Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μόνικα

Είχαν περάσει αρκετές μέρες από εκείνη τη μέρα που η αδελφή μου ξεσάλωσε με την παρέα των 5 ώριμων ψωλαράδων. Για τις επόμενες μέρες οι 2 είχαν φύγει για μια επείγουσα προσωπική τους υπόθεση κι από την άλλη η Μόνικα ήθελε απλά να "ηρεμήσει". Υπ' όψιν ότι ακόμα δεν ήξερα τα οικογενειακά τερτίπια και παρ' όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια ακόμα δεν κατάλαβα γιατί με είχαν στην απ' έξω. Ήξερα μεν ότι η αδελφή μου κουνούσε την ουρά της αλλά ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι γαμιόταν με τον πατέρα μου και όχι μόνο. Είχε περάσει σχεδόν όλο το στενό σόι. Όταν γύρισε εκείνη την ημέρα σπίτι είδα ένα βλέμμα υγρό, γεμάτο καύλα και κατάλαβα ότι το είχε διασκεδάσει αρκετά. Στην αρχή αρνήθηκε ότι έγινε κάτι, αλλά μετά όμως σαν να ήθελε να το πει ως κατόρθωμα, αποφάσισε να μου το πει αλλά με όρκισε να μη μάθει κανείς τίποτα και ειδικά ο μπαμπάς. Κι εγώ ο μαλάκας το έχαψα.

Το πουτανάκι την ίδια ώρα που γαμιόταν με τον πατέρα μας με έβαζε να ορκιστώ ότι δε θα του έλεγα τίποτα για την παρτούζα που έκανε. Όσο μου διηγιόταν τη φάση ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο αλλά που να έπαιρνα το θάρρος να κατέβαζα το μαγιό μου και να της το κάρφωνα στο λαρύγγι. Απλά την άκουγα έχοντας κλείσει τα μάτια και με την φαντασία μου έπαιρνα κι εγώ μέρος. Την είδα που σηκώθηκε και προχώρησε προς το σπίτι. Έκανε λίγα μέτρα στάλθηκε και γύρισε μόνο το κεφάλι, κοιτάζοντας με νόημα και συνέχισε το δρόμο της κουνώντας το κωλαράκι της κοιτάζοντας με σαν να έλεγε κρίμα που είσαι αδελφός μου θα μπορούσες κι εσύ να ξεσκίσεις αυτό το κωλαράκι. Είχα μείνει μαλάκας να κοιτάζω την αδελφή μου. Δε σκεπτόμουν την κοπέλα μου αλλά την αδελφή μου. Ένα κομμάτι μου, μου έλεγε ότι είναι από χυδαίο ως ανίερο ως κάτι που θα καώ στη κόλαση, ενώ το άλλο έλεγε ότι δεν είναι κακό αλλά αντιθέτως ήταν πάρα πολύ καλό, όμορφο δυνατό πολύ πιο ισχυρό από οιαδήποτε άλλη σχέση.

Και μου ήρθε έξαφνα και η εικόνα της μάνας μου να με τσιμπουκώνει όταν ήμουν μικρός. Κι όταν την ρωτούσα γιατί το έκανα μου έλεγε ότι έτσι πρέπει για να καθαρίσει καλύτερα. Θυμάμαι την πρώτη μου φορά. Κάναμε μπάνιο μαζί και θυμάμαι πως με άφηνε να παίζω με τα βυζιά της και να πιπιλώ τις ρώγες της. Βγήκαμε, τυλίχτηκε με το μπουρνούζι της και τύλιξε κι εμένα. Με πήγε στο δωμάτιό να με ντύσει κι έκλεισε τη πόρτα για να μην με δουν γυμνό και δεν έκανε. Που να ήξερα...

Έβγαλε το μπουρνούζι της μένοντας ολόγυμνη και με έβαλε να καθίσω κι άρχισε να μου στεγνώνει τα μαλλιά με το σεσουάρ. Το πρόσωπο μου ήταν σε απόσταση αναπνοής από τα βυζιά της και σαν να ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα πριν στο μπάνιο.

- Σ' αρέσουν μωρό μου τα βυζάκια της μαμάς;

- Ναι μαμά, πολύ…

είπα κι ένιωσα ταυτόχρονα κάτι να φτερουγίζει στη κοιλιά μου και το χέρι της να με χαϊδεύει.

- Έλα να βγάλουμε το μπουρνούζι για να μη σε ενοχλεί και ξάπλωσε.

- Έτσι χωρίς να ντυθώ;

- Βιάζεσαι να ντυθείς; Δε νιώθεις όμορφα έτσι;…

με ρώτησε χαϊδεύοντας απαλά το πουλάκι μου.

- Ναι πολύ όμορφα…

απάντησα και με το χέρι μου συνέχισα να της χαϊδεύω το βυζί ενώ πιπιλούσα τη ρώγα της στο άλλο. Η μάνα μου με αποπλανούσε αλλά εγώ που να ξέρω τι γινόταν; Ήξερα μόνο ότι σε κάποια στιγμή κατέβηκε προς τα κάτω κι άρχισε να με γλείφει στη κοιλιά και η γλώσσα της να συνεχίζει προς τα κάτω και με την γλώσσα της να πιάνει το καυλί μου, να το χώνει στο στόμα της και να με ρουφάει χαϊδεύοντας τ' αρχίδια μου. Είχα χάσει την μιλιά μου από αυτό που συνέβαινε. Έβλεπα το κεφάλι της μάνας μου να ρουφάει το καυλί μου, "για να το καθαρίσει σωστά" όπως μου έλεγε, κι ένιωσα κάτι που δεν είχα ξανανιώσει ως τότε. Ένας τρόμος ένας φόβος μια έκρηξη και μια τρομαγμένη φωνή καθώς έχυνα μέσα στο στόμα της...

