Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Έλενα είμαι 40, μελαχρινή με καλογυμνασμένο σώμα και αυτό που αποκαλούν συνήθως όλοι γλυκός άνθρωπος. Ενώ μπορεί να φαίνομαι χαριτωμένη και γλυκιά έχω μια σκοτεινή πλευρά, πάντα φανταζόμουν για το BDSM αλλά κάθε φορά που προσπάθησα να το αναφέρω στις φίλες ή ακόμα και στους φίλους μου με κοίταζαν περίεργα. Έτσι καταπίεζα τον εαυτό μου και το κρατούσα μέσα μου σαν την πιο κρυφή επιθυμία μέχρι που γνώρισα το Γιώργο.

Νόμιζα θα ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα έχουμε τις ίδιες φαντασιώσεις, αλλά πόσο λάθος ήμουν. Με το Γιώργο γνωριστήκαμε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτός θα ήταν ο άντρας που θα εκπλήρωνε κάθε κρυφή μου επιθυμία.

Ξεκινήσαμε να μιλάμε στην αρχή καθαρά φιλικά και αθώα και μια μέρα χωρίς και οι δυο να καταλάβουμε το πως η συζήτηση είχε πάει στο τι φαντασιώσεις έχουμε. Δειλά είπα την κρυφή μου επιθυμία, νόμιζα ότι ο Γιώργος θα είναι σαν όλους θα του φανεί περίεργο και θα καταπιέσω πάλι τον εαυτό μου σε κάτι απλό και βαρετό. Και όμως ο Γιώργος αποτέλεσε όχι μόνο την έκπληξη αλλά και τον άνθρωπο που θα με μυήσει στον κόσμο του BDSM. Οι μέρες που μιλούσα με το Γιώργο ήταν γεμάτες από καύλα. Θέλαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα, ήταν σαν να είναι ο ένας μέσα στο μυαλό του άλλου. Έπιανα τον εαυτό μου να σκέφτεται με το που ξυπνούσα το Γιώργο και όλες τις φαντασιώσεις μας, αυτό γινόταν όλη την ημέρα και το μουνάκι μου ήταν συνέχεια μούσκεμα. Ήθελα να τα ζήσω όλα και ήθελα να τα ζήσω με το Γιώργο.

Και ήρθε η μέρα να τα ζήσουμε όλα. Ο Γιώργος ήταν σε μια "λέσχη" και μια φορά το μήνα κανόνιζαν βραδιά BDSM. Μου πρότεινε να πάμε και φυσικά είπα ναι. Μου είπε βασική προϋπόθεση είναι να τον εντυπωσιάσω με το ντύσιμο μου. Ήξερα ακριβώς τι θα φορέσω και αυτό ήταν τα αγαπημένα μου εσώρουχα. Ένα μαύρο δερμάτινο κορμάκι που αγκάλιαζε το σώμα μου και αναδείκνυε την γυμνασμένη κωλάρα μου, τις ζαρτιέρες μου και τις γόβες στιλέτο που λάτρευα.

Η ημέρα είχε φτάσει και ανυπομονούσα να πάμε. Φτάνοντας μέσα στο σπίτι που θα γινόταν όλα, μας πλησιάζει μια γυναίκα μας χαμογέλασε μας κοίταξε από πάνω έως κάτω να δει αν τα ρούχα μας είναι σωστά και ξεκίνησε να μας λέει για τους κανόνες του σπιτιού.

- Δεν θα ακουμπάτε εκτός αν σας επιτρέψουν να ακουμπήσετε.

- Όχι φωτογραφίες και βίντεο.

- Να μην κάνετε επικίνδυνα πράγματα που θα επιφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς, στραγγαλισμό κτλ.

Υπογράψαμε ένα έγγραφο εχεμύθειας και ότι συμφωνούμε απόλυτα με τους κανόνες. Με πήρε ο Γιώργος και πήγαμε στο χώρο με τα ποτά. Αν και δεν πίνω αλκοόλ, σήμερα ήθελα πολύ. Ήταν γεμάτος ο χώρος από άτομα όλων των ηλικιών. Αφού μιλήσαμε αρκετά με πολλούς και αφού ρώταγαν πόση εμπειρία έχουμε, πήρε το μάτι μου το play room. Ένιωθα μια δίψα και δεν ήταν αυτή για ποτό. Διψούσα να πάμε μέσα στο δωμάτιο όπου άκουγα όλα αυτά τα βογκητά. Με κοίταξε ο Γιώργος στα μάτια και κατάλαβε αμέσως τι θέλω. Έτσι με πήρε από το χέρι και πήγαμε μέσα. Η αίθουσα παιχνιδιών ήταν καταπληκτική, υπήρχαν άνθρωποι που ήταν δεμένοι και να παίζουν, να φιλιούνται, να γλείφουν μια γυναίκα που ήταν δεμένη. Πήγαμε μπροστά της και ο Γιώργος της έπιασε τα βυζιά της ενώ εγώ ένιωθα το μουνάκι μου καυτό να στάζει. Γυρνώντας το κεφάλι μου είδα μια άλλη γυναίκα δεμένη χέρια πόδια με τον Dom της, που της πίεζε την κλειτορίδα με το δονητή αλλά όταν έβλεπε ότι ήταν έτοιμη να χύσει σταμάταγε. Όλο αυτό με καύλωνε απίστευτα.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι του Γιώργου να με τραβάει και να με πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο, το μπουντρούμι! Εκεί ήμασταν πριβέ. Στον τοίχο είχε μια κατασκευή που εγώ έβλεπα πρώτη φορά. Με πήγε εκεί και με έδεσε χέρια πόδια να είμαι σε Χ. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αυτή ήταν η ιδανική φαντασία μου. Μου είπε ότι θα με χρησιμοποιήσει όπως θέλει αυτός και το stopword μας ήταν απλά "Evey". Έβαλε στο μουνάκι μου κολπικές μπάλες και στις θηλές μου κάτι σφικτήρες που ήταν ενωμένοι με μια αλυσίδα, την οποία τραβούσε με ευχαρίστηση συνέχεια να με πονάει. Το έβλεπα στο πρόσωπο του πόση ικανοποίηση ένιωθε κάθε φορά που τράβαγε την αλυσίδα. Πείραζε την κλειτορίδα μου και μου φάνηκε ένας αιώνας γιατί με το που ήθελα να φτάσω σε οργασμό σταμάταγε. Με βασάνιζε και ήξερα πως του αρέσει πολύ, όπως άρεσε και σε εμένα άλλωστε.

Μέχρι που έχωσε την υπέροχη ψωλή του μέσα στο μουνί μου και ένιωσε όλα τα υγρά μου να τρέχουν πάνω της. Ήταν τόσα μεγάλη η καύλα που έχυσα αμέσως. Ο Γιώργος την ώρα που το μουνάκι μου έχυνε την ψωλή του, μου ψιθύρισε στο αυτί πως αυτό είναι μόνο η αρχή και μου έδεσε τα μάτια…
Copyright protected OW ref: 175444Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.