Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η δυναμική Έλενα

H κούραση από το ξενύχτι σε συνδυασμό με τον έντονο οργασμό που είχα, με έκαναν να κοιμηθώ σχεδόν αμέσως μην αφήνοντας μου πολλά περιθώρια για σκέψεις.

Δυστυχώς το βαθύ ύπνο μου διέκοψε το τηλέφωνο της Έλενας που χτυπούσε, νόμιζα ότι ήταν πολύ πρωί ακόμα, αλλά κοιτώντας το ρολόι μου διαπίστωσα ότι ήταν ήδη 13:00 το μεσημέρι.

- Τι θέλεις πρωινιάτικα ρε φίλη, άκουσα την φωνή της Έλενας.

- Ναι για εσένα που δεν ήρθες τελικά μαζί μας μπορεί να είναι μεσημέρι, εγώ όμως κοιμήθηκα στις 6:30, το ίδιο και ο Αλέξης.

- Λες να ήρθαν οι γονείς μου και να κοιμόμαστε ακόμη; Το βραδάκι θα έρθουν, μου έστειλαν το πρωί μήνυμα.

- Ε… γυρίσαμε αργά από το κλαμπ, έγιναν και διάφορα άλλα στο σπίτι (είπε γελώντας ναζιάρικα) και φτάσαμε ξημέρωμα.

- Αυτό που λέγαμε μέσα στη βδομάδα, λεπτομέρειες από κοντά (είπε ενθουσιασμένη με τον κλασσικό γυναικείο τρόπο, όταν μια γυναίκα έχει να πει πιπεράτα νέα σε μια άλλη).

- Αφού ξέρεις όταν θέλω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχω (είπε γεμάτη αυτοπεποίθηση).

- Έλα από το σπίτι κατά τις 15:00, μέχρι τότε λογικά θα έχει ξυπνήσει και θα χει φύγει, σε αφήνω να κοιμηθώ λίγο ακόμη.

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, και έπαψα να έχω στραμμένη την προσοχή μου στο τι λέει, το μυαλό μου κατακλύστηκε από χιλιάδες σκέψεις, δεν ήταν και λίγα όσα είχα να διαχειριστώ.

Καταρχάς χαιρόμουν, που επιτέλους είχε γίνει κάτι σεξουαλικής φύσεως με την Έλενα, βέβαια δεν ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμουν αλλά είχε γίνει μια αρχή. Από την άλλη αισθανόμουν ότι κάτι μου έλλειπε, μήπως έπρεπε να επιμείνω στο να κάνουμε σεξ; Μήπως με είχε εκμεταλλευτεί για δική της ικανοποίηση. Η αλήθεια ήταν ότι και σε εμένα είχε αρέσει το σκηνικό, εξάλλου το μαρτυρούσε το πόσο πολύ είχα καυλώσει καθώς την έγλειφα. Γιατί όμως γούσταρα να τη γλείφω; Με τις λίγες γυναίκες που είχα πάει μέχρι τότε το έκανα άπλα για να τις ευχαριστήσω και να ανταποδώσω το στοματικό που μου έκαναν. Τι ήταν αυτό που μου πρόσφερε τόση ηδονή;… η μυρωδιά και η γεύση της;… το οπτικό θέαμα από το κάλο σχηματισμένο μουνάκι της;… το ότι την ήθελα σαν τρελός εδώ και χρόνια ή μήπως το γεγονός ότι έδειχνε να το απολαμβάνει τόσο μα τόσο πολύ;

Και τι ήταν αυτό που μόλις την είχα ακούσει να λέει στο τηλέφωνο στην Αγάπη. Το είχε σχεδιάσει όλο αυτό και μάλιστα το είχε συζητήσει με την κοινή μας φίλη; Τι λεπτομέρειες θα της έλεγε όταν έρχονταν σπίτι; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να μοιράζονται τόσο λεπτομερώς κάθε πτυχή της σεξουαλικής τους ζωής; Ξαφνικά ένιωσα κάπως περίεργα- αμήχανα, σκέφτηκα πόσες φορές κάποιος από την ανδροπαρέα, περιέγραφε γεμάτος υπερηφάνεια με πόσο πάθος του είχε πάρει πίπα στις τουαλέτες η μία ή πόσο καλά τον ρουφούσε η άλλη και αντιλήφθηκα ότι εγώ θα είμαι η μία και η άλλη στην ιστορία που θα λέει γεμάτη υπερηφάνεια η Έλενα στις φίλες της.

