Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Σεξακι με Youtuber (Αθήνα)

Μετά την γνωριμία με την Αναστασία(Βλέπε "Σεξακι με Youtuber (Αθήνα)") στην Αθηνά και το ξέφρενο σεξάκι στο αμάξι, δώσαμε ραντεβού στην Θεσσαλονίκη για δεύτερο και δυνατότερο γαμήσι. Έπρεπε να της ξεσκίσω τον πάτο… έκανα σκέψεις για κωλαράκι.

Φτάνει η μέρα 24 Γενάρη ήταν είχα ρεπό. Ξυπνώ κατά της 07:00, η Αναστασία έφτανε κατά της 10:30 στον σταθμό για να την παραλάβω. Κατά τις 10:00 κτυπάει το messenger και μου έγραψε ότι σε 20 φτάνει.

Παίρνω το αμάξι μου και πάω σταθμό. Κατά της 10:50 (κλασσικά) έφτασε το τρένο. Παρακολουθώ όλες τις πόρτες και δεν τη βλέπω πουθενά. Παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει. Μετά από κάνα 4 λεπτό αφού ψιλοφαγώθηκα, ξαφνικά νιώθω το μέρος πίσω από το γόνατο (αυτό που λυγίζει). Χάνω την ισορροπία μου φωνάζω:

- Ω…

- Χα, χα… δε σε βρίσκω έτοιμο όμορφε.

Ήταν μπροστά μου, κρατούσε μια βαλίτσα μεσαία μεγέθους, φορούσε τζιν μαύρο με τρύπες στο γόνατο, άσπρα Adidas Stem smith (Αυτά τα ωραία παπούτσια που έχουν πράσινο χρώμα στο πίσω μέρος), άσπρη γούνα μπουφάν, σκουφάκι άσπρο και ένα σάλι κόκκινο.

- Σήκωσε το τηλέφωνο βρε τσάμπα με άγχωσες.

- Εσύ αγχώθηκες;… για ποιο λόγο;

- Να μην έχεις πάθει κάτι.

- Ανησύχησες για έμενα όμορφε;

- Ναι ανησύχησα.

Με κοίταξε βαθιά στα μάτια, χαμογέλασε, ξαφνικά με πιάνει από το γιακά με φέρνει κοντά της και μου ρίχνει ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Για κάνα 3λεπτό όλη η γλωσσά της αγκάλιασε τη δική μου.

- Μου έλειψες ρε μαλακισμένο, περιμένω πως και πώς να με κυκλοφορήσεις Θεσσαλονίκη και να ξαναγευτώ την πούτσα σου μέσα μου.

- Άκυρη ερώτηση… χώρισες το δικό σου;

- Όχι αυτό… μη με ρωτάς άλλο τώρα είμαι μαζί σου.

- Εντάξει (καύλωσα παραπάνω με την απάντηση).

Πήγαμε σπίτι μου, άφησε τη βαλίτσα της στην κουζίνα και βγήκαμε. Κυκλοφορήσαμε παραλιακή, αργότερα πήγαμε στο γνωστό πύργο, φάγαμε, ήπιαμε και κατά της 16:00, εκεί που καθόμασταν, ήρθε μια παρέα κοριτσιών 14-15-16 χρόνων ρώτησαν την Αναστασία:

- Μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί σου;

- Φυσικά κορίτσια.

Βγήκαν φωτογραφίες Selfie, ήθελαν και μαζί μου άλλα τους αρνήθηκα.

- Βλέπουμε όλα τα βίντεο σου στο YouTube, είσαι πολύ όμορφη.

- Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Εγώ τις κοιτούσα σιωπηλός. Αφού τις ευχαρίστησε, έφυγαν τα κορίτσια.

- Και εγώ θα ήθελα ένα αυτόγραφο ομορφούλα αργότερα.

- Εσύ θα έχεις όσα θες!

Κάτσαμε άλλο ένα 30λεπτό, πλήρωσα και φύγαμε σπίτι. Στο δρόμο της έπιανα το μπούτι αβέρτα και αυτή δεν έλεγε τίποτα, μόνο με κοιτούσε και χαμογελούσε.