- Ει… που χάθηκες;… σου μιλάω, άκουσα την αδελφή μου, τι έπαθες;… σου μιλώ.

- Ε… τίποτα, συγνώμη, τι έλεγες;

- Σου έλεγα αν θες να ετοιμάσω να φάμε.

- Η μαμά πότε έρχεται;

Ο μπαμπάς είχε το γραφείο οπότε δούλευε συνέχεια και εμείς περνούσαμε τις διακοπές μας με την μαμά.

- Δε θα αργήσει αλλά αν πεινάς πες να ετοιμάσω να φάμε.

- Όχι, δεν πεινάω ακόμα καλύτερα να περιμένουμε την μαμά.

Ξαφνικά μια τρελή σκέψη διέσχισε το μυαλό μου χτυπώντας δυνατά πάνω στον πούτσο μου.

- Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;

- Φυσικά… ότι θες.

Ήθελα να τη ρωτούσα πότε θα ξαναπήγαινε. Αλλά δεν μου έβγαινε γαμώτο. Θα φαινόμουν και μαλάκας και φασίστας, σα να ήθελα να της κάνω έλεγχο.

- Ναι;

- Ντρέπομαι…

είπα και χαμήλωσα τα μάτια. Πλησίασε, μου έπιασε το πηγούνι και με κοίταξε στα μάτια.

- Λέγε…

και μου χαμογέλασε. Δεν κατάλαβα πως η φωνή βγήκε από μέσα μου.

- Πότε θα ξαναπάς;

- Ορίστε;

- Λέω… πότε θα ξαναπάς;

Σηκώθηκε και άρχισε να φέρνει βόλτες γύρω-γύρω από την καρέκλα μου έχοντας το χέρι της στον ώμο μου.

- Δεν ξέρω ακόμα αλλά πιστεύω σύντομα… είπε και γονάτισε μπροστά μου. Μήπως θες να με γαμήσεις κι εσύ;…

και σαλιώνοντας το δάχτυλο της το πέρασε ελαφρά πάνω από το μαγιό μου.

- Όχι, όχι, προς Θεού… φώναξα κάνοντας την να λυθεί στα γέλια, απλά να σε δω.

- Να με δεις; Θες να με βλέπεις να με βλέπεις να γαμιέμαι;

- Ναι…

απάντησα με κατεβασμένο το κεφάλι.

- Ok… no problem αφού το θες.

- Σοβαρά το λες;…

ρώτησα σαν να μην πίστευα στα αυτιά μου.

- Ναι… και μάλιστα σε ευχαριστώ που θες να με βλέπεις να γαμιέμαι.

Εκεί πια είχα μείνει παγωτό.

- Με ευχαριστείς; Δεν καταλαβαίνω.

- Δεν πειράζει, θα καταλάβεις όταν έρθει η ώρα…

μου απάντησε χαμογελώντας. Δεν έβλεπα την ώρα που θα έβλεπα την αδελφή μου να ξεσκίζεται, αλλά και πάλι τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Ούτε την ημέρα ήξερα και κυρίως αν θα ήταν και οι 5. Είχαν περάσει καμιά 10 μέρες όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Το σταθερό γιατί κινητά τότε δεν υπήρχαν. Το σήκωσε η Μόνικα και μια λάμψη φώτισε το πρόσωπο της.

- Ναι έλα… φυσικά και θέλω, μόνο που θέλω να σου ζητήσω μια χάρη.

Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα την έκφραση στο πρόσωπο του συνομιλητή της που προφανώς θα ήταν ο Λουίτζι όταν του έλεγε ότι ο αδελφός μου θέλει να με πάρει μάτι. Ήμουν σίγουρος κατά 99% πως είχε καυλώσει με τα όσα άκουγε.

- Αύριο το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι του Λουίτζι, είπε και μου έκλεισε το μάτι.

- Θα είναι όλοι;…

ρώτησα κι ελαφρά χάιδευα τον πούτσο μου. Μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και δε ρώτησα τι, μου απάντησε πίνοντας λίγο χυμό.

- Καύλωσες αδελφούλη;

- Ναι…

απάντησα προσπαθώντας να ηρεμήσω αλλά που να ηρεμήσω με το θέαμα που έβλεπα ξάφνου μπροστά μου. Η Μόνικα είχε σταθεί μπροστά μου βγάζοντας το πάνω μέρος του μπικίνι της κι άρχισε να λικνίζεται στο ρυθμό της κασέτας που έπαιζε ένα χορευτικό τραγούδι, ενώ εγώ με την σειρά μου χάιδευα τον πούτσο μου. Πόσο ήθελα να τον πετάξω έξω και να την πάρω από παντού. Όνειρο η Μόνικα. Ένα όνειρο που βγήκε αληθινό λίγους μήνες μετά.

- Αν θέλεις μπορείς να μου γλείψεις τις ρώγες… μου είπε με καυλιαρικη φωνή.

