Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μία μέρα, στο υπόσχομαι, θα ξυπνήσεις και όλα θα είναι καλύτερα. Θα έχεις το δικό σου σπίτι, με το δικό σου φωτεινό παράθυρο και τους ανοιχτόχρωμους γκρι τοίχους. Θα είναι άνοιξη. Θα βλέπεις ένα δέντρο. Εκεί θα είναι και το ανθοδοχείο με τα λουλούδια, τα κεριά και τα βιβλία σου. Θα έχεις το αφράτο κρεβάτι σου με τα ανοιχτόχρωμα σεντόνια. Θα φοράς την όμορφη πιτζάμα σου. Θα είναι ανοιχτός ο υπολογιστής και θα παίζει όμορφη μουσική.

Το δωμάτιό σου είναι μικρό, αλλά φωτεινό. Θα φορέσεις τις όμορφες παστέλ παντοφλίτσες σου. Θα πας προς τη μικρή κουζίνα. Εκεί θα είναι ο σύντροφός σου, θα σου προσφέρει μια κούπα καφέ. Είναι Κυριακή, δεν έχεις δουλειά. Πίνετε τον καφέ. Τον τραβάς από το χέρι. Τον οδηγείς και πάλι στο δωμάτιο, κάτω από τα σκεπάσματα. Τον αγκαλιάζεις. Πολύ σφιχτά. Σε φιλάει συνέχεια, και εσύ χαμογελάς. Του λες ότι είναι πλέον αργά, η ώρα έχει πάει ήδη 11. Σε τραβάει και πάλι κάτω από τα σκεπάσματα, και σου κλείνει το στόμα με ένα φιλί. Τα σώματά σας το φωνάζουν… είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Οι ανάσες σας γίνονται βαριές, γρήγορες, κοφτές. Ανεβαίνει η θερμοκρασία. Σου δείχνει με όλο του το είναι πόσο σε θέλει. Πόσο τον τρελαίνει η γυναίκα που έχει απέναντί του. Πόσο τον ερεθίζει το απαλό σου δέρμα. Σε φιλάει παντού. Ξέρει πώς να σε κάνει να ευχαριστηθείς. Ξέρει τα ευαίσθητα στο άγγιγμά του σημεία σου. Ξέρει ότι πρώτα θα αρχίσει να ανασαίνει με πόθο στο αυτί σου. Ξέρει ότι η καυτή του ανάσα σου προκαλεί ρίγη.

Στη συνέχεια, θα συνεχίσει να σε φιλάει στο λαιμό σου, στην αριστερή του πλευρά. Σου βγάζει το κομπινεζόν και το στρινγκάκι σου. Σε προτιμάει καλύτερα γυμνή. Κατευθύνεται προς το στήθος σου. Είναι στητό και μεγάλο. Οι ρώγες σου είναι σκληρές, και γίνονται σκληρότερες στο άγγιγμά του. Τρελαίνεται να χάνεται μέσα στην απεραντοσύνη του. Το φιλάει, το πρόσωπό του είναι κόκκινο από πόθο. Το ίδιο και ο πούτσος του. Έχει σηκωθεί. Μικρές φλέβες πετάγονται. Σου τρίβει τα βυζιά. Σκέφτεται τον πούτσο του ανάμεσά τους, και γίνεται πύραυλος.

Τα φιλιά του κατευθύνονται στο σημείο που λαχταρά να βάλει τη γλώσσα του και να σε χαϊδέψει… το καλοξυρισμένο μουνάκι σου. Το χαϊδεύει απαλά, το φιλά. Στη συνέχεια βγάζει διακριτικά τη γλώσσα του. Την περνάει κατά μήκος του μουνιού σου. Επιμένει όμως στην κλειτορίδα σου. Η τριβή σε κάνει να αναστενάζεις από πόθο. Τεντώνεσαι, η μέση σου καμπυλώνει, σαν αψίδα, τα μαύρα σου μαλλιά κρέμονται. Ξέρεις τι θα ακολουθήσει. Το περιμένεις. Σου τρίβει απαλά το στήθος και την κοιλιά κι εσύ χαϊδεύεις τα όμορφα χέρια του.

