Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και πάλι, είμαι ο Νίκος που στη προηγούμενη ιστορία μου σας μίλησα για το πώς ξεκίνησα να έχω παράνομη σχέση με τη φίλη της γυναίκας μου. Το πρώτο εκείνο βράδυ του ξενοπηδήματος, κι αφού όπως ήδη σας είπα στη προηγούμενη ιστορία, πήγαμε με τη Μαρία στο δωμάτιο, με έσπρωξε να ξαπλώσω και ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου για να με ετοιμάσει να της γαμήσω το μουνάκι σκληρά και να την ολοκληρώσω σα γυναίκα, όπως είπε. Αφού μου σηκώθηκε για τα καλά, γύρισε σε στάση 69, δίνοντάς μου κι εμένα τη χαρά να της γλείψω για ακόμα μια φορά το μουνί.

Στη συνέχεια, τη γύρισα και καρφώθηκα μέσα της σε κλασικό ιεραποστολικό με εκείνη πλέον να βογκάει και να μου λέει:

- Έλεγε αλήθεια η φιλενάδα μου, όταν μας έλεγε ότι τον έχεις μεγάλο και χοντρό, νιώθω να με σκίζεις, αλλά μου αρέσει, θέλω να γίνω η πουτάνα σου κι εσύ ο γαμιάς μου.

- Μα είσαι πουτάνα μωρό μου, κι από σήμερα είσαι η δική μου πουτάνα, σκροφίτσα.

- Ναι, ναι! Έτσι, αχ, ναι, ναι, κι άλλο, ναι. Γάμα με, με τρελαίνεις, θέλω κι άλλο, μη σταματάς.

- Σε σκίζω Μαράκι μου, σε σκίζω πουτάνα.

- Ναι… σκίσε με Νίκο, αχ πόσο πουτάνα είμαι που γαμιέμαι με τον άντρα της φίλης μου;

- Η μεγαλύτερη πουτάνα είσαι καργιολάκι μου.

Γύρισε εκείνη από πάνω μου σε στάση καουμπόισσας και άρχισε να χοροπηδάει στην πούτσα μου όσο της κρατούσα τον κώλο και της έγλειφα και δάγκωνα τα βυζιά της.

- Ξεσκίζομαι Νίκο, τι καύλα είναι αυτή, χύνω συνέχεια, με έχεις τρελάνει.

- Κι εγώ θα χύσω Μαρία.

- Στο στόμα μου, θέλω να τα πιω.

Σηκώθηκε και γονάτισε μπροστά μου αρχίζοντας ένα υπέροχο ρούφηγμα μέχρι που ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα άδειαζα στο στόμα της κι εκείνη φανερά ικανοποιημένη κατάπινε το σπέρμα μου για δεύτερη φορά.

Χαλαρώσαμε λίγο και έφυγε γύρω στις 06:00 τα ξημερώματα για το σπίτι της ανταλλάσοντας υποσχέσεις.

- Θέλω να κανονίσεις να βρισκόμαστε.

- Στο υπόσχομαι.

- Θέλω τουλάχιστον μια μέρα της βδομάδας να είναι δική μας.

- Οι Τρίτες, είναι πιο εύκολο να βρισκόμαστε.

- Τέλεια, τις Τρίτες λοιπόν ο πούτσος σου είναι δικός μου.

- Τις Τρίτες θα σε ξεσκίζω καργιολάκι και να είσαι σίγουρη πως θα σε σκίσω από παντού και παντού. Ραντεβού την Τρίτη.

Έφυγε χουφτώνοντας μου δυνατά τα αρχίδια και δίνοντας μου ένα παθιασμένο φιλί.

Έτσι κύλησαν οι πρώτοι 5μήνες, με μένα και τη Μαρία να βρισκόμαστε κάθε Τρίτη αλλά και κάθε φορά που η Φωτεινή είχε νυχτερινή βάρδια. Πότε βρισκόμασταν σπίτι της, πότε στο δικό μας, πότε πηγαίναμε σε ξενοδοχείο, σε μπαρ και πηδιόμασταν στο WC, έχοντας δοκιμάσει δεκάδες στάσεις με τις αγαπημένες μας να είναι της γάτας, της καουμπόισσας, του σκύλου και στο νιπτήρα του WC. Μια μέρα κι ενώ ήταν σε στάση Doggy style, όσο τη γαμούσα της έβαλα δάχτυλο στο μέχρι τότε παρθένο κωλαράκι της. Μόλις το αντιλήφθηκε, άρχισε να αντιδρά λέγοντας ότι πονάει. Της έβαλα και δεύτερο δάχτυλο, την ένιωσα να σφίγγεται.