Σκεπτόμενος όλα αυτά αποφάσισα να κάνω ότι κοιμάμαι μέχρι την ώρα που θα έρχονταν η Αγάπη, ίσως αν ήμουν εκεί να την απέτρεπα να περιγράψει το τι είχε γίνει μεταξύ μας, τουλάχιστον μέχρι να μιλήσω μαζί της και να της ζητήσω εχεμύθεια όπως και να της πω τις απαιτήσεις μου.

Το είχα αποφασίσει, θα της έλεγα ότι αν θέλει να συνεχίσω να την ικανοποιώ θα έπρεπε να προχωρήσουμε κάνοντας και σεξ. Αυτό είχε το ρίσκο να αρνηθεί, και να χάσω αυτό που μέχρι στιγμής είχα στα χέρια μου, το "προνόμιο" να έρχομαι σε τόσο στενή επαφή με το crush μου έστω και με αυτό τον τρόπο. Βέβαια και αυτή θα έχανε τη δυνατότητα να έχει κάποιον που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ικανοποιήσει το φετίχ που χθες βράδυ είχε παραδεχτεί ότι έχει, το στοματικό. Και κρίνοντας από το πόσο απολάμβανε το γλείψιμο που της πρόσφερα οι πιθανότητες να αρνηθεί ήταν ελάχιστες. Ξαφνικά διαπίστωσα ότι και μόνο που σκέφτηκα το χθεσινό σκηνικό, το πέος μου ήταν πέτρα, παρ' όλο που είχα τελειώσει τόσο έντονα το βράδυ.

Τις σκέψεις μου διέκοψε ο θόρυβος που έκανε η Έλενα που μόλις είχε σηκωθεί από το κρεβάτι της, πήγε τουαλέτα και μετά στην κουζίνα για να κάνει καφέ, αφού πρώτα έριξε οντάς απρόσεκτη κάποιο μαγειρικό σκεύος κάτω. Κοίταξα το ρολόι, η ώρα ήταν ήδη τρεις, πραγματικά σκεπτόμενος όλα αυτά ούτε κατάλαβα πως πέρασαν δυο ώρες. Μετά από περίπου πέντε λεπτά άκουσα το θυροτηλέφωνο να χτυπάει. Η Έλενα άνοιξε και σε λίγο υποδέχτηκε την Αγάπη στην πόρτα.

- Α : Καλημέρα κι από κοντά.

- Ε: Καλημέρα, πάμε κουζίνα να σου κάνω καφέ;

- Α: Τι καφέ ρε;… έχω πόσες ώρες ξύπνια, κάτσε σαλόνι να μου πεις τα χθεσινά (είπε φωνάζοντας, φανερά ενθουσιασμένη).

Έκανα να σηκωθώ με την σκέψη ότι δε θα μπορέσει να πει στην Αγάπη όλα όσα είχαν συμβεί αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον ήταν μάταιο αφού ακόμα και αν ζητούσα από την Έλενα την εχεμύθεια της, αργά ή γρήγορα θα τα συζητούσε με την κολλητή της. Άσε που ήθελα να ακούσω τη δίκη της οπτική για το χθεσινό σκηνικό. Ευκαιρία που μόνο εκείνη τη στιγμή θα είχα, ακούγοντας την περιγραφή της.

- Ε: Μη φωνάζεις ρε μαλάκα, ακόμα εδώ είναι κοιμάται στο δωμάτιο.

- Α: Πω… ακόμα δεν έφυγε;

- Ε: Μην αγχώνεσαι, δεν ξυπνάει με τίποτα, πριν λίγο έριξα το μπρίκι, χαμπάρι δεν πήρε.

- Α: Λέγε τι έγινε εχθές.

- Ε: Καλά μωρέ, χορέψαμε ήπιαμε κλπ (είπε με ειρωνικό-περιπαικτικό τόνο).

- Α: Όχι στο κλαμπ φίλη, για το σπίτι ρωτάω (τονίζοντας το σπίτι).

- Ε: Τι σου είχα πει στον καφέ ότι θα τον βάλω να μου κάνει;… είπε με ένα γελάκι στο τέλος.

- Α: Μη μου πεις ότι…

- Ε: 25 λεπτά συνεχόμενα, μέχρι που τελείωσα στο στόμα του.

- Α: Ειναι να μην βάλεις κάτι στο μυαλό σου εσύ πουτανάκι. Γλείφει καλά;

- Ε: Καλύτερα απ ότι μου είχε περιγράψει η Σοφία, από τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχα ποτέ.