- Εμένα, τη ρώτησα, ποιος θα με γλείψει; Εγώ;

- Δεν κάνει… είμαστε αδέλφια.

- Δηλαδή όταν θα σε γλείφω εγώ είσαι γκόμενα, ενώ όταν με γλείφεις εσύ είμαι αδελφός σου.

- Πάρε ότι σου δίνουν. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον…

και είχε δίκιο. Την έπιασα από τη μέση και την τράβηξα κοντά μου.

- Μπορώ να σου γλείψω το κωλαράκι;

- Αν το θες…

και ναι… το ήθελα πάρα πολύ. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν ολόγυμνη.

- Σε πειράζει να το βγάλω κι εγώ;…

τη ρώτησα καθώς τα χέρια μου χούφτωναν τα θεϊκά της κωλομάγουλα.

- Ναι αλλά είπαμε.

- Εντάξει…

απάντησα και με μια κίνηση έμεινα γυμνός. Η Μόνικα ήταν πραγματικός μούναρος. Με πλησίασε και κάθισε πάνω μου, πρόσωπο σε μένα, χωρίς όμως να πλησιάσει κοντά στον πούτσο μου. Έσκυψε ελαφρά κι εγώ άρχισα να γλείφω τις ρώγες της με πάθος, με καύλα, με δύναμη, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν το κωλαράκι της. Ζούσα ένα απίστευτο μαρτύριο. Είχα στα χέρια μου ένα απίστευτο μουνί και δε μπορούσα να το γαμήσω. Με τα δάχτυλα μου της άνοιγα την κωλοτρυπίδα ενώ αναζήτησα τη γλώσσα της.

- Περίμενε λίγο…

είπε και πετάχτηκε πάνω. Την κοίταζα απορημένος. Δεν άργησε η απορία μου να λυθεί. Γύρισε μετά από λίγο με ένα δονητή γεμάτο φλέβες.

- Που το βρήκες αυτό;… τη ρώτησα απορημένος.

- Δεν είναι δικός μου, της μαμάς είναι.

Έμεινα μαλάκας. Η αδελφή μου ξάπλωσε στη διπλανή σεζ λονγκ και μου έκανε νόημα να πλησιάσω.

- Θέλω να με γαμήσεις… και μου έδωσε το δονητή. Κάνε με να χύσω μωρό μου…

κι έκλεισε τα μάτια. Τ' αρχίδια μου έκαιγαν, η ψωλή μου έκαιγε αλλά δε μπορούσα να γαμήσω. Μόνο να γλείψω και να της "γαμήσω" το μουνί με το δονητή. Άρχισα να γλείφω το μουνάκι της αδελφής μου ενώ η ίδια πίπωνε και σάλιωνε το ψεύτικο καυλί. Η γλώσσα μου έπαιζε με τα μουνόχειλα της ενώ το δάχτυλο μου χωνόταν μέσα της δίνοντας της φωτιά σε όλο της το κορμί ξεσηκώνοντας τη να χτυπιέται με δύναμη βογκώντας.

- Μ… χύνω, ναι, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, πιο πολύ, πιο δυνατά, χύνω… έλα χωσ' το μου όλο, έλα, ναι…

και μου έδωσε τον δονητή. Τον πήρα στα χέρια μου, ακούμπησα το κεφάλι στην είσοδο της τρύπας της κι άρχισα να το σπρώχνω σιγά-σιγά μέσα στο μουνάκι της. Με μια κίνηση μου άρπαξε το χέρι και το έσπρωξε όλο μέσα της.

- Ναι, πιο δυνατά, πιο γρήγορα, γάμησε με…

κι άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω σα δαιμονισμένη χουφτώνοντας τα βυζιά της ενώ εγώ συνέχισα να της γαμάω το μουνί με τον δονητή, ενώ με το άλλο χέρι περιποιόμουν την κωλοτρυπίδα της, χώνοντας το δάχτυλο μου μέσα της. Δε θυμάμαι πόσες φορές έχυσε εκείνη την μέρα. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σε κάποια στιγμή δεν άντεξα και βγάζοντας το δονητή από το μουνάκι της, πετάχτηκα όρθιος και κρατώντας τη ψωλή μου άρχισα να χύνω τόνους σπέρματος στο πρόσωπο, στα βυζιά στην κοιλιά στο μουνάκι της,

- Χύνω καργιόλα, χύνω πουτάνα, όλα παρ' τα γαμιόλα!

Την τράβηξα, τη σήκωσα στα 4 κι άρχισα να τη χύνω πάνω στα κωλομάγουλα. Ως φαίνεται της άρεσε γιατί την είδα που άρχισε να πασαλείβει τα χύσια μου πάνω της και να γλείφει τα δάχτυλα της.

