Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη «γνώρισα» χθες βράδυ. Μου μίλησε ανοιχτά, πολύ ελεύθερα, σχεδόν ερεθιστικά. Μου άρεσε. Όχι μόνο αυτό, αλλά κι η ίδια! Είναι μία πολύ γοητευτική κυρία. Τόσο γοητευτική που... σκέπτομαι τη μορφή της και το πέος μου γίνεται σκληρό. Σταματάω να γράφω κι αρχίζω να τον χαϊδεύω. Βγάζω μικρά βογκητά. Ίσα-ίσα που ακούγονται στο χώρο του δωματίου. Μου αρέσει που είναι μεγαλύτερη μου. Αυτό με κάνει να νιώθω σαν παιδί. Σα να πηγαίνω στο σχολείο και να είναι η δασκάλα μου. Δεν είχα ποτέ δασκάλα σαν την Αλίκη. Νομίζω πως αν είχα, τότε θα κυρίευε τις εφηβικές, ερωτικές σκέψεις μου. Θα την κοιτούσα κάθε μέρα. Θα φορούσε γυαλιά στο πρόσωπό της, θα καθόταν με ένα αρχοντικό στυλ πάνω στην έδρα, σταυροπόδι, τα παπούτσια της θα ήταν ανοιχτά μπροστά για να φαίνονται τα δάχτυλά της, μια στενή, κοντή φούστα θα τόνιζε τα καλοσχηματισμένα πόδια της κι ένα λευκό πουκάμισο θα έκρυβε τους πολύτιμους χυμούς της.

- Τριαντάφυλλε, πάλι χαζεύεις; Μα που ταξιδεύει το μυαλό σου ήθελα να ξέρω επιτέλους… με επιπλήττει με την αυστηρή φωνή της.

Είμαι σίγουρα ερεθισμένος και ζαλισμένος.

- Τίποτα κυρία Αλίκη, εγώ δεν... δηλαδή, συγνώμη...

- Έχουν βγει όλοι οι συμμαθητές σου για διάλειμμα κι εσύ κοιτάς το υπερπέραν! Τι θα κάνω με σένα που δε συγκεντρώνεσαι ποτέ; Είμαι πολύ καλή μαζί σου και το εκμεταλλεύεσαι! Νομίζω θα αλλάξω συμπεριφορά απέναντί σου. Για το καλό σου!

- Μα… μα… μάλιστα κυρία. Δε ξέρω τι να πω…

- Με κοροϊδεύεις κιόλας; Α, εσύ δε τρώγεσαι με τίποτα! Σήκω πάνω τώρα αμέσως και κάτσε τιμωρία στη γωνία.

Κι όπως σηκώνομαι, δε γίνεται να κρύψω την σκληρή μου στύση, μιας και το παντελόνι έχει φουσκώσει στο σημείο του καβάλου. Κι αυτό, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο από τη ματιά της κυρίας Αλίκης.

- Δεν το πιστεύω αυτό! Μα καλά, δε ντρέπεσαι να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα μέσα στην τάξη; Ώστε γι' αυτό δε βγαίνεις έξω στα διαλείμματα μικρέ! Θα μιλήσω στο διευθυντή! Δε μου αφήνεις άλλη επιλογή. Να σκέφτεσαι τις συμμαθήτριές σου και να... έχω χάσει την υπομονή μου με σένα! Πάω αμέσως!

- Σας παρακαλώ κυρία Αλίκη. Μην το κάνετε αυτό. Με συγχωρείτε. Δε θα το ξανακάνω. Πέφτω στα πόδια σας. Θα κάνω ότι θέλετε!

Κι έτσι όπως την κοιτάζω από χαμηλά, σχεδόν είμαι ένα με το πάτωμα, αντικρίζω κάτι μοναδικό. Το πόσο πολύ προεξέχουν τα στήθη της από το σώμα της, τα καμπυλωτά της πόδια, το βλέμμα της μέσα από τα γυαλιά και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο... κι ερεθίζομαι ξανά...