- Α: Λογικό μαλάκα, το φετίχ σου είναι… και σε έγλειφε τόση ώρα;

- Ε: Φίλη βρήκε τι μου αρέσει και το έκανε με τόση προθυμία, αφού σκέψου όταν τελείωσα και σηκώθηκε ήταν φουλ καυλωμένος.

- Α: Μαλάκα πρέπει να σε γουστάρει πάρα πολύ και ας λες ότι ήσασταν μόνο κολλητοί από παιδιά.

- Ε:Καλά αυτό το ξέρω, αλλιώς δε θα το επιχειρούσα όλο αυτό.

- Α: Μετά;

- Ε: Τίποτα του είπα να γδυθεί και τον έβαλα να την παίξει μπροστά μου ενώ του έδινα οδηγίες.

- Α: Καλός;

- Ε: 17-18 εκατοστά και πολύ χοντρό.

- A: Τόσο καλός και δεν έκανες τίποτα άλλο;

- Ε: Η αλήθεια είναι ότι ξανά άναψα βλέποντας τον να τον παίζει, αλλά όχι, σεξ δεν κάναμε. Πίπες ξέρεις ότι δε μου αρέσουν και πολύ, οπότε απλά τον έβαλα να με ξανά γλείψει και τον τελείωσα με το χεράκι μου. Που να έβλεπες τι έβγαλε...

- Α: Χα, χα, χα… έχεις πρόβλημα!

- Ε: Μαλάκα ξέρεις ότι το προτιμώ το γλείψιμο από το σεξ.

- Α: Καλά ναι, θα το συνεχίσεις ή το έκανες απλά μια φορά και τέλος;

- Ε: Δεν ξέρω, θα είναι λίγο αμήχανο τώρα που θα σηκωθεί.

- Α: Τι αμήχανο ρε φίλη;… σημασία έχει να περνάμε καλά. Να σου πω...

Τα επόμενα 10-15 λεπτά μιλούσαν για εντελώς άσχετα θέματα. Όταν κατάλαβα ότι δεν θα πουν τίποτα περισσότερο για τα χθεσινά, έκανα ότι ξύπνησα εκείνη την ώρα, βγήκα στο σαλόνι, τις καλημέρισα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ. Μόλις έκλεισα την πόρτα άκουσα γελάκια και την Έλενα να ψιθυρίζει στην Αγάπη "τσιμουδιά".

Βγήκα από το μπάνιο έκανα καφέ και έκατσα στο σαλόνι κάνοντας τον ανήξερο.

- Α: Πως τα περάσατε χθες στο κλαμπάκι;

Της απάντησα "πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα ενδιαφέρον στο μαγαζί", έτσι για το ξεκάρφωμα. Μιλήσαμε όλοι μαζί για διάφορα θέματα κανένα μισάωρο και έπειτα η Αγάπη προφασίστηκε ότι έχει δουλειά και πρέπει να φύγει. Η Έλενα την ξεπροβόδισε με γελάκια, έκλεισε την πόρτα και έκατσε στον καναπέ διπλά μου.

- Λοιπόν πέρασες καλά χθες το βράδυ;

- Πολύ καλά, της απάντησα, αλλά νομίζω ότι κι εσύ δεν πέρασες άσχημα.

- Κοιτά Αλέξη το απόλαυσα πολύ, δεν λέω, αλλά νιώθω κάπως άβολα τώρα.

Η άτιμη δεν ένιωθε άβολα όταν περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια στην Αγάπη όλο το χθεσινό σκηνικό αλλά ένιωθε άβολα να μιλήσει με εμένα. Τι να πεις... γυναίκες.

- Δε χρειάζεται να νιώθεις έτσι, ήταν κάτι που άρεσε και στους δυο, δε στο κρύβω ότι και εγώ το απόλαυσα, απλά θα ήθελα να είχαμε κάνει κάτι περισσότερο.

- Δεν ήξερα ότι με έβλεπες έτσι (είπε παίζοντας πάλι θέατρο).

- Έλενα είσαι πολύ σέξι για να μη σε βλέπει σεξουαλικά ο οποιοσδήποτε άνδρας.

- Α… σε ευχαριστώ πολύ, είπε φανερά κολακευμένη. Άρα θες να συνεχίσουμε αυτού του είδους την σχέση;

- Δεν ξέρω.