- Ναι, έλα, χύσε στο κωλαράκι μου, ναι, στόμα θέλω, στόμα…

και γυρνώντας απότομα άνοιξε το στόμα της. Δε χρειάστηκε να με τσιμπουκώσει. Απλά συνέχισα να μαλακίζω τον πούτσο μου πάνω από το ανοιχτό της στόμα γεμίζοντας το. Έτρεμα αλλά δε με ένοιαζε. Την κοίταξα καθώς κατάπινε τα χύσια μου και τα άπλωνε πάνω γύρω και μέσα στο μουνάκι της. Τη βοήθησα να σηκωθεί για να πάει στο μπάνιο ενώ εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από αυτή την έκρηξη. Αποφάσισα να πάω μια βόλτα στη θάλασσα να ρίξω μια βουτιά για να ηρεμήσω. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κλείσω μάτι. Σκεπτόμουν το αυριανό όργιο και ο πούτσος μου φώναζε "ή χώσε με ή παίξε με". Έχω κλείσει τα μάτια και είναι τόσο δυνατό το όνειρο που βλέπω έναν ολόκληρο στρατό γύρω από ένα κρεβάτι με την αδελφή μου σάντουιτς ανάμεσα σε 4 γαμιάδες να την ξεσκίζουν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, γέροι, νέοι, μαλάκιζαν τα καυλιά τους και τόνοι σπέρμα έπεφταν πάνω της, μέσα στο μουνάκι της, στο κωλαράκι, στο στόμα κι ένιωθα να χύνω. Αν είναι δυνατόν τι μου συμβαίνει;

- Αδελφούλη δε μπορούσα να αντισταθώ.

Άνοιξα τα μάτια κι αντίκρισα την αδελφή μου να δαγκώνει ελαφρά το πουτσοκέφαλο και να χώνει όλο το καυλί μου στο στόμα της. Το πεσμένο καυλί μου, γιατί πριν από λίγο είχα χύσει μέσα στο στόμα της.

- Μα δεν...

- Σ… μη μιλάς…

κι ακούμπησε το δάχτυλο της στα χείλη μου.

- Έχεις πολύ νόστιμο σπέρμα και ήταν κρίμα τόσο καιρό που δεν το εκμεταλλευόμουν.

Σηκώθηκε, μου έδωσε ένα φιλί στα χείλη και με αργό νωχελικό βήμα έφυγε προς το δωμάτιο της. Θεέ μου, σκέφτηκα, όταν είσαι στα ντουζένια σου τι φτιάχνεις;

Καθισμένοι στην αυλή απολαμβάναμε το πρωινό μας. Η μάνα μου είχε φύγει νωρίς και θα γυρνούσε αργά το βράδυ.

- Τι ώρα είναι το ραντεβού;

- Στις 7, αλλά δεν είναι ραντεβού. Ένα πάρτι είναι.

- Α… τώρα την παρτούζα τη λένε πάρτι;…

ρώτησα κι αμέσως ένιωσα τη γροθιά της στον ώμο μου.

- Αουτς, έκανα τάχα ότι πόνεσα.

- Η επόμενη θα είναι πιο δυνατή…

και κούνησε απειλητικά την γροθιά της μπροστά από το πρόσωπο μου. Της άρπαξα το χέρι κι άρχισα να της γλείφω τα δάχτυλα. Έκλεισε τα μάτια κι άρχιζε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς.

- Όχι, όχι, σταμάτα… πρέπει να είμαι ξεκούραστη για το πάρτι.

Αν δεν ήταν εκείνο το τηλέφωνο θα έλεγα ότι ήταν μία φαντασίωση της οι 5 ψωλαράδες που την ξέσκισαν. Αλλά τώρα δεν είχα καμία αμφιβολία.

- Λοιπόν άκου τι σε θέλω. Ξέρεις τι είναι αυτό;…

και πάνω στο τραπέζι ακούμπησε μια βιντεοκάμερα.

- Ναι φυσικά και ξέρω, μια βιντεοκάμερα και μάλιστα την έχω ξαναδεί...

- Φυσικά γιατί είναι του μπαμπά, μου απάντησε κλείνοντας μου το μάτι.

- Αφού την είχε κλειδωμένη, απάντησα κοιτάζοντας την με νόημα.

- Δεν την έκλεψα. Τη δανείστηκα… και μου έκλεισε το μάτι. Άλλωστε θα είναι στην θέση της όταν ο μπαμπάς θα γυρίσει.

- Κι εγώ τι θες να κάνω;

Αν και κατάλαβα τι ήθελε, δε μπορούσα να καταλάβω το λόγο.

- Θέλω να κάνω την Τάνια να σκυλιάσει.

Η Τάνια ήταν η καλύτερη της φίλη ώσπου της έκλεψε το γκόμενο κι από τότε άρχισε ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ τους για το ποια θα πάρει τόσο τον τίτλο της Queen of sluts όσο και τους περισσότερους γαμιάδες αλλά αποδεδειγμένα. Είχε γίνει σούσουρο στο σχολείο από φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι η Τάνια είχε πιπώσει στις τουαλέτες 10 περίπου παιδιά, αλλά ήταν μόνο φήμες. Τότε δεν υπήρχαν κινητά και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να κουβαλάει κάθε παιδί από μία φωτογραφική μηχανή.

- Θα δεχθούν οι άλλοι να βγουν στην κάμερα;

- Νομίζω ναι, είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι.

- Οκ… τότε αφού είναι έτσι δέχομαι.

- Αδελφούλη μου… και μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο, σε ευχαριστώ πολύ. Πάω να ετοιμαστώ.

Πήρα την κάμερα στα χέρια μου κι άρχισα να την επεξεργάζομαι. Διάφορες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Γούσταρα να γαμήσω την αδελφή μου. Έχυσα πάνω της και μέσα στο στόμα της. Όπως και στο στόμα της μάνας μου αλλά η μάνα μου με πίπωνε κανονικά και ναι ήθελα να τη γαμήσω, ήθελα να γαμήσω τη μάνα μου και να έχυνα μέσα της.

