

Καθώς ήμασταν στη δεύτερη εβδομάδα κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, καθώς η σχολή μας είχε κλείσει και είχαμε αποφασίσει να μείνουμε εκεί και να μη γυρίσουμε στον τόπο μας, μετά από σκέψεις αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι τελείως διαφορετικό.

Για αρχή γνώριζα ότι ένας γνωστός είχε αποφασίσει κι εκείνος να μείνει και να μη γυρίσει, όποτε καθώς μιλούσα μια μέρα μαζί του είπαμε μήπως κανονίζαμε κανένα βράδυ να δούμε καμία ταινία. Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε καθώς ήταν κι εκείνος κλεισμένος σπίτι του. Τότε άρχισα κι εγώ να επεξεργάζομαι πως θα καταφέρω να πάρω την κοπέλα μου παρτούζα.

Ένα βράδυ λοιπόν αποφάσισα να του στείλω μήνυμα να έρθει χωρίς να έχω πει κάτι στη δικιά μου, ώστε να μην είναι προετοιμασμένη και να μην είναι και πολύ ντυμένη. Καθώς χαζεύαμε τηλεόραση με τη δικιά μου, χτυπάει το κουδούνι.

- Μ: Ποιος είναι τέτοια ώρα και χτυπάει;

- Εγώ: Α ξέχασα να σου πω… είπα στο Γιώργο να έρθει για ταινία αφού είναι κι αυτός εδώ.

- Μ: Καλά έκανες γιατί κι αυτός θα βαριέται. Όμως να πάω να αλλάξω μη με δει ο άνθρωπος με το κοντό σορτσάκι και το τοπάκι.

(Σε εκείνη την φάση φορούσε ένα τέρμα κοντό σορτσάκι που με το ζόρι κάλυπτε το μισό της κώλο και ένα λευκό τοπάκι που διέγραφαν τέλεια οι ρώγες της)

- Εγώ: Μια χαρά είσαι μωρέ, δε θα σε παρεξηγήσει, εξάλλου όλοι κλεισμένοι σπίτια μας είμαστε.

- Μ: Καλά λες… πάω να βαφτώ όμως λίγο να είμαι περιποιημένη.

- Εγώ: Ναι, εννοείται αγάπη μου.

Εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι μου ξανά και ανοίγω στο Γιώργο.

- Γ: Τι γίνεται, τι κάνεις, δεν είναι και η Μαρία εδώ;

- Εγώ: Εδώ είναι, πήγε να φρεσκαριστεί κι έρχεται.

Καθώς λέγαμε για περί ανέμων και υδάτων ανοίγει η πρώτα και έρχεται η Μαρία. Σε αυτό το σημείο να πω ότι ο Γιώργος με τη Μαρία είχαν γνωριστεί μέσω εμού και είχε τύχει δυο τρεις φορές να βγούμε για καφέ και ποτό.

Η Μαρία πάει να χαιρετήσει το Γιώργο και να τον φιλήσει, είχε περιποιηθεί και είχε κάνει ένα τέλειο μακιγιάζ το οποίο έρχονταν σε κόντρα με την αμφίεση της. Εγώ είδα αμέσως το Γιώργο πως καρφώθηκε στο στήθος της, αλλά δεν είπα τίποτα. Όπως καθόμασταν στον καναπέ ήρθε και έκατσε ανάμεσα μας. Καθώς χαζεύαμε διάφορα χαζά στο Ίντερνετ είπαμε να πιούμε κανένα ποτό και έτσι έγινε. Αρχίσαμε να πίνουμε και να βλέπω ότι όλοι ήμασταν πολύ ευδιάθετοι.

- Μ: Γιώργο εσύ πως είσαι πως την παλεύεις;… απ' ότι ξέρω είσαι μόνος τον τελευταίο καιρό.

- Γ: Ποιος είπε ότι την παλεύω;… (απάντησε γελώντας).

- Εγώ: Έλα μωρέ, τι τον ρωτάς τον άνθρωπο;

- Γ: σιγά… δε με ενοχλεί.

Έβλεπα όμως τη Μαρία να του κάνει διάφορες τέτοιες ερωτήσεις όποτε αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα σε κάποια φάση εκεί που τσουγκρίζουνε τα ποτά μας ρίχνω επίτηδες το ποτό πάνω στο Γιώργο.

- Μ: Κάλε τι έκανες τώρα;

- Εγώ: Γιώργο χίλια συγνώμη ρε φίλε, έλα βγάλ' το να το απλώσουμε έξω να στεγνώσει.

- Γ: Όχι εντάξει, δεν πειράζει.

- Εγώ: Ρε σιγά ξεκόλλα, μη ντρέπεσαι, αν νομίζεις ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση θα βγάλω κι εγώ το δικό μου, μην αγχώνεσαι, δε βλέπεις και η Μαρία το σορτσάκι της παίζει να είναι πιο κοντό από τα μποξεράκια μας.