- Πουτανάκι σήμερα είναι η σειρά του κώλου σου να ξεπαρθενιαστεί, χαλάρωσε και θα σου αρέσει.

- Μη με πονέσεις.

- Λίγο στην αρχή, όπως και το μουνάκι σου πριν 5 μήνες.

Οι αντιστάσεις της, κάμφθηκαν εύκολα. Χωρίς να χάσω χρόνο, βγήκα από το μουνί της και καρφώθηκα στον κώλο της. Ούρλιαξε από τον πόνο και φώναζε να σταματήσω, συνέχισα παρόλα τα βγες, πονάω που μου έλεγε. Να της γαμάω το κώλο αργά αλλά σταθερά για περίπου 5’. Όταν πια είχε ανοίξει ο κώλο της, άρχισε να βογκάει και να κουνάει και η ίδια τον κώλο στην ψωλή μου, μέχρι που την έχυσα για πρώτη φορά μέσα στο καυλιάρικο κωλαράκι της.

- Παρ' όλο τον αρχικό πόνο, ήταν ωραία μετά, θέλω να με παίρνεις κι από κει, πιο συχνά.

- Καύλα μου, ήταν να μη γίνει η αρχή, τώρα θα σου γαμάω και τον κώλο κάθε φορά που θα βρισκόμαστε.

Ακολούθησαν άλλοι 3 περίπου μήνες. Έχουμε φτάσει πλέον αρχές Ιουνίου και συνεχίζουμε τις παράνομες συνευρέσεις μας με κάθε ευκαιρία. Όμως, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας, "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα". Τι εννοώ; Θα καταλάβετε στη συνέχεια.

Αρχές Ιουνίου, λοιπόν, ένα απογευματάκι Τρίτης μου λέει η Φωτεινή φεύγοντας για τη δουλειά:

- Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη, χάλασε το αμάξι στο (τάδε σημείο), αν μπορείς να πας να την πάρεις.

- Οκ.

Τι να κάνω; Παίρνω κλειδιά, μπαίνω στο αυτοκίνητο, τηλεφωνώ και στην Μαρία να της πω ότι θα αργήσω στο ραντεβού μας και ξεκινάω να πάω στην άλλη άκρη της πόλης να πάρω την Ελένη. Αφού φτάνω, την βλέπω να κάθεται σε μια καφετέρια και να χαμογελάει χαιρέκακα, κοιτάω να δω για το αυτοκίνητο, άφαντο.

- Ελενίτσα, που είναι το αυτοκίνητο;

- Σπίτι.

- Τότε τι είναι αυτά που μου είπε η Φωτεινή;

- Σου είπε αυτά που της είπα για να σε κάνω να έρθεις εδώ, πλήρωσε τον καφέ και μπες στο αμάξι να πάμε από κάτω στην παραλία να μιλήσουμε.

Αφού πλήρωσα, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και αφού οδήγησα κανένα 5’ περίπου, φτάσαμε σε μια ερημική παραλία. Μόλις σταμάτησα το αυτοκίνητο, σήκωσε το πόδι της, το έφερε στο στόμα μου και μου είπε:

- Μαλάκα κουμπάρε τα ξέρω όλα, ξέρω τι κάνεις με το τσουλί τη Μαρία.

- Είσαι τρελή; Τι είναι αυτά που λες;

- Μαλάκα σας παρακολουθώ εδώ κι ένα μήνα, ξεκίνα γλείφε μου τα πόδια αν δε θες να μάθει τίποτα η κουμπάρα.

Μη μπορώντας… και βαθιά μέσα μου μη θέλοντας να αντισταθώ, άρχισα να της γλείφω τις πατούσες και τα δαχτυλάκια ένα-ένα, ώσπου σε κάποια στιγμή με σταματάει και μου λέει:

- Γλείφεις υπέροχα μαλάκα και βλέπω καύλωσες κιόλας ξεφτίλα. Σου αρέσουν τα πόδια μου;

- Ναι Ελένη, όντως μου αρέσουν και πάντα τα χάζευα.

- Το ξέρω μαλάκα, δε θα πω τίποτα στην κουμπάρα μου, αλλά θα είσαι έτοιμος να με γλείψεις όποτε θέλω, κατάλαβες;

- Εντάξει.

Έχοντας δεσμευτεί στη κουμπάρα να κάνω ουσιαστικά ότι θέλει, όποτε θέλει, ξεκινήσαμε για την επιστροφή.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 175303Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.