- Έτοιμη…

άκουσα τη φωνή της αδελφής μου. Την κοίταξα κι έμεινα. Φορούσε ένα όμορφο λουλουδάτο αεράτο φόρεμα που έφθανε ως λίγο πιο κάτω από τα μπούτια και μπροστά τα βυζιά της, στητά και περήφανα, σου ερχόταν να ορμήσεις.

- Πως σου φαίνομαι;…

με ρώτησε κάνοντας μια στροφή γύρω από τον εαυτό της.

- Έχω μείνει μωρό μου είσαι πολύ μουνάρα και...

- Σε ευχαριστώ αγάπη μου, κοίτα…

και γύρισε ανασηκώνοντας λίγο το φόρεμα. Η πουτάνα δε φορούσε τίποτα από μέσα!

- Έτοιμη για όλα;… ρώτησα χαϊδεύοντας το κωλαράκι της.

- Πάντα… απάντησε με ένα χοροπήδημα, έλα σήκω.

Σηκώθηκα, πήρα τη κάμερα και την ακολούθησα. Περπατούσαμε αμίλητοι. Δεν υπήρχε άλλωστε κάτι να πούμε. Ξέραμε και οι δυο μας τι μέλλει γενέσθαι. Σε κάποια στιγμή φτάσαμε στο σπίτι και η Μόνικα χτύπησε το κουδούνι. Ένας ψηλός έγχρωμος έτρεξε να ανοίξει.

- Γεια σου, είπε στα αγγλικά και άπλωσε το χέρι. Θα πρέπει να είσαι η Μόνικα, εγώ είμαι ο Γκαλίμ από την Κένυα.

- Ναι, εγώ είμαι… απάντησε και του έσφιξε το χέρι. Κι από δω ο αδελφός μου, είπε και ένιωσα το χέρι μου να λιώνει στο χέρι του καθώς μου το κούναγε με θέρμη.

- Καλώς ήρθατε…

ακούσαμε μια φωνή και είδα το Λουίτζι να έρχεται προς το μέρος μας. Μου τον είχε περιγράψει τόσο γλαφυρά που ήταν σαν να το ήξερα πολύ καιρό. Φιλήθηκαν σταυρωτά και μου έσφιξε το χέρι.

- Εσύ θα πρέπει να είσαι ο Τάκης… καλώς ήρθες.

- Ναι εγώ είμαι…

και ανταπέδωσα τη χειραψία. Προχωρήσαμε προς τη πισίνα και βρεθήκαμε μαζί με 10 άτομα! Μέτρησα 4 λευκούς και 5 μαύρους. Μόνο που οι μαύροι ήταν όλοι ως 24 το πολύ από όσο τους έκοβα.

- Έλα να σε συστήσω στους φίλους μου…

είπε η Μόνικα και ο Λουίτζι θα μας συστήσει στους νέους μας φίλους. Στους νέους σου γαμιάδες σκέφτηκα κι άρχισα να χαιρετάω το Φάμπιο, το Στέφανο, το Μικαέλ. Ο Λουίτζι ανέλαβε να μας συστήσει στα υπόλοιπα μέλη της παρέας. Εκτός του Γκαλίμ, ήταν ο Καλτέρα, ο Μισού, ο Τράμεντ, και ο Μακίμ. Οι Γκαλιμ, Τραμεντ, Μισου, ήταν ψηλοί πάνω από 1.90 αλλά αδύνατοι και αρκετά "προικισμένοι" όπως έβλεπα από το περίγραμμα των καυλιών τους που διαγραφόταν στα σορτς τους. Οι άλλοι 2, λίγο πιο κοντοί αλλά δε μπορούσα να πω ότι ήταν λιγότερο "προικισμένοι", κάθε άλλο θα έλεγα. Όλο το σκηνικό ήταν υπέροχο. Υπήρχαν δάδες που έκαιγαν και αρωματικά κεριά γύρω-γύρω και ένας μπουφές με διάφορα ορεκτικά αλλά και πολλά ποτά. Η νύχτα θα ήταν αρκετά συναρπαστική.

Συνειδητοποίησα ότι ήμασταν οι μόνοι καλεσμένοι και αυτό κάπου με άγχωσε. Η Μόνικα με ένα ποτήρι στο χέρι λικνιζόταν στη μουσική τρίβοντας το κωλαράκι της πάνω στα άτομα που την είχαν περικυκλώσει. Σε κάποια στιγμή πήρε τον Λουίτζι παράμερα κι άρχισε να συζητάει μαζί του δείχνοντας με. Ο Λουίτζι με κοίταξε και χαμογέλασε. Κατάλαβα ότι ήταν η ώρα να στήσω τη κάμερα. Έλα όμως που δεν είχα τρίποδο. Δεν πειράζει θα την είχα στον ώμο. Το κακό ήταν πως ήταν λίγο βαριά αλλά οκ… δε με πείραζε και τόσο. Πιο πολύ με πείραζε που δε θα γαμούσα. Έφτιαξα την κάμερα και πλησίασα το μπουφέ με τους Φαμπιο το Μισού και Μακιμ, να συζητάνε δείχνοντας τη Μόνικα που συνέχιζε τον αισθησιακό χορό της.