- Έλα τώρα είδα πόσο πολύ γούσταρες να τρως το μουνάκι μου, μη μου το χαλάς (είπε γεμάτη θράσος).

- Κοιτά αν θέλεις να συνεχίσω να το τρώω πρέπει να με αφήσεις και να το σκίζω, εξάλλου αν κρίνω από την αντίδραση σου, νομίζω σου άρεσε αρκετά αυτό που είδες όταν κατέβασα το μποξεράκι μου.

Την είδα να είναι φανερά προβληματισμένη, σκέφτηκε για λίγο και μου απάντησε.

- Αλέξη το σεξ μου αρέσει, δε λέω άλλα για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ να τελειώσω με αυτό, ούτε το απολαμβάνω τόσο όσο το να έχω έναν άντρα να με γλείφει. Ναι είσαι αρκετά προικισμένος και είναι και αρκετά χόντρος που το γουστάρω ακόμα πιο πολύ, ωραίο παιδί είσαι, όμως δεν παύει να είσαι ο κολλητός μου.

- Δηλαδή βρε Έλενα πόσο πιο άβολη θα κάνει την κατάσταση μεταξύ μας το σεξ;… δε νομίζεις ότι ήδη έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα "φιλικά" όρια;

- Σε αυτό έχεις δίκιο…

είπε και έκανε πάλι ότι σκέφτεται έντονα.

- Οκ… αλλά θα γίνει με τους δικούς μου όρους.

- Τι εννοείς; Ρώτησα γεμάτος απορία.

- Σεξ μόνο μια φορά την βδομάδα και αυτό γιατί καταλαβαίνω την ανάγκη σου και γιατί δε θέλω να χάσω τη γλώσσα σου. Αλλά θα με γλείφεις όποτε στο ζητήσω ανεξάρτητα χρόνου, χώρου και για όσο θέλω εγώ. Και εννοείται ότι δεν θα πεις πουθενά τίποτα. Σύμφωνοι;

- Σύμφωνοι αρκεί να μην πεις και εσύ τίποτα σε κανέναν, ειδικά σε άτομα από την παρέα.

- Η αγάπη θα μάθει θες δε θες, της τα λέω πάντα όλα, για τους υπόλοιπους είμαστε σύμφωνοι. Είμαστε εντάξει;

Έκανα ότι το σκέφτομαι, ενώ πετούσα από την χαρά μου και μόνο στην σκέψη ότι επιτέλους θα κάνω σεξ με την Έλενα. Έπειτα θέλοντας υποτίθεται να το παίξω δύσκολος τη ρώτησα.

- Εσύ πίπα θα μου κάνεις;

- Δεν ξέρω, αναλόγως τι θα μου βγει μου, συνήθως πάντως δε μου βγαίνει, απάντησε.

- Άντε καλά, απάντησα… σύμφωνοι.

Χάρηκε πάρα πολύ με την απάντηση μου, ενώ σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο είπε.

- Ωραία μιας που οι δικοί μου θα έρθουν το βράδυ...

ανέβασε τα πόδια της στον καναπέ, έστρεψε το κορμί της προς το μέρος μου, έπειτα άνοιξε τα ποδιά της, με κοίταξε πονηρά στα μάτια και με τράβηξε, χώνοντας το πρόσωπο μου ανάμεσα στα πόδια της κάτω από το νυχτικάκι της. Άρχισα να τρίβω τη μύτη μου πάνω στο κιλοτάκι της ενώ αυτή φώναζε ικανοποιημένη.

- Πόσο με ανάβει που γουστάρεις τόσο πολύ να είσαι εκεί κάτω. Το γουστάρεις έτσι δεν είναι;

- Με τρελαίνει…

της απάντησα ενώ συνέχισα να τρίβω το μουνάκι της πότε με τα χεριά και πότε με το πρόσωπο. Συνέχισα για κανένα λεπτό ανέβηκα έβγαλα τελείως το νυχτικό της και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, ενώ ταυτόχρονα έτριβα το μουνάκι της με το χέρι μου. Έπειτα πήρα στο στόμα μου την ήδη σκληρή της ρώγα και αφού τη ρούφηξα για αρκετή ώρα, κατέβηκα και άρχισα να γλείφω το ύφασμα από το κιλοτάκι της ακριβώς στο σημείο που είναι το μουνάκι της. Όταν ξεκίνησα να το κατεβάζω ήταν τόσο υγρή που σχηματίζονται κλωστές από τα ζουμιά της ανάμεσα στο μουνάκι της και στο εσώρουχο που απομακρύνονταν. Με είδε που παρατηρούσα πόσο πολύ είχε μουσκέψει και είπε.

