Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Σοφία, 28 χρόνων, όμορφη και αρκετά δυναμική. Μου αρέσουν οι παθητικοί και υποτακτικοί άνδρες. Θέλω να τους υποτάσω, να τους μετατρέπω σε σκλάβους μου και να τους εξουσιάζω.

Απόκτησα το βίτσιο αυτό από ένα πρώην μου γκόμενο που μου έμαθε να τον γαμάω με στραπόν, να τον μαστιγώνω και να τον κατουράω στο στόμα. Γενικά του άρεσε η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι και να τον εξευτελίζει.

Αλλάζοντας χώρο εργασίας, ανέλαβα βοηθός του διευθυντή πωλήσεων σε μια πολυεθνική εταιρία. Ο Κος Μάκης είναι 34 χρόνων, εργένης, εμφανίσιμος, γοητευτικός και ιδιαίτερα ευγενικός. Από την αρχή μου έδειξε μια συμπάθεια και μια προτίμηση. Γρήγορα κέρδισα την εμπιστοσύνη του αλλά και την καρδιά του. Σκόπευα να τον τρελάνω στα γαμήσια και να τον μετατρέψω σε σκλάβο μου. Ήθελα να τον γαμήσω, να μου προσφέρει τη παρθενιά του κώλου του και να του πάρω τον ανδρισμό του, να τον κάνω πούστη και ανθρώπινη τουαλέτα.

Σε λιγότερο από δύο βδομάδες τον είχα στα πόδια μου. Εγώ καθισμένη στη διευθυντική του καρέκλα και το αφεντικό μου, ολόγυμνος και γονατισμένος κάτω από το γραφείο του να μου γλείφει τα πόδια το μουνί και τη κωλοτρυπίδα μου. Όταν σχόλασαν όλοι του πέρασα στο λαιμό ένα περιλαίμιο σκύλου και τον περιέφερα στα τέσσερα σε ολόκληρο τον όροφο των γραφείων παριστάνοντας το υπάκουο σκυλάκι μου. Τον έβαλα να γονατίσει στην καρέκλα του και τον μαστίγωσα μέχρι που λιποθύμησε. Του άλειψα με μπόλικο λιπαντικό τη παρθένα του κωλοτρυπίδα και το στραπόν μου. Του έχωσα τρία δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα του και στη συνέχεια τον γάμησα και του πήρα τη παρθενιά του κώλου του.

Ούρλιαζε από το πόνο, μου ζητούσε να τον λυπηθώ, να μην τον γαμήσω γιατί είναι άνδρας. Δεν του έδωσα καμία σημασία και συνέχισα να τον γαμάω σκίζοντας την παρθένα του κωλοτρυπίδα. Από τη πολλή καύλα έχυσα δυο φορές. Η έκπληξη όμως ήλθε από το αφεντικό μου που έχυσε παίζοντας τον πούτσο του. Τον τράβηξα από τα μαλλιά και τον ξάπλωσα ανάσκελα στο πάτωμα. Έφερα το μουνάκι μου πάνω από το στόμα του και τον υποχρέωσα να πιεί τα κάτουρα μου. Ο κος Μάκης σαν υπάκουο σκυλάκι τα ρούφηξε όλα και στο τέλος μου σκούπισε το μουνάκι. Επειδή του ξέφυγαν μερικά τον διέταξα να κυλιστεί μέσα στα κάτουρα μου ρουφώντας και γλείφοντας τα από το πάτωμα.

Η συνέχεια δόθηκε το ίδιο βράδυ στο σπίτι του. Τον γάμησα ξανά δύο φορές, τον έδειρα και τον υποχρέωσα να πιεί τα κάτουρα μου. Το βράδυ κοιμήθηκε με μια σφήνα στον κώλο ώστε να μην κλείσει η τρυπούλα του. Το πρωί ολόγυμνος μου ετοίμασε το πρωινό. Όση ώρα έτρωγα μου έγλειφε τα πόδια και το μουνάκι μου. Του ζήτησα να μου γλείψει και την κωλοτρυπίδα και να μου ρουφήξει όλα τα χύσια. Περάσαμε μαζί στο σπίτι του όλο το Σαββατοκύριακο. Τον έδερνα, τον γαμούσα ξεσκίζοντας τη κωλάρα του και τον κατουρούσα στο στόμα και στο κορμί του. Τον είχα μετατρέψει σε σκλάβο μου!

- Έτσι πούστη πιες τα κάτουρα μου, ρούφα τα όλα καργιόλη. Σε γάμησα και σου πήρα την παρθενιά του κώλου σου. Σε έδειρα και σε έκανα το σκυλάκι μου. Σε εξευτέλισα γαμιόλη. Σου πήρα τον ανδρισμό σου και σε έκανα την ανθρώπινη τουαλέτα μου! Σου αρέσει κε Μάκη; Θέλεις να γίνω η αφέντρα σου και εσύ ο σκλάβος μου; Να έχω τον απόλυτο έλεγχο πάνω σου; Να σε εξουσιάζω; Να με υπηρετείς;

- Ναι αφέντρα μου θέλω να γίνω ο σκλάβος σου, να σε υπηρετώ και να με κάνεις ότι θέλεις!

Όποτε μου δινόταν η ευκαιρία στο γραφείο τον έβαζα να μου γλείφει το μουνί, την κωλοτρυπίδα και τα πόδια μου. Το απόγευμα που μέναμε μόνοι μας τον έκανα βόλτα γυμνό στα τέσσερα μέσα στα γραφεία με το λουρί του σκύλου περασμένο στο λαιμό του μαστιγώνοντας τον. Μετά τον γαμούσα στο γραφείο του, στο δικό μου και στην αίθουσα συμβουλίου. Τελειώνοντας τον κατουρούσα στο στόμα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στο σπίτι του με την κολλητή μου την Άννα. Τον δείραμε, μας έγλειψε τα πόδια τα μουνάκια και τα κωλαράκια μας. Τον γαμήσαμε ταυτόχρονα από τον κώλο και το στόμα με τα στραπόν μας. Μετά με την Άννα μέσα στο μπάνιο τον κατουρήσαμε στο στόμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του. Ήπιε τα κάτουρα μας, τα ρούφηξε όλα.

– Αφεντικούλη μου πιες τα τσίσα μου, ρούφα τα όλα. Σου αρέσει που σε κατουράω, που σε εξευτελίζω μπροστά στη φίλη μου; Πρώτα σε δείραμε, μετά σε γαμήσαμε και τώρα σε εξευτελίζουμε κατουρώντας σε στόμα.

- Αφέντρα, μου αρέσει πολύ να πίνω τα κάτουρα σου, θέλω να είμαι η τουαλέτα σου. Άννα, μετά θέλω να πιώ και τα δικά σου κάτουρα.

- Βεβαίως κε Μάκη, μόλις τελειώσει η Σοφία θα σε κατουρήσω κι εγώ στο στόμα, να μου ρουφήξεις τα κάτουρα. Θέλω να τα καταπιείς όλα και μετά να μου σκουπίσεις το μουνάκι.




Copyright protected OW ref: 175304



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.