- Έχεις πολύ όμορφη αδελφή…

είπε ο Φαμπιο και με χτύπησε ελαφρά στο μάγουλο. Κούνησα το κεφάλι συμφωνώντας, ενώ η νύχτα είχε πια πέσει. Η μουσική συνέχιζε να γεμίζει με χορευτική μελωδία το χώρο και ο χορός να δίνει και να παίρνει. Ο καθένας ήθελε να χορεύει με την Μόνικα και ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Έβλεπα τους Ιταλούς σε κάποια απόσταση αφήνοντας πιο πολύ πεδίο στους Κενυάτες. Η Μόνικα έτριβε το κωλαράκι της πάνω στον Γκαλιμ ενώ χάιδευε πάνω από τις βερμούδες τις ψωλές των υπολοίπων. Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη καθώς ο Γκαλιμ έχωσε το χέρι του μέσα από το φόρεμα χουφτώνοντας το κωλαράκι της κάνοντας τη να αναστενάξει.

- Τι λέτε πάμε μέσα;…

ρώτησε στα αγγλικά ο Λουίτζι. Δεν έφερε κανείς αντίρρηση. Ο Λουίτζι μας οδήγησε στο σαλόνι που προς μεγάλη μας έκπληξη υπήρχε ένα τεράστιο κρεβάτι που σίγουρα θα χωρούσε ίσαμε 7 άτομα.

- Είναι ειδική παραγγελία…

είπε και χαμογέλασε με νόημα, ενώ η αδελφή μου το κοίταζε σα μαγεμένη. Ο Γκαλιμ με αργές κινήσεις την άφησε ολόγυμνη ενώ ένας-ένας άρχισαν όλοι να γδύνονται. Αυτό που είδα με τρόμαξε. Τα καυλιά των μαύρων, ακαύλωτα, ήταν κοντά στους 18 πόντους με κάτι αρχίδια σαν αχλάδια νοτίου Αφρικής. Έτρεξα έξω να φέρω την κάμερα. Στήθηκα σε μέρος που δε ενοχλούσα κι άρχισα να βιντεοσκοπώ. Η Μόνικα είχε γονατίσει και άρχισε να ρουφάει μια-μια τις ψωλές που ήδη είχαν καυλώσει με το θέαμα της 17άρας που ήταν έτοιμη για όλα. Οι μαύροι ψωλαράδες μπροστά είχαν κάνει ένα ημικύκλιο. Ο Καλτερα είχε ξαπλώσει κάτω και της έγλειφε το μουνάκι, που ήταν πάντα ξυρισμένο και μέσα στις κρέμες, ενώ ο Μακιμ της δαχτύλωνε το κωλαράκι κι ο Γκαλιμ έχωνε την τεράστια ψωλάρα του στο στόμα της, πνίγοντας τη, αλλά παρ' όλο που τα μάτια της είχαν βουρκώσει, συνέχιζε να τον τσιμπουκώνει.

Δίπλα του είχε έρθει ο Λουίτζι, που άρχισε να παίζει την ψωλή του και να της χαϊδεύει το μάγουλο. Ο Γκαλιμ βγήκε και της έστριψε το κεφάλι προς τη μεριά του φίλου του. Η Μόνικα χαμογέλασε και άρχισε να γλείφει τ' αρχίδια του, μαλακίζοντας την ψωλή του. Ο Λουίτζι είχε κλείσει τα μάτια κι απολάμβανε την πίπα που του έκανε η αδελφή μου.

- Μ… έτσι, ναι…

και ο πούτσος του, μικρότερος του Γκαλιμ, γλιστρούσε πιο εύκολα μέσα στο λαρύγγι της ενώ το γλείψιμο του Μακιμ στις τρύπες της είχε φέρει ήδη θεαματικά αποτελέσματα. Κουνώντας κυκλικά και μπρος πίσω το σώμα της και βογκώντας από καύλα προσπάθησε να βγάλει την ψωλή του γαμιά της να φωνάξει, αλλά δεν την άφησε με αποτέλεσμα τα βογκητά να γίνονται πιο δυνατά ώσπου στο τέλος δεν άντεξε και έσπρωξε τον Λουίτζι ελαφρά για να πάρει αέρα.

- Χύνω… ναι, χύνω η πουτάνα, ναι, ναι…

Ο Μακιμ σηκώθηκε και την έπιασε από το χέρι. Την ανέβασε στο κρεβάτι και πέφτοντας ανάμεσα στα πόδια της άρχιζε να της γλείφει το μουνάκι, ενώ ο Στέφανο και ο Φαμπιο την είχαν κυκλώσει και της έδιναν να ρουφάει τις ψωλές τους και ο Μισού με τον Τραμεντ της έγλειφαν τις ρώγες. Ο Λουίτζι κάτι είπε στον Γκαλιμ κι αυτός κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι. Ο Γκαλιμ είπε κάτι στη γλώσσα του στους δικούς του κι ο Λουίτζι μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να τη γαμούσαν πρώτα εκείνοι και μετά οι φίλοι τους οι Αφρικανοί. Η Μόνικα συνέχιζε να πιπώνει τους 2 Ιταλούς ενώ τη θέση του Μακιμ είχε πάρει ο Μικαελ που ήταν κι ο πρώτος που πήρε θέση και με μια κίνηση έχωσε τη ψωλή του στο μουνάκι της αρχίζοντας να την γαμάει με δύναμη, ενώ ο Λουίτζι τις έγλειφε τις ρώγες. Ο Στέφανο της γαμούσε το στόμα μαζί με το Φαμπιο, ενώ οι Κενυάτες είχαν αράξει κι απολάμβαναν το θέαμα.