Φτάσαμε σπίτι κατά της 17:00 το απόγευμα, βγάλαμε μπουφάν, κάτσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Άρχισα να χουφτώνω τα βυζιά της πάνω από τη μπλούζα και η Αναστασία χούφτωνε τον πούτσο μου και βουρκώσαμε από πάθος. Δεν κρατήθηκα και την έσπρωξα πίσω, της άνοιξα το παντελόνι και της το κατέβασα μέχρι τα παπούτσια. Πίστευα δε φορούσε εσώρουχο, άλλα φορούσε ένα μωβ στρινγκ. Δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα, της σήκωσα τα ποδιά, τα κόλλησα μαζί, τράβηξα το εσώρουχο προς τα αριστερά και της βάζω 2 δάχτυλα μέσα της. Άρχισα να μπαίνω βγαίνω σε αργό ρυθμό. Συνέχισα για κάνα 3 λεπτό.

- Αχ… θέλω να κατεβάσω τα ποδιά μου, κουράστηκα.

Της πιάνω τα ποδιά με το αριστερό χέρι, τα σηκώνω πιο ψηλά και συνέχισα να τη γαμάω με τα δάχτυλα.

- Αχ… αυτό δε μου το έχει κάνει κανένας, είσαι πολύ κάλος σε αυτό.

Την κοιτώ με σοβαρό ύφος και αυξάνω το ρυθμό. Μετά από λίγο ακούω:

- Αχ… χύνω...

και έχυσε στα δάχτυλα μου. Μετά από λίγο αφού πηρέ ανάσες βγάζω τα δάχτυλα μου και ήταν γεμάτα υγρά. Βγάζει τα παπούτσια της, το παντελόνι και το εσώρουχο.

- Έλα πάμε μέσα, της λέω.

- Πήγαινε κι έρχομαι.

Πάω στο δωμάτιο μου, βγάζω τα ρούχα μου και μένω τέλος γυμνός. Ξαπλώνω στο κρεβάτι, ακούω βήματα και βλέπω την Αναστασία να κράτα ροζ γούνινα αλυσιδωτά περικάρπια.

- Τι είναι αυτό βρέ;

- Θα σε δέσω με αυτά και θα σου κοκκινίσω τα αρχίδια.

Πιάνει τα χέρια μου και με δένει με τις χειροπέδες.

- Τώρα δε θα μπορείς να πιάσεις τίποτα.

Πιάνει την πούτσα μου και άρχισε μια πίπα 5λεπτή. Ξαπλώνω με τα χέρια δεμένα τα είχα πίσω. Ανεβαίνει πάνω μου, βάζει την πούτσα μου στο μουνί της, αναστενάζει, πέφτει πάνω μου και με κοιτάζει στα μάτια βαθιά και έντονα.

- Γάμησε σε με όπως εσύ ξέρεις μωράκι.

- Ετοιμάσου όμορφη.

Περνά τα χέρια μου από το κεφάλι της, την πιάνω από την πλάτη και άρχισα να τη σφυροκοπάω με όλη μου τη δύναμη. Ήταν αρκετά υγρό το μουνί της και η πούτσα μου. Μπαινοέβγαινε γρήγορα και τα βογκητά ακουγόταν πάρα πολύ. Την κοιτούσα, απολάμβανε πάρα πολύ και πολλές φόρες είχε τα μάτια της κλειστά και το ένιωθε. Σφυροκοπούσα κάνα 5λεπτο. Σταμάτησα γιατί πιάστηκαν τα ποδιά της.

- Αλλάζουμε στάση… μου λέει.

Βγάζω τα χέρια μου από την αγκαλιά της, την πιάνω από τη μέση και τη στήνω στα 4. Ήθελα να τσεκάρω πίσω πόρτα. Παίρνω θέση από πίσω, της πιάνω τα μαλλιά, σημαδεύω μουνότρυπα και ξανά καρφώνω με πιο ήρεμο τρόπο. Μετά από κάνα 5λεπτο καταλαβαίνω ότι χύνω. Λίγο πριν χύσω, βγάζω την πούτσα μου από μέσα της και αφήνω τα φλόκια μου πάνω στην κωλότροπα της. Πέφτω ξερός κάτω και η Αναστασία έρχεται διπλά μου και με αγκαλιάζει.