- Βλέπεις τι παθαίνω και μόνο στην σκέψη ότι θα με γλείψεις; Σου αρέσουν τα ζουμάκια μου, έχω δίκιο;

- Ναι πάρα πολύ.

- Απόδειξε το… είπε.

Έβγαλε εντελώς το κιλοτάκι της, που ήταν γεμάτο από παχύρρευστα ζουμάκια και το έφερε μπροστά στο στόμα μου. Ξεκίνησα να το γλείφω διστακτικά στην αρχή, άλλα με μεγαλύτερη προθυμία όσο περνούσε η ώρα. Πραγματικά η γεύση της ήταν υπεροχή. Όταν πλέον η δαντέλα ήταν σχεδόν καθαρή είπε γελώντας ευτυχισμένη:

- Έχει κι εδώ μπόλικα αφού σου άρεσαν τόσο…

και μου έδειξε με το χέρι της το μουνάκι της, ενώ ταυτόχρονα σηκώθηκε όρθια. Γονάτισα μπροστά στον καναπέ, την πλησίασα και άρχισα να τη γλείφω με μανία το μουνάκι της. Ήταν τόσο καυλωμένη που δε χρειάζονταν να ξεκινήσω σιγά-σιγά αυτή τη φορά.

Αρχικά έβαλα τη γλωσσά μου στον κόλπο της μαζεύοντας και πίνοντας όσα περισσότερα ζουμιά μπορούσα. Μετά επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα της, με τον τρόπο που είχα ανακαλύψει ότι της αρέσει χθες το βράδυ. Κυκλικές κινήσεις ενώ που και που σταματούσα και την ρουφούσα εγκλωβίζοντας την ανάμεσα στα χείλη μου. Όταν είδα ότι πλησιάζει να χύσει σταμάτησα και σηκώθηκα όρθιος. Αρχικά με κοίταξε έκπληκτη αλλά στη συνέχεια κατάλαβε τον λόγο που δεν την άφησα να τελειώσει. Στήθηκε στα τέσσερα στον καναπέ λέγοντας:

- Ξέρω πόσο γουστάρεις την κωλάρα μου, έχεις τραβήξει πολλές μαλακίες για αυτή είμαι σίγουρη, ενώ ταυτόχρονα έτριβε το μουνάκι της.

Πραγματικά το θέαμα κόλαζε και Άγιο. Γύρισε, με κοίταξε με τις γαλάζιες ματάρες της, τέντωσε το ένα χέρι της και έπιασε πάνω από τη πυτζάμα τον πούτσο μου.

- Πέτρα είναι και ούτε που τον έχω αγγίξει μέχρι στιγμής, προφυλακτικό να βάλεις…

είπε ικανοποιημένη, απολαμβάνοντας την επιρροή που είχε πάνω μου. Γδύθηκα, έβγαλα μια καπότα από το πορτοφόλι μου, τη φόρεσα και ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνάκι της.

- Σιγά-σιγά, έχω καιρό να κάνω, ευτυχώς με έχεις κάνει μούσκεμα.

Μπήκα στο μουνάκι της πολύ προσεκτικά, ήταν απίστευτα στενή, τόσο που με το ζόρι χωρούσα παρ' όλο που ήταν φουλ υγρή. Επιτέλους η φαντασίωση μου έπαιρνε σάρκα και οστά, ούτε και εγώ ο ίδιος ξέρω να σας πω πόσες φόρες είχα μαλακιστεί σκεπτόμενος να κάνω αυτό που έκανα στην πραγματικότητα εκείνη τη στιγμή.

Ξεκίνησα σε αργό τέμπο και αύξανα το ρυθμό σταδιακά ενώ που και που έδινα κανένα μπατσάκι στην υπεροχή κωλάρα της, μέχρι που έφτασα να την πηδάω σα μανιακός, απίστευτα δυνατά ακόμα και για τα δικά μου δεδομένα.

Η Έλενα βογκούσε και έδειχνε να το απολαμβάνει ενώ ψιθύριζε (υπό τον φόβο μη μας ακούσουν οι γονείς μου από δίπλα) πάνω στην καύλα της στιγμής διάφορα "σκίσε με την πουτάνα'', " πιο γρήγορα", "πιο δυνατά" κλπ. Καθώς τη γαμούσα πολύ έντονα και γρήγορα για αρκετή ώρα, αισθάνθηκα ότι θα έχυνα. Σταμάτησα ξάπλωσα στον καναπέ και της ζήτησα να με καβαλήσει θέλοντας να φρενάρω τον οργασμό που έρχονταν.