Ο Μικαελ σηκώθηκε και τη θέση του πήρε ο αδελφός του. Ο Γκαλιμ χτύπησε ελαφρά στον ώμο τον Μακιμ κι αυτός βγήκε από μέσα της, ενώ δίπλα στον Τραμεντ είχε πάρει θέση ο Μισου ενώ ο Καλτερα μαλάκιζε το κοντάρι του με απλές αργές κινήσεις. Ο Γκαλιμ είχε σκύψει κι έχωνε ολη του τη γλώσσα μέσα στο κωλαράκι της κάνοντας τη να χύνει σα δαιμονισμένη. Με ένα νεύμα του κεφαλιού του ο Γκαλιμ κάλεσε τον Καλτερα ενώ την ίδια στιγμή της δαχτύλωνε την κωλοτρυπίδα. Ο Καλτερα κατάλαβε ότι έπρεπε να είναι πρώτος από την παρέα των Κενυατών λόγω μεγέθους, που θα της γαμούσε το κωλαράκι. Μια ψωλή μακριά και λεπτή, σα βέργα, με κανονικό πουτσοκέφαλο, αλλά μάλλον με τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλους τους άλλους. Έπιασε το καυλί του και το ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα της κι άρχισε να σπρώχνει αργά με τη Μόνικα να έχει κλείσει τα μάτια, να βογκάει, να αναστενάζει και να βγάζει μικρές κραυγούλες.

Η ψωλή του Καλτερα ήταν όλη μέσα στο κωλαράκι της κάνοντας την να βογκάει τώρα πιο βαριά και με κοφτές ανάσες. Ο Μισου ξάπλωσε και έκανε νόημα στον Καλτερα ο οποίος βγήκε από μέσα της. Ο Μισου κρατώντας το κοντάρι του όρθιο, έπιασε την αδελφή μου από το κωλαράκι και της κάρφωσε όλο του το παλούκι μέσα της αναγκάζοντας τη να ουρλιάξει από καύλα και πόνο μαζί αλλά ακόμα δεν είχε δει τίποτα. Ο Καλτερα ήρθε πίσω της και πιάνοντας την από τη μέση, την κράτησε ακίνητη, όπως ακίνητος έμεινε και ο Μισου κι ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στη μουνότρυπα της.

- Όχι, ούρλιαξε, δε θα το αντέξω…

- Relax babe, relax…

της έλεγε ο Καλτερα προσπαθώντας να την ηρεμήσει, ενώ ο Μισου είχε βγει λίγο ώστε να αφήσει χώρο στον φίλο του να μπει μέσα. Ήταν η φορά που κατάλαβα τι σημαίνει γυναικείος εγωισμός. Δε θα έκανε πίσω τώρα. Ήθελε να αποδείξει στην Τανια ότι ήταν μεγαλύτερη τσούλα και στο μαλάκα που την άφησε ότι δε θα έβρισκε καλύτερο μουνί… και όχι μόνο, για γαμήσι. Αγκάλιασε σφιχτά τον Μισου κι έκλεισε τα μάτια καθώς οι 2 ψωλαράδες "στούμπωσαν" με τα παλούκια τους το μουνάκι της στέλνοντας στο κορμί της κύματα τρελής καύλας.

- Yes, yes motherfuckers, fuck my pussy hard, yes, more, more…

ενώ οι άλλοι 3 της έδιναν τις ψωλάρες τους στο στόμα αναστενάζοντας από ευχαρίστηση. Η Μόνικα γαμιόταν κι έγλειφε, έγλειφε και γαμιόταν. Ο Μισου έκανε νόημα στον Καλτερα κι αυτός βγήκε από μέσα της. Την θέση του Μισου πήρε ο Γκαλιμ. Εκεί τρόμαξα. Ναι μεν η αδελφή μου μέσα σε 10 μέρες έκανε 2 παρτούζες, αλλά αυτή η ψωλάρα θα τρόμαζε και την πιο έμπειρη πουτάνα. Ο Γκαλιμ τη γύρισε ανάσκελα και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι και να το δαχτυλώνει χώνοντας 1στην αρχή, 2 μετά, τα χοντρά δάχτυλα του, κάνοντας τη να του αρπάξει το κεφάλι και να το κρατάει πάνω στο μουνί της, ουρλιάζοντας σαν τρελή κουνώντας πάνω κάτω τη μέση της.

- Eat my pussy you motherfucker, eat my pussy, make me cum, yes...

Τη σήκωσε και ξαπλώνοντας ανάσκελα την τράβηξε πάνω του και ξαπλώνοντας την πάνω του άρχισε να χώνει το κοντάρι του στο καυτό της μουνάκι. Πόντο-πόντο της έχωνε την ψωλάρα του ανοίγοντας της τα μουνόχειλα της ώσπου όλο του το κρέας χάθηκε μέσα της. Πέρασαν λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο Γκαλιμ να την ανεβοκατεβάζει πάνω στο καυλί του κάνοντας τη να ουρλιάζει από καύλα, ενώ ο Λουίτζι που ήταν ήδη όπως και οι άλλοι Ιταλοί ξανά καυλωμένοι, έχωσε το καυλί του στο στόμα της κι άρχισε μαζί με τον Γκαλιμ να τη γαμάνε δυνατά, ενώ όλοι έχουν κάνει ένα ημικύκλιο παίζοντας με τα καυλιά τους. Ο Λουίτζι έδωσε τη θέση του στον Μικαελ που χώνοντας τον πούτσο του μέσα στο στόμα της, άρχισε να τον θηλάζει σαν το μωρό που πίνει το γάλα με το μπιμπερό. Τον ρούφαγε κι έπαιζε με τ' αρχίδια του.