- Χα, χα, χα… δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τέτοια όμορφε.

- Έχουμε όλο το βράδυ για να ανακαλύψουμε τι γουστάρει ο ένας στον άλλο.

- (Γέλασε) Πάω για μπάνιο και έρχομαι.

- Έρχομαι μαζί σου όμορφη.

Πάμε για μπανάκι και η Αναστασία με πιάνει από τα χέρια και ανεβαίνουμε μαζί στη ντουζιέρα (είναι λίγο μικρή, με το ζόρι χωρούσαμε). Ανοίγει το τηλέφωνο, παίρνει το αφρόλουτρο, βάζει στο σφουγγάρι και τρίβει το σώμα και την πούτσα μου.

- Γυρνά πλάτη.

Γυρνώ πλάτη και μου καθαρίζει σβέρκο και πλάτη.

- Όμορφε θέλεις να με γαμήσεις από τον κώλο;

Δεν απάντησα κατευθείαν.

- Ναι θέλω δεν το έχω κάνει ποτέ (ΨΕΜΑ…)

- Δε σε πιστεύω άλλα εντάξει… θα το κάνουμε.

Καθαρίζω τη σαπουνάδα από το σώμα μου και της παίρνω το σφουγγάρι από τα χεριά. Άρχισα να καθαρίζω την πλάτη της και το σβέρκο, κολλώ το σώμα μου με το δικό της και αρχίζω να τρίβω τα βυζιά της, την κοιλιά της, πάω προς το μουνάκι της και το τρίβω. Με το ένα χέρι μου πιάνω τη μέση της, με το άλλο τρίβω το βουνάκι της και συνέχισα μέχρι να ακούσω τα πρώτα βογκητά.

- Αχ είναι πολύ ωραίο, συνέχισε όμορφε.

Αφήνω το σφουγγάρι κάτω και ξανά χρησιμοποιώ τα δάκτυλα μου.

- Αυτά δεν μου τα έχει κάνει ο μαλακός ο δικός μου…

είπε μέσα στα βογκητά της. Εν τω μεταξύ η πούτσα μου έχει γίνει τούρμπο πάλι και την έτριβα πάνω στον κώλο της. Συνέχισα να τη μαλακίζω με τα δάκτυλα μου. Το μουνάκι της δεν ήθελε πολύ για να χύσει. Το κατάλαβα από τους σπασμούς που έκανε το κορμί της. Γύρισε και με φιλούσε με γλώσσα παθιασμένα με το νερό να τρέχει. Τελειώνουμε τα φιλιά και πάμε σαλόνι. ήταν 18:00 και θέλαμε να βγούμε για βόλτα ότι να 'ναι. Βγήκαμε πήγαμε για ψώνια (ψώνισε διάφορα) φάγαμε από ένα παγωτό, πήγε 20:20.

- Φεύγουμε σπίτι όμορφε;

- Ναι είμαι έτοιμος για σπίτι, για τον αγώνα.

Φτάνουμε στο σπίτι μου κάτσαμε, είδαμε Netflix, κατά της 22:00 τέλειωσε η ταινία. Η Αναστασία ήταν μισοκοιμισμένη από το ταξίδι, τις βόλτες και τα γαμήσια. Την πιάνω από τη μέση και τα ποδιά και την πάω στην κρεβατοκάμαρα. Την άφησα και κατάλαβα ότι αποκοιμήθηκε, ψιλό ροχάλιζε.

- Ας είναι… ας' τη να κοιμηθεί… και αύριο μέρα είναι.