Με καβάλησε και άρχισε να κουνιέται πάρα πολύ έντονα βογκώντας τόσο δυνατά που φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν οι γονείς μου από διπλά, σημάδι ότι κι αυτή γούσταρε πάρα πολύ.

Μετά από 10 λεπτά περίπου, της είπα ότι θα έχυνα, προς έκπληξη μου όμως αντί να συνεχίσει, σηκώθηκε, μου έβγαλε το προφυλακτικό και είπε:

- Είναι τέλειος ο πούτσος σου και αντέχεις, το απόλαυσα όσο δεν πάει, άλλα η συμφωνία είναι συμφωνία. Πρώτα θα τελειώσω εγώ και μετά εσύ… και τι είπαμε;… με σεξ η Έλενα δεν τελειώνει, αν και σήμερα...

κόβοντας απότομα ότι πήγε να πει. Όπως ήμουν ξαπλωμένος ήρθε και έκατσε πάνω στο πρόσωπο μου, άρχισα να τη γλείφω έντονα με το γνωστό τρόπο άλλα με σταμάτησε.

- Όχι μωρό μου αυτήν τη φορά βγάλε απλά έξω τη γλωσσά σου.

Ξεκίνησε να κουνιέται πάνω στο πρόσωπο μου σα δαιμονισμένη γαμώντας ουσιαστικά το στόμα μου, μέχρι που άρχισε να βογκάει και τελείωσε με σπασμούς στο πρόσωπο μου. Μόλις βρήκε την ανάσα της, γύρισε ώστε να κοιτάει προς τα πόδια μου. Έκατσε πάλι στο πρόσωπό μου και είπε:

- Έλα καθάρισε το, ενώ άρχισε να μαλακίζει την πούτσα μου με το χεράκι της σιγά-σιγά.

- Ποσό σκληρή είναι…

είπε εντυπωσιασμένη και ξεκίνησε να αυξάνει τον ρυθμό που μου την έπαιζε. Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν ξεκόλλησα το στόμα μου από το μουνάκι της και της είπα ότι θα χύσω. Γέλασε, τύλιξε και με τα δύο χεριά της την πούτσα μου, αύξησε ακόμα περισσότερο την ταχύτητα και με τελείωσε, μαζεύοντας στην παλάμη της τα χύσια μου, που ευτυχώς αυτή την φορά δεν ήταν τόσο πολλά, ίσως και λόγο του εντόνου οργασμού που είχα μόλις το προηγούμενο βράδυ.

- Ήταν υπέροχα είπε καθισμένη ακόμα στο πρόσωπο μου.

Σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και αράξαμε στον καναπέ έχοντας και οι δύο ένα χαζό χαμόγελο σχηματισμένο στα πρόσωπα μας.

- Πέρασα φαντάστηκα, της είπα.

- Κι εγώ το απόλαυσα πολύ, δεν ξέρω, ίσως να καταφέρω να τελειώσω και αλλιώς, σήμερα πλησίασα κάπως, μπορεί και λόγω της μεταξύ μας οικειότητας.

- Μακάρι… της απάντησα.

- Καλά, μην ξεθαρρεύεις, η συμφωνία ισχύει, τώρα σεξ την άλλη εβδομάδα πάλι άλλα στοματικό όποτε τραβάει η όρεξη μου… είπε ευτυχισμένη.

- Όπως θέλεις, της είπα.

Με κοίταξε και έκανε μια κίνηση που με ξάφνιασε, ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου σα γατούλα, σαν να ήμασταν κανονικό ζευγάρι. Παρά το ξάφνιασμα μου δεν τραβήχτηκα, πως θα μπορούσα άλλωστε. Κάτσαμε αγκαλιά αρκετή ώρα, είχε πλέον πάει 7 πάρα όταν της είπα ότι πέρασε η ώρα και πρέπει να πάω διπλά (στο σπίτι μου). Σηκωθήκαμε και οι δυο από τον καναπέ, άλλαξα και έκανα να φύγω.

- Τι έτσι θα φύγεις;… ρώτησε.

Με πλησίασε, άρπαξε το πρόσωπο μου και μου χάρισε το πρώτο παθιασμένο μας φιλί.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 175312



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.