Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 39 ετών, 1.69 και 76 κιλά. Πρόσφατα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας γράφτηκα σε ένα σύλλογο που αφορούσε τη νόσο μου. Από την πρώτη ημέρα διέκρινα πηγαδάκια στις εκεί παρέες και σύντομα ήμουν κι εγώ μέλος ενός τέτοιου.

Από την αρχή τα μέλη ήταν πολύ διαχυτικά και ιδίως μία άσχημη εύσωμη κοπέλα, η Φωτεινή, που μου πρότεινε να βγούμε φιλικά. Βγήκαμε αρκετές φορές και στο πλήθος των συναντήσεων μας καταλήγαμε να παίζουμε 7αρακι με την τράπουλα. Δεν είχε την ίδια νόσο με εμένα αλλά μια παρεμφερή. Με βοηθούσε σχεδόν σε όλα, με κέρναγε και τον καφέ μου μιας και εγώ τα φέρνω δύσκολα βόλτα μετά το θάνατο σε μικρή ηλικία της μητέρας μου.

Κάτι μου έλεγε ότι θα με ερωτευθεί και σχεδόν πάντα υπό μορφήν αστείου της έλεγα "πρόσεξε μη με ερωτευθείς".

Οι μήνες κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένα απόγευμα η συζήτηση μεταξύ μας πέρασε στο ερωτικό και εκεί προς έκπληξή μου, εκμυστηρεύτηκε ότι αγαπημένη της στάση είναι στα 4 αλλά δεν το έχει κάνει ποτέ από πίσω. Αμέσως άρχισαν να μου έρχονται εικόνες στο μυαλό και η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει. Επειδή ήταν ετεροπροσδιοριζόμενη από τους πολύ παρεμβατικούς γονείς της δεν είχε στεριώσει με κάποιον μέχρι τα 39 της έτη. Την επόμενη ημέρα της πρότεινα να πιούμε καφέ σπίτι μου και δέχτηκε.

Ήρθε ντυμένη ατημέλητα ως συνήθως και ξεκινήσαμε να παίζουμε 7ρακι. Κάποια στιγμή τη ρώτησα αν διαχωρίζει το σεξ από τον έρωτα και της είπα πως από τότε που μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι παρθένα από πίσω είχε κολλήσει στο μυαλό μου να κάνουμε σεξ και να της ξεπαρθενέψω την πίσω τρυπούλα της. Η αντίδραση της ήταν πολύ θετική και ουσιαστικά πήγε στο δωμάτιο και γδύθηκε, έτοιμη να μου δοθεί.

Άρχισε τελείως ατσούμπαλα να με γλείφει και συνάμα να με δαγκώνει με αποτέλεσμα να μην έχω στύση. Τη σταμάτησα και της ζήτησα απλά να ανοίξει το στόμα της και να βγάλει τη γλώσσα έξω. Αυτό ήταν. Άρχισα σιγά-σιγά να της γαμάω το στόμα και σε λίγο το πέος μου ήταν έτοιμο να μπει στην πίσω τρύπα της. Την έστησα στα 4 και προσπάθησα να το βάλω απότομα αλλά ήταν τόσο στενή όσο καμία από τις πρώην μου και δε γινόταν χωρίς την απαραίτητη λίπανση γι' αυτό και φόρεσα προφυλακτικό.

Μπήκε σχεδόν αμέσως και τα πρώτα βογκητά πόνου αντικαταστάθηκαν από βογκητά ηδονής καθώς η τύπισσα καύλωνε απεριόριστα. Άρχισα να τη σφυροκοπάω και όμως όσο κοίταγα την ασχήμια της δε μπορούσα να τελειώσω, παρ' όλο που ο πρωκτός της ήταν πάρα πολύ σφιχτός και κόντευε να τα παίξει το πέος μου. Κάποια στιγμή σταμάτησα και της είπα πως δεν γίνεται να συνεχίσουμε γιατί δε μπορώ να τελειώσω.

Μετά από δύο ημέρες που ξαναβρεθήκαμε, η ίδια κου ζήτησε να το επαναλάβουμε και εγώ δέχτηκα, σκεπτόμενος ότι αυτή τη φορά κατά την διάρκεια της πράξης θα μπορούσα να φαντασιωθώ κάποια άλλη.

Γυρίσαμε σπίτι, την έγδυσα και αφού την έβαλα να κάνει ένα ντουζάκι την έστησα με πρόσωπο προς τα έμενα και τα πόδια της σηκωμένα στον αέρα και διείσδυσα στον πρωκτό της χωρίς προφυλακτικό και με μόνο λιπαντικό το σάλιο της.

Της τον ξέσκισα για ένα 5λεπτο κατά τη διάρκεια του οποίου φαντασιωνόμουν άλλες κοπέλες και δεν άργησα να χύσω μέσα της. Όταν βγήκα διαπίστωσα πως το πέος μου είχε αίμα από τον πολύ στενό σφιγκτήρα της αλλά εκείνη δεν παραπονιόταν καθόλου.

Τις προσεχείς ημέρες κάθε φορά που μας δινόταν ευκαιρία την έφερνα σπίτι και την έπαιρνα αποκλειστικά από πίσω. Ουσιαστικά η ίδια το ζητούσε αφού την καύλωνε να την παίρνω έτσι. Μια ημέρα μάλιστα που στο σπίτι ήταν ο συγκάτοικός μου, ήταν τόσο καυλωμένη που μου πρότεινε να πάμε να την γαμήσω σε μία κοντινή ερημική παραλία.

Οι ημέρες περνούσαν και κάθε φορά που είχαμε το σπίτι δικό μας της άνοιγα τον κώλο και εκείνη το απολάμβανε όσο καμία άλλη στην έως ώρας ερωτική μου ζωή. Της έμαθα να παίρνει και τσιμπούκι αφού οι πρώην της (και δεν ήταν λίγοι), εκτός από το σφιγκτήρα της, είχαν αφήσει αγάμητο και το στόμα της, οπότε κάθε φορά φρόντιζε να με σαλιώνει καλά αφού της γαμούσα και το στόμα.

Την τελευταία φορά που το κάναμε, παρ' όλο που πλέον είχε μάθει κάποια πράγματα, δε μπορούσα να έχω στύση προτού αρχίσω να φαντασιώνομαι άλλες κοπέλες και αυτό φάνηκε στο ότι άργησα πολύ να τελειώσω.

Λίγες ημέρες αργότερα της ζήτησα να διακόψουμε αυτό που κάναμε γιατί εκείνη την τελευταία φορά κατά την διάρκεια της πράξης κου ζήτησε να τα φτιάξουμε και συνειδητοποίησα πως το πράγμα είχε αρχίσει να σοβαρεύει, ενώ εγώ ήμουν σαφής μαζί της από την αρχή.

Εκείνη νευρίασε, πήγε στις φίλες της και τα είπε όλα, θεωρώντας πως τη χρησιμοποίησα αλλά κάτι τέτοιο δεν έστεκε καθόλου σαν επιχειρηματολογία.

Σήμερα είμαι με μία άλλη κοπέλα σχετικά εύσωμη και ενώ κλείνουμε μήνα που βγαίνουμε ραντεβού δεν έχουμε ολοκληρώσει και συχνά πυκνά ανακαλώ στην μνήμη μου τον απίστευτα στενό κώλο της χοντρούλας και του πόσο έντονα διεκδικούσε κάθε φορά που βγαίναμε να γαμηθεί μαζί μου.




Copyright protected OW ref: 175369



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.