Της βγάζω τα ρούχα, την αφήνω με τα εσώρουχα που φορούσε, της έβγαλα τη στέκα στα μαλλιά, πήρα κάτι μωρομάντηλα, της έβγαλα το Μέικ-απ από τα ματόκλαδα, πήρα ένα δεύτερο πανωσέντονο, τη σκέπασα, είδα το κινητό της, είχε μηνύματα στο messenger. Δε μπορούσα να τα δω (όχι ότι θα τα έβλεπα), το απενεργοποίησα, ξάπλωσα διπλά της, χάζεψα λίγο στο δικό μου και κατά τις 22:40 με πήρε κι έμενα ο ύπνος.

Ξυπνώ το πρωί και βλέπω η Αναστασία δεν ήταν διπλά μου. Ήταν 08:25 η ώρα, είχα απογευματινή βάρδια σήμερα και έπρεπε να φύγω πριν τις 13:00. Σηκώνομαι, πάω σαλόνι και βλέπω την Αναστασία με τα εσώρουχα… ούτε μπλούζα από πάνω. Ήταν στην κουζίνα είχε βάλει στο κινητό Beyonce νομίζω και ψιλοχορευε. Έψαχνε να ετοιμάζει φρυγανιές, τουλάχιστον προσπαθούσε γιατί δεν ήξερε που ήταν η συσκευή. Μόλις με κατάλαβε ήρθε, με άρπαξε και με φίλησε δυνατά και παθιασμένα για κάνα λεπτό. Μόλις σταματήσαμε μου λέει:

- Συγγνώμη για όχθες άλλα ήμουν παρά πολύ κουρασμένη και κοιμήθηκα στον καναπέ. Σε ευχαριστώ που με πήγες στο κρεβάτι αλλιώς θα πιανόμουν στον καναπέ.

- Τουλάχιστον κοιμήθηκες καλά; Δεν κρυώνεις τώρα βρε;

- Κοιμήθηκα πολύ καλά, όχι δεν κρυώνω καθόλου και νιώθω απελευθερωμένη.

- Σου έβγαλα το μέικ-απ από τα ματόκλαδα, σου έβγαλα τα ρούχα γιατί δεν ξέρω πως κοιμάσαι και σε σκέπασα. Έκλεισα το κινητό σου και κοιμήθηκα λίγο πιο μετά.

- Χα, χα… λέγεται eye liner, κοιμάμαι γυμνή και τρίτον… πάλι καλά που δεν είδες τα μηνύματα γιατί το αγόρι μου έστελνε το πούλι του στο messenger να πει ότι με σκέφτεται και τις άλλες βλάκείες. Τέλος είσαι πολύ καλό παιδί και άνδρας και γλυκούλης… σε ευχαριστώ πολύ. Γι' αυτό θα σου ετοιμάσω μέλι και ζεστό τσάι.

- Εγώ σε ευχαριστώ που σε είχα στο κρεβάτι μου χθες, μια τόσο όμορφη γυναίκα. Ε… το αγόρι σου είναι λίγο μαλάκας και κάνει τέτοιες μαλακίες… λέω μια σοβαρά.

- Κάποιες φορές είναι τέρμα μαλάκας άλλα έχει και τις καλές του.

Πάει στο σαλόνι, πιάνει ένα λαστιχάκι, μαζεύει τα μαλλιά της προς τα πάνω και με κοιτάζει κάπως. Την κοιτούσα γιατί μου φαινόταν περίεργο που μια γκόμενα κυκλοφορεί με τα εσώρουχα της μέσα στο σπίτι μου. Μου φαινόταν περίεργο. Πιάνω τη φρυγανιέρα και την κατεβάζω. Παίρνει τις φρυγανιές, ετοιμάζει το ζεστό τσάι και μου το σερβίρει στην κουζίνα. Φάγαμε, μιλήσαμε, την ενημέρωσα ότι δουλεύω το απόγευμα και πρέπει να φύγω το μεσημέρι και θα έρθω το απόγευμα. Δεν είπε τίποτα, άπλα χαμογέλασε και είπε θα σε περιμένω μέχρι να γυρίσεις… αγάπη μου.

- Να τα μας… λέω.

Δεν κάναμε τίποτα άπλα μιλούσαμε μέχρι να έρθει η ώρα να φύγω, φεύγοντας μου λέει:

- Θα σε περιμένει μια έκπληξη μόλις γυρίσεις.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 175272



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.