- Το ξέρεις ότι μ' αυτή τη δήλωση μπορώ να σε κάνω ότι θέλω ε;

- Ναι, το ξέρω κυρία. Και... μου αρέσεις... ε, συγνώμη. Μου αρέσει ήθελα να πω. Ή μάλλον όχι. Δε ξέρω τι λέω!

- Δεν πιστεύω τις ώρες που είσαι χαμένος να κοιτάς εμένα κι όχι τις συμμαθήτριες σου! Ω Θεέ μου! Αυτό είναι! Είσαι παλιόπαιδο. Τώρα σίγουρα θα σε τιμωρήσω. Περπάτα μπουσουλώντας στην έδρα. Αμέσως!

Βγάζει μία ζώνη και με χτυπάει δυνατά στον τουρλωτό πωπό μου!

- Αχ, χτυπήστε με κυρία! Το θέλω!

- Σκάσε ανώμαλο αγόρι. Δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω. Γλείψε την καρέκλα που κάθομαι κάθε μέρα κι απλώνω την κωλάρα μου. Και μετά θα γλείψεις το θρανίο που ξεκουράζω τα πελώρια βυζιά μου όταν σας παραδίδω το μάθημα. Αυτό σίγουρα σε καυλώνει ε; Θα σε μάθω εγώ να φέρεσαι σωστά σε μια κυρία. Κατάλαβες;

- Μάλιστα κυρία. Ότι πείτε εσείς!

Κι όπως εκτελώ αυτό που με διέταξε, ξαφνικά έρχεται μπροστά μου και ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Ελευθερώνει αυτή τη θέα όπου χρόνια τώρα φαντάζομαι. Τα δύο τεράστια βυζιά, αυτά τα μοναδικά μαστάρια για τα οποία κάθε μέρα παίζω μαλακία είναι μπροστά μου. Θαυμάζω το σχήμα, τις καμπύλες, το τεράστιο σουτιέν, τη βυζοχαράδρα της. Ζαλίζομαι... κι εκείνη τη στιγμή μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο για να συνέλθω. Βάζει τα χέρια της πίσω στη πλάτη της, πιάνει το κλιπ και ξαφνικά πέφτουν μπροστά μου τα μεγάλα της μπαλκόνια.

- Αυτό δεν ήθελες καργιολάκι; Δες το! Αλλά θα το δεις όπως σου αξίζει. Με το σουτιέν μου περασμένο σαν κολιέ από το λαιμό σου. Πάρ' το, μύρισε το, βάλ' το στο πρόσωπό σου. Γλείψε αυτό που κρατάει αυτά τα πελώρια βυζιά κάθε μέρα. Κλείσε τα μάτια σου αγόρι. Ήρθε η ώρα να σου πάρω στο στόμα μου όλη σου την καύλα για τη δασκάλα με τα μεγάλα βυζιά. Αυτή την πουτάνα, που σε αναστατώνει κάθε μέρα και μένεις με το στόμα ανοιχτό και με την πούτσα στο χέρι. Σ' αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες ε; Το αισθάνομαι από το πόσο σκληρός και πόσο βυθισμένος στην καύλα είσαι.

- Κυρία Αλίκη, είμαι κάθε μέρα σκληρός για εσάς.

Μου κρατάει τον πούτσο τόσο δυνατά, σα να θέλει να μου τον ξεριζώσει. Με μαλακίζει. Μου τον φτύνει και τον χτυπάει πάνω στα όμορφα, τεράστια βυζιά της. Τον βάζει ανάμεσα τους και χάνεται. Έτσι όπως θα χανόταν κάθε ανδρικός πούτσος. Και μετά μου ρίχνει κι άλλο χαστούκι.

- Χύσε υποτακτικό αγόρι. Χύσε πάνω στις βυζάρες μου. Χύσε ρε μαλάκα, δώσε μου τα καυτά σου υγρά επιτέλους!

Χύνω σα να αδειάζω ολόκληρους κουβάδες από μέσα μου. Χύνω και ζαλίζομαι. Χύνω πάνω της και την παρατηρώ στα μάτια… αυτά που με κοιτάζουν με αγάπη, καύλα, κατανόηση κι υποταγή.
Copyright protected OW ref: 175410Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.