Βογκούσε η πουτάνα καθώς ο Γκαλιμ την ξέσκιζε και ο Μικαελ την πίπωνε, όταν θέση στο μουνί της πήρε ο Φαμπιο που άρχισε να χώνει το εργαλείο του στο ξεσκισμένο από την ψωλαρα του Γκαλιμ μουνάκι της, κάνοντας τη να θέλει να φωνάξει αλλά με την ψωλή του Μικαελ να την εμποδίζει, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να μουγκρίζει δυνατά και να πεισμώνει περισσότερο, αρχίζοντας να ρουφάει πιο δυνατά την ψωλή του, καθώς ο χοντρός πούτσος του Φαμπιο είχε πάρει τη θέση του δίπλα στη ψωλάρα του Γκαλιμ, δίνοντας της τρελές εντάσεις καύλας, με αποτέλεσμα το στόμα της και η γλώσσα της να δουλεύει σα μοτέρ, ρουφώντας την ψωλή του Μικαελ, ο οποίος δεν άντεξε περισσότερο και πιάνοντας της το κεφάλι άρχισε να αδειάζει μέσα της ουρλιάζοντας σαν τρελός και χωρίς να την αφήσει να πάρει ανάσα μέχρι να του στεγνώσει τον πούτσο.

Ενώ η Μόνικα τον κοίταζε γεμάτη ευχαρίστηση, ο Γκαλιμ είπε κάτι στο Φαμπιο κι αυτός κούνησε το κεφάλι και σηκώθηκε. Ο Γκαλιμ τη γύρισε και χώνοντας της ξανά τον πούτσο της στο μουνάκι της, σχετικά πιο εύκολα τώρα, άρχισε να τη γαμάει και να της δαχτυλώνει την κωλοτρυπίδα, χτυπώντας την ελαφρά στα κωλομάγουλα με τον Καλτερα να λέει στον Γκαλιμ κάτι στη γλώσσα του. Αυτός, γελώντας, άρπαξε τη Μόνικα στην αγκαλιά του και με μία κίνηση σηκώθηκε όρθιος συνεχίζοντας να έχει την ψωλάρα του μέσα της. Ο Καλτερα, σαλιώνοντας τον πούτσο του, άρχισε να τον σπρώχνει μέσα στην κωλοτρυπίδα της, δίνοντας της ένα μίγμα απόλυτης καύλας και πόνου που σύντομα με τα υγρά που έτρεχαν από τις τρύπες της, έκαναν αυτή να ουρλιάζει από καύλα κι εμένα να έχω μείνει εντελώς γυμνός όπως κι όλοι οι άλλοι εισπράττοντας χειροκροτήματα κι επευφημίες.

Ο Γκαλιμ ήταν ο πρώτος που άρχισε να χύνει μέσα στο μουνί της αδελφής μου η οποία τον είχε σφίξει και τον φιλούσε με δύναμη στο στόμα, την ίδια στιγμή που ο Καλτερα νιώθοντας τον πούτσο του γεμάτο από τα χύσια του φίλου του μαζί με τα υγρά της αδελφής μου έπιασε τα βυζιά της κι άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο της αλαλάζοντας στη γλώσσα του σαν υστερικός. Ο Μισου την έπιασε την έβαλε πάνω στο κρεβάτι στα 4 κι άρχισε να τη γαμάει με δύναμη, ενώ ο Τραμεντ μαζί με το Στέφανο είχαν πάρει θέση και της γαμούσαν εναλλάξ το στόμα. Την έβλεπα πως δε θα άντεχε άλλο. Δεν είχε πια τη δύναμη ούτε να φωνάξει. Μόνο κάτι βογκητά και αναστεναγμούς, αλλά το μουνί της είχε συνέχεια συσπάσεις κάτι που το έβλεπες στο πως κουνούσε το κορμί της πάνω στον πούτσο του γαμιά της.

Ο Μισου βλέποντας τον Μακιμ να ξαπλώνει ανάσκελα, βγήκε από μέσα της, την έσπρωξε πάνω στον φίλο του ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο βύθισε την ψωλάρα του μέσα της, ενώ ο Μισου έχωσε τη ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα της που τώρα πια ήταν ορθάνοικτη. Οι γαμιάδες την ξέσκιζαν χωρίς έλεος, ενώ ένας-ένας, έχοντας κάνει ένα ημικύκλιο γύρω της μαλάκιζαν τα καυλιά τους κι ένας-ένας άρχιζε να τη χύνει μέσα στο στόμα. Η Μόνικα κατάπινε με όρεξη τα χύσια των γαμιάδων της, ενώ ο Μισου άρχισε να χύνει το καυτό σπέρμα μέσα στο κώλο της, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Μακιμ άρχισε να χύνει κι αυτός μέσα στο μουνι της με δύναμη, κάνοντας τη να χύνει σα δαιμονισμένη και να φωνάζει πριν νιώσει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και να πέσει σε λήθαργο.




Copyright protected OW ref: 175403



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).