Αλλάζετε θέσεις. Ήρθε η δική σου στιγμή να του χαρίσεις ευχαρίστηση. Ξέρεις και εσύ τι τον τρελαίνει. Πιάνεις τον καυλωμένο του πούτσο. Είναι σκληρός. Δεν αντέχεις, τον βάζεις στο στόμα σου. Ξέρεις να τον ικανοποιείς και σε καυλώνει πολύ αυτό. Χώνεις το καυλί του βαθιά στο στόμα σου. Τον γλείφεις, όπως ένα γλειφιτζούρι. Τον κρατάς στο στόμα σου, και πιέζεις από τη βάση ως το κεφαλάκι. Δεν τον αφήνεις από το μισάνοιχτο στόμα σου, τον ρουφάς και κατεβαίνεις πάλι ως τη βάση. Τον τρελαίνει η πίεση αυτή.

Ελευθερώνεις τον πούτσο του. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία και στα αρχίδια του. Ξέρεις ότι του προσφέρεις άπλετη ευχαρίστηση. Αλλά η μεγαλύτερη ευχαρίστηση από όλες είναι οι κυκλικές κινήσεις και τα φιλιά στο κεφαλάκι του. Τον παίζεις, είναι έτοιμος να χύσει.

Δεν κρατιέται, σε γυρίζει ανάσκελα. Τρίβει τον πούτσο του κατά μήκος του μουνιού σου. Και οι δύο είστε γεμάτοι πάθος, με το άγγιγμα της καυτής σάρκας του ενός στον άλλο. Σου βάζει δάχτυλο. Είσαι μούσκεμα. Παίρνεις το κουτί των προφυλακτικών που κρύβεις στο κομοδίνο. Του φοράς ένα. Στο έχει πει άλλωστε ότι είναι πολύ ερεθιστική η εικόνα να του το φοράς. Δεν του χαλάς χατίρι. Μόλις το ξεδιπλώσεις ως τη βάση του πούτσου του, σε αρπάζει με πάθος. Σε τραβάει από τα πόδια, μέχρι οι λεκάνες σας να φτάσουν αντικριστά και πολύ κοντά.

Ξεκινά να χώνει το καυλί του μέσα σου. Πονάς λίγο στην αρχή, αλλά είσαι τέρμα καυλωμένη, βογκάς και του λες να μπει πιο μέσα. Στην αρχή απαλά, και μετά με δύναμη. Αχ… καιρό είχες να νιώσεις τις δονήσεις του πούτσου του μέσα στον κόλπο σου!

Η ταχύτητα αυξάνεται, δε μπορείς να αρθρώσεις λέξη, μόνο άναρθρες κραυγές ευχαρίστησης και λίγο πόνου βγαίνουν στην επιφάνεια. Συντονίζονται οι ανάσες σας και τα επιφωνήματα καύλας. Σε ανασηκώνει λίγο, από τα πόδια και τη λεκάνη. Συνεχίζει να σε γαμάει με δύναμη. Αυτός είναι ο άντρας που ονειρευόσουν. Η χημεία σας είναι φανερή. Το πρόσωπό σου φωνάζει «πήδα με», στο δικό του είναι ζωγραφισμένη η καύλα. Αρχίζει να τρέμει. Ετοιμάζεται να χύσει. Βγάζει το προφυλακτικό. Γονατίζεις μπροστά του. Χύνει στα βυζιά σου. Στο σημείο που τον τρελαίνει πάνω σου.

Αγκαλιάζεστε και κυριολεκτικά χώνεσαι ανάμεσα στα χέρια του. Οι παλμοί του είναι αυξημένοι. Κλείνετε τα μάτια. Όπως είστε αγκαλιασμένοι, σε φιλάει στο μέτωπο. Παραμένετε έτσι. Μέχρι να ανακτήσει δυνάμεις και να έρθει ο επόμενος, και καλύτερος, γύρος…




Copyright protected OW ref: 175404

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).