- Γ: Οκ… αρκεί βέβαια να το κανείς κι εσύ.

- Μ: Ρε παιδιά αν ντρέπεστε να το βγάλω κι εγώ για να νιώθετε άνετα.

Αυτή την απάντηση μέχρι εκείνη την ώρα δεν την περίμενα αλλά με βόλευε παρά πολύ στα σχέδια μου.

- Εγώ: Ωραία, θα μείνουμε όλοι με τα εσώρουχα για να μην κομπλάρει ο Γιώργος…

και τα βγάζουμε όλοι. Η Μαρία μένει με ένα μαύρο στρινγκ Τ και είδα το Γιώργο πως την κοίταξε. Θέλοντας εγώ να το συνεχίσω και να τον κάνω να την παρατηρεί περισσότερο, λέω στη Μαρία να πάει να απλώσει το παντελόνι του Γιώργου για να στεγνώσει. Καθώς σηκώθηκε τον βλέπω ότι έχει κολλήσει το βλέμμα του στον κώλο της. Επιστρέφει η Μαρία και συνεχίζουμε με πίνουμε το ποτό μας ενώ πλέον φαινόταν ότι και οι δυο εχουμε καυλώσει.

- Γ: Πάω λίγο στο μπάνιο…

και μένουμε μόνοι με τη Μαρία. Τότε αρχίζω και την χουφτώνω και της λέω:

- Εγώ: Μωρό μου τι κωλάρα είναι αυτή;… τον καύλωσες τον άνθρωπο, σίγουρα θα πήγε να τον παίξει.

- Μ: Σταματά να λες τέτοια, αλλά το είδα και εγώ ότι καύλωσε.

- Εγώ: Αφού έχεις κωλάρα, όλος ο κόσμος καυλώνει…

και τότε τον βγάζω και λέω στη Μαρία να μου τον παίξει.

- Μ: Μα τι κανείς;… είναι εδώ ο Γιώργος.

- Εγώ: Έλα δεν πειράζει, είναι στο μπάνιο…

και καθώς αρχίζει και μου τον παίζει της βγάζω το τοπάκι και τη βάζω να μου κάνει μια τέλεια πίπα. Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ο Γιώργος, πάει η Μαρία να μαζευτεί, αλλά της πιέζω το κεφάλι.

- Γ: Τώρα τον έπαιζα ρε παιδιά με αυτά που έβλεπα πριν.

- Εγώ: Νομίζω ότι η Μαρία πρέπει να το κάνει αυτό διότι εκείνη είναι υπεύθυνη για ότι έγινε.

- Μ: Μα τι λες;

- Γ: Αν η Μαρία δεν έχει θέμα…

και καθώς τα έλεγε έβγαζε το μποξεράκι του. Τότε η Μαρία άρχισε να του τον παίζει ενώ συνέχιζε την πίπα σε εμένα.

- Εγώ: Μαράκι γλείψε και λίγο το Γιώργο.

- Μ: Μωρό μου σίγουρα δεν έχεις θέμα;

- Εγώ: Ναι μωρό μου…

Τότε άρχισε να τον γλείφει με όλη της την τέχνη. Σε εκείνη τη φάση εγώ σηκώθηκα και πήγα πίσω της καθώς ήταν στα τέσσερα και έγλειφε τον πούτσο του Γιώργου, της σκίζω το στρινγκ και αρχίζω να την γαμάω. Εκεί την είδα ότι άρχισε να τρελαίνεται από καύλα.

- Γ: Τι τέλεια πίπα που κάνει η δικιά σου!

- Εγώ: Που να δεις και ποσό μούσκεμα είναι, έλα εδώ.

Σταματάει να της τον δίνει στο στόμα και αλλάζουμε, ενώ η Μαρία πια είχε παραδοθεί στην καύλα. Σε κάποια φάση ξαπλώνει ο Γιώργος και πηγαίνει από πάνω του η Μαρία. Τότε μπαίνω κι εγώ μαζί του μέσα στο υγρό της μουνάκι που είχε ανοίξει τέρμα και τη σκίζαμε και οι δυο μαζί. Σε κάποια φάση ακούμε τη Μαρία να λέει… "όταν είναι να χύσετε τα θέλω στο στόμα". Σηκωθήκαμε και τη βάλαμε να γονατίσει και να μας ρουφάει της πούτσες. Πρώτα έχυσα εγώ και μετά ο Γιώργος. Η Μαρία τα κατάπιε όλα και μας είπε πως πάει να κάνει ένα ντουζάκι και επιστρέφει.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου αν και είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν ήξερα ακριβώς τον τρόπο. Είναι πέρα για πέρα αληθινή.




Copyright protected OW ref